I lalo o le vevesi o Kamysh

Anonim

O le Toefuataiga o meafale e le o faigata, pei ona foliga mai e muamua foliga. Mafaufau pe faʻafefea ona toe faʻaleleia le nofoa afi, malama lea i le sitepu.

I lalo o le vevesi o Kamysh 15121_1

O nofoa mo WickK e paʻaga, e ofuina i fafo, ma i le tasi aso o se pu na fausia ia i latou. Ona faamama lea o le nofoa i se mea i totonu o le potu teu tupe i le taimi o le toe faaleleia ... E toaitiiti tagata e nonofo i latou. O le a matou taumafai e fesoasoani ia te oe e fai.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

I lalo o le vevesi o Kamysh

Lenei nofoa faatasi ma le nofoa faataapeapeina oe na oʻo mai i le le mautonu o loʻo iai se mailei. Toe faaleleia e faigofie ona faigofie ona faʻataʻitaʻi le amataga, e amata ile aveeseina o le laʻasaga tuai, ma mo lenei mea e tatau ona e faʻatasia le faʻavaʻa. Afai na e faatauina se nofoa e aunoa ma se piad, faʻaaogaina se laina gagau poʻo ni roulette, fuafua le reed braix o le a le lautele e sili ona faʻaaogaina.

I luga o nofoa o nofoa, e ono le lalagaina o le lalagaina: e lua faaupuga ma lua siʻosiʻomaga pei o manifinifi manifinifi, faʻapea foi ma le lua darnonal, o se tamai suka. Mo ni manatu o le laveaʻi, e mafai ona e faʻaogaina le tutusa mafiafia piadd o le pia, mo se faʻataʻitaʻiga, 2.5mm, e pei o la matou mataupu. Ona e manaʻomia lea o le tolu ituaiga o braid: 2,5mm lautele mo le nofoa sili, 3.5mm mo le edging stare ma 2m mo la latou fesoʻotaʻiga. Aofai - 100-120g togi.

Lua ni pulupulu o le umi o le 60mm o le a manaʻomia mai faʻapitoa meafaigaluega, fa apamemea 4.5mmʻau ma lalagaina pusa. I se faʻaopopoga, o le a e manaʻomia se taʻele tuai ma le tele o nifo, ina ia o le mamao o le tasi i le va o le 5mm, o le pelvis ma vai, o se tamai fasi.

Galuega: sitepu i le sitepu

Amata i le vaipuna i le vai 2-3 fasi mea o le reed flashes i le 15 minute. Faʻafesoʻotaʻi latou aua neʻi oti; Afai o loʻo soloia pe faʻaleagaina, tipi fou.

  • Muamua, o le muamua faʻamuamua laina o le aʻa o loʻo puʻeina (i tua). I luga o le faʻamamāina atoatoa o le faʻavaʻa, fai se pine e fa o avanoa. I luga o le faavae, o le faapipii o loʻo faʻataʻitaʻi i le laina e tasi; Ona toe kopiina lea. O le laina lona lua ua tuʻufaʻatasia i le muamua i lalo o le faʻavaʻa.
  • O loʻo i ai ni mataua o le sipela i luga o le le masani ai, ma le masani ai: se laina mai luga ma se numera mai lalo. Amata lenei galuega ma se taga futu, ma ina ua faʻatumuina le lua tolu o le tino, pei ona faʻaauau i ou lima, e pei ona faigata ona fai le tagosoga o le tauau.
  • A oomi le atavali i le ata tifaga, e tatau ona lalagaina uma le afu ma vai. Amata ona o loʻo i ai i le lima ma lou lima, mai le pito i tua tauagavale i le pito i tua, sui i lalo o le lua saʻo ma luga atu o laina laina e lua. O le mea lea, fai se piato i luga o lenei tafaoga i le pito. E maeʻa le lalagaina, tuʻu le ata i le isi itu, sui i luga ma lalo, i le faasologa faʻafeagai i le itu tauagavale i le taumatau.

    Ina ua maeʻa le afa lona lua o le nofoa, mimilo sa teʻa ma le faʻamaʻi i le isi itu, e le o suia le taimi e masani ai laina taʻitasi.

  • Mulimuli ane, faataamilo i le faʻavaʻa ua mautu ma lautele (3.5mm) reed braid, lea e tumau ma le manifinifi (2.5 mm), tapuni o lumeni ma pu.

A oʻo nei le taimi o le 'oti, ala mai lona pito i tua o le paraffin e puipuia ai le lalagaina, mautinoa o le braid e le mimilo e le mimilo.

I lalo o le vevesi o Kamysh

A uma ona e aveese le nofoa mai le nofoa, tipi le tuai o le Worn Wicker faataamilo i le faigata ma le seevae fana. Mai le itu tauagavale, fufulu pu i le faʻavaʻa o le fale puʻeata o le fale api.

I lalo o le vevesi o Kamysh

I le pito i tua o loʻo tuʻusaʻo, tuʻu le tasi apamemea pine i totonu o le pu o loʻo iai i le ogatotonu, ma le isi i le lona tolu pu mai le itu tauagavale. I le tutusa auala, faʻaopopo lua pine i le pito i luma.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Skip le Red Braid Brading i le pito lona tolu o le pito i tua o le pito i tua ma agai i luga o le laau. Ma le tumau le tumau le matasele ma poloka i ai ma le apamemea pine.

I lalo o le vevesi o Kamysh

E ala i le nofoa i le nofoa ma faʻaofi lona faʻaiʻuina i le itu talafeagai i le isi itu, pe a uma le filogia i le isi pu i le itu taumatau.

I lalo o le vevesi o Kamysh

O le mea lea, toso le Voilam Palolalel i luga o le nofoa atoa o le nofoa. I le pito i lalo o le trapezium i tulimanu uma, faʻaaoga se vaega fou o le braid e tapunia ai le totoe.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Ma, i totonu o pu, o le laina lona lua o fatu. O fou uma ata e tipiina i le tasi muamua i le pito i tua o le faavaa.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Ma o le laina lona lua o le lalagaina ua mauaina. E tatau ona manatua o le teʻa e manaʻomia le faʻamau o le pine i taimi uma mo le sili ona malamalama.

I lalo o le vevesi o Kamysh

I le pito i tua o le faʻavaʻa o le nofoa o le nofoa i se tasi o pito i tua (i le matou mataupu - i le itu taumatau), faʻaloaloa i le pito i luga o le pu o loʻo toe faʻaaogaina ma faia se isi o le matasele i le taimi muamua.

I lalo o le vevesi o Kamysh

I le itu i luma, matou toso le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga ma pito i lalo o le agai i luma tagi. Faʻasolo i luma e faʻaliliu ai le siʻosiʻomaga ma le lona lua.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Muamua, faʻamalolo le laina pito i tua o le piad, na ia kopiina ai i latou, ma lata ane e lata mai le itu. Ina ua maeʻa, ua e liliu le faʻaloaloa i le tafailagi, ona lauʻeleʻe lea.

I lalo o le vevesi o Kamysh

O le lua pito i lalo o mata pito i luma i le pito i luma taumatau o le tulimanu o le tulimanu, ma o le le lava o latou faʻaiuga o se vaega fou o le fili, o le a paʻi atu i le uluaʻi ituaiga.

I lalo o le vevesi o Kamysh

O se faʻailoga ma le pine i le tulimanu pu, Skip ata tifaga, pei o le mea muamua, sui mai luga ma lalo ifo o le faʻasaga i luga o le faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma laina faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma laina faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma le faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma laina faʻaupuga ma faʻaupuga ma faʻaupuga ma faʻaupuga i lalo ma feeseeseaiga.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Ina ua maeʻa taimi tutusa, susu le apaʻau faʻapena. Auala o le diagonal rows i le afa o le nofoa, oso i lalo o moli i lalo ifo, i luga.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Dagonal lalagaina i le tasi sasaina. O taimi uma e te faia ai se ofisa i le itu, ma e afe mai e aunoa ma le tuuina atu o le mimita.

I lalo o le vevesi o Kamysh

A maeʻa ona e faʻauma le lalagaina o le taʻamilosaga, faʻaauau pea ona galulue i le isi afa, o loʻo taoto i le isi itu.

I lalo o le vevesi o Kamysh

Mo le edging, Skip se mafaufau manifinifi i totonu o le pito i lalo. A e laʻepi, ​​toe faʻapipiʻi le pu ma faʻapipiʻi le lautele o le lesitala i totonu o le Node, lea o le a faʻatulagaina i pu taʻitasi.

Faitau atili