Galuega ma le tolu le iloa

Anonim

Toe fausia o se fale e tolu potu moe i le P-44 fale vaega. Multifunctionality, lightness ma filifilia ma le faaeteete meafale.

Galuega ma le tolu le iloa 15053_1

Galuega ma le tolu le iloa

Galuega ma le le iloa e tolu
Vaega
Galuega ma le le iloa e tolu
Faletaele
Galuega ma le le iloa e tolu
Umukuka
Galuega ma le le iloa e tolu
Potumoe

Galuega ma le tolu le iloa

Galuega ma le tolu le iloa
Potu malolo

Galuega ma le tolu le iloa

Galuega ma le le iloa e tolu
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Galuega ma le tolu le iloa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le faifai pea le tetee i le pulega o le atunuu mai le tusiata fale faatasi ma i latou mo le na ia galue moni, e faaauau pea e le o le aso muamua. O i latou e tatau ona filifili ma faʻamaonia na o na poloketi o "faʻailoga", o loʻo faʻaalia i le faʻatulagaina faʻapitoa i le faʻatulagaina o avanoa nofoia. Athe, o loʻo nofo i totonu o nei fale, faʻamaoni taumafai e tuʻuina atu ia i latou sili atu pe itiiti ai o foliga o aso nei ma fetuutuunai i le olaga masani

"Ia tuu le faamoemoe, o loo fafati iinei tagata uma"? ..

E aunoa ma le faamoemoe mo le tufuga, o le tenants ave le tulaga io latou lima ma amata ona demolish ma fesuiai le feaveaʻia ma puipui matuai leai se aoga i lo latou "avanoa aina" e pei ona fautuaina mai se lagona o le fua po o lona toesea. o loo taumafai tagata uma e fatu ai "lona aiga", e tusa ai ma ona lava manatu e uiga i le faamafanafanaga.

Fale o le laulau o le P-44 faasologa o se tasi o sili ona faigata mo le toe suia. I le tulaga o le nofo ai "panels" toetoe lava uma o puipui - feaveaʻia, ina lo latou faaumatiaga pe permutation e mafai ona manaomia ai taunuuga le mautinoa.

Pe e mafai i ia tuutuuga e mafaufau e uiga i le fatuina o se e talafeagai lelei mo se olaga lelei, ma matagofie foi foi i le "lē typova" fale i le "ituaiga" fale o le P-44 faasologa? E liliu mai e te mafaia, ma o lenei mea e le manaomia e soli le puipui.

tuuina atu:

O le tolu-potumoe fale mautotogi e mamao ese mai i luga o le fogafale muamua lea o se aiga o le aiga o le toalua o tagata e nonofo. O le manaʻoga tele i le potu o le avanoa, avanoa avanoa ma toe tasi. Leai ni mea puʻeina i puipui o pa, ua soʻona ma le faigofie, toetoe lava a le mafaitaulia, toetoe lava a itu i sasaʻe, ae le o le itulagi.

Filifiliga:

O le fausiaina o se fou i totonu na faia i totonu o le teuteuga o le okela o puipui ma se filifiliga lelei ma le le mautonu ma le felelei o nai meaafale. O le Wall-Portated Demanfited Delimagents mafai ona faʻamalieina na o le lua AIC: Solia le malamalama o le moli, tuueseeseina e le faletaele ma faleuila, ma fausia le eria i lalo o le potu e fai ai le potu. Ia, o le taimi lea e savali faataamilo i ai i autafa o le fale ma maitauina ma iloilo nisi o totonu o loʻo tuʻuina atu ia te ia taʻitoʻatasi.

O le mea muamua e tupu i mata pe a oʻo le faitotoʻa ma ua sopoia le vaega o fale puipui - o le faitotoʻa lona lua, na o mai vave i le muamua. Laititi auiliiliga (o le a le mea lea ona faʻapea o le tele) - spon geliaths, aulelei-faʻapipiʻi i le pito i luga laupapa o le predobral stap, ia e le faʻatagaina oe e faia ai mea sese, tumu i le pouliuli, ma ua amata mai le taumafai e le mailoa i le le iloa. Ae na tatalaina foi le faitotoa lona lua ma alu atu i le kolosi omea. O le a e alu i le agavale - O le a matou o atu i le po, ia e alu, o le a e pa'ū. Aesley o le a muamua alu alu saʻo, ona sosoo ai lea i le itu tauagavale, o le a e pa'ū i totonu o se potu fanau, poʻo se potu mo malo, o le a e lava na ona valaʻauina. Peitai, e uiga i mea uma i le faasologa. O se lagona lelei muamua lava ia i na o se moli malamalama: malamalama tele ma toetoe lava a lanumupine. E ui lava o le leai se lanu o foliga o foliga o loʻo ufitia i le bare-mata o loʻo i totonu o pakete partel ines. O le malamalama i le auala muamua ma o le tele e sau mai le umukuka faamalama, e ala i le auala na faafetaiala e feiloai ia te ia.

O le ala i le umukuka pasi e le moli-e mafai ona fuafuaina ma se faitotoa lafoia. O iina, i tua o le tioata palapala, o le potu malolo lava e tasi ma se vaega o le 4.5m2 ua natia, na liliu ese mai le lua laiti, muamua vaevaeina. E mafai ona siva i ai, e te fesili ai. E mafai, e leʻi manaʻomia. Ia tatou atoatoa (faigofie lava) e auai i isi mea. Afai e masani ona masani le mata ma foliga o le plumping i le mata, o le uafu manino o le lanumoana tioata e masani ona tosina i ai. O le uluaʻi uʻamea mataupu o se ala o le confinder o loʻo ufiufi i paʻepaʻe, o mea uma e masani ona tatalaina e skinks ma fid-bods lilo i lona lautele. Tagata taʻitoʻatasi ma le matua lava le tagata lava ia e tuua le lagona o le malamalama, faʻamanatuga faʻatasi ma le uta o tausaga ma le faʻamutaina.

O le lagona lava lea e tutusa e tumau mai le umukuka, ma mai le fale atoa atoa atoa. I le va o le sefulu mester umukuka pepa Katapen Chitals Pinninfarina e mafai ona foliga mai e le mafai ona okaina faitotoa o le tafega Oti le laulau ma e lua nofoa e lua ia te Ia e laʻititi lava ua laititi, latou te omai ii e ala i se avanoa ma mo sina taimi. O lenei manatu e faʻasaʻo ma o le paga e foliga mai ua le mafai ona lafoaia i luga o moli o lamepa ma lanu piniki.

Auina mai le faitotoʻa faitotoʻa i luga o le laina sao, pei ona ou fai atu ai, e tau atu i se isi pamu, ua filifilia e le isi auiliiliga o le ricombic mamanuina i le atoaga o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa ma le malo. Vaʻai pe o faʻaauau pea, ua faʻateleina ma ia mautinoa o loʻo tulaʻi mai i se tulaga e matua faʻaititia, e manaʻomia le pasiina e se pa puipui o le kalafi faʻata ma le stud. Faʻaauau le autu o vaega i se tulimanu i le laina autu, o le avanoa avanoa o le faʻavae e tumu i malutaga o se fusi o le pipi.

O se atinaʻe sili atu, o lenei autu na maua i totonu o le potumoe, lea e vavaeʻese ai e se malamalama i le potu atoa-kapeneta atoa le potu. Peitai o se lagona o le moega, masalo, taofia le isi. O le ata o lenei nofoaga e aofia ai le tusiata o le poloketi atoa i Vladimir KarganOv. O le manatu e faʻafaigofie ai se faʻasologa o se potu malolo tino (210210CM) tuleia le tusitala i mafaufauga e faʻatulaga ai i luga o le ata muamua o tioata tioata ma le maualuga mai totonu. O le otometi masini e maua ai le mataituina le tumau o le sili atu o se mea ese Lenei mea, ma le faatagaga e fai atu ai, "O le malamalama o le po" sa faia e lima o Manuten A. Zintone, na valaau lana galuega "lele moega". E foliga aulelei lava o ia o se mea e le masani ai, sauni e alu i se malaga le iʻu i le avanoa avanoa.

Pau lava le ata i totonu o le fale mautotogi, pe i ai, o le Saina anamua o le au Saina o se foliga le masani ai o se foliga masani (y. berezin i luga o le moega o le falemata i sasae. E tele tonu e le tautau, ae malolo i se vale terate mai Karelian Birch, na faatinoina tomai e le pule o le Kateneta.

Afai tatou te talanoa e uiga i mea tau taugata, pei o le puipui ma isi teuteuga, o le taimi lea o le seti e pei lava o le tele o le tusi o loʻo taʻua i luga o tioata potu puipui-vitio. Italia Upholsted Meafale, laei i se nupuck, na o le pau le lanu lanu i totonu o le fale mautotogi tino. Peitaʻi, o le pa e le o malosi tele, o le fesoʻotaʻi ma se lanu lanu masani ona o le mea moni o le lanumoana lanu o le meaafale lanumoana e le matala ai mama, ma samasama foliga i le taimi muamua. O le mea moni, o se pupula lea o Sepinia.

O le potu malolo e mafai ona taʻua o le mulimuli o le stroke, mafaufau o le fale mautotogi o se faʻataʻitaʻiga ata. O totonu e matua faigofie lava e pei o le stroke mulimuli ma ua tatau.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Galuega ma le tolu le iloa 15053_12

Tusiata: Vladimir KarganOv

Matamata i luga

Faitau atili