Afi, vai ma polymer paipa

Anonim

Polymer paipa: Aotelega, vevela, polypropylene ituaiga, lauiloa rating mea.

Afi, vai ma polymer paipa 15075_1

O le lelei o le mumū ma le faʻaaogaina o masini

Afi, vai ma polymer paipa
Malosiaga masini
Afi, vai ma polymer paipa
Seleulu
Afi, vai ma polymer paipa
Auupega
Afi, vai ma polymer paipa
Le atoa seti i se atotupe faapitoa
Afi, vai ma polymer paipa
O le lalagaina o polymeric paipa o loʻo faia e faʻaaoga ai lima
Afi, vai ma polymer paipa
Tau o le fufuluina o polypropylene paipa ma fetaui lelei: tipi paipa i scoiso faapitoa
Afi, vai ma polymer paipa
O le faʻamafanafana i luga o luga o le kesi i luga o le pepe ma i totonu o le ulu o le ulu o le ulu i le vevela o le 260C
Afi, vai ma polymer paipa
O le tuʻufaʻatasia e le fesoʻotaʻi vaega
Afi, vai ma polymer paipa
Rehu faavae mo le tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi o le vevela ma eletise eletise

O le mea e lagona e le tamaloa i le vaʻaiga o le vai tane, o le pito i lalo ma o puipui o loʻo ufiufi i le masalosalo o le tino, o le le tuputupu aʻe o le amataga o le mea na iloa ai. E le gata i lea, tilotilo i le mataua o lenei vai i totonu o se microscope ma mauaina le iai i totonu o le manava o le tagata flora ma fauna. Vaai faalemafaufau, oe ofoina atu lenei vai i le inu, muamua-i ai le tumau: Faʻaopopo chlorine i le vai

O mea uma lava e faʻatatau i luga atoatoa i le Pareta masani poʻo le apamemea vai vai, mai e leai se augatupulaga o loʻo sailia ma e masani ona inu vai, masani ona inu vai, masani ona inu vai. O le iʻuga o le iʻuga, o fomaʻi ma tagata faigaluega o le ali o loʻo aloaʻia lelei auaunaga.

O lea, o le tulaga o le leai se faamoemoe? Faafilemu, e le sili le leaga o mea uma e pei ona ono i ai. I le amataga, o le sefulu tausaga i le maketi a Rusia mo Poumonding ma Puali o mea na tuiina i oloa le aoga ma mea. AOFAIGA FAʻAVAVAU FAʻAPITOA UMA TELE MO PINKATE MAI PO ONTYESYLEN, fiberGlass, polypropylene, polyvinyl chloride. Viyal 1996. O le kolisi o le Matagaluega o le fausiaina o le Fecurity Fedean na filifili e "suʻesuʻeina le fanua o le faʻaaogaina o paipa i le opeo o paipa o loʻo i totonu o le fale o paipa. Mea e. Mo le taimi nei, o le tele o tulafono faatonutonu e faagaoioia i Lusia, na faʻatonuina le faʻaaogaina o polymer pibemilith i le vai sapalai faiga. (Lagolagoina o le SP-40-101-101 PRIP, SPIP 2.-85.01-85 3.05.01-852, ch 550-80, etc.

O le aotelega o paipa, faʻafesoʻotaʻi ma foliga o vaega mai polymeric mea e matua lautele. O le a matou taulaʻi i le faʻafitauli o le malulu ma le vevela o le vai, o le sili fofo lea, e tusa ai ma le tele o tagata faʻapitoa, o le faʻaaogaina o paipa, o le polythryl chloride isi polymeric mea. Ua tele tausaga i le lalolagi atoa, polyropropylene e fiafia i le talitonuina lelei.

I Rusia, o le tele o kamupani mai fafo ma atunuʻu ua tuʻuina atu i Rusia i Rusia i le fanua o le totoina ma faʻapipiʻiina o inisinia o le suavai. E fetaui lelei e faʻamalosia le kamupani Siamani a Siamani Aquathergmg, o ona paipa mai le lanumeamata polypropylene e mafai ona suia ai le IGYPERS ma faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o mea faigaluega turkist turkish dizayn Teknik, o ai le pospropylene o paipa e mafai ona faʻatau ma le fausiaina o le kamupani possorayle. e tuʻuina atu ni kamupani asticw: "Toky- Paʻuming" ma "mont".

Peitai, o le taʻitaʻiga i le fanua o le faʻapipiʻiina o vai vai o le XXIVERK mai Polypropyne Paipa "(PRRC) i le faʻapipiʻiina o le vai Aʻasia faiga ma le faʻatau atu o mea mai polypropylene, ma faʻaalu se aʻoaʻoga tele - galuega masani i le tapenaga o le "paipa o loʻo fausia i le lumanaʻi.

Polypropylene o se tasi suafa lautele o se vaega atoa o polyers, o nisi o na mea ua faʻaaogaina i le fauina. O taualumaga o paipa ma fesoʻotaʻiga e masani ona faʻaaogaina e ala i ituaiga nei o polypropylene:

  • Ituaiga 1 (pp-1) Faaaogaina muamua mo vai malulu, pei o le gaoi ma tekonolosi paiipa.
  • Ituaiga 3 (pp-3) poʻo le "Copolymer Faʻasao", PPRC Faʻalauiloaina Fuafuaga. O paipa mai le faʻaaogaina uma mo le malulu ma vevela vai sapalai i se taimi faifai pea vai vevela e le maualuga atu nai lo 70s.
  • Hostlen 5216/34 Polypropropyne, gaosia e le Heechst, faailoaina o Pph , paipa mai le mea e mafai ai le umi o le vevela i le 95c ma mafai ona faʻaaogaina i le tausiga o faiga.

I Rusia, polypropylene pp-3 (PPRC) maua le sili tufatufaina. E taʻua e le maualuga o le tulaga o meatotino, aemaise tetee i le suia o le vevela ma le paʻu i le manogi vevela. O nei mea e le suia ai le tino ma vailaʻau o le vai. O le i totonu o le PPRC e aveʻesea ai le atinaʻeina o siama ma feʻena microorganisms. Polypropyleine Pripelines faamalieina le sili ona sili ona sili ona maualuga faapogaia tulaga manaomia.

Polypropylene Tube, faʻatusatusa i Melillic, e leʻo faʻaputuputu solo, e le afaina i lalo o le aʻafia o le siʻosiʻomaga ma le ulaitu i le vai inu. A faʻaʻaisa le vai, o le PPRC polypropylene paipa e le faʻatamaia. Meafaitino-faʻatautogo, ma o lona uiga e le afaina ai le faʻatauaina gaioiga o le feoaʻi ma fefaʻatauaʻi.

Otaota pe a faʻapipiʻi poʻo le faʻamamaina o polypropylene paipa e leai se mea uma. O le saoasaoa o nei gaioiga i le faʻatusatusaga ma uʻamea paipa o le 2-4 taimi maualuga. Ae o le faʻaogaina o le lelei o na paipa, latou e tusa o le 30% le taugofie nai lo le uʻamea uʻamea o le sili atu lautele. Ieo e aunoa ma le manatu i le tala galue

O le mea e mautinoa ai le ola o le PPRC PIpelines i le malulu vai vai o le itiiti ifo i le 50 tausaga, i le vevela vai siva (i le sili atu 25 tausaga.

E tofu tatou iloa uma ma le mea o le faʻapipiʻiina poʻo le suia o le popo o le stac mai uʻamea paipa. O le tagata faigaluega lea i le mamafa ma le le saogalemu o aliʻi, o le faʻataʻitaʻi o puipui ma luga o puipui, o loʻo amata ai le sua o le paʻu o le becer e mafua ai le le fiafia o le pipi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻiina o se paipa vai fou mai le Steel Galvanized paipa i le toe faʻaleleia o le lua-faleoloa o le vaiaso. O le isi vaiaso na alu ai e toe faʻaleleia pa taʻele ma pili.

Ma ua le mafaufauina nei se ata. O le Busbar Day i le Porks of the Houp of the House o loʻo fausia o loʻo tulaʻi mai "Zhiguli" ma se malosi o le kiona-paepae e tatagiina i luga o le ogalaau pito i luga o le kiona. PASSMSCAGE afifiina ma faʻafesoʻotaʻi vaega, loka malosi, fusi ma mataupu ma se mea faigaluega ua aveeseina mai le ogalaau. E lua tagata-faʻapipiʻi i le malamalama o ofu tino o loʻo avea ma mea uma e leai se mamafa o le mamafa o le potu i totonu o le potu. O loʻo tipiina le Stipe Pois o loʻo tipiina i luga o le umi o le umi. I le mavae ai o le afa itula, e tusa ma le poloketi, ona amata loa lea ona amata ile nofoaga o le lumanaʻi i le gagana Tekonolosi Palisi i le puipui.

O le itula i le itula, o mea uma e sauni mo le faʻafesoʻotaʻiga o faletalimalo o lotoa (o le atoa o le fusi) paipa). O le teesolu mo vaiaso mai le paipa faitago i luga o fola e tatau ona faʻamatuumu ai le faleuila, o se faletaele, i le umukuka, i le potumoe, i le potumoe, i le paepae. Ina ua maeʻa le afa itula malolo, o le aufaigaluega e aveese se mea faʻapitoa eletise mai le mataupu, e mafai ai ona e vevela le laualuga o le vevela polypropylene i le vevela o le 260C. Lua le taua o ulu ma ofu lima ma tagata fai meaʻai i luga o le tele o vaega o loʻo tosina atu ai i totonu o le fale vevela.

O le fesoʻotaʻiga i luga e faamatuu ma se tampon, susu ma le ava malosi. Le isi, o le paipa ua faʻaofi i luga o le lima, ma o le tee o loʻo pipii i le pepe o le ulu o le ulu o le ulu, o loʻo i ai mo ni nai sekone o oloa o oloa ma timuga mai le 5 i le 40 sekone), pe a maeʻa le paipa i totonu o le tee i le loloto ua faʻailogaina i se muamua-penitala axis. O le HeartMal Contact i le afa o le minute (mo se paipa manifinifi, o le vaitaimi o le taimi o loʻo puʻupuʻu), o le iʻuga, o oloa e faʻamalosia ai le monolithic intervat. E faapena foʻi gaioiga e faia e faʻafesoʻotaʻi ai soʻo se isi vaega ma pe a o faʻamama le isi paipa tipi.

Le fiafia e tusa ma le lua itula. O le fausiaina atili e manaʻomia ai le tele o le taimi. O le ulufale mai o le galuega e tupu ai le manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le polypropylene o loʻo oso aʻe i le laumei paipa o le vai tele. O le faia lea o lenei mea, o le vaneina o loʻo tipi i luga o le paipa uʻamea ma le paipa paipa o loʻo tipiina ai se faʻapitoa tuʻufaʻatasi (polyropraylene ua faʻapipiʻiina i le auala tutusa.

Ile faʻaiuga ole aso faigaluega, o loʻo tautua le vai i le uati. O le tagata e ona ma le folo o le fale e ala i le fale: e le o se tasi leakage! E tusa ai ma le feagaiga, o le galuega ua manatu e tatau ona faia. O loʻo faavae i luma le kamupani o le tausaga, o lea o loʻo noatia le kamupani e faalotogaina galuega o le faiga e faʻatonutonu ai le faiga faʻapitoa.

I le lauiloa lauiloa i tua o ponpropylene paipa, polyvyll chloride (PVC) ma chlolonited Polyvride Chloride (CPVVC). O le paionia i le fanua o le fausiaina o le suavai sapalai faiga ma le mafanafana mai nei mea o le American Heaces Pribco, o latou oloa foi e suʻe i le fale o le fale o Rusia. O faiga e vaeluaina Flowguaard ma Footguadgold ua maufaasolo le US mo le 30 tausaga. E tusa ai ma lona PVC ma CPVC faailoga, e masani ona tutusa e pei o PPRC-3 ma HENTERNS2 5216/34 Polypropropraplene (pph). O UPC PVC paipa ese mai isi meatotino maualuga-afi: O le vevela o le CRAlonyl chlordide sili atu i le 27 sisifo o le kipelu e tapeina faiga sese. Polyvyll chloride chloride statems e mafai ona faʻatagaina e faʻaaoga le 35% o le kulimi fofo. Mulimuli ane, ua latou tetee i aafiaga o masini nai lo polypropylene. O le tau o polyvyll chloride paipa e maualalo ifo nai lo Steel garvized.

FinaberGlass paipa o loʻo avea ma tagata tauva ogaoga o uʻamea uʻamea. Latou te tatalia le tele (e oo i le 100 siosiomaga) omiga, vevela-vevela-tetee ma tetee i vai vevela. O loʻo ia i latou le tomai e tauia ai, i ni tulaga e mafai ona faʻapipiʻiina i le sima. O le tau o paipa o faberglass o loʻo i luga o metallic, ae o la latou auaunaga olaga o le 3-5 taimi sili atu.

Talu ai nei, paipa mai le stitchy polythylene (crossy polythylene) o le swedes mafaufau warsbo ma le kamupani Siamani rehou faaali i luga o le maketi Rusia. E iloga ona fefiloi (paipa e mafai ona punou i soʻo se tulimanu), teteʻe i luga, teteʻe atu i le faʻaeteete, lea e masani ona faʻaaogaina i le vaomatua. O le vevela o le faʻagaioiga o le Swedy System- o le les95s (le talitonuina o le 110 ° C), o le galue galue e oʻo atu i le 10thmosmorephes (luga o le-taimi puʻupuʻu). O le faʻapipiʻiina o loʻo faia e se lima mea faigaluega e aunoa ma le gaʻo, faʻamamalu ma faʻataʻitaʻi, e talafeagai tele i le malae. Stitchs Polythylene o loʻo i ai le Healecular manatua: O le faʻapipiʻiina o le paipa "oe lava" i le fetaui mai apamemea, e maualuga atu nai lo le malosi o le kamupani. O le tau o paipa mai polythylene e sili atu nai lo uʻamea, ae o le olaga tautua i le 3rd e sili atu.

Raisin Scinging Revement Recreams er Ergonomic Box mo le tuʻufaʻatasia faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi ma eletise eletise. I lea tulaga, o le pusa o le eletise eletise o le uaea o le pusa e tumau pea hermonic, o le vevela i totonu e le sili atu i le 30s.

I le malulu ma le vevela vai ma le faʻamafanafana o sitaili, paipa na faia o polybutene ma se livingsidene o le swos a le Swiss Kamupani e mafai foi ona faʻaaogaina. E iloga latou i le maualuga (agai i le135c) vevela ma vailaʻau o le faʻaaogaina o le mea mulimuli i ituaiga o paipa. "E pei o le vevela vevela i le faʻateleina o le vevela. Peitai, o lala, e sili atu tau taugata nai lo mea uma o lo oi luga. O le faʻagasologa o le latou faʻavae e manaʻomia faʻapitoa aʻoaʻoga.

I le faʻaalia o tekinolosi fou, o le aganuʻu o le taʻaloga, na masani ai ona fesoʻotaʻi faʻatasi ma tagata mafaufau i se tagata faipisinisi e onā. O le aso, na suia ai i latou e tagata atamamai, vave o le mafaufau lelei a latou galuega i tulaga tau talafeagai o le Kamupani.

O le Faatonu o le Faʻatonutonuina o le Faʻatonu o le NEGo Aʻoga Tomai "STROYPOILLY" VERYPO MA VEREYKO MA LE FAAFITAULI O LE TALI MA I LE MOLIMAU I LE TALI MA LE TALI O LE ITULAU MA LE FAAFITAULI O LE TALI MA I SAUNIUNIGA O LE ITULAU MA LE MOLIMAU O LE TALI MA LE TALI MA LE TALI O LE TALI MA I LE TALI O LE TALI MA I SAUNIUNIGA O LE TALI MA I SAUNIUNIGA I LE TALI MA I SAUNIUGA O LE TALI MA I SAUNIUNIGA O LE ITULAU MA LE FAAFITAULI O LE TALI MA LE TALI O LE TALI MA LE TALI O LE TALI MA I SAUNIUNIGA I LE TALI.

Faitau atili