Tagata fou na afaina mo '' le nofoa umi ''

Anonim

Faigofie auala e toe faʻafou ai le taimi tuai o le taimi o le anege - suʻi se nofoa fou o le nofoa fou na faia o le susulu o le ie.

Tagata fou na afaina mo '' le nofoa umi '' 15107_1

"Tapenau Tipi" Faʻaliliuga mai Farani o se "Vaa Taʻau", e ui lava i le Lusia o lenei upu ua taofia ai le uluaʻi faʻamatalaga: Chase umi. Mo le tele o pamu, o se moli moli na tosoina ma se nofoaga i tuafale e fesoʻotaʻi ma le malologa i luga o le matafaga poʻo le fagaloa. Masalo o lau atunuʻu o le atunuʻu kase taimi ua manaʻomia e ala i le toe faʻaleleia ma matou ofoinaina se auala faigofie e faʻafou ai lona nofoa pito i tua, ma i le taimi lava e tasi na te aumaia ia te ia le taumafanafana ".

Tagata fou na afaina mo le umi nofoa

O i latou e leai se la le la, matou te fautuaina oe e faʻatau pe faia oe lava na faia o uʻamea paipa vali i lanu le mautonu, le faavaa o papatusi laupapa o se ofu e le aoga O le ata o ia meaafale atonu e sili ona le faigata, ma o tulaga sili ona leaga mo malolo i le vevela o le aoauli ua le maua ai se isi nofoa ma vaega.

A o le i alu i le galuega, e manaʻomia le mafaufauina o le mamanu o le mea e tatau ona tupu na mafua ai. "O le ulagia" o le matou nofoa o le matoʻaga e aofia ai vaega e tolu: o le autu ma le lua "luga" luga o le "storest taga.

Faia o Tua

O le faʻagasologa o le gaosiga o le nofoa pito i tua e aofia ai le lua tulaga o le lua o loʻo i ai ma faʻamautu le oloa i luga o le laupapa poʻo le uʻamea fausaga. Muamua, faatasi ai ma le fesoasoani a se maea, ma ituaiga o le pito i tua ua fuafuaina. Ia faia lenei mea, o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻiina i le "galue" ma, tuʻufaʻatasia le maea i tua ina ia siomia ai le pito i luga o le pa . I le taimi lava e tasi, na avatu e le Rope ia te ia e oo mai i le tele o loʻu manaʻo e fai se nofoa pito i tua o se nofoa. O le pito o le maea i luga o le pito i lalo e tatau foi ona siomia ai mai itu e tolu. O le umi o lenei maea ma e fetaui lelei ma le umi o avanoa mo le resstrest. Lautele mafai ona fuaina faʻaaogaina se roulette. E tatau ona tutusa ma le mamao i le va o le sili ona latalata i le va o le itu tauagavale ma le itu taumatau o le nofoa, ma alauni talafeagai i luga o ie.

Mo le ola mama o le la nofoa, e lua ituaiga eseese o ie o le a manaʻomia. O mea mo le pito i luma o le nofoa e manaʻomia ona tumau ma i le taimi e tasi e sili ona teuteu. E mafai ona avea ma atley parvas mai le gau o clathesholls, o le "tumau" o le uafu o le porolable po o le isi decse cotton, link (po o le forged rubersid) ie. E talafeagai foʻi le tapoleni mo "totonu", ae o le i ai o se ata i fafo e le tatau ai.

Tagata fou na afaina mo le nofoa umi

tasi. Suʻe le pito i tua i le pito i tua o le pito i luma o le itu i totonu, o le muaʻi oso i luga o le faʻavasegaina o faʻamatalaga poʻo le faʻamamaina o latou ma pine. O le iʻuga o le "tube" ua avea ma itu i luma ma le umi atoa o se tasi o le vaʻai itu o le itu o le tasi o le 1 cm mai le isi. O le falaoa o le mafiafia o se mafiafia o le 0.5-1 cm ma o se umi umi ma lautele e tuiina i totonu o le meli. Ma o le auala mulimuli ane o le nofoa pito i tua o le mea lea o loʻo faʻapipiʻi i le tutusa auala.

Tagata fou na afaina mo le umi nofoa

2. O le vaega mulimuli o lenei galuega faigofie o le faʻasaʻo lea o le vaapiapi pito o le nofoa pito i luga ma lalo o le laupapa laupapa o le ata, ma le fesoasoani a se fusi. Afai e te le maua se avanoa, e mafai ona e faʻaogaina se faʻamau i luga o faʻamau ma le paʻu, pe togiina foʻi ni sitepu o le tuali, fusifusi solo i laupapa. O le gaosiga o le tekonolosi o le lima taumatau e tutusa ma le tasi muamua. Na o lenei mataupu, o alauni o itu uma e fa o le ootia ma taga e tatau ona i totonu ia i latou (valea). A maeʻa, e suʻe le taga e suʻeina ai le vaipuna. I se faʻaopopoga, o le pito i lalo (le le lelei) itu o le vaega e tatau ona suʻiina lua fasi o le velcro libbon ina ia mafai ai ona faʻasaʻoina le auala laupapa i se auala laupapa.

Ma o lea, o le faʻafofogaina o le nofoa sa faia, ma fiafia ia te oe!

Faitau atili