Faaaloalogia uiga

Anonim

Lua faʻatasi ma le vaega o le 111.6 m2 i le P-44 Vaega Maota mo se aiga ma toʻalua e toʻalua.

Faaaloalogia uiga 15095_1

Faaaloalogia uiga
Carridor car i le afa matua
Faaaloalogia uiga
'Ai vaega i le potu malolo. O le isi vaega lea ua maua e ala i le faʻapipiʻiina o se toe teuteuga loggia
Faaaloalogia uiga
O faitotoa o le fale ma le potu malolo ma o tamaiti uma e lua. O le septum i le itu taumatau e aofia ai ni tusi se lua ma faʻapipiʻi mai tioata poloka
Faaaloalogia uiga
Tamaitiiti matutua o tamaiti. Mea uma e te manaʻomia mo le suʻesuʻeina ma le fiafia
Faaaloalogia uiga
Umukuka. O le lanu o le umukuka meatapu e fetaui ma le vaifofo lanu o le fale mautotogi atoa.
Faaaloalogia uiga
Tamaiti sekone. Isi Hobbies - eseese mamanu
Faaaloalogia uiga
"Redhead" faletaele i le afa o tamaiti
Faaaloalogia uiga
Potumoe. O meaafale ma mea faigaluega ua filifilia e tusa ma tofo o matua

Faaaloalogia uiga

Faaaloalogia uiga
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Faaaloalogia uiga
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tulafono o le Taaloga, A e iloa, o le agi ai. O nisi taimi ua ita tele pe a le tupu i se isi le taua o latou. Ma i lenei tulaga, ua tolopoina i latou i le malamalamaaga (pe ua iloa lelei) o le tele, pei o se mea e le logoina, ae i le taimi e tasi ". E leai se faʻataʻitaʻiga, e leʻi tusi i se mea o loʻo avea nei ma tuʻu le umukuka ma se potu malolo, fale taʻele i le faleuila pe tuʻuina atu ia te ia le avanoa e oʻo i ai. Mo sina taimi na masani ona talia, ma o lea e tatau i tagata uma ona fiafia i tagata uma. O le a ou le amata i le mafaufau, apili i faʻataʻitaʻiga a le Kata ma aumai faʻataʻitaʻiga o mea e gata ai e le tatau ona taua tele. Naʻo le mamao e mamao ese mai tagata uma e faʻamalieina ai i nei maʻi. O le malo o loʻo iai nei o lo matou tulaga tumau Argegory Archive Yakov Dobkach o loʻo avea ma se fale mautotogi e solia ai le "tulafono o le taaloga" o le taʻaloga "ua solia.

O faʻailoga muamua e pei ona taua i lalo: E lua potu e lua i le fale fasefulu ma lona fa, o se tasi o se tolu-potu, ma o le isi potu e tatau ona tuʻufaʻatasia i totonu. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le tusiata malosi i le toe faʻafouina o puipui puipui ma vae. Tagata faʻatau na mananaʻo e maua se fale mautotogi ai le lalolagi o aiga taʻitasi (matua ma toʻalua tama) e mafai ona manaʻomia. O le mea moni o ataliʻi ia e fiafia i ai komepiuta, isi musika ma vali, e mātau ma le ese a latou liʻo o fesootaiga. Ma e le gata i lea, o matua e faʻaaloalo i le manaʻomia mo tamaiti i fesoʻotaʻiga, ma ia aloese mai le manaʻomia o le tipi o se tupulaga talavou e Couches! "O le" tagata " afa "mo latou lava. O nei mea na tusia e lenei tusiata o se mea muamua. Athewehh, e tatau ona ia mafaufau i le fausiaina o se numera o tagata tusi ata mo le faletusi o fale, e fesoʻotaʻi ma le totonu o loʻo maua muamua, ma taumafai e faʻamalosi le tagata faʻatau "tulafono" mafai ona fesoʻotaʻi ma le meta polokalame masani masani.

I lalo o le Meta-polokalame (MP) i Neuro-linguistics polokalama (NLP), o o tatou aga masani o le mafaufau ua malamalama, e masani ona suia le vaetamaina o nisi filifiliga. E mafai ona matou talanoa e uiga i le faʻalilolilo i totonu e pei o le faʻamaoni tino o le meta-prom of lona ona. Tele faʻamatalaga e uiga ia NLP ma MP e mafai ona faitau i le mekasini "San i totonu" NN5, 6, 7I 2I 2/99.

O le poloketi faatinoina na tuʻuina atu e foliga mai e ono mama lava a le tamaʻitaʻi i le laina-laina o le kapoti, vavae ese mai le fale tutotonu o le potu o le potu atoa. O le mea moni, o ona foliga, Lona manatu faʻatagaina e le gata e faʻasaoina o le faʻasaua le alataʻiga ae lautele, ae foʻi foʻi foʻi ona faʻateleina le vaega o le taʻele o le faletaele. Talu ona talafeagai mea faigaluega faaonapo nei masini i totonu o faletaele o fale gaosi o le sami, o tagata faʻatau ua malilie e suia le ituaiga o le auala o le ala savali. O le faletaele i luga o le "Matua afa", foʻia i le lanumoana leo, maua nisi o le vaega o le alatele o le ogatotonu o le potu tasi-potu i lalo o le fale i luma). Sa i ai foʻi le tafe vai e manaʻomia e manaʻomia i le taumafanafana.

O le talafeagai o le faʻapipiʻiina o vai vevela i totonu o fale '' aina ma le ogatotonu o le vevela e le mafai ona mafua ai masalosaloga mai le tele o tatou faʻatusatusaina. Peitaʻi, e faigofie lava ona faia se mea sese i se tutoʻatasi filifiliga o le faʻamamaina masini. Ina ia aloese mai mea sese o le a fesoasoani ia te oe i se masani ma le iloiloga o le adcow maketi o faʻaputuputu ma tafe vai vai ("manatu o lou fale" N6 / 99).

Ona o le arc-foliga foliga o le ala savali, toetoe lava symmomical, o le mautu pito i luma "rubbrozh" le fale mautotogi na avea ma le lotofuatagofie. "

Alu i le itu taumatau ... i le itu taumatau mai le hall, o le ala e tau ai i le lua, "mumu" faletaele i le umukuka. O lona eria e le o se tulaga iloga o suiga i le faatusatusaga ma le muamua faiga. E ui lava o nisi o faʻalavelaveina o le tusiata ma faʻataʻitaʻi lana sao lelei ii. O se atigipusa pisi na faʻamauina le va o le avanoa lea na iai le pusaaiʻi (i ata o lenei mea, paga lea, e le mafai ona vaʻaia). E tatau ona manatua o le faʻalavelaveina o le faʻalavelave i le ventiplation system sa matua poto, e aunoa ma le faʻamalosia o le pule o le ea. Iinei i le umukuka, na malie ai tagata i le faʻapipiʻi o se tulimanu tulimanu, aua na mafai ona nana le fesoʻotaʻiga atoa mo le aso nei.

E mafai ona e alu tuʻusaʻo ... sorrmomo mai le fale ma le fale, poʻo le ogatotonu o le potu, poʻo le "loto i totonu", e tatalaina le faitotoʻa o potu (lua tamaiti ma le potu o le fanau ma le potu fanau). Naʻo le tasi o le fanau ("komepiuta") ma potu malolo ua i ai se taufetuli. O le suiga moni e le o potu uma, ae o ia vaega poʻo isi vaega.

I le "komepiuta" na liua o se puipui ma se faitotoa. O le vasega vasega, na aveina, na tuia, ma nai lo latou na faʻatuina ni fata se lua mo tusi, ni 'aʻai "o le eria o le vasega pepe. Racks feagai ma le "loto puipui" aua le popole i puipui. Mai le fola i le taualuga i le va o le iʻuga o le pito i totonu o le fale uma ma le puipui na tuʻu ai le laina o poloka tioata. O le tioata poloka pepa ma le "fortic" i luga atu o le faitotoʻa e tupu i le va o fata. A mumu le malamalama i tamaiti, o loʻo nonofo i le lotoā "Faamasinoga" e foliga mai e le o se puipui ma se faitotoʻa i luma o le fale. O le pule o le potu e matua fiafia lava, ma o le mea lea, o le potu toʻafilemu-tonic Gamma Gamma potu "na taumafai" e tele faʻamatalaga malamalama. E i ai le seneturi ma le uluai fata i le ituaiga o ata matamata ma le taliga e tasi i le taimi e tasi. O le isi potu ("musika") e ona o le ulumatua uso, ma fesuiaiga o faʻavae ma lanu iinei e sili atu le taofiofi.

Talu mai le "ata ', ma le" lotoā "" - tuʻutuʻuga mai le ata o le tusiata anamua, atonu e mafaufau loloto ai. O lea o le lotoā, poʻo Are, o le potu i le ogatotonu autu o le fale anamua, lea na tatalaina ai faitotoʻa o potu uma. O le ogatotonu o le lomi o le lotovai o se vaitaʻele, ma i totonu o le perimeter colonnode. O le 'aʻai o se vaega o le tusiata i le ituaiga o le puipui (o se latalata i le triangular Portico), o loʻo i luga o le operas, ua tumu. Ata susulu o au lavelave fana.

Na maua mai i le Loggia i le potu malolo le toe fetuunai ma, e tusa ai, ma le avanoa i ai. Na faʻatoʻafu ai le Logigia ma sivaina, ma le faitotoʻa i le amataga na siʻitia e faʻateleina le potu. O lenei mea na mafai ai ona vaeluaina i le potu 'ai ma le nofoaga o nonofo ai (o le tusiata o loʻo manatu o le fautuaina e faia le fola lua-maualuga). O le muamua (maualuga) vaega o loʻo nofoia le teritori o le Expedia o loʻo tuuina atu ma Cerarac Fules (mafanafana foloina). O le 'aina potu mea na maua mai iinei: o se laulau' trans-transformer, lima nofoa, o se lua-fasi-fasimea mo ipu. O le potu malolo ua i lalo ma le tele o meaafale ma TV. E taatele le potu atoa mo le aiga atoa, o se ituaiga o kamupani a le fale, iinei uma tagata nonofo ai o le aiga o loʻo alu i afiafi ma faʻatasi ai aso malolo.

O le ae alu i le itu tauagavale ... Folasaga mai le ala savali i le umukuka, o le alatele i le "homol afa" e mafai ona faʻaesea mai le fale, e faʻapipiʻi le faitotoʻa iinei. I le faʻaopopoga i le faletaele ua leva ona taʻua, o lenei vaega o le fale mautotogi e aofia ai ma le isi potu e lua potu ma potumoe potu. O le kapeneta o loʻo i ai i le jo-a-lotoa e faʻatatau i le umukuka. O se fana na fausia i totonu e ala i se ventiving pusa o le faletaele na liliu i totonu o le tusi tusi. O loʻo nanaina tusi o loʻo nana i lalo o latou ma puipui i le kesi.

Masalo ua uma ona e maitauina e leai ni tauaso i luga o faamalama o le fale mautotogi. O se tasi o manaʻoga o le tagata faʻatau. Naʻo le pau le potu e oso ai pea le ie puipui o le au puipui - o le potu tele lea. Na te leʻi manaʻomia ni galuega talafeagai, ma na ō atu loa le galuega o Iakopo i Dopacaka.

Ma na faʻafefea ona ave uma e le tagata faʻatau? I le lautele, o le tagata faatau e masani ona faʻaalu i totonu o loʻo i totonu o auala eseese. O se tasi na te le maluelueina ma le le faʻamalosi o ia i le faiga o le faiga ina ia mautinoa o le aoga o tupe faʻaalu o tupe, e maua ai e se tasi le "lipkey" ma le poloketi. Yane ua uma ona talanoa e uiga i le le mautonu o le tali mai i le faʻatusatusaga o tagata maʻi i ata ma le mea moni.

I le tulaga, o le tali a le tagata na o le tusiata na o le miti. Tagata e faaaogāina auaunaga ina ua maeʻa le pusi, ma le mautinoa le siiina o le auala, na lagona latou te le tau aoga ia i latou: Na latou oʻo i lona fale.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faaaloalogia uiga 15095_13

Tusiata: Yakov Dobkach

Matamata i luga

Faitau atili