O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Anonim

Faʻafefea ona faʻaititia tau le faʻamaoni pe a fausia se vaitaʻele i se atunuʻu fale? Faʻamatalaga e uiga i le pesini ma tuʻuaʻiga tekinolosi.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga 15051_1

O le vaitaʻele i le fale o se olaga
O le vaitaʻele o le vaitaʻele o se sitaili, faʻamafanafana ma le sili ona lelei le soifua maloloina
O le vaitaʻele i le fale o se olaga
O faamamaina o le itu i latou ma le faʻapipiʻiina ma le gutu e ala i latou vai i luga o le ono taimi i le aso
O le vaitaʻele i le fale o se olaga
Skimmer o se kapoti i se auala o le vai o le vai mo le tuʻua o le vai i le tulaga o le faʻata
O le vaitaʻele i le fale o se olaga
Ua faʻamafanafana le vai i le vai i le tafe auala pe a maeʻa faʻamama
O le vaitaʻele i le fale o se olaga
Otometi Chemical Reagent o le a fesoasoani o le a fesoasoani i le foia ai o le tele o faafitauli o le le atoatoa o le vai
O le vaitaʻele i le fale o se olaga
O le Swectcurrent masini e faʻaogaina ai le vaitafe i le taimi o le vaitafe, o lona uiga e mafai ona e faia kilomita i le tamaʻi potu lima-mita!

E moni lava e moni lava o loʻo malamalama o le sili ona aoga o saofaga o le a faia se sao i lou lava soifua maloloina. O vaitaele - o se mea taua tele mo maso ma le mafaufau o le mafaufau pe a uma le malosi o le olaga o aso nei olaga. Faʻafefea ona faʻaititia le tulaga lamatia o tau le faamaoni pe a fausia se vaitaʻele i se atunuʻu fale?

I tausaga pupuu o le osooso i le faufauga, na le toe avea ai le paia pono o se faʻailoga o le tusiata o le tusiata o le ata o le ata o lona pule ma le maloloina o lona pule.

I totonu o fale e mafai ona maua ai vai o le tolu ituaiga autu. Laititi le fiva eletise ma le 6-8m3 ma le vai malulu. E masani ona latou o i tafatafa o le sauna poʻo le fale o le falemaʻi, naʻo le alu o le vai malulu ma malu le tino. Ua amata ona amata ona faatupu le togafitiga ma le lelei o vaitaele e pei o le "SPA" ma se voluma o 0.5-2m3. O ia vaitaʻele ua faʻatau i le pepa maeʻa ma tuʻu i luga o le fola i se nofoaga talafeagai, pe a na o le eletise, ma le faʻamama i le popo vai na taunuʻu ai. O le mea e sili ona taatele i le aso o le aau vai ma se voluma o le 15-30m3 eseese ituaiga ma uma.

O le vaitaʻele Vaitagata mo le aau mai se manatu faʻapitoa o le au polo o le malosi o faʻafitauli, vevela ma le suavai o le sami, faʻamafanafanaina ma le tausiga o vai i le taimi o faʻagaioiga. O Kbassein e fesoʻotaʻi e le lima inisinia fesoʻotaʻiga i le fale, ina ia mafai ai ona mafaufau i se tulaga muamua, aʻo leʻi fausia le faavae, ma fausia naʻo polofesa ma le au o polofesa. O fale uma o fausia, mai le poloketi e aveʻese ai, e sili atu le taʻitaʻia o le tasi kamupani, a leai o le totogifuapauina mo le le mautonu o tali atonu e tele tele. O le faavae lea, ma ni puipui na faoa, ma pala mea magaili "

E le tatau foʻi i le manuʻa o le manua o le tele o le atunuʻu, e le se fesoasoani sili i le taimi o tutoʻatasi o le fausiaina o le vaitaele. O tulafono o loʻo i ai nei (Seap 2.08.02-89, Step 2.04.04.04.04.02.02.568: Afai latou te le faʻasuai (pe'ā e le faʻasuai (pe a latou le faʻasuai) le fausiaina o le lautele vai.

O lea, e manaʻomia tele manaʻoga o le matou maketi o le Cott o loʻo faʻatinoina ia le fesoasoani a mea, tekonolosi ma masini faigaluega o atunuʻu ese. La latou faleoloa ua maeʻa faʻatinoina ma faʻaleleia atili i nei kamupani i totonu o le atunuʻu o "faʻailoga", "Vival", "mesko", "mesk" ma isi . Latou saunia le tele o tautua mo le mamanu, fausia ma le tautuaina o vaiinu vai.

O le tau o se vaitaele lelei e mafai ona oʻo i le 10% o le tau o le fale. O lea, e fuafua i mea na faʻapipiʻi, le fausaga ma le kamupani faufale, o le 35m3 vaitaʻele ma le "Creeman's seti mai le 12 i le 20 afe tala. O le a le mea e te mafaia e nei aofaiga mautu? Faamasino mo oe lava.

Poloka poloka

Muamua, mo le vaitaʻele, le aʻa o le lua ($ 1500). O se faʻamatalaga o le vaitaʻele o le vaitaʻele o loʻo tagofia, o lona pefu (taele), ma o le saogalemu saogalemu ($ 5,000). Ona filtral filration system ($ 750) o loʻo faʻavaeina ma le faiga o le faʻamafanafana ma le otometi ($ 1600), o le sitepu ($00) ma le alavai ($ 200). I se faʻaopopoga, e te manaʻomia se masini mo le le atoatoa o le vai ($ 400), ventipeape system (tusa o le $ 3000). Na o se vaega tau vaega. Ma e iai lava mea aoga tele ma mea e aoga o le a faʻamalosia ai le fiafia o le faʻaaogaina o le vaitaʻele, ae e faʻaopoopo foi tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, moli moli, o masini Hydromassage poʻo se folasaga o le vaitafe tafe ma le faʻatonutonuina o le vai, eseʻese. Ina ia maua uma vaega e galue e aunoa ma ni toʻilalo ma mautinoa o le faʻamafanafanaga o le faʻaaogaina e le faigofie ma manaʻomia le poto masani. O lea la, i luma o le fausiaina, e tatau ona toe mafaufau lelei.

Bowl lapoa ma le faʻapipiʻi

Bowl - leai se masalosalo, o le vaega taua o le vaitaʻele, faʻauiga o lona uiga ma le matagofie. O lona tele ma foliga o loʻo iai le tagata faʻatau, na te taʻitaʻia e le tele o le potu filifilia, ma le "le mafiafia o lau atotupe". O Faʻatapulaʻa o le Nofoaga o le 17-35MA2, a leai se faitioga mai le siʻitia o le tau o le fausiaina ma le teuina o se vaitaʻele o le fale vai ma aau.

O le teuina o tau mo le tausiga o le pesini ua tupu fua. O le tele o kapic o le taimi o le pesini e sili atu le 35m3 faateleina i le 5%.

Sili atu le loloto - 1. 15m. Ua lava lava lea mo le faʻaseʻe oso i totonu o vai ma vai vai. O le vaega papaʻu o le 0,9m ma le lotoifale loloto (splock puipui) i le 2.2-2.4 m mo le osofaʻiga o lau fanau ma fanau a lau fanau. O le tau o le fausiaina e le itiiti ifo ma le N25%.

Tuu le vaitaele e sili atu i le pito i lalo (pito i lalo) vaega o le fale. O FILIFILIGA MO LOTO LE POLOʻI O LE POLOʻI LE MUAMUA E TATAU ONA FAIGOFIE, aua e paʻu ma le toʻafilemu nai lo le latalata i le potu i luga o le potu Astashain i luga o le pito i luga o fola e le gata o le tele o le mamafa e manaʻomia le faʻalauteleina o fale, ae faʻapena foʻi le tulaga o lologa i le fale.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Muai alu i lalo o le pito i lalo o le atoaga o le lipine-faʻavae, faʻapipiʻi le galuega i fafo, o le vai susu le membrane mai le faʻaaogaina o le faʻavae o le faʻavae.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Tuʻu le mea e fai i le maualuga o le iʻa ma le malupuipuia ma faʻamautu le faʻaaogaina o le stut system.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Liligi le M350 Brand Crerete faʻaauau seia faʻatumuina le pesini.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Ina ua uma ona aveese le gaioiga ae le o le sima o loʻo teena, o puipui o le ipu mai le afitusi o le laupepa uafu ma faʻasaʻo ai ma le fesoasoani a isi mea e maua ai le vaipuna.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Ina ia mafai ona faia le suavai vai i luga o le hydro-sii paluga, aveese le collaseeal brownx faʻaopopo i le vai i le fua o le 0. fefiloi ma le fofo lelei.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

O loʻo faʻataʻitaʻia le Grid e ala i le Andhesizion ma Anti-Corroon Copiation Strasiction Strato-4900, faʻaaoga se pepa faʻapipiʻi ma se vaega o le 10 mm, tulei ai e ala i pu o le grad o le ata o le grad o le grad o le grad o le grad o le grad o le grad o le grad o le grad o le grad o le grad o le ata o le grad o le grad o le grad o le ata o le groid.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Seti le Beacons e fai ai ni puipui ma lamolemole pa.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Faʻaaoga se fofo fofo i le faʻavaeina o se aofaiga o le aofaʻi o le 30mmm ma gagau, vaʻai i luga o utupoto.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Faʻapipiʻi le vaega mokesi e ala i le faʻaleleia o le taimi o avanoa o le strato-4900 vaega. O timuga o timuga ma le tumau i luga o laupapa laupapa, ma scam moli i le puipui.

Bowl mamanu

O le pov boss e tatau ona tumau i ai, susu, fealofani, poto masani ma taugofie foi. O nisi mea e tele na fausia ai le ipu o le auro ua fausia e le auro ogatotonu. Mo le faigofie o faʻatusatusaga, matou te tuʻuina atu a latou uiga autu i le laulau.

O le mamafa tele o le vai ma le dynamic avega i luga o puipui o le ipu pe a fai o le aau faia se seti e le masani ai o laina i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene i le va o elemene O le manifinifi pito i lalo ma pa puipui e le gata i le leiloa o le vai, ae i le faʻavaeina o le faʻamautuina o le pito i lalo ma, o lona uiga e toe faʻafouina le potu. Faʻaopopo atu i le malosi o le pesini, e manaʻomia le faʻamoemoe i le vevela vevela. O ipu uma o ituaiga uma e iai a latou mea e manaʻomia ma unaʻia, ina ia mafai ai ona mauaina le filifiliga talafeagai, faʻavae i tulaga faʻapitoa. O ni mea sese pe a filifilia se telefoni mai le susu e sili atu lona tau nai lo le amiotonu. Fesoasoani fesoasoani o le ipu e tatau ona faʻaauau pea luga o le pito i luga o le pesini. O pa puipui o loʻo galulue vave, ae o loʻo latou tauʻamu i le auala, ia tele ni latou maoaʻe. Faatasi ai ma le maualuga o le eleele eleele, sima, piliki po o uʻamea ipu (cassions) e masani lava ona faʻaaogaina i fafo o le susu mai fafo. Uamea Cassions faasolosolo ona maualalo atu i o latou tulaga mai mea a Polymer.

E manaʻomia pea le suavai i totonu mo ituaiga uma o ipu. O le feeseeseaiga e na o le faia o le faia o le: Fufuga ata tifaga poʻo le le fiafia o le hydrolytic, teuteuina ma se vai susu poʻo le laupapa laupapa. Le faamalosia o le PVC ata ma le mafiafia o 1.5mm (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Alcorlan-2000 poʻo le DLW-ISD Brands i le nofoaga ma vevela vevela. Latou faia se galuega teuteu (10 seti), ma faʻalelei atili le faʻavaeina o siama ma alga o kolone. E le gata i lea, o le pesini ma i latou e tau 25-40% taugofie nai lo le sima i le masoka, talu ai e le manaʻomia le faʻaopopoina o le suavai (mai le palapala i totonu o le ipu tumu (mai le palapala i le 0.7 mp. Peitai e iai sa i ai a latou "achilial mulivae": latou te mafaia, e ui lava i le faigata (le talafeagai pe le mautonu), tuia pe tipi i totonu. O le mea lea, i totonu o le taʻele vaitaʻele, o le masani masani filifiliga tumau faʻamalosia sili ona faʻamalosia fagu sima teuteu ma mosaika pe faʻapitoa. O ata tifaga e masani ona faʻaoga mo vaitaʻele o fafo. Aua e tele ni togafiti, e tele atu polokalame ma mea i le tifaga, polyhythane, Meposeta, o Metacryl ma isi Bacturess, o ata ma vaitusi. O lea, o le methacrylic povi o loʻo i ai se gaioiga o le osmotic, o loʻo i ai, latou i ai i le kapeti i totonu o mea minerale (e oʻo i le 0.2 M. I lalo o le gaioiga o le vai, latou te fausia cactites (o nisi taimi kusi), lokaina nei cupelaries.

Ioe, ma o faʻataoto a latou lava e masani ona faia ai se vai faʻamalosia. Ina ia faia lenei mea, o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le faʻafefiloi "Alualu i luma - 1", "aquatron-6", "Hydro-s" Syrayon (pe a ma le 2% o le mamafa o le sima) faʻaopopo.

Mo le faasinomaga: Mo se pesini o le 38m3 aau vaitaʻele, e tusa ma le 11m3 sima e manaʻomia.

Tagata faʻapitoa mai le CJSS "Kamupani Faʻatasi-Cental", Aozt "mesdrozashita" O le a faʻatagaina ai ni ou faʻafitauli i vaitaele e mafai ona aʻoaʻoina.

O le teuteuina o le pesini ua faia e PVC ata tifaga, mosaiko po o ceramic faaputuga. Ata tifaga - vave ma le taugofie, ae o Mosaic - sili atu le faʻatuatuaina ma teuteu. Tele filifiliga o Mospac sela lapoa (10-50 mm) ma se lautele lanu gamut (250othouth) faʻatagaina oe e teuteu soʻo se vaega o le vaitaele. O le tioata o loʻo teteʻe foi mos i le faʻavaeina o kolone o siama o siama ma le teuina o le paʻu-vaalele. O loʻo faʻatautaia e ala i le philicomos i le susu susu, ma o le fuʻa lelei. Esangza, ierma (Italia) Mosic, Tapaioclor (Farani), e mafai ona faʻatauina i le $ 25-35 omna2.

Tatou fautuaga

O le pa puipui e tatau ona kolose i ni vaalele e lua.

Pepa e tatau ona faia i luga o le maualuga o le ipu. Faasaina e manaʻomia le tuʻuina atu mo le faʻapipiʻiina o le mokesi elemene (apefai, suka, auupega, auupega, lima) poʻo isi mea) poʻo avanoa i lalo o ia.

E manaʻomia le faʻatumu o se fofo o sima o le sima, a leai, ma faʻalavelave tele i le nofoaga o le "nofoaga o le vaipuna" ua fausia .

I luga o le faʻatasiga o le pito i lalo ma pa, e tatau ona faʻataʻatia se maea (e oʻo i le $ 12 mo le 1 p / m), e faʻalautele le faʻaumaina o latou ma puipui ( Nofoaga Nofoaga). I le maea lava lea e tasi, e mafai ona e faia se maliega mokesi.

Lautele uiga o ipu eseese mamanu

Faaaliga Bowl mea
Faamalosia sima piliki Poloka panels Uamea (pepa)
Malosi Maualuga tele Lautele Maualuga Maualuga
Le malamalama Maualuga tele Maualuga Maualuga Feololo *
Fausia Taimi Umi Lautele Puʻupuʻu Lautele
Galue malosi Lapoa Lapoa Meamata Meamata
Pito i fafo
Ma le Corn Corn ** Manaomia Manaomia E leai Manaomia
i le maualalo ulb E leai Manaomia E leai Manaomia
I totonu o le suavai Mastic, lisi ata Lua-vaega mastic, ata tifaga Ata Tifaga Anticorrosive vali, ata tifaga
Pito i lalo Manaomia Manaomia Manaomia mo ituaiga taitoatasi Manaomia i le maualuga
O se ituaiga o tala tusiata Lautele Lautele Faʻatapulaʻa Faʻatapulaʻa
Faauma Tile, Mosaic, ata tifaga Tile, Mosaic, ata tifaga Ata tifaga O le tuai o vali, ata tifaga (Tile, Mosaic)
Tau Lautele Maualalo Maualuga *** Lautele
* O le Deforerate o pa manifinifi o pa e tau atu i le aveeseina o ofutino mo tino i foliga o poula ma Mose, e tatau ona faʻamalosia ai le faʻamafanafana ma le sifi.

** UGB - O le eleele vai.

*** Le Tau o Ponels (11.5m): Steeel- $ 240, Vinyl- $ 65, Woolluel- $ 230.

Venti (totonu potu

I mea faalauiloa e uiga i Baslins, o le faʻafitauli o le platilation, o le tau i se isi itu. Amezhdu, mai i sikuea taʻitasi o le mita o le faʻata ma le tasi ma le afa lita ma le ea o loʻo faʻanoanoa. Afai e te le amanaʻiaina lenei mea, pe a uma ni nai tausaga o le totonu o le fale o le a tatau ona faʻafouina. E le gata i lea, le tele o vevela vevela lau mo le faʻaolaina o le vai ma le potu malu. IncONAle, ma se suluimi o le sili atu nai lo le 65% i le ea, o le le lava o le okesene o le a lagonaina, ma ua faalumaina e folo.

Mo mafuaaga saogalemu, o loʻo faʻatonuina ituʻa ma vailaʻau e ono aafia ai i le tulaga o le sili atu i le 60%, i le 24-26c, ma le ea i vai mafanafana. E masani ai i totonu o le maota e tatau ona tuʻuina mai le suia o le ea susu e faʻamago ai, ma malulu-i le mafanafana. Mo lenei, o le ea oloa o le ea e tatau ona le itiiti ifo ma le 80m3 i le itula i le taele, lea e mafai ona faia e pei o le peimeni o le sapalai. Faʻafesoʻotaʻi i le lautele o le faʻasaina o le fale i le fale e le mafai, talu ai o le mea mulimuli e leʻo fuafuaina e aveese ai le ea malulu. E manaʻomia le faʻatulagaina o le ventipela i le vaitaʻele i se taimi fuafuaina ina ia pe o le mea e tupu ai sone poʻo ni ata o loʻo faia i totonu o le potu. E manino ai o le fesoasoani a tagata poto faapitoa o le a le o le tele o mea.

E le maua i le itu o le ea i le vaitaʻele o le ea, e le o maua i le vaitaʻele o le ea i le vaitaʻele o le vai, i le taumafanafana. I le taumafanafana e le tosoina le malosi, ma le taumalulu-mafanafana ea.

Tagata tomai faapitoa o kamupani i totonu o le atunuʻu ("Northern Emberina", "Weeza", "MORDO", ma isi mea uma o le a foʻia uma faʻafitauli i le galu. O le tau o le faiga o le faiga mai le $ 50 i le $ 110 i le 1m2 vaega o le potu ma faalagolago i le tulaga o otometi ma gaosia o meafaigaluega. O le ea o le ea o le ea e manaʻomia 0,5- 3kw mana. I le le lava o le eletise, o le ea e mafai ona vevela i totonu o le vevela vevela, fafagaina mai le fale o le fale vevela. I se isi auala, o ni kamupani, e pei o le "Akvaland", "Markopuul" poʻo le "Canon" ofo mai oloa faʻatau oloa. Latou te galulue o "pa puipui o le ea i luga o le le tusa ai ma le ea, o le ea e mamago, o loʻo faʻaalu le vai ma le ea mafanafana i le potu. Dehumdifiers 'aina mai0.8 i le 1.5 kw ma tau $ 3000-5000 faʻatumu ma se masini otometi. IVOT O le a le mea ua tupu: o mea na mafai ona mou atu i se tulaga o le puleaina o le vaitaele, ma o loo le tau mataina le pa.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Skimmer sauniuni le tumau faʻamalosia le plywood card i luga o le poloketi faʻailoga.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

O le masini pito i luga o loʻo faʻaalia i luga o le puipui o le pa o le pesini ma le faapalepale o le 10-20mm i le maualuga.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Faailoga faʻaeteete le popo o tupu ma le pito i lalo skimer (apefai), faʻaalia le tulaga gender-gofie, ma faʻatumu le pito i lalo o le fesoʻotaʻiga ma le pito i lalo o le fesootaiga ma puipui o le systo-40000.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

O le eletise eletise i mea ua e tuua ai na o mea laiti e naʻo ia, ina ia manaʻomia ona mapusaga ma le feagai.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

I fafo o le pesini, moe moe i le eleele, puʻupuʻu, faʻapipiʻi le paipa ma maatasia ma sasaina ai ma le faʻamamafa omea.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Ina ua uma ona le mautonu le fola, faʻaaoga i ai "e tusa ai ma le susu o le" vaega o le vai mafanafana, ona ufiufi atoa lea i totonu o le cooller osmocouction o Osmose o Osmoseoc (ma le lua-tolu aso e ala i se vaega o le osmolastic belassus colisprooft coating (spatula, taumafaina o le 1.6 kg / mm). A uma le tasi pe lua aso, siaki le malosi o le susu.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

O tagata alolofa ma le adac end stlexbound cloment glue ma le unix startive Elastobond. Talafeagai tipi i lalo o le mokesi elemene. Fai se taimane lio.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Motacic ma le mautonu, amata mai le pito i lalo laina, muamua faʻaaoga se lamolemole vaega o le glue ma se nifo nifo.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

I le maeʻa ai o le faʻailoga o le kelu (dodvach o le aso), o le puipuiga puipuia i le pito i luma o le motone ma tape. Ona faʻatautaia lea o le fuʻa i le susu o le susu o le fugkoclor ma le fugesel frex faʻaopoopo.

O le vaitaʻele i le fale o se olaga

Onisinia ma masini, pamu: pamu, faʻamamaina, vevela, auto-chloroor- store- stored i se potu ese, potu ina ia mafai ona maua le malosi o le potu.

Vai Mafutaga

Ina ia mafai ona avea le po o le po o le vaitaʻele e liliu i se patu patu, e manaʻomia le tausia o le vai, Ma e lelei tele le faʻatuatua. A leai, "meaalofa", amata i Conjunctidis, fungi ma luga atu i le paʻu paʻu (luga atu i17), faʻatali mo oe i le faʻavae o le vaitaele. O le vai e mafai ona oona, "fugaina", mamago ma Kishye siama ma nielmin.

O le vaitaʻele o le vai taele e tatau ona faʻauʻuina i le vai fesuiaiga.

Mo vaitaʻele i fale masani, o le faʻasologa o le fesuiaiga o fesuiaiga o vai. O lona uiga o le vai ua ave mai le ipu, faʻamamaina, le faʻamaufaʻailogaina (faʻamaʻi), vevela ma toe foi mai.

E tusa lava poʻo le a le faʻaletonu na faʻatautaia, i tulaga tumaʻoti i luga o le 8 itula uma faʻaaogaina o le 10% o le vaitaʻele o lona vai e tatau ona suia i le nofoaga fou o lona vai. O se suiga atoa o le vai e tatau ona faia ia le itiiti ifo i le 1-2 tausaga (masani ona faia uma le 7-8 masina).

O le vai i le faʻamamaina e mafai ona ave i auala e lua: ma le fesoasoani a se pa ma o le pa o le pa. Skimmer-pusa ma se vai o le vai o le vai ma le aoina o lapisi ($ 250) - faʻapipiʻi i le puipui o le faʻata i le maualuga o le vai ma le vaega o le faʻamalologa ma le vaega o le faʻamaloloina. I le pito i lalo, e mafai ona fesoasoani i le pito i lalo o le pa ma "o le vai o lalo o le vai o loʻo faʻamamaina", lea e manaʻomia muamua i le pesini. O le faʻapipiʻi lapopoa o loʻo ulagia i le tino o le pesini o le faʻaʻi i luga o le faʻaʻai ma lona pito i luga o le seleselega ($ 65 i le 1 p / m). I lalo o loʻo faia ai se osofaʻiga i se faiga o paipa, aveese le vai i totonu o se faʻaputuga faʻapitoa (luga atu i le5% o le vaitaele voluma). E taua tele le alualu i luma o lenei moli, a leai e le mafai e le vai ona pa i le itu ma o le a tulaʻi mai sone o le a tulaʻi i le taele. O vaitaele ma luga o faiga e sili atu le mama, ae sili atu ona taugata. Tui mo le sapalaiina o le vai latalata i le pito i lalo o le pesini, ma fufulu vai faasolosolo ona suia palapala.

Mo le vai fiva o le vai, nofoaga faʻamama e masani ona faʻaaogaina, o loʻo faʻamamaina ai le oneone mai le vai, ma le faʻatonuga o le masini. O ia teuina o loʻo taumafaina 0.5 kw mo le volume o le i luga o le40m3 bowl ma tu i luga o le oloa o le $ 700-1100. E i ai foi le nana (faamemelo) faamamaina i le ituaiga o kesi ma le fetuutuunai pepa pe polyester ato. Na latou taulimaina ma le manuia le vai le faʻamamaina i le standant sone ma mafai ona galue i se paga ma le tafe-auala e ala i vai o vai. E leai se mea e manaʻomia e sefe ai le paoa le faʻamama, e pei ona ia manaʻomia le aveina o ia i le vai uma e 2-3 i le 12 itula pe a fai o le vaitaele e faʻaaoga ma le malosi. Faamama faʻapipiʻiina o le korgal, kalama (Spain), Hyyward (USA), Speeck, Speck (Siamani), etc. e lauiloa ma lauiloa.

Vai vevela

E manino o Wuster e aau i le vaitaʻele i le faʻatusatusaina i le "Uporssus" fiafia i le vai mafanafana. O le vevela vai o vai faigata e le mafua ai. Aua e faʻaaogaina ai le 'aisa vevela. O loʻo faʻamafanafana le vai mafanafana ma le tanni (otometi ona sosoʻo le palapala). O le tele o lo latou malosi e eseese mai le3 To18kw (voltage 220 ma 380v), ma le tau e mai le $ 650. Na faʻafuaseʻi, o se agavaʻa o le 13-200 kwe ma le malu mo le faʻamafanafana mo le tele o tulaga o vai, ma le malulu, lea na folafola mai i le fale o le fale vevela. Latou te vevela tele le vai, ae sili atu le tamaoaiga nai lo eletise eletise. O le mea lea, o le ituaiga o le fofo e tatau ona mafaufau muamua i le lelei o le potu o le boiner.

Lega o le Vai

O le Microflora ma Bacter O Hocter e leʻi faʻatuai, o lea ua faʻaumatia ai i latou e ala i le faʻamaʻi o le vai. O le aofaʻi o vaega eseese ma masini taupulega e amata ona ituaiga, ma i totonu o kamupani eseese o loʻo faʻatau atu i lalo o eseʻese igoa ma faʻailoga.

Tele e masani ona faʻaaogaina le kalone, Rigtor ma Hydrogen peroxide. O le mafaufau lelei o le leai o se avanoa i le vai e tatau ona le itiiti ifo i le 0.5 mg / l. E faʻaopopoina le vai i le saogalemu i le ituaiga o laulau poʻo granules o loʻo iai kalisiu poʻo sodium hypochlortite (e tusa ma le luasefulu fualaau faasaina).

Mo i latou e le taliaina le vai chologied vai, o le okese okesene mafai ona faaaogaina. Tauagaʻaga o loʻo faʻaopopo i le faʻatafunaina o meaola o meaola i totonu o le vai, mo se faʻataʻitaʻiga, apamemea e suluia pe o le alminini.

Faʻaopopo i vailaʻau, o le vai ua faʻamamaina e Ozone poʻo le ultraviolet Harracation i le faʻapipiʻiina faʻapitoa.

E aoga tele le mauaina o le faʻatonutonuina o masini ma e faʻaauau ai le faʻailoga faʻapitoa o le le mautonu ma le lelei o le vai (tapulaʻa). Ma le sili p o le ph aoga, vai ua tagi o le paʻu ma mucous membranes. I se faʻaopopoga, ma se tamai ph, o le vai o loʻo faʻatumuina ai uʻamea vaega ma pamu o le faʻauiga, ma e leiloa tele o le uia o le fale. O le le mautonu PH = 7 taua o loʻo lagolagoina e isi faʻaopopoga (masani e ala i otometi dispensers). Uma nei "Grazers" e masani lava i se filifiliga sili ($ 300-3000).

Faasaoloto

O le vaivaivai o vai tumaoti o se isi nofoaga pogisa, o loʻo sifi ai i faʻasalalauga, ma i pepa Faʻatonutonu. A maeʻa mea uma, i aso uma mo le tele o vai o vai mai le vaitaʻele e manaʻomia e alavai i le 1,5m3 vai. O fea e i ai? O le tali e foliga mai e manino - i le pusa. Lelei, pe a fai o le tutoatasi? O loʻo fuafuaina mo lona septic (le sili "faʻamatalaga a le faʻatagaina") i luga o lenei faʻaopopo ma taua tele o oloa? O lea o le vai vai mai le vaitaele, o le tele o faʻalavelave, faʻalavelavea e tatau ona ave i le faiga togafitiga, ae naʻo le faiga mo le aoina o timuga ma vai vai. Faʻafesoʻotaʻi le vaitaʻele i le pito i lalo e tatau ona faʻatuina e ala i soʻo se masini feololo, pei o se paipa poʻo se lua, o loʻo i ai le paipa i le vaitaʻele.

O le faatonu o le faafetai le firms Moscow o Vivan LLC ma Markopoul mo se fesoasoani i le sauniaina o mea, faapea foi ma le pule o le kamupani "Vivan" R.V.Vakaluk mo feutagaiga.

Faitau atili