'' Country House "i se 'olo maualuga

Anonim

O le tasi potumoe fale mautotogi ma le atoa o le 55.6 M2, faʻaaogaina o se atunuʻu nofoaga.

'' Country House

Fale o le fale i luga
Potu malolo
Fale o le fale i luga
Vaega
Fale o le fale i luga
Vaʻai mai le potu malolo i le umukuka
Fale o le fale i luga
Vaʻai mai le potu malolo i le alatele
Fale o le fale i luga
Potu le-potu malolo. Lautele Faiga
Fale o le fale i luga
Hall ma le falesa
Fale o le fale i luga
Potumoe
Fale o le fale i luga
Faletaele

Fale o le fale i luga

Fale o le fale i luga
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Fale o le fale i luga
Fuafuaina pe a uma ona toe fai le "na latou faafaigaluegaina se fale

KALGAA OZPASPA, faasaga i le manuia "

I. S. Orgenev "Uluai Alofa"

Tagata faʻatau na ofoina atu i le tusiata IRor Bobenkoo e tuʻuina atu se "fale" e le "faasaga i le le iloa" i le selau o kilomita mai le laumua o taulaga mai le taulaga. Ia saʻo, "e leʻi faʻafaigaluegaina e Dacha" e pei ona latou faʻatauina, ma e mafai ona e talanoa e uiga i le "fale" ma se tulaga faʻapitoa o iloiloga. O le mea moni, o le fale mautotogi i totonu o le piliki fale, o loʻo mauaina i le sini o le tele pe sili atu ona faʻaaogaina e fai ma suburban "

E mafai ona e finau i le tele e te finau ai i le autu o urbanophilia poʻo le urbanpholiabia, ae o le mea moni o loʻo tumau i le sili atu o le vaiaso o le natura , o lona uiga, i luga o le togafiti siomia e itu uma i se pa le mautinoa. Tele mo le atoa malologa i le faʻaopoopoga i Bucolic IDyll e manaʻomia le faamafanafanaga mafanafana ma fesootaiga, lea e mafai ona tuʻuina mai ai ni tauleleʻa matagofie o Moscow. I le tulaga o lea mea, o le filifiliga sa le faalavelave. Sa nonofo ai Mcocovite a Muskovite sa nonofo i lenei taulaga, o latou matua ma uo o nonofo iinei.

Atonu o le filifiliga mo se sili "fale" e tatau ona iloiloina fale mautotogi i le fale o laiti itulagi Moscow "Academgorodkov": Kupavna, Chernogolovka, Dubna, Protvino, Pushchino-Oko ma isi. Soviet taimi sa faia i nofoaga iloga o le itulagi, i iunivesete o faʻataʻitaʻiga eseese o faʻamatalaga ma le saienisi tetele. Na latou siosiomia le laumua mai itu uma o le lalolagi ma aveese mai ai mai isi mea mamao. Ole taua ole taimi e aofia ai ma se mopu tele o fale faaonapo faaonapo nei, ua matua malo ai le tele o mea, "fale o faletusi," i le taimi o tagata faigaluega mo aso gaelir.

O le "leai se itula" mafai ona taʻua o miskes, talu ai o ia o se masani masani "Of-Water" potu e lua potu mo le tele o taimi faigata. Tuʻufaʻatasiga o nofoaga - tutusa tutusa le faʻatatau i le pa tautua, o lona matua faʻasoa lona itu atoa i totonu o latou. O le maualuga o le migala e le i sili atu i le sili atu 2,55 mita, o le foloa o le craddd britirqut laupapa e manaomia se sui pule. O lea la, na amata le galuega i le aumaia o se "mis" i le "leai": o vaega uma na soloia. A tatalaina le fale puʻe, o nisi "scffer agavaʻa" na maua, o loʻo faʻaalia ai, faʻataga e tuʻu i lalo o le foloa o le 8cm. Ina ua maeʻa le maliega i tulaga talafeagai uma (e matua faigofie lava, e ui lava e faigofie tele nai lo le laumua) i luga o le lauʻeleʻele puipui na faia e se faitotoʻa. Ma le isi, ua amata ona faʻatino e le au faioloa poloketi, mulimuli ane faʻatagaina e le lumanai tagata o Dache.

O manaoga o le tagata faʻatau e leʻi alu i tala atu o le masani ai: O se ulugaliʻi faʻaipoipo manaʻo ia maua se "fale" mai le vaega o le "itupa i lalo o sikuea . O sea fale e talafeagai mo itu auai, mauaina o malo ma le atoa malologa i lo latou toesea. E tusa ai ma le lautele "atunuu" manatu, o se manaʻoga ma le auala mamanu na faʻaalia: o le fale mautotogi e tatau ona i ai ma le "paie, o le atunuʻu e tutusa lelei, o le atunuʻu, o le atunuʻu, ae i le taimi lava e tasi le malu-fatu.

Na manatu le poloketi e faia ni suiga i le fesoasoani a le avega o le 'ava e lua mai le potu malolo ma le potumoe. Ae ui i lea, ia maua lelei le pule na o se faitotoʻa fou i le sili atu. O se lisi o pepa talafeagai uma mo lenei, faʻatasi ai foʻi ma lisi o mea uma pe a manaʻomia le faʻatagaina, oe mafai ona mauaina i itulau o la tatou mekasini (N7.).

E tatau ona faʻaopopo i le faʻagasologa o le faʻatinoga, o galuega na muamua na savali i lona alualu i luma: o le tagata faʻatau: O lona 'afa matagofie o le ata o le fale mautotogi ma se sili atu pe itiiti ifo masani masani na faia ana fautuaga ma moomooga e fiafia i ai talanoa, sa faia ma mulimuli ane fesoʻotaʻi ma le lautele "proft stroke". O le poloketi na faatinoina i totonu o le 4 masina. O galuega fausiaina e faia ai se mea a le malo i lalo o le taʻitaʻiga a viktor viktor.

Tafafa i tulaga o se fale ulufale pe a maeʻa le toe faʻaleleia o lona uiga ona o foliga mai o le ata fou o loʻo i totonu o le fale. O se tasi o na, afa vae ulu, vavae ese le potu tele o le alatele mai le potu malolo. I le maeʻa ai o le isi uiga o se tulimanu valea, o le faletaele e nana. I luga o lenei puipui e le alatele e tautau ai se tasi-mester memeter faʻata i totonu o se laupapa laupapa. Ona o le mea e le masani ai o le faʻata o le faʻata (octagon), o se uiga mai le Fedotovsky poʻo Venetian o loʻo soʻona i ai. I le itu tauagavale o le ulufale atu o le atunuʻu o le atunuʻu o le atunuʻu ma se osofaʻiga o mea laiti faaauau pea i le fatafata o papa ma o le fale o loʻo vaʻaia "prabable" foliga. Faʻaseʻe le avanoa o se fale faʻafafataʻi, latou foliga mai e faʻasoa atu i luga o le nofoaga pito i luga ma se tamai patch ae le i ulufale i le potu malolo.

O faitotoʻa uma i le fale mautotogi na faia i pine e tusa ma le ata o le tusiata o le tusiata. Aisea e le mafai ai ona faʻatau saunia sauniuniga. O le mea moni o se tasi o aiga o le tagata faʻatau - o se pusi, lea na ave ai a latou faitotoʻa laiti i faitotoʻa uma. O le galuega a le tusiata ma le jitair pusi faamalieina.

Anterior Anterior Sort o le faʻaititia o le faʻaititia pe a faʻatusatusa i le uluaʻi filifiliga sili atu nai lo le mita. Peitaʻi, faʻafetai lava i se lautele o manatu e fesoʻotaʻi ma le potu malolo ma le potu tele, e le gata o le le mafai ona sili atu le mautinoa, ae o loʻo foliga lautele. O le tuaoi i le va ma le potu malolo ua taua ma mautinoa uma. Muamua, o le fola i luma i le pito i luma o le faʻavae o le fola o loʻo tuʻuina mai e le Italia pamu, na filifilia i le lanu ina ia e faʻafefeteina le laʻau tuai, "poʻo le pope-faʻailo". O le paʻu o le fola o loʻo i lalo (faitauina le fusi) ma ufiufi i le moraine edgeboard. Lona lua, i luma o le faauluuluga sima le taualuga. O luga aʻe o le tele o le potu malolo, o le taualuga e fetaui ma vali i le paʻepaʻe vali. Apontal, Woodsen "Falls" Faletupe asā (koluma faʻatasi ai ma le "ivi" mai le alavai ma le punou tioata tou te maua i le malo o le taumafanafana "Asteco") O lenei mama atoatoa o le tulaga o le tulaga o le tulaga o loʻo fesoʻotaʻi ma se matala matala, o le Gazebo mo le tea o loʻo inu i le atunuʻu o le atunuʻu. Lona lautele, e fa koluma i totonu o le potu malolo, ma e toatolu foi i latou o loʻo fesoʻotaʻi i le vaega pito i luga i se ituaiga o tioata fagota i le laupapa laupapa. O lenei fuafuaga o loʻo nofo o le faʻailoga lea o loʻo faia ai le pisia i tioata tioata-faʻamalama i afiafi, pe a faʻaloaloa mai le faʻamalama i fafo atu o le faʻamalama. O le potu potu e i ai i le fale i le potu malolo, kofe ma tautua o loʻo tautua, TV ma ola ai laʻau. O ata puʻe e filifilia e le vaega masani o lanu - o le le-lanumoana lanumoana (lagi, vai, cornflowers), work-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-lanumeamata-samasama Faʻamaeʻa le Gardin Kima ma le "Malulu" o le ata o le ata i luga o le sofa alulima e faigofie, e le lagolagoina ai le tau o le pato.

I le suiga i fola i fola ma pine, o le tulaga tuʻufaʻatasi i le va o sone o le potu malolo ma le potu o le umukuka ua fai foi. O le paʻu maualalo le paʻu e fesoʻotaʻi ma le pa o se mea ua leva ona tupu o le sone. O le mea moni, o le tua lea o le sofa nofoa i se laulau faataamilo. Ia ma se tuaoi ma se tuaoi i luga atu e foliga mai ua fuafua e "le mafanafana o potu i lenei nofoaga o le fale mautotogi. Italia meaafale i le sitaili o le "atunuu" na filifilia mo le umukuka. O faitotoa glazed o le "gesttic" kapoti o loʻo faʻamalosia mai totonu o le lace latou te pupuni. O le mea e tasi lava e tasi e aveʻesea ma le umukuka faamalama.

O le laulau mo le potu o le umukuka e tatau ona faia e tusa ma le ata o le tusiata. Peitaʻi, o le tagata faʻatau faʻafuaseʻi na maua se laulau faʻaseʻe ma se tapuni tapuni, e faʻatautaia ai o ia i itu uma. O le faʻafitauli o le laulau e leʻi nonoa i le gaosia ma ua uma ona faʻapipiʻi nofoa-bar-bar hack, aua o se tasi o pou na taofia ai. Ina ua mavae ni ata atagia, na fautuaina e le tusiata le pu i lalo o le laulau i lalo o le koluma. O le tagata faʻatau na malilie pea i se gaioiga o le faʻatauga, ma le laulau o se taunuuga e ala mai i lona tulaga! E moni, ma i le laulau o talu e fai se pu. Ae e leai lava se isi na futilu polokaina i le lalolagi atoa e le maua.

O le potumoe e tuuesea mai isi potu. O le atoatoa lea o le isi nofoaga, o se teritori faalauaiteleina. Faʻalenatura tuʻufaʻatasia ma le fualaʻau lanu lanu ma fugalaʻau mamanu o Wallpaper Taavale fola ma Wicker Ortiture, vali i Green. I le faʻaopopoina o le moega ma le moega i autafa o le moega ma le vaʻa, e i ai pea se sofa, o se nofoa ma se laulau kofe. I se isi faaupuga, e mafai ai ona litaea i totonu o le potumoe e le gata o le moe, ae foʻi mo ni talanoaga tumaʻoti aʻo mauaina uo i le isi potu.

A oʻo i le va o le pa i le va o le potumoe ma le potu faʻataʻitaʻi, o le tusiata faʻaaogaina tioata lanumeamata, fausiaina ma le latou fesoasoani e le gata i le gaosiga o le eleele. A ulufale i ai i le ao, e matua taua tele le aofia ai le malamalama. Lua puipui puipui o loʻo avea ma fale puipui ma kaseti ma kapeti mo "auvaa". I le umi atoa o le convex-concave pa, o le fata o loʻo faʻamauina i totonu. Ua faatino foʻi ai e lenei potu le galuega o le potu teu oloa, e iai le malu o le faiga faigata o le laupapa, ma uamea le mama ma faapena foi. O le tusiata faʻatonutonu e faʻaopopoina ai le vaega a le potu e fai ai le faitotoʻa i le potu. I le tutusa auala, o se vaega o le eria i le faletaele na siitia. O lona uiga, o lona faatelega faʻaopoopo na tupu mai ona o le tuʻu faʻatasiga o le faleuila i le faletaele, ae o le toʻilalo foʻi o le tambura, lea e avea e le aoga i le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka.

Afai sa fausia se ata lanu lanu lanu meamata i totonu o le potumoe, o se potu malolo, ona filifilia lea o se isi itulagi o le sikauti O le tuʻufaʻatasiga o le bluesh ma le efuefu ma le tata o tetea, faʻapea foi ma paʻepaʻe paʻepaʻe, o sina mea e sili atu ai le autu o le "vai". O lanu ua filifilia ina ia latou le foliga malulu tele, ae faʻapea foi le "malulu", o loʻo latou faia o loʻo nofo ai e se seti o laupapa laupapa ma se "mafanafana".

Ina ua le mauaina o se mea lilo mea, na sau ai Cassos: O le moega, laulau, na ou nofo ai ma asu, e lua avopea. O le iʻuga na mauaina e le lua nofoa lanumeamata ma se mornish moega o loʻo tauina ma varnish. Moni-Ampex, o le faia o 'auʻaunaga tuʻufaʻasolo, se faʻatauina o tau ma le tausiaina o le gaosiina o laulau, fatafata ma faʻatino le moega i se vaega o lacquer. Pe a uma lena, sa foloina le meafale mo na oi latou. O le mea e fiafia ai, o le matai sa galue mo le tele o tausaga i totonu o le metotia o lalagaina o le pati ua nonofo i autafa o le "Dahaha". Falemai, Aʻoaʻo e uiga i le ono masina talu ona faʻatau le meaafale o meaafale mai fafo.

I le ala i luga, soo se mea i totonu o le fale mautotogi, lea ua ufitia ai le foloa i se fola, e mafanafana (seʻi vagana le potu ofu).

Togiina se vaʻai mulimuli i totonu i totonu atoa, ou te manaʻo e fai atu e uiga i le tikeri o lona masani i le atunuʻu. Mo nisi, atonu e foliga mai e le lava le talafeagai, e manaʻomia tele se tasi, e manaʻomia se tasi mo le atoatoa o lagona o le utupoto o le moraine. Ae e le mafai ona le malie i le mea moni o lenei insior i le mea moni "atunuu". Totonu lea o le taumafanafana ua sili onana e faavavau.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

'' Country House

Architect: Igor Bobenko

Matamata i luga

Faitau atili