STRAMD PASET

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Vot Vest Marter mo galuega faʻauma i fafo. HomeMe lotoifale ma fale gaosi oloa i sisifo, tuatusi ma numera telefoni o tagata exlicers.

STRAMD PASET 15077_1

STRAMD PASET

STRAMD PASET

STRAMD PASET

STRAMD PASET

STRAMD PASET

STRAMD PASET

STRAMD PASET

STRAMD PASET

O le popo mananaa e faʻafiafia le latou e le naʻo le e ona o le fale, aʻo le tagata foi lea o loʻo e pasi atu. I le mataupu mulimuli, na matou talanoa e uiga i le faauiga ventding stanelation studes (tusitusiga

"Na feosofi i luga o le vaega o le vent Ia o loʻo matou talanoa e uiga i vali mo le faʻauma i fafo galuega. La latou galuega autu, i le faʻaopopoina o le fausiaina o se gaioiga faʻamalosi, o le puipuiga o le faʻafanua mai i mea leaga o le siʻosiʻomaga

Faanaunauga uma mea uma, valivali mo galuega i fafo, pe, o le a matou valaʻauina pea i latou, o ata vali e ese i le mafai ona faʻaaogaina le tasi poʻo le isi mea e vaevaeina i le tasi pe e mafai ona vaevaeina i se tasi pe o le isi mea e tolu:

mo uamea luga;

Mo maa fatu;

Mo luga laupapa luga.

O lenei mea e tuuto atu i le vali mo "maa". Matou te faamatala vave atu, o le a sa matou uiga i le upu "maa". E leai se isi atonu e le valiina le fatafata o le mageso poʻo le maamora, ae o puipui sima, e pei o le tele o ituaiga o plasters, e mafai ona vali. O lea, i lalo o le upu "maa" pe a uma le au gaosi oloa, o le a matou malamalama lelei i mea tutusa uma. E faapena foi, i lalo o le upu "storates vali" o le a atagia i nisi ata vali mo ia "maa".

O le sili ona taua o soʻo se tau o le puipuiga o le puipuia o le faʻafoliga mai le susu o le susu. O le mea moni na toetoe lava o nofoaga uma mo le faʻaleagaina o le tiga o le maʻa, vailaʻau, vailaʻau oona ma aʻafiaga i se tasi, e faʻatatau i le susu. Malolo, aemaise lava ma le matagi, ma tafe ifo i luga o pa. E mafai e le vai ona tausia le tausiga mai le luga o se proppikete, maa, fausiaina le sima ma sima. Peitaʻi, afai o lenei tiute na faʻatapulaʻaina, ae o le a avea ma polbie.

E pei o isi mea, e mafai e maa ona mitiia vai, lea e aumai ma le fula. E manino o maa uma e faaputuputu vai i auala eseese: mo se faataʻitaʻiga, o se tamaʻi moa ma paepae ua le mafai ona fai se mea laʻititi. Afai o loʻo alu le vai i le maa i luga o le tuaoi i le va o mea eseese o fale, ma o nisi taimi i le va o fasimea o mea lava ia (mo se faʻataʻitaʻiga, malosi vottone tupu. Soo se mea e tuu ai malosi o maa, ma faʻasatauroina. Aemaise le malosi o le suavai e mitiia latalata i luga o auala. O latou, o se tulafono, e faia o le maualuga tele, malosi malosi, maamora poʻo le siʻosiʻomia fofo, o lea e masani ai le dam cham sone o siomia i latou i luga o le auala.

O le auala autu mo le faatafunaina o le maa i le ogatotonu o le laina o le le mautonu (i.e., maualalo vevela). Ua matutu maa e le malamalama i le aisa. Ae e leai ni maʻa i le vanimonimo i le vaeluaga. A faʻapea o vai i totonu o poer i totonu o por, o loʻo i ai le siʻitia o lona leo o le tasi-lima ma le siʻosiʻomaga o mea e sili ona tumu. O lea, o microcracks tulai mai, lea amata ona toe malosi le mou atu, ma toe sua uma i ai, ae le tuʻufaʻatasia gofie. E faʻatino mai se lio mataʻutia: O le tele o le vai na togitofia ai le maa, o le malosi foi lea e taʻe, malosi ai lea vai, o le tele o vai na te ono viliina. O le mea lea, o le siʻitia o le faʻaumatiaga o le faʻaumatiaga e faʻataʻatia.

O leisi faaumatia upu o le gaioiga o minerale masima. E mafai ona ati aʻe i totonu o le loloto o mea ia i pulou o puipui mai le eleele, valaʻaulia le fusi o le maʻa. O le mea e tasi e masani ona faia o vailaʻau o loʻo faia i le tele i fale gaosi i fale tifaga ma i totonu o le manava o le sulfur, Nitrogen ma phosphorus oxadis "). O se faʻafaigofie lava ona maua ai le timu i luma o le timu i le maualuga o meaʻai e faʻaosofia ai.

O le vai o loʻo e faʻamalosia ai le faʻaliliuina o le masima mai totonu o le fale mea i luga. O le masima na faataapeina i totonu o le faʻasolo i luga, fausia se sipi. I lalo o le pito i lalo o masima, muamua gyptum, e i ai le sologa lelei fomaʻi-vailaau gaioiga e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o le tele o aʻoga "i luga o le bracrocast.

Mold Funi, mosses, faie ma faamemeni, taulaga i luga, ma o nisi taimi o le vaega o fale fausiaina (aemaise ai oloa leaga), e lamatia ai oloa e mafai ona gaosia. E sili atu le afaina tele e faʻaaoga e tagata faitele, teuina le laualuga ma le faʻatauga afi. O nei mea uma faʻatauaina ma e tatau ona puipuia papaʻu vali. O a latou ituaiga e tele lava, ae tolu vaega tetele e mafai ona iloga, e ese mai i le mea o le fuʻa (lalo), o loʻo faʻaaogaina nei ata i luga o le silico.

O loʻo i luga o ata o lo o faʻavae i luga o le syththetic. E iloga i le hydrophobicaty (vai-replent aafiaga), manaia, lelei le malosi. Le le faatuaoia o le lelei o nei vali ata-ecological mamani, maualuga tekonolosi parameters ma vai e pei o le dinuen (sui oona ma mea oona). Ua mo i latou le tele o supa vali na gaosia i le lalolagi atoa. O atavali o ata o le Vao o Vapata e mafai, o lona uiga, o luga o luga ma i latou "manava", tetee i tulaga sili atu puipuia. O atavali o ata e le manogi (vagana ai le manogi vaivai o le realbal monomer), e faigofie ona faʻaaogaina ma pulumu, faʻasesega ma vali. E tusa ai ma tagata atamamai, o vali vai vai i luga o le galue lelei o le sili i tuʻufaʻatasiga o meatotino, e lava lava ma le tele o mea e taua i se vaega o ia vali, ma o se gaioiga faapitoa faasee. Ae o le taimi lava na manaʻomia ai le faia o se faʻapitoa e iai ni matata e le talafeagai ai o ata. E uiga i lenei mea mulimuli ane.

O meatotino a soʻo se vali e fuafuaina e lona faʻavae. O loʻo valivali le vali o se vai (o le laʻititi, lava, lava lelei, o loʻo iai le susu o le susu) o le ata tifaga ma pigles. I le faʻaopopoa i nei vaega, vali foliga o loʻo i ai ni faʻaopoopoga faʻapitoa - Elissifiers, o le saofaga i le faʻavaeina o matapou o valivali; aliaʻe poʻo le tele o tagata faʻatau. O le mea moni, o le vaega autu o dispernent vali o se fusi, pe, pei ona masani ona taʻua o se ata tifaga, talu ai o ia o loʻo nafa ma le faʻavaeina o le puipuiga i luga o le fausaga. O nisi na o nisi o mea manaʻomia mo le fusia: maualalo maualalo ata tifaga faʻavae o le vevela (Itiiti + 5c); Maualuga le malosi, malosi ma le va o le vasa o le polymer; O le maualuga o mea o le ata tifaga muamua (sili atu45%) ma, ioe, mautu i le faia o le teuina ma faʻamalosi.

Sinicre stade valiina o le tasi-vaega o le vaega o le vaega o loʻo i luga o le suavai palu o loʻo iai le faʻaleleia atili o le okeni. Latou te maua se tele o le fatafata, ae leai ni faʻailoga maualuga i le hydrophobic. O loʻo sapalaiina ni ata sili o loʻo sapalaiina i le maeʻa o le pepa.

O ata o ata e faʻavae i luga o le silicone o loʻo taofia o le sili ona lelei o nifo o loʻo tuʻufaʻatasia le sili ona lelei meatotino o le silikite ma tufatufa ai ata. O le latou faavae o le sili sili ona lelei. O nei atavali o loʻo faʻamatalaina foi le faʻalumaina, ae o le synthetic flecane resins o loʻo faʻaaogaina o se fusi. O le mafiafia o ata o le siliki o le malosi o le malosi, ono mafai ma matagofie seasea, i le taimi lava lea e lava te maua ai puipui o pala e afaina ai.

O le vaega autu ma le lavelave o le faʻaaogaina o soʻo se vali o lo latou fetaui ma ituaiga eseese o le mea o le a latou faʻaaogaina. E i ai le tele o mea e le fetaui ma nisi vaega o vali ata. Ina ia aua neʻi faia se mea sese pe a faʻatau, suʻesuʻe ma le faʻaeteete la matou laulau, o a faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i luga o le faʻaaogaina o ata o loʻo feagai ma ituaiga uma o loʻo fetaiaʻi i fafo.

O le tele o tagata gaosi oloa o vali oloa na faʻatautaia ai le gaosiga o faʻafitauli o loʻo faia i le itu i sisifo o tekinolosi ma i le itu i sisifo. Faatasi ai ma i latou, JSC "Skim" (Moscow), e maua ai le lautele lautele o fetu (Percholonyl vali o le eletise o le eletise o le eletise o le eletise, 50 vai-acrylic valits vda; silkone ko-168 ma cial80; o le lautele lautele o le sili sili ona lelei vali); Zao "Olivist" i le Moscow Gromen "Lakookera" ("Acryl-Lux"; Acrylic Waters vali VD-AK-101). O le faʻailoga a le faʻailoga "S Mavifotoozar" ua faʻamaonia o ia lava. Acrylic stride vali "SVYATOOZAR - 15" fiafia i le lelei le matagofie. O le fausiaina "stroykolekt" ofo atu le fua o le formlic vali vdak-1306, o loʻo vaevaeina i le fa ituaiga: "Faʻavae" ma "polofesa". O uluaʻi aʻoaʻoga muamua e lua o loʻo fuafuaina mo le maualuga-tulaga o le tulaga muamua ma luga o aʻoaʻoga aʻo leʻi faia le faʻaiuga mulimuli. Na o nisi o tagata Rusia e Rusia na o le fofoina o ata.

O le tele o tagata i Sisifo tagata gaosi oloa o vali oloa e le mafai ona i ai a latou gaosiga i Rusia. O se faʻataʻitaʻiga o sea au galulue faʻatasi o le Moscow Enterprise "Iris Poris", o le faʻavae o le faʻavae faʻavae o Spao. Le vaega fagofaʻi na gaosia mo galuega i fafo e ogatasi ma tulaga faʻavaomalo. I le fua e amata ai le gaosiga o se faʻasologa fou o vali ata i lalo o le faʻailoga palealii o loʻo taua o se tasi o le tele o tagata gaosi i le European Press Akzonobebel (Holani).

A o le tulaga lautele, o le Lusia e leai se lautele o le faʻatinoina o ituaiga mai nei o faʻafitauli, faʻataʻitaʻiga, pei o vali tino i luga o anokalaʻi resisiga ma o latou tuufaatasiga. E mo le mafuaʻaga lea e faia e le Rusia ile taimi nei o ana oloa e tele o numera o ni soʻoga mai Europa, Amerika ma Asia.

Tagata gaosi mai le Scandinavia Internative nofoia se tulaga autu i tuutuuga o tau / lelei fua faatatau. O le faʻataʻitaʻiga pupula o le Swedy Company Bedokers ma lona Aofaʻi Vivacour, o ona ata ona o le tutusa o tulaga o loʻo faʻatinoina i le itu sili ona lelei. O oloa o le lua Finnish Finms Akzo Nobzo NobE dekooy (tratummark dacksoorin) ma tikkurlain pricts O le isi a le Siamani. MEFEEG (ALOFA O DRFE MA FROMIMO), Lacufafa, Reesa, o Tex-lanu e na o le sili ona lautele e sui ai le au gaosi oloa Siamani. Tagata gaosi tagata gaosi tagata gaosi. Ua amata loa ona faalauteleina le avanoa i le maketi o Rusia o le Cursasia mai Slovenia. E le gata i lea o loʻo lisiina, i le maketi o Rusia o loʻo i ai ata vali mai Egelani (Kantssern ICI, o se Duirmac Dungmax), US ma isi atunuʻu.

Ma le faaiuga, ni nai upu e faʻapefea ona faʻaititia ai tau o le tausisia o le faʻafouga i totonu o le fale atoatoa. E tusa ai ma ni tagata atamamai e fai ma tagata atamamai, o le tau o le sioa lea o le felauaiga lea: tausaga muamua o le fogafale - 45% o le tau atoa o tau; totogi totogi 37%; Tau mo le faʻamaeʻaina o mea - 18%. E mafai ona e faia ni mea taua e lua mai nei numera: muamua, aʻo leʻi faia le ata vali, ona e le naʻo le vali uma, ae o se tulaga atoa o le muamua Na latou fautua e togafitia le la ae leʻi paʻu i luma o powder, ma, lona lua, e sili atu le faʻaaogaina o mea sili ona maualuga i le faʻapipiʻi. Naʻo le mea lea o le a umi le umi (10-15 tausaga), o le a maua ai se mea na maua ai tupe.

Taaloga o fetu ma o se foliga foliga

Le laualuga i luga o le vali e apalai Ata vali Faavae i luga o le silicone resin Anucate
Lio-sima sima Lelei tele Lelei tele Lelei tele
Lie lio E le talafeagai Lelei Lelei
Minerale-faʻavaeina faʻalelei Lelei Lelei tele Lelei tele
Lie o le oneone oneone Lelei Lelei tele Lelei tele
Oneone E le talafeagai Lelei Lelei tele
Sinicate vali, sogicate plaster Lelei Lelei tele Lelei tele
Silkone Regiin vali po o le sima Lelei Lelei tele E le talafeagai
Prome vali. E le talafeagai Lelei Lelei
Valivali vali Lelei tele Lelei tele E le talafeagai
Plaisters e faavae i luga o le synthetic reslins Lelei tele Lelei tele E le talafeagai
Sima Lelei E le talafeagai E le talafeagai
Tipi le ipu Lelei Lelei Lelei

Suiga vali tagata faatau

tasi Tagata oti Leninsky PR-T. 87 Tel. 132 5883.
2. ICI vali. ul. USAheva, D. 33/2, p. 2 Tel .: 245 5970, 245 5096
3. O tagata pala ul. Dubininskaya, ja Tel.: 235 2664, 235 54111
fa Duffai / flamingo. ul. New Arbat, D. 18 Tel. 564 8470.
lima Lakafa. Leninsky Pr-T, D. 95A Tel .: 936 2122, 936 2621
6. Tex-lanu Denasovsky i le., 2 Tel .: 267 6374, 261 5758
7. Pale. ul. Smalny, d. 24d Tel .: 795 0160, 795 0163
valu Supro. Electrode fuaitau, o. 16 Tel. 304 6820.
iva Belina. ul. Ogatotonu orreylavskaya, o e. 14 Tel. 280 6708.
10 Jub ul. Ogatotonu orreylavskaya, o e. 14 Tel. 93761
sefulu ma le tasi Marshal Vostryryodovsky fuaitau, D. 10 Tel. 9379
12 Dyo. Arkhangelskyky i le., D. 1 Tel. 208 0220.
13 Llc vtk "poly-r" ul. Lobninskaya, o le a. 18 Tel. 485 3844.
sefulu mal le fa A isi. Falaoa i le., D. 8 Tel .: 134 0367, 203 8726
sefulu ma le lima Tikkurula. Vasega i le., D. 9 Tel. 264 8496.
sefulu ma le ono Vivacour Likhoborevskaya Nab., ​​D. 5a Tel. 456 2669.

O nisi o le faʻaulufale mai o ata o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia

Mautu Faailoga vali Ata vali O le faavae Taumafaina, m2 / l Afifiina, L.
Alcro-Beckers AB, Suetena Expo vaega tele. Solia Lauga-Acrylic 6-8 1.4; 10
Renass-V Vaadfarg Solia Silkoto Emiliona 4-6 3.8; 11.3.
RenAsscans Faceadfurg. Faʻateʻaina Acrylic resin. 2-4 0.94; 3.6; 10.8.
Sinikatfatg. Anucate Suavai Posh Stess 4-5 fa; 10
Vivacour, Suetena Hana noobel Faʻateʻaina Galue, suia

Silikicone

4-6 % 9,18
Hansa sinicat. Anucate Suavai Posh Stess 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Hansa klassik Solia Lino 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Hansa Sokkel Faʻateʻaina Galue 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
ICI vali, Egelani Dunux w / s lamolemole le mafaamatalaina Faataapeapeina, lamolemole Acrylion emulsion 14-16
Dunux w / s uma vaitau masone Faataapeapeina, lamolemole Acrylic copolymer 14-16 lima
Duux w / s le lofituina masonry Faasee, laiti-fua

Faanatura

Acrylion emulsion agai i le 5. lima
Alligator, Siamani Fassaden-

Vaomatua3000.

Faʻateʻaina Galue 6.5 2.5; 5, 12.5
Sili atu (f) Faʻateʻaina Galue lima 5, 12.5
Phylax Faʻateʻaina Galue 6.6. 12.5
Slulan fiafia tele Silikicone Siloxane resin 3.7-4 12.5
Sillain-Universal Silikicone Siloxane resin 4-5.9 12.5
Milo. Silikicone Siloxane resin 6.25. 12.5
Mirropan swachevs. Silikicone Siloxane resin 4.3 12.5
KainviITit Fassadentfurbe. Anucate Suavai Posh Stess 3-5 12.5
Duffa / flamingo, Siamani Fassaden-

Vaobere90.

Faʻateʻaina Acrylion emulsion 5-5.5 2.5; lima; 10; 12.5
Acrylat-moli-

Faipu

Faʻateʻaina Galue 6.5 2.5; lima; 10
Lacufa (Caparol), Siamani Amphibolin-2000. Mama amuina (e tusa ai ma le kamupani a le kamupani) Galue valu 2.5; lima; 12.5
Cap-elast UnitPop Mama amuina (laiti kamupani) Galue fa 12.5
Musko-faaopoopo. Faʻateʻaina Minerale ma siloxan lima 2.5: 5; 12.5
Amphisil. Silcute Deparpersion Suavai Posh Stess 5-5.5 12.5
Capalm acryl-slissadensheyess Faʻateʻaina Acrylate e faʻavae ai le palu lima lima; 12.5
Duparol (w) Polman Polymeric taofiofi fa 12.5
Amphisolan (W) Silikicone Siloxane resin 5-6.5 12.5
O le a ou tolog o Sinikat-Fassadentenfurbe Anucate Suavai pata tioata ma quartz 5-6.5 lima; 12.5
O le Syling Relasilikat-Suafa Anucate Suavai Posh Stess fa 12.5
Sylitol-elisasisanfurbe Silcute Deparpersion Suia

Suavai Posh Stess

5-6.5 12.5
Angelino. Anucate Suavai palu tioata, faʻaleleia atili e siloxane 4-5 12.5
Laculama (diamant) Nou Acryl-Fassadenseyes Faʻateʻaina Acrylic 5-6 10
Reoa, Siamani Unsi-Fassadennfurbe Faʻateʻaina Acrylion emulsion 6. lima; 12.5
Resacaryl. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 7. 12.5
Reesolan. Fatufatu Synthetic reslins 5.5 12.5
Reasa-siloxan Silikicone Silkoto Emiliona lima 12.5
Tex-lanu, Siamani Tex-Esliazonalsanfurbe. Faʻateʻaina Acrylion emulsion fa sefulu ma le lima
Tex-Renovierefarbe Faʻateʻaina Acrylic deonpersion lima sefulu ma le lima
Tex-Mile. Faʻateʻaina Acrylion emulsion lima sefulu ma le lima
Sinikat-Fassadennfurbe. Faapitoa Olfaite Suavai Posh Stess lima sefulu ma le lima
SILOXAND-Fassadennfurbe Faʻateʻaina Siloxanova lima sefulu ma le lima
"Irdedecor", Lusia "Iris Scor" Faʻateʻaina Veva-acetate copolymers 110-170 g / m2 / i luga o le vaega lima; sefulu ma le lima; 25; 60.
Zao Akzo Nock Dekar, Lusia Crown (Fafo) Silikicone Silan-SylounOvava 5-6 lima; 10
Ooo supro, Rusia O le supro acryl adx fafo Faʻateʻaina Acrylion emulsion 8-10. 2.5; lima; 10
O le supro acryl adx o fafo o fafo faaopoopo Faʻateʻaina Acrylion emulsion 10 2.5; lima; 10
Supro couler whisx fafo Faʻateʻaina Acrylion emulsion 8-10. 2.5; lima; 10
Supro super acryl Faʻateʻaina Acrylion emulsion iva 2.5; lima; 10
O le Supro Coler Super Faʻateʻaina Acrylion emulsion iva 2.5; lima; 10
Belina, slovenia OPALl Koul. Faʻateʻaina Galue 10-11m2 / kg 16 kg
Jub, slovenia Acrylclor. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 3.5 2.5; lima; 12.5
Acrylclor Soun Faʻateʻaina Acrylion emulsion 1,2 2.5; lima; 12.5
Toefaafouina le Ag Faʻateʻaina Acrylion emulsion 2. 2.5; lima; 12.5
Takril. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 3.5 2.5; lima; 10
Juboil F. Silikicone Silkoto Emiliona 3. 2.5; lima; 10
Jebosil fx. Anucate Suavai Posh Stess 3. 2.5; lima; 10
Toefaafou le si. Anucate Suavai Posh Stess 2. 2.5; lima; 10
Helios, slovenia Spectra. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 10 E leai ni faamatalaga
Matini Senour vali, USA Ola lelei. Tuai Le fuafuaina 10 0.94; 3.78; 18.9
Platinum Tuai Le fuafuaina 10
Betek, Turkey Bentekslan. Silikicone Silkoto Emiliona 6-10. 3.75; sefulu ma le lima
Betekslan Telse. Silikicone Silkoto Emiliona 0.8-2M2 / KG 25 kg
Betaikril. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 7.5-10. 2.5; 3.75; sefulu ma le lima
Betkorril tea. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 0.8-2M2 / KG 25KG
Betekdur. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 7.5-10. 3.75; sefulu ma le lima
Dyo, Turkey Dyosil Silikicone Silkoto Emiliona 8-12. 17.5
Dyetex. Faʻateʻaina Acrylion emulsion lima 2.5; 17.5
Marshal, Turkey "Acroor" Faʻateʻaina Acrylion emulsion 12 2.5; 7.5; sefulu ma le lima
Llc vtk, poly-r, Lusia Poly-r (stade) Faʻateʻaina Acrylion emulsion 6.5 lima; 10
A nisi, o Farani Alpafacacade i luga o le soteter Toefaafouina Brand Finilite. valu 10
"Fetu o Acall" Solia Acrylion emulsion 5-7 10
"Alpafasad Poyacryl" Solia Acrylion emulsion iva 10
Akzo Nock Dekooy, Finilani Sadson luko. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 3-6 10
Tikkurla valivali, Finelani Kivitex (fua) Faʻateʻaina Acrylion emulsion 3-5 3; 10; lua sefulu
Kivitex (anicate) Anucate Suavai Posh Stess 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Kivisil. Silikicone Silkoto Emiliona 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Yuki. Solia Lauga-Acrylic 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Yuha. Faʻateʻaina Acrylion emulsion 4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Novasul. Faʻateʻaina Galue, suia

Silikicone

4-10. 0,9; % iva; sefulu ma le valu
Mader, Hanikeri Dekton-ex. Faʻateʻaina Acrylion emulsion E leai ni faamatalaga 25 kg

Faitau atili