E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?

Anonim

O le mana o le aiga o loʻo tata fualaʻau i luga o penisini ma tiʻetiʻe suauu: faʻataʻitaʻiga manaʻomia le malosi, faʻapipiʻi faʻasologa.

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise? 15079_1

"Mafaufau i le tulaga: Matou te nonofo mo le tausaga fou ma uo i le falepa, i le Savali, ae o le vaiaso na amata ai, ma ona e tape ai le eletise. I le vaiaso mulimuli ane na ou faʻatauina loʻu fale. I le vaiaso mulimuli ane na ou faʻatauina loʻu fale. Nofoaga Pule. "

Mai le talanoaga

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?
O Honca le suauu a le gataifale ma Riel Souel e faʻatagaina ona tautua eletise i le fale i le taimi moni, ae ua faʻaopopoina le mana faʻafiafia i meaola ma Dachas. Latou te le nofoia le tele o avanoa, a o nisi faʻataʻitaʻiga e i ai se faiga o otometi faʻalauiloa ma se pasi o le tagata faʻatau i se nofoaga eletise (Aotoun). O lenei mataupu e tusa ma le 20-50 sekone pe a uma ona faʻamalosi le malosi o le mana, e aofia ai mea faigaluega i le fale o aiga, ma pe a toe tapunia se nofoaga autu o le fale, O le voltage sapalai i le fesoʻotaʻiga mo naʻo 2-5 sekone.

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?
O le Thowers Malosiaga Tolen ma le agavaʻa o le 20kw faʻataʻitaʻiga o le L20000D faʻataʻitaʻiga o le Kamupani A-PABAPERS), e mafua ai le afi poʻo le 230v ma le taimi o le 50 HZ ma le maualuga o le taimi nei mai le 4 i le 40a. O le Synchrous ituaiga e masani ona faʻaaogaina, e ui lava e mafai ona latou asini. O faʻataʻitaʻiga aloaia e tuʻuina atu e le tolu-vaega voltage 380 poʻo le 400v, faʻapea foi ma le tumau voltage o 12v e toe faʻatumu ai le taʻavale a le taʻavale. O le mana o loʻo i ai i le taʻavale afi o le kapeti o loʻo faʻagaioia i luga o le penisini (e masani ai o le AI92), ma le afi afi-i luga o le afi afi. O le faigofie o le faʻaaogaina o afi o loʻo faʻaaogaina o se tasi-consinder lua-taia ma le ea-fulufulu, ma le sili ona faigata-sefulu ma le oti o le oti.

Paramets o le Malosiaga Nofoaga

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?
O le penisini mana o le penisini o loʻo faʻatonutonuina ai vaega ma le lua sikuea sikuea - 220v (agavale) ma le tolu-octives, e mafai ona aoga ma numera o isi) ma le faigofie o le puleaina (cmtack). O lo latou malosi e mafai ona maua mai i le 0.35kw, ae i le fale e masani ona le sili atu i le 5-20 kiloka. E tatau ona maitauina, o le pule o penisini o loʻo i ai le malosi o le 0.35 i le 11kw, a o Diesel - mai2.5 kw ma maualuga.

O leisi mea taua o le punaoa o le faʻafitauli o loʻo faʻatagaina ai le faʻafitauli o le malosi o le eletise, fuaina i uila afi. E tusa ai, o le eletise eletise e mafai ona vaevaeina i ni vaega o ni vaega-faʻavaeina (faʻatusatusaga mai le 500 i le 1000motocks) mo le 1500 i le 250000-taimi umi faʻaaogaina (3000Mock ma sili atu). O le tau o le eletise eletise, o peova siliva ma le tiliva, o loʻo ola pea, o loʻo ola pea i totonu o lana punaoa.

Laina lona tolu o suauu feebunce o loʻo faʻaalia i lita o le faʻaaogaina o suauu mo le 1 itula o le faʻaauau o le faʻagaioiga poʻo le faʻaputuga / itula. O le faia o nei faʻamaumauga, e mafai ai Na fuafuaina le tamaoaiga o le Autu Maealele, lea ua faʻatatau i le tau o le 1 itula o lana galuega. Ina ua malulu le vai, e mafai e le eletise ona galue e aunoa ma se malologa mo se taimi umi, ma le ea-manaʻomia o lona taimi pe a uma ona faʻaaoga le tane uma.

Fuafuaina o le Manaʻoga Manaomia o le Malosiaga Toto

O le mana o le pule laʻau faʻatapulaʻaina le aofaʻi ma le malosi o le faʻatau atu o le eletise, lea e mafai ona oʻo i se taimi. O le ata o loʻo faʻaalia le masani ai, e masani ona faʻaaogaina mea faigaluega eletise eletise, faʻapena foʻi ma malosiaga taua o le eletise o loʻo galueaina a latou galuega.

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?
Mana pule faatonu le laulau ma Auton. O le agavale agavale agavale "O le suʻega" o loʻo faʻaogaina e siaki ai i taimi uma le gaioiga o le eletise. E taua tele e fai ai se faʻasao o le eletise o le eletise. E lua vaega o le tetee eletise eletise (eletise eletise, eletise eletise, ma le faʻaletonu o lamepa) Safa, sawstotors, atigipala eletise, pamu, atigilima, moli moli). O le amataga o le taimi nei o le eletise o le vaega o le vaega o le vaega e matua ese lava mai le taimi nei o le latou galuega i le tulaga o le eletise, e manaʻomia e faʻaopopo ai le latou malosi, faʻaopopo le mea faʻasao e te 10 % mo le talitonuina. Amata nei o le eletise eletise o le vaega lona lua o le 2-3 taimi sili atu nai lo le auala o loʻo i ai nei o le malosi o le malosi o le eletise, e manaʻomia le faʻateleina o le numera ( Tusifolau) malosiaga o mea uma eletise eletise. E manaʻomia le manatua pea lenei mea, aemaise i le masani ona faʻaaogaina o le malosi o le eletise i le Autolan mode. O le sapalai eletise e faʻaititia lana punaoa, lea, i le tusi folau o faʻataʻitaʻiga taʻitasi, o le pito maualuga o le mafai ona faʻatagaina, e ono galue ai e le sili atu nai lo le 5migi.

Mo le anotusi o le fale taumafanafana, o loʻo lava 2-3 know, ia mautinoa le ola o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu - e oʻo i le 5-7kw, e faʻaaoga ai le boair kw. I lea tulaga i le amataga, e manaʻomia le tuʻuina atu o seisi atigipusa mo le teuina o oloa suauu, ma talu ai o le taumafaina o le 8 l / h, o le taimi lea mo lona taimi 'au.

Oa matou fautuaga:

  • Suia le suauʻu i le malosi o le eletise i le taimi o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusi lesona e faʻaaoga ai le fautuaina minerale suauʻu e le tatau ona fefiloi ma le palu. Faatasi ai ma le umi o le taimi, eletise eletise e tatau ona suia e tatau ona suia nai lo le masina.
  • Faʻaaoga le tolu o le vaega o le Drataige Exptage Trumpt na o le faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise na fuafuaina mo 380v. O se taumafaiga e tutoʻatasi o loʻo tuʻuina atu ni aitalafu faʻapitoa a le 220V e mafai ona oʻo atu i le toilalo o le afi.
  • Aua le taumafai e faʻatautaia le afi afi mai le 12-Vot Manager Station Station Station na fuafuaina e totogi ai le maa, talu ona e oʻo atu i lenei mataupu.

Pule Station Faapipiiina faasologa

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?
O le faʻavasegaina o le paʻu e tatau ona fesoʻotaʻi i le fale "o le" lalolagi "o le mana o le eletise eletise, ma le leai o le eletise e tatau ona faʻaaogaina le eletise. O le sa i ai le poto masani i le tautuaina o le uila afi poʻo le taʻavale, e masani lava i le fesoasoani o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o taumafai tutoʻatasi tutoʻatasi. E aunoa ma le faʻamalosiʻau ia taumafai lelei, tatou te faamatalaina, ae o le faʻasologa o lana faʻapipiʻiina.

O le eletise eletise e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le mafolafola luga, i se nofoaga e puipuia mai le susu, o loʻo ese mai i mea susunuina ma maua ai se fesuiaiga o le ea. Mo se mea e faʻapipiʻi ai i totonu o le fale, ua fautuaina e lisi ai le uʻamea pito i luga o le malosi o le eletise mo le 300-500mm i luga o le fola o lona tausiga. O le faʻavaʻa e tatau ona timu, ae o le leai o se uaea o le afi o le afi i le leai e le mafai ona faʻavaeina. E fautuaina le tuʻuina atu o le aveeseina o le manava manava, aʻo le umi o le paipa e le tatau ona sili atu i le 3 mita. E le fautuaina le aveʻesea ma faʻaopopoina o le leoa. O sui usufono e tatau ona matua faʻaeteete i le pule: E le mafai ona ulaula, ae o le faʻamaligiina o le suauu, pata ma isi suavai.

A o le i ulufale i se ofisa eletise, e tatau ona e tape le au autoneun faamau, ona e le faʻaaogaina lea o le eletise i totonu o le eletise. O le tausiga o tulafono o le fale eletise o loʻo tuʻuina atu i le faʻamatalaga faʻapipiʻi i le tusi folau. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia e faʻatumauina lona faʻafiafiaga i totonu o le konesuaiga.

Lelei o le fale pule o le fale

E manaʻomia e le fale o latou lava nofoaga eletise?
O le Masini Manoa ma le malosi o le 2Kw faʻataʻitaʻiga am2800 o le kamupani Dashin (Iapani). Mo le tau o le Kamupani 5000Mocks o le a ia 50002.3 rubles. = 11500 olo. O le tau o le afi suauʻu i le vaitaimi lava lea e tasi i le fua o le 2,5l suauʻu i le 100 itula o faʻaauau le faʻagaioiga (moligao, suauʻu ma suauu) pe tusa o le 1100 rubles. Na tuʻuina mai le tau o le mana e vaʻai ai ia lava, pe tusa o le 10500 rubles. O tau atoa o le a tutusa ma le 24,000 o rubles, o le tau o le tasi itula o le mana Mo le Maota Autu Malosiaga Toʻaga le faʻataʻitaʻiga L20000D A-Part malosi ma le Coot Cooting, o le tau o le 1 itula o le faʻagaioiga o le fale, 3.

Fautuaga talafeagai

  • Ua saunia e le Tusifolau Au tusi folau le pulega o Fuataga pe a tuʻuina atu i le 50% o le malosiʻaga, lea o le a faʻateleina ai le faʻamutaina o Auala.
  • Afai e tatau ona e faʻamalosia galuega tuʻutuʻuga (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina se komepiuta), ae maise i taimi o fesoʻotaʻiga poʻo le motusia o le eletise, o le fale o le fale na tatau ona faʻaaogaina.
  • A faʻapea e le mafai e lau eletise, ona faʻaleleia ai e ala i le faʻatau ma le faʻafesoʻotaʻiga o se faamafanafanaga faʻapitoa, ae ia mafai ai ona faʻaaoga le masini, ae o se eletise eletise. Mafaufau poʻo le mea lenei pe a faʻatau se nofoaga o le fale o le fale.

Ole faʻamatalaga faʻavae i luga o se mana o loʻo tuʻuina atu i le maketi a Rusia

Igoa ole kamupani Faʻataʻitaʻiga Mana, Kwt Suauu

Ituaiga, Mauaina L / Itula

Voltage, B. Malosi Nei Punaoa

Motochas.

Ituaiga o cooler. O le itu, mm.
Filifilia Max. maualuga lautele umi
Honda. EP1000f. 0.75 0.85 penisini 0.46 220/12. 3,4. 3000. ea 1.5. 295. 465.
EP2500. 2.0 2,2 penisini 1.10. 220/12. 9,1 5000. ea 470. 420. 555.
EP6500. 5.0 5.5 penisini 2,70. 220/12. 22.7 5000 * ea 490. 510. 885.
Kubota. Gl4500s. 4.0 4.5 Dieselopla 1,44. 220. 18,1 6000 * Vai 564. 550. 995.
Gl6500s. 6.0 6.5 Dieselopla 2.00 220. 27.3. 6000 * Vai 646. 587. 107.
Di shin. Am2800. 2.0 2,2 penisini 1,12 220/12. 9.0. 5000. ea 420. 1.5. 408.
Am5500. 4.0 4.8. penisini 2,46. 220/12. 18,1 5000 * ea 505. 515. 665.
Yanmar. Ydg3700s. 3.0 3,2 Dieselopla 1.37 220/12. 13.6 5000 * ea 530 496. 656.
Eletise. Sh2900dx 2.0 2,4. penisini 1.00 220/12. 9.0. 5000. ea 474. 422. 605.
Sh4000dx 2.7 3.7. penisini 1,70 220/12. 12.3 5000 * ea 496. 495. 605.
Sh7000dx 5.0 6,1 penisini 2.74 220/12. 22.7 5000 * ea 496. 511. 679.
Gecrac. Eg650. 0.55 0.65 penisini 0.5. 230/12. 2,3. 3000. ea 400. 325. 485.
Mc2200. 2,3. 2.8. penisini 1.10. 230. 10.0 5000. ea 510. 390. 610.
ED4000. 3.5 4,4. Dieselopla 0.64. 230. 15.0. 5000 * ea 540. 450. 700.
Ed5000 4,4. 5.5 Dieselopla 1.10. 230. 19.0. 5000 * ea 615. 510. 800.
Mc6503. 6.5 8,1 penisini 2.50 230/400 17.5 5000 * ea 720. 510. 7700.
Geko. 2500. 2,3. 2.5 penisini 1.10. 230. 10.0 4000. ea 450. 410. 550.
2602. 2.5 2.6 penisini 1.10. 230. 10.9 5000. ea 395. 405. 510.
6900. 6,2 6.7 penisini 2.50 230/400 20.0 5000 * ea 590. 500. 795.
9001. 8.5 8.8. Dieselopla 2.50 230/400 26.0 5000 * ea 795. 685. 1000.
Coleman. P.m.1000 0.85 0.95 penisini 0.76 230/12. 3.7. 800. ea 351. 310. 460.
P.B.1850 1,85. 2,3. penisini 1.00 230. 8.0 1000. ea 440. 370. 490.
Pupula. Ag-2,2 2,2 2,4. penisini 2.00 230. 9.5 2500. ea 512. 413. 590.
Ag-4,0 4.0 4,2 penisini 3.00. 230. 17,4. 2500. ea 512. 533. 700.
Robin. Mg 750. 0.65 0.75 penisini 0.50 220/12. 3.0 3000. ea 360. 300. 420.
Aksa. 10000. 8.5 10.0 penisini 2.80. 220/380 15.3. 5000 * ea 940. 610. 710.
Shrimram. Ebk 2800. 2,2 2,4. kerosene 2.00 220. 9.5 3000 * ea 475. 358. 545.
A-pa L20000D. 14.8. 16.0 Dieselopla 7.50 230/400 26.7 5000 * Vai 1250. 700. 1550.

O tagata faatonu e talisapaia i le Faatonu Sili o le TMO "Alexander Ivanovich Avangovich i le faatalanoaga i le tele o uiga faafaigaluega.

Faitau atili