Trust pueina

Anonim

Toe fausia o se lua-potu potu fale ma le atoa o le 58.4 m2 i le fale o le Stalinist. Tomai faapolofesa.

Trust pueina 15093_1

Trust pueina
Potu malolo. Vaʻai o le alatele
Trust pueina
"Taʻitaʻi Star" i le va o le faletaele ma le potumoe
Trust pueina
Bar rack i le va o potu ola ma umukuka
Trust pueina
Sanosel
Trust pueina
Potumoe
Trust pueina
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Trust pueina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Ina ua mavae le selau o le sikuea kilomita o le fanua taugata o le Ratropolitan fanua sa tumu i miliona miliona nofoaga o le ola ai, fetuunaia e le tatau ona ki le avanoa Mo le averesi o le soʻotaga o le averesi, ma mo le le-moni le-ituaiga tagata e le pei o isi, ma e oʻo lava i le taimi nei o loʻo i ai nei le mamago

I la tatou mataupu, o le tagata o se tagata talavou lelei na latou le mafai ona suia le tulaga faʻaipoipoga i se taimi lata mai, ma lona afa o tausaga. O le tele o le aso o le e ona le fale mautotogi ma le maile i le ofisa pe i le auala. Sina taimi (aofaʻi o le aofaʻi o le 60m2) tasi-potu potu i totonu o le filemu "stalinist" fale na fuafuaina mo le malologa (mai le taimi i le taimi i le taimi i le taimi). O fale faapena e matua faatauaina i le Ofisa o le Fesuiaiga ma ofisa fanua, mo faiga lilo ma le mafiafia o puipui, ae ui i lea, e masani lava. Na faʻateleina le Okelaina ma potu laʻititi laiti (e lua potu laiti (21.7 ma le 13.5m2), o le umukuka (9.3m, o se tagata matutua, litaea ofisa pe leai se ofisa. O se faletua.

Tagata talosaga talosaga e ese. Na te le manaʻo e na o se potu lelei, ae o le galue i le faʻamaumauga o faʻamaumauga o tusiga ma mea e nofo ai.

O le matou falemeli ua lava lona faʻatapulaʻaina o ia lava i le upu o ana sini ma e le gata i le tusiaina o le saolotoga atoa o gaioiga, ae ma le alofa ma le fiafia i lana fuafuaga. Ona o lenei, na mafai lava e le gata i le foia o le masani galuega o le "renozazation mafai ona faʻateleina le faʻamafanafanaga i le fuafuaina o le fale mautotogi, ae matua aoga lava o lona uiga faʻapitoa.

O le itu o le "stalinist" fale mautotogi, o le maualuga o le taualuga ma le mafiafia o le puipui e pei o le bunker o le sili sili o le taua o le Lalolagi, faataga e sili atu ona manuia nofoaga e faatatau i ai. Ina ua maeʻa ona toe fausiaina, o le aofaʻiga o vaega o fale mauto na o le 1.6 mita, ma nofo nonofo - 4. 4.5m2. O le sili o le faʻataʻitaʻiga o le tusiata o loʻo tuʻuina atu i totonu o le amio saʻo ma i le taimi lava e tasi.

E tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻatau, o le fale mautotogi na manino mai i se lua sone: o le taʻaloga masani (potu malolo-umukuka) ma le faletaele). Na latou tuʻufaʻatasia le sosoʻo lemu o le potu tele ma le auala. Ina ia fefaʻasoaʻi le auala o gaioiga i totonu o le masani ma tumaʻoti sone ma i le taimi lava lea e tasi e sefe ai le aotelega o le fale, o le potu malolo ma le auala o le sikuea vaega, o se tasi o le sikuea O se taʻiala leo o gaioiga i le potu malolo, o se tasi-fanau i le ituaiga o le Corre Coardior i luma o le faletaele ma le potumoe, faʻapaʻiaina e le pu o se faʻailoga sese fetu . O lona umi isumu e faasino i le faletaele ma le potumoe.

I le avanoa i le va o le faʻamalologa o le Cloped, Holocen lamepa e fausia, faʻafefeteina ma e le mafai ona faʻamalamalamaina le alatele. O le tusiata na faamamafaina ai le malosi o le matafaioi a faitotoa. Stamp e taʻitaʻiina se faʻauiga lafo le faitotoʻa faitotoʻa, i totonu o se palasitika faletaele ma lanu tioata faʻapipiʻi. O le lauiloa Rusia Archivectivectate-Adont-Genera o A. Melnikov, o le vaega autu o le tagata o le tagata mafaufau avanoa avanoa avanoa e moe ai. O lea, o le fuainumera o le potu teu, o Vladimir Karnov, na togafitia ma le faʻapitoa. O le sili sili ona tele i le fale mautotogi (21.7m2) o se potu lautele (6 mita le umi). Sa manaʻomia le suia o le le le manuia o le tulaga. Mo le puipui o le faitotoʻa na ave atoa le faitotoʻa na ave i totonu o le siror puipui kapeneta, lea ma le faitotoʻa o loʻo fai ai se taʻaloga faigata o tioata. I luga o le moega o se lavelave o le faʻatulagaina, o se malologa i le faʻamaloloina o le taualuga ma le fausia o lamepa. I luga o le puipui, o se lapoʻa tele i le lanumoana i le lanumoana lanumoana, o le pelu o le Samurai moni.

O le lagona o le potumoe e le gata o se nofoaga e moe ai, aʻo le malologa ua faʻaleleia atili e le taʻaloga lavelave o le taualuga o le taualuga o le taualuga o le viʻiga.

Sa fesoʻotaʻi le potu malolo i le umukuka mai le hallchen ua uma ona taʻua e se sikuea koluma ma sina taimi puʻupuʻu mai lanu moana lanumoana-lanumeamata. O meaafale o le potu malolo faia o se lautele tulimanu sofa ma o le tele o le laulau tioata (meaafale: EGO salon, filifilia o meafale oligszov ma Irina halgo).

O le potu malolo e vavaeʻese mai le umukuka ma sina siitaga o le fola i le fola o le fola ma se lanu uliuli lanu moa. Ina ia faapaleni "e faapaleni" le potu malolo, o le tusiata tulei e faaputuputu le ala o le alatele ma le umukuka i le mamanu ma le tino o le fola.

O le lauiloa a Amerika o Amerika Detortricct Dest Ror Roke Fai mai: "O le Atua i auiliiliga." Lapataia i faʻamatalaga o loʻo lagonaina i lenei mautoga i soʻo se mea: tutoʻatasi le lanu i luga o puipui (ata tifaga, o ie. Fetaui (Salon "Arthas").

O lea, galulue ma sina avanoa i se tulaga faʻapitoa faʻapitoa, o le tusiata na mafai ona ausia le faʻamaoni ma le tamaoaiga o le ata vaʻaia.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Trust pueina 15093_9

Tusiata: Vladimir KarganOv

Matamata i luga

Faitau atili