Tatala saoloto

Anonim

O le Stud Fab Facilivals - Gazebo, Chazebo Swework Foot po o le Whitter Wall, - lalagaina mai le Java Vine o le a le mafai ona teuteuina lau togalaau.

Tatala saoloto 15085_1

O le willow o le atoatoa mea mo le faia o le tele o le mea e tuufaatasia e tuufaatasi lelei ma aoga. Ayches, pa, Chalaishi, Gazebos, Clab tuaoi ma sili atu tele e mafai ona faia i matu matutu. Ae ui i lea, faʻaaogaina le ola i le IVA, o le a e mauaina se taunuuga sili atu: o lau oloa o le a sili ona tumau ma matagofie.

Pa '' lalagaina ''

Tatala saoloto

Na maeʻa atoa le palai (tusa lava poʻo le umi o lona umi) - o se matagofie ma lava le malosi malosi o lau togalaau.

Tatala saoloto

Mo se pa faapena, o le IV lala e tusa ma le lua: lalagaina o le a sili atu foliga. Ma o sela na i ai, o le mamao i le va o latou e mafai ona fuaina i le tele o seevae o seevae. O lala o le sopoia o lala e tatau ona nonoa i le uaea vaivai (omininum po o le 'apamemea).

Tatala saoloto

Le pito pito i luga na mafai ona lafoina e le mea lilo; Spring boots ua aoina e lenei tamai laina laina. I lalo o le taimi, faʻamalosi le tauevaliʻi ma le fesoasoani a se ua ua ua ua ua o loʻo i luga o pine seia oʻo i le Willow lala o le a tanumia ma e le lelei le laʻau.

Tatala saoloto

Ina ia maeʻa ma faʻamalosia le pa, e mafai ona e feaveai le pito i luga o lala (pei o le pito o le fala). E le iloa le mafai ona faʻatagaina e pei ona tupu i se mea, vagana ai pito o lala.

Apoota

Tatala saoloto

O le Gazebo o loʻo faia i le auala lava lea e tasi o le pa, naʻo le umi ona ave i ai laʻau o Willow.

I le agaga o Initia!

Tatala saoloto

O lenei auala "viagvam", i le fausiaina o le a e tele se taimi o oe o le a e faaalu tele, faia i le lafitu-mafiafia, fesoʻotaʻi e le maea o le Suafa e igoa o le ofutino e taʻu o le ofutino e valaʻaulia ai le ofutino e valaʻaulia ai le ofutino e valaʻaulia ai le ofutino e valaʻaulia ai O na "Wigwam" e mafai ma tuʻuina atu le fiafia i fanau, ma felelei maalili mai le matagi.

Tuaoi mo se fugalaau togalaau

Tatala saoloto

Muamua, faataamilo i le fugalaʻau moega o le taʻele, toso le maea mo le faʻailogaina. Malulu (tipi le Maternety) pito o le tele o ni vailaau ma faʻapipiʻi o latou numera tasi e sefulu mo le sefulu i le eleele, fesuisuiai i le maea ai o le tasi i le isi. O nei toʻotoʻo e tatau ona le mafiafia nai lo le lalagaina o totoe.

I le va o toʻotoʻo, uma le umi atoa o le pa, tweak o fasi faʻaupuga o loʻo taʻalili ai le fa. I le aotelega, e tatau ona ono pe fitu ni laina. Ina ia maeʻa le pito i luga o le tuaoi, e tatau ona e oso i luga o sela isi lala. O nei laʻau curvenchochotchochod o lo latou lalagaina, faʻalelei le laina pito i lalo. O le amataga o tulimanu o loʻo teuteu i se faʻailoga.

Tatala saoloto

Afai o le fanua ua tatalaina, teisi teisi ia te ia ina ia mafai ona taofia le vine. O le aloalo i le laina i le laina, tuu i latou mai le tasi ma le isi i se mamao, tusa lava ma le lautele o le faapaologa o le au matutua.

Tatala saoloto

O sui o le puʻeina o mea e lua o laʻau e fa i le va o papa (o le laina muamua o loʻo i ai i le eleele tulaga). O laina uma e tatau ona tuʻuina malie ma tutusa, faʻamalamalamaina le tasi i le isi.

Tatala saoloto

O pito manifinifi foi ua tipi ese, ma le laina o loʻo faʻaauau ma lala fou. Ia mautinoa o loʻo iai le vaega o lala, e ese mai ai e mafai ona faʻavaivaia ai le malosi o le fausaga.

Tatala saoloto

Fusi o laina o ni laina tafafao e fitu ma pupulega i le fesoasoani a se masiofo.

Tatala saoloto

Otiina le faʻatiga i le punou, tuua ai ni militeriter i luga aʻe o le pito i luga lata ane.

Tatala saoloto

I le va o laina, faʻaopopo isi lala i tafatafa o le faʻasolo i luga o le tuʻugamau ma punou i latou ina ia latou o atu i le pito i luga o le fulagiti o le fusuaga.

Tatala saoloto

Ina ia faʻamautuina pito o lala, fusi i latou i le va o latou lava, ma o totoe na vavae ese le tamaʻi.

OVbars e le gata mai o le iʻa o moega, ae ia faʻamalosia ai foi le palapala, e faigofie lava ona tausia i latou ma e maeʻa tuʻufaʻatasia ma le atoatoa laʻau. Ua amata e Willow o aʻa ma fausia le pa puipui, a o le le maua ai ona lanu masani. Vaʻavaʻai IVI, o lona uiga, faʻaaoga o le pa ola, i o matou alavai e mafai ona e mafai ona o le liusuavai o le kiona. Watt o le taimi o le willow can na tumu i le sua ma vave ona maua. Ina ua maeʻa faʻailoilo, o lala o le a vave fuʻa i nofoaga o le uture (faʻafesoʻotaʻi) le tasi ma le isi, ma e naʻo sina mea na tipiina ai.

E mafai ona fai se pa mai le matutu o le yov vine i soʻo se taimi o le tausaga, e matutu lava lala mamatona ia sili atu le malulu, ma le tatau loa ona latou vave susu. Tamā, e ma le a ma seleseleina le vine, sa matou talanoa auiliili i itulau o la matou mekasini (n68). Nai lo le Willow mo le lalagaina o le pa, e mafai ona e ave lala o le chestnut po o taumafa, ae na o le tulaga o le a matua manifinifi ma fetuutuunai ai.

Tipi, fuafua lava i ona ituaiga, e tupu ma le alofitu o lanu eseese: enaena, moli, samasama, mumu, e tusa lava pe mago. O le averesi o le umi o lala o le 150-180 cm.

Faitau atili