Fausia biocorrosions: fagatuaga ma le taofia auala

Anonim

BIOCORROCY COMECY mea ma fausaga - Faʻafefea ona e feagai ai? Faavae o le puipuia ma le aiga o le puipuiga.

Fausia biocorrosions: fagatuaga ma le taofia auala 15097_1

I le tama matua o le tamamatua na totoe

I le tama matua o le tamamatua na totoe
Ole mea lea ole paipa o le sipili a le ogatotonu o le vevela vevela, na afaina ai i aafiaga ole siama. Faatasi ai ma le tumau tau o le eleele i le 4-5 tausaga, o se faʻalavelave e mafai ona avea o se taunuuga o se fuaitau faʻaleagaina

I le tama matua o le tamamatua na totoe

I le tama matua o le tamamatua na totoe
O le siama ma le maso o le manava o fale o fausia fale e oʻo atu i a latou vaega poʻo le atoatoa faʻaleagaina
I le tama matua o le tamamatua na totoe
Mo le 4 tausaga o le faʻaleagaina o le galuega o le Coliophora Corjeblah House Mashroom ma Atmoorchercic susu atoa na faʻaleagaina atoa le pito i lalo o le kolisi fale
I le tama matua o le tamamatua na totoe
O lea, o le iʻuga o le microbial ma le ammosheric oona, salu ai le pito i luga o le faʻapipiʻi ma, o se faʻaiuga, le malaia o le sima
I le tama matua o le tamamatua na totoe
O le taumafaina o le sima ma faʻapipiʻi luga ma le moss amata i le siama ma le fiva le tumau (baclulpusp., O le pecrolp.
I le tama matua o le tamamatua na totoe
Puipuiga o le laualuga o le koluma ma le BIOCIde Repment (Shoush Production) ina ia mafai ai ona puipuia le Microbial faaleagaina i le mea
I le tama matua o le tamamatua na totoe
O mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o vaega o le fausaga o le fale e ese lava: o le vevela suia, gaioiga faʻamalosi, faʻavaeina o koloni o siama o siama o siama o siama, mashom, moss

E taua tele femalagaaʻi i le ATMA, matagi, matagi, afsmes, ma isi faʻaaliga o elemene - taua, ae e le taufaʻatau tele o le fale. O ni tagata sili ona malosi o le auvai ma le le vaaia, i lalo o le malosiʻaga na paʻu'ū ai fale tetele o taimi ua tuanaʻi. O nei 'aiga o fale ma ni mea sa le afaina ai e le gata i le fale talimalo ma Pasekov Houth Hyt, lea o fale maualuluga, fanua talu ai nei.

O le faʻatafunaina o gaioiga o faʻatiga o meaola oona ua faʻailoa i tulaga o tagata (i Cuba ma Vieda ma Vietnam) matua sili atu i le gaioiga o le gencow o loʻo tupu ai (itu, i le Moscoworn Zardowod). Ae o le leaga o biodioctors e le o le mamafa i lalo i le zero i le pito i matu. O le mea e tupu ai le suauʻu suauʻu ma paipa ma e fesoʻotaʻi ma le tele o tausaga talu ai nei o le aʻoaʻoga o tagata faʻapitoa - o le iʻuga o le falemai ma nofoaga.

O le fo æ o le Coldialis e Wistioleieogasmsms, o se tulafono, e tupu faʻafuaseʻi, ae, pe a manaʻomia ma tomai, e mafai ona pulea lenei faiga. Fetuunai ma faʻatonutonuina gaioiga faʻaleagaina o meaola o meaola i lima o le militeli galuega-aoga aoga o maoaʻe o le fili.

I aso uma o le olaga, o le matua mimiti o microornicts o loʻo vaaia e i tatou o se mea leaga ma le le lelei o le leaga: faʻasolo atu o le uamea o le laʻau o le taimi tuai o le taumafanafana tuai, - e le mafai ona faia mai lea taimi i lea taimi i lea taimi. E moni, afai e vali le pa ma taaloga i le taimi, o le a le fale o le a faia mo se sefulu tausaga ua umi. Ae ina ia puipuia atoa i latou mai le gaioiga mataga o mea mai fafo o le a le mafai ona mafai i se tasi.

I le taimi nei, ua lava le vaʻai i mea moni ina ia ou popole ai ma vave faʻaaogaina ni puipuiga puipuiga o le puipuiga o le tagata lava ia. 'Eleʻele o le sima ma faʻamalosia, faʻaopopo i le leaga e fesoʻotaʻi ma le faʻatafunaina o fausaga (fale, ma mea e faʻatamaʻia ai, ma ala i le faʻaleagaina o le laufanua. O loʻo i ai i le faasologa e oʻo atu i le 2% o le aofaʻi o le gaosiga o le faʻamalosi o le sima, i.e. 3-5 miliona m3 o le faalauiloa. Uamea leiloa e sili atu: O le iʻuga o le 'aisa o le eletise eletise ma le natura o le natura, latou te taunuʻu i le 30% faʻaletausaga gaosi, ma 10% ua leiloa i le 10% ua leiloa i le 10% ua leiloa. Mo le taimi uma le tele o gaosiga ma le faʻaaogaina o metal (3-4 seneturi) ua leiloa i le 75% na gaosia.

I le faʻaopopo atu i le lanu ma le eletise eletise mai le susu, e tele puipui mo le puipuia ma faʻasao mea e tele taimi e sosoʻo ma le faʻamaʻi o le nofoaga o siʻosiʻomaga ma mea e tele o taimi. I le taimi nei, toeitiiti a meatotino uma meatotino i la matou atunuu e le iloa le vaega elemene o le puipuia o le uaina o fale ma mea totino.

Suʻesuʻega i le Lautele o Puipuiga mai le Excroorrone e manaʻomia se faʻavae masani faʻataʻitaʻiga, tele tau. Ae ui i lea, o saienitini a Rusia na faia se numera o le muamua ma sili ona lelei uiga o le puipuia o fale gaosi ma uamea o loʻo i lalo o le lelei o le biofū. Fale talimalo, i fata o faleoloa o le tele o nei tupe e laititi. O oloa o oloa mai fafo e le masani ona aoga ma e masani ona le saogalemu.

O le manatu o le biocidal ma taofia mea faʻaopoopo i le muamua ma vali ua leva ona faʻatinoina i le faʻataʻitaʻiga. O lea, i le aufaitau na gaosia e le Kaninelani Kamupani "Tikkuplaula", o le fungicide ua faaopoopo, o le mea e faʻaleagaina ai le laufanua o le laufanua. Asiasiina le tele o mataupu, o nei mea e faʻatatau i le ituaiga o rigid biocrages o le fasiotia ai o meaola o meaola. I le taimi nei, i le latou nofoaga i le taimi o taimi, fou ituaiga e tetee i gaioiga o lenei biocIde o loʻo aliali mai ma, e le faʻaititia le malosi i mea puipuia. E le gata i lea, o le BIGID BIOCIDS oona ma siosiomaga leaga.

O le isi auala e sili atu lona aoga. O loʻo taʻua atu e le mafai ona fasiotia e Berody Boctone e le fasiotia macolli-faʻatauga, ae taofia a latou gaioiga mo le tele o tausaga. E mafai ona faʻaopopoina le bommicy biocsides i electrolytes, vali, o le liligiina o faʻailoga, e pei ona faʻapipiʻi muamua ma pe a fai o le puipuiga ma vali. O le taumafaina o biocors o biocors US2 o le puipuia o le lalagaina o loʻo fuafuaina e le miligrams, o le tau o vali ma vaniia ma faʻaopoopoga e le faʻateleina le sili atu i le 2 taimi.

Fomai o le faʻatekinolosi o news news, polofesa, taʻitaʻi tagata suʻesuʻe i le inisitituti o le tino chedistry o le Rusia o le puipuiga o le puipuiga mai le biocorrosion. "O tagata faigaluega o Andhran na atiae ma fautuaina mo le gaosiga o tulaga sili ona lelei o le puipuia o mea ma fausaga mai le Microbailosts e taofia ai le soifuaga o le siama ma migimikese ma puipuia le atinaʻeina o faʻasologa o le faʻaumatiaga o le faʻaleaganuʻu, inpolominal, polar, uʻamea, e tusa ma nofoaga faʻapitoa o tagata, ua masani ona faʻaogaina, e maua ai le ea pe a maeʻa la latou talosaga. I le taimi lava e tasi, o le sili ona tele o tekinolosi o loʻo i ai pea i le soifua maloloina. E oʻo atu i le soifua maloloina. e tafafao ai le soifua maloloina. E tafao ai ata tifaga o le faʻaaogaina o le vali ofutino o loʻo mulimuli mai o loʻo mulimuli i ai: o le a o - 15-20%, powder- 3-7%, laccs Mea ma le Faʻaititia o le Anotusi o Faʻamalologa Volani Assants - 50-60%, Partly Day and Trieshops o 20-30%; I le taimi lava e tasi, i aso uma o le olaga, vai o vai o vai-faʻatanoalaloina o loʻo faʻaaogaina i le 80-90% o mataupu. Tali tutusa: 99%-masani ata ma valevale, 1% - Suavai Spopertated Suauu, e aofia ai i aso uma o le olaga. "

O le CB o le galuega poto masani ma IPhora na atiae ai i le siosiomaga faauo tekinolosi mo le gaosiga o le tele o auala tele o le puipuia o gaosiga ma fale. Ua faatuina le gaosiga o nei tupe, e aofia ai mea nei:

  • O lona uiga "Biocor" O loʻo fuafua e puipuia mea, numera ma oloa mai uiga faʻalelalolagi ma le 'malulu. Manuia lo latou puipuia lagona, ie, pepa, pepa malo, fafie, carpallin, viyl ofu o uaea ma uaea O le vaifofo o se biocide ma se ata tifaga - faʻaaogaina mea, faʻaaogaina ma le faʻauigaina i le vaifofo poʻo le araol sprating. Mo se faʻataʻitaʻiga, o gata laupapa o fale, o Etoma ma ato e mafai ona faʻagaioia i lalo o le fola i le faletaavale. O le BIOCOR e sili atu le lelei ma le saogalemu nai lo le faʻaaogaina muamua o le pdichophonchnonononononononononononononolosi ma isi vailaʻau, ae le afaina ai le polymetrics ma vali.
  • O lona uiga "Electro-Warcutied DBA" Fuafuaina e puipui vaega mai le le fiafia o le tau o le mafaufau mo se vaitaimi o le 10 tausaga. Afai e te manaʻo e faʻatuatuaina e puipuia le eletise i luga o le potu tufatufaina, o le eletise eletise, o le faʻatauvaʻa, o le ola elemene, "E le mafaitaulia le eletise E le gata i le puipuia o le afaina o meaola o meaola, ae puipuia ai foi le faʻavaeina o crystan crystals (tagata puʻe "o tagata eletise. O le mea faigaluega o se paluga o se sosoʻo o le sosoʻo ma le intevector ma se faʻafitauli (vailaʻau e faʻagesegese ai i lalo o le faiga o le mamafa o se gaioiga atoa. E apalai i le faatofuina o le oloa i totonu o se fofo po o le aerool spraturang. Taimi malie i le 20c- 30-90s.
  • Suavai-Waxes o le "Air Force-k3" Fuafuaina ina ia puipuia i le solo, ola faʻalemafaufau ma le mataʻitu o soʻo se tulaga faʻapitoa ma fausaga i mea eseese i lalo o mea eseese poʻo le nofoaga e fau ai). O le tufuga e aofia ai le 25-32% le faʻaʻeseʻese o le le mautonu o le paepae ma faʻaopoopo, e mafai ona lanu, toetoe lava o le taʻele o le vevela, maualalo le malosi o le vevela, maualalo le malosi ma le kesi e le-mamafa ma le kesi e le tumau.
  • O le 'olo o tagata liliu "Pks-1" Fuafuaina e toe faʻafou ma faʻafefeteina le ato i fafo o uʻamea uʻamea uʻamea fausaga o loʻo faʻagaioia i se siosiomaga tatala o vaega eseese, e aofia ai tapoleni. Lelei iina, pe a fai o mea i totonu o le siosiomaga ma biodisctors ua uma ona amata ona matua leaga galuega. Ua saunia e le tagata taʻimua le siʻitia o fausaga i le 1.5-2 vaitaimi pe a faʻatusatusa i le masani ai auala e toe faʻaleleia ai le faʻailoga, siosiomaga le tele o fofo.
  • Disstwork "LCP-vd". Ua faʻamoemoe mo le puipuiga o le lavelave o oloa mai le fiafia ma le le fiafia i le tino ma le leaga o le tino ma le ea o le ea. E mafai ona faʻaaogaina i tulaga mataʻutia o auala, e aofia ai margics, mala ma nofoaga maualuluga. Afai na e mauaina BUNGAlows i luga o le bugs, fausia se skis swelter i le Swiss Alps pe i le Northern Urals, pe a puipuia uma le fale i totonu ma masini. le sili ona atoatoa le sili ona atoatoa i sisifo. Lona lelei tele ma le puipuia malosi ma se tamai vaega mafiafia. O le metotia o le cooting o le tekonolosi ma saogalemu.
  • Mullailay-Consiate Coating "KMK-CF" O loʻo faʻamoemoe e puipuia luga o luga o uʻamea uamea mai le tino ma le siosiomaga o le ea. O lenei fetauiga e sili atu le lelei nai lo le masani ona faʻaaogaina zinc-chromatic poʻo zinc phosphate. Ua lava lea e faʻaoga i faʻamatalaga o uʻamea uamea o lau fale fai fale ma isi fausaga, ma o le a latou tautua pe a ma le lua pe tolu taimi umi. O le kuka e le oona, ua maeʻa ona faʻamalieina ma manaʻoga faʻapitoa.

Le faʻaaogaina o togi fuafuaina faʻatasi ma le faʻaaogaina o ata o vai o le vavaeʻese ma eseese, faʻalapotopotoga ma malamalama ma malamalama o loʻo mafai ona faʻateleina ai le malosi o le peleti. FAATAʻIGA MA LE FAIGALUEGA MO LI AʻOAʻO O LE FAASOOGA, A o Faʻafofoina foʻi nisi o faʻafitauli o le Siosiomaga i aso uma: Aua le faʻaleaga le siʻosiʻomaga o tagata i aso taʻitasi ma isi faʻamaʻi. A.A.gerasimanisky sa molia lelei i faʻafitauli o loʻo avea ma puipuiga o uʻamea laufanua, o se vaega o le liua o le lautele ua e maua ai le tele o tagata faʻatau. E i ai le gaosiga o lau faʻatonuga o le a faia le lelei o le vailaʻau ma faʻamasani i le auala o lona faʻaaogaina.

O le tausiga e sili ona aoga i le fanua o fale o Houke House e aofia ai mea nei:

  • Suauu-tolopoina o le malulu o le manava "iphhan-mf". Fuafuaina mo le folasaga o suauʻu, mama, bibumen ofutino, vali ma valevale ma coothing ma malu, faʻapea foi mo le faʻaaogaina o oloa uamea. OFFHON-MF o loʻo fausia i ni suiga se tolu i le tele o vaega o le atunuʻu: "Apkhan-1mf" (mautu) (vai) (vai-pei o le 2 atkhan-3Mo " E puipuia le uepelagi, taʻimua, Tamininum, e mafai ona faʻaoga e faʻasaoina fale o fale, uamea tane (Kinmera, o mea e puipuia ai oloa. Malotoxic.
  • O le oona o loʻo i ai i le lanu uliuli ma le le fiafia ma le sili ona faʻamalosia o le faʻamalosia o gaioiga "penkhan-25" O loʻo faʻamoemoe mo sini o loʻo faʻamatalaina i luga, e aofia ai mea e le oona, o loʻo iai ni aʻafiaga o mea (kinmera, ma le le tumau le teuina o uʻamea. . Faʻaaogaina i se vevela e le maualalo ifo nai lo -3c, ua saunia, o loʻo saunia e ala i le faʻafefiloi taʻitoʻatasi. O le faʻamalosi o le faʻamalosi o le uliuli ma le le-faʻamalosiʻau metal ma o mea e sili atu le faʻaleleia o le gaioiga "pe a latalata i le perkhan e tusa ma uiga o le penkhan. O le aotelega o le faʻaaogaina e tutusa.
  • Waxing "askhan-29" O loʻo faʻamoemoe mo le puipuia o uʻamea luga o uʻamea, e pei o taualuga o fale, faletaavale, lapisi o taʻavale, ma isi, e aofia ai ua puipuia ma vali. Faateleina le malosi o le malosi o taimi mulimuli. Susu, e iai lona maualuga le tomai. E puipuia lelei i luga o le laufanua, o le i ai o le maualuga o le lima ma i latou.
  • O le oona o le tinoi o le uliuli ma le le fiafia o le vai mo vai ma vai-okeni faasalalau "Askhan-34" E taua tele pe a puipuia le Breaccrorosis o le SICORROWSHSS o le suavai ma se supa (kinimimer, o le suavai vai i fafo atu o le vao, paipa Ua i ai se gaioiga biocoidal ma se puipuiga puipuia, e aofia ai mea maualalo-oona, e le iai ni chromates ma tagata tausi manu o le vevela o le tau. Ua tapenaina i le ituaiga o se tali fasia, ona ulufale lea o le intebitory system.

Nei o sina vaega laititi o le fautuaina bioc ma le taofi, o le sili atu filifiliga o le a mafai ona faia se faʻapitoa e fuafua i le tulaga faʻapitoa. O le tamaoaiga o le tamaoaiga o le faʻaaogaina o bioc ma taofi o loʻo faia e tagata faasaienisi ma tagata seleselega i fale o fale. Latou faʻaaogaina le mafai ona faʻalautele le tautua o le olaga o mea ma mea faigaluega i le fale, faʻaititia le faʻagaioiga saogalemu ma faʻaleleia atili le saogalemu o fale aʻo usitaʻia le siosiomaga faʻamuamua o fale.

O tagata saienitisi a le aiga ma oloa gaosi ua sauni e faʻalauiloa le tagata Rusia ma mai fafo o le bioc ma le isi augatupulaga. Fasiotiga, o le malamalamaʻaga o le tagata faʻatau pea e tumau lava lona maualalo: faʻasaoina i le faitau afe o rubles, tatou faʻaauau pea ona leai se fofo i le isi senituri faafitauli! Viyun 1998 i le amataga o le Rao Gazprom, o le Matagaluega o Fuel ma le malosi o le Rusia Federeves, o le malo o Moscon "i Moscow , Ua faia le puipuiga a le IIPTTT. "Sefe ua faia. Saienitisi o le Rusia aʻoaʻoga o tagata faasaienisi ma gaosi oloa o meaola ma tausisi, a o le fuafuaina le lagolagoina o tulaga tau tupe faavaomalo lagolago, ua tele le tele o lipoti o le eleelea. E mafai ona manatu o le suamalie o lole Lusia o le a vave ona faʻatau atu ia matou i totonu o le afifiina o le afifi.

Talanoa ma upu a le tusiga, "Ua fanau mai i le faʻavavau ma tagata lautele, ma o le a le tuua le aitu." Peitai, i lo tatou malosi e oʻo atu ai i le tautua le ola o le atunuʻu moni, ia lava le mea e faʻatagaina ai fanau a fanau ma fanau a le fanau. E oʻo mai i le taimi nei, naʻo le lava o la atalii. A Avatutonu O Tatou Lava.

Faitau atili