Natia le ventisi

Anonim

Vaaiga mo le Vasega Me Canel Ponesls. Tagata gaosi, faʻapitoa auiliiliga o fetu o ituaiga eseese o ituaiga eseese.

Natia le ventisi 15123_1

Natia le ventisi

Mo se taimi umi, o se tasi o faʻafitauli sili ona talafeagai o le fausiaina o se fale atoa ma le fale fausiaina i totonu o le puipuia o fale mai i fafo o mea leaga i fafo atu, o le tele o faʻafitauli o le ulmopheric. Faasaoina o uiga lelei o fale mo se taimi umi-taua tau tamaoaiga ma siosiomaga vaega o fale tenisini.

O se tasi o auala sili ona manaia e foʻia ai le faʻafitauli o le puipuia o vaega o le ua fuafuaina o le faʻaaogaina o ituaiga eseese o puipui, pe pei ona valaʻauina o fetu. Na lolomiina fale o fafie lite ma le patipati laupapa, lea na valivali ma le faaeteete. O le 'ie ma e mafai ona vaʻaia o se faʻataʻitaʻiga o pito i luma. Ae i le taimi o le taimi, na amata ai ona pati le mea a le laau, o mea taua e masani ai, o uiga puipuia o mea e sili atu nai lo le laʻau.

Natia le ventisi
E foliga mai e pei o le Vorinyl stianfication Sporcation Scounts Renels e vaevaeina i ni vaega tetele se lua. O le muamua vaega o loʻo faia uma o se gaioiga teuteu ma le galuega o le puipuia o le faʻafouga o faʻafitauli mai i le siosiomaga. O laupepa o le vaega lona lua e tele foi le vevela ma le le mautonu meatotino. O le filifiliga o le decoative formade pnels ua matua lautele lava. Masani mo faʻataʻitaʻiga uma o le faʻapipiʻiina o le fale. I le taimi lava e tasi, o se kipiina lelei ua faia i le va o le scade ma papa. O le Detese Fiest ma o se faʻapitoa faʻapitoa o panels puipuia le tele o le va o luga o le puipui, ma o se taunuuga o le lelei ventaster, e i ai le alavai o le muamua ranew. Mo le ausiaina o le faʻaleleia o le vevela puipuiga meatotino o puipui, o le pito i luga o le vaega o loʻo faʻaaogaina i totonu o le Humanmal Creves.

Sivisi E maualuga uma le teuteuga ma le le lelei puipuiga o meatotino ma o le ituaiga o panekes faia o Steel, Alumini po o le Vinyl Posyd i lalo o le laau.

O le taimi sili ona tumau, e tumau ma, masani, pele ($ 25-45 m2) ituaiga o le sivine-jebel. Ae ui i lea, o le vaega autu o lona faʻaaogaina o le faʻamaeaina o fale i fale.

Natia le ventisi
O isi vaega mo le faʻamaeaina o le fale Vonyl o le Alumini o loʻo faigofie atu ma le taugofie ($ 14-20 i le M2) Steel ma toetoe lava e le maualalo ia te ia e le maulalo ia te ia i le malosi. O ituaiga uma e lua o loʻo i ai i fafo atu o le tauina o polyvinyl chloride, faʻafetai i le mea e mafai ona latou faia ai se lanu. O oloa o Europa uma e lua ma North American Greaters e sili atu ona fai ma sui o le maketi Rusia. E manaʻomia le taʻua o le fanua o le fale o loʻo feagai ai ma le talaaga (faʻapotopotoga o laʻau rosspetsstroy). E faia mai le uʻamea o le uʻamea o Finnish Decription ma le Malelele taʻaʻalo o Polyman Taler, faʻapea foi ma le Skivation Steel 0.55 mm mafiafia, vali e Powder O le sili atu le faigata ma le taugata o le almininum stadide panels na ofoina atu le kamupani Siamani o le sifini. O le Allocound panels o se tolu-vaega fausaga, lea i le va o le lua manifinifi vaega o le otumininum, o le mafiafia o le 0.5 mm faaofi ma le mafiafia o le 2-7 mm. O lenei intest e le o se mea mataga, o le a le o le vaega o le o loʻo i ai le vevela o meatotino, ae o le vevela o suiga i le laina mai -50sdo) e lelei ma gatete mea leaga. Vaega o le 1,253,20m. E taugata tele lava: O le vaega masani o mea masani e ono $ 90m2, ma le faʻatonutonuina o ituaiga o maʻa masani e $ 98M2.

Natia le ventisi
O le vaega ma le mamanu ua teuteuina o fale na teuteuina i le sivine (vinyl cpepport) lelei, i le fale fausiaina, o le sili ona lauiloa ma masani ai o le sipelaga o le vinyl, o lona uiga o le sipelaga o le vinyl. E faigofie, taugofie ($ 7-11 m2) ma malosi malosi. O tagata gaosi faʻamaonia e mautinoa o le le lelei o le lautele o le vinyl e sili ona lelei mo le 50 tausaga. E mafai ona tatalia le vevela mai -50sdo + 50c, toetoe lava a leai se foliga ma fufuluina ma vai. Ae toeititi atoa palasitika, e aofia ai vinyl Polymers, ma le lelei le fiafia o le siosiomaga o le siosiomaga o le tau. I lea tulaga, o le agaleaga a le polylim e tupu tele tele. O le isi tulaga lamatia o se matagi malosi mafua ai le vinyl siving gatete. I le maualalo o le vevela ma le malosi o le faʻaʻaisa, o mea ua avea o le maaleale ma mai le ogaoga oscillations e mafai ona gagau pe vaeluaina.

O le tekonolosi o le feagai ai i le fale o loʻo feagai ma le faiga o le faiga mo le ufiufi o lona laupapa coobon o loʻo tipiina ma se hacksaw. O le faʻamatalaga o le fausaga lea ua fuafuaina i se auala e tatau ai ona latou faʻaulu mai o loʻo unaʻia ai papala. O le mea na faia ai pu mo fao i le pito i luga o le pito i luga o panels, ma o le pu o loʻo i ai se foliga faʻalauteleina e faʻatagaina ai oe mo le siosiomaga vevela o le tino. Ina ia faapipiiina sivide, e tatau ona e faʻaogaina fao mai le almuninum o loʻo 'alofia ai se mea mulimuli ane o le le mautonu oona i luga o laina.

Le faia o le fale atoa ituaiga, o loʻo iai vaega faaopoopo, pei o le tele o tulimanu, alavai, faʻatonutonu o vaega. Manaia Statiad panels mai le rigid polyvyl chloride ma maa tu i luga . I Chermannia, ua uma ona latou faiaina sili atu nai lo le 25 tausaga, ae na amata ona manumalo le maketi o Rusia. O le anoanoaʻi o le taʻavale o le taʻavale o le RIGID Polyvinyl Cym Chlorides o le Geometric Mass (DENSER) o le 700 k / i luga o le moli moli. O le Lusia Maketi o loʻo auai i oloa o le pepa o le Deltken (Siamani), ua maeʻa maua se lauiloa lauiloa. Taleni umi Vaega - 6m, ae mafai ona tuueseese filifili mai2.5 i le 9.0 m. E faʻauma le laualuga o le panels, o le kamupani "Delkell" faʻaaoga le maamomoga fatu. O le tau o ia auala e $ 45-55 M2.

Natia le ventisi
O le faaumaina o le faʻaaogaina o fale o fale polypalpany (Siamani) na mauaina talu ai nei le faʻateleina o le tufatufaina o PVC o loʻo taofia ma malamalama o le anise.

Faleoloa Fieb O le synthetic poʻo ni mea masani o loʻo faʻaalia i luga o le maketi a Rusia i le tele o tagata gaosi oloa, o oloa kanexel oloa e faʻasoa (Kanata). O le faʻavae o laʻau laupapa na vaeluaina i afi ma faʻamalosi i le maualuga o le vevela ma omiga. O le fusi saisai o se masani masani (o se porotic polymeric compound o loʻo aofia ai i le laʻau laʻau), tatala i le taimi o le vevela o fafie. O le iʻuga o le siosiomaga o le siʻosiʻomaga, ona e le faʻaaoga lea o le phnol mommoldhyde reslins. O le maualuga maualuga e le faʻatagaina ai panels i le faʻauiga, gagau ma vaeluaina. O vaega taʻitasi i le gaosiga o le faʻagaioiga o loʻo ufiufi i le lima vaega o vali, lea e faia ai se vaega faʻatuatuaina. Faapipiiina o le pa o le puipui e le ese mai i le faauma o le fale ma le laupapa laupapa. Tele tele o le tele o isi vaega o loʻo avanoa, o le a sili ona faʻafaigofie ai faʻapipiʻi.

Faleoloa Falani mai le alavai I ai le maualuga malosi ma lelei le malosi o le vase. O se faʻataʻitaʻiga o nofoaga e mafai ai ona tautua pepa vaavala i luga o laupapa mai le lanu vine-group combebock o Lempink-r o le Sweat (Siamani). I se faʻaopopoga, e faʻavavau e maua ai le maualalo o le 127 o seti o le 127 seti ma le sili ona lanu o le polycour ma lanu lanu e sili ona lanu ma lanu.

Natia le ventisi
Na teuteuina le vaega ma le Gebrick-Fal o mea e puipuia ma le teuteuina o fale o loʻo avea ma lauiloa lauiloa i Siamani lata mai i tausaga ua tele. Laʻititi-faʻatulagaina uamea fatuga o papatusi . Latou eria e tusa o le 0.4 m2 ma le tele o le 5kg. Mo le gaosia o papatusi, eseese a latou mafaufau e faʻaaoga: Alumini, Foapi, Zinc, Zinc, Seseele, e aofia ai ma se isi. O a latou mea e maua ai le tele o ofutino, pei o Patana, Galvansized po o le palasitika. Faʻasalalauga o nei mea na vave lava a taimi ma e leʻi tautea i latou.

O le 25 tausaga o le sili ona manuia i Europa fiafia Ceramic papatusi . Faʻasaʻo vai vai e tusa ma le 3% faʻatagaina le latou maualuga le aisa. O le laualuga o le stade speramic comport e polesi pe apalai i lona alola.

O mea e fiafia iai o pito i luma o le vaega lona lua, lea e faʻaopoopo i mea e teuteu ai le lelei o meatotino ma le susu lelei. Na latou maua le igoa Sanuisi Sywich ituaiga panels . O se tasi o muamua mea na tupu na atiae i Siamani sili atu nai lo 30 tausaga talu ai o le pollypalpan vaega o Herbert Hounemann. O le vaega o le vaega e aofia ai se ofu uʻamea pito i fafo ma le mafiafia o le 0.5 mm, o se vaega o Polyarethane Finad o le Haumpor Corsar o le Olimipema o le 0,05mm. O le laki, ma mago e se vevela vaega o le Aluminum eyon, Manganese ma Magnesium e mafai ona i ai se la luga o le faʻapipiʻiina i lalo o le sikaina teuteu Suia o le tino parameter o panels pe a fai o le a le sili atu le taua o le vevela o le vevela, o le tagata gaosi oloa e mautinoa o latou faaaogaina i le laina mai -180 c mo le 30 tausaga. O le panels e maualuga le vailaʻau ma le afi puipuia (o se vaega o le faʻatapulaʻia o mea e faʻatamala ai), o le siosiomaga faauo, e le afaina i le fungaus ma toto. O le acoutffer o lo latou fale vevela o le 0.02 w / (mk). Tau Panels polylilter- $ 55-75 M2. Prosomenia mea e fai ma sui o le Inteko zon.

Natia le ventisi
Valnere STortaid Ponels mai le Extteen Agn-Cormay (Siamani) na faamautuina latou "Sanu o Sanunds o le Wresthan), i totonu o le Trefreth o le leaga na faaaoga e malo malosi o mineral fulufulu. O le pito i luma o le "Sanuisi" Runnila e toe faʻaleleia le popolega Finnish Souturuikukki, na lauiloa mo matou o se gaosiga o uamea Tile. E le mafai ona taʻua le leaga o le ituaiga o le GSC, lea, o masini na faʻatauina i Finela, ua faʻatuina le gaosiga o le tolu-mea laupapa, faʻaaogaina ai le dimpwol) o le faʻamalosiʻau (Tewlik) o le faʻataʻiloʻo lea.

Talu ai nei, tolu-vaega fausaga fausaga o le ISOpaols aterti turki turisi Katave Kamupani Karaca disc-toe sau i luga o le maketi Rusia. Faapipiiina le Hormal Credulal vaega i le va o le lua uamea nofoaga e lua o lo o tuu le afi-tetee i le polystyrey

Natia le ventisi
"Sanuisi" - Polani IToterm Company School (Poland) Mea manaia o loʻo faʻaalia i le maketi Rusia A-7 i le Realia Headmobick of Pem-thermorick (Kanata). O i latou o vaetolu ona potu o le susuga o le mousture - mamana paie paie o vaitaʻele o pouporeta o le pomurhane o curadó Linear Coult Dimensions o 1.220.4m (0.5 m2) ma le mafiafia o 50mm. O le mamafa o le tasi laulau o le 11KG. O le foga o ato o le ono lanu ua ofoina. Faʻapipiʻi i le Pa o le Panels o loʻo faia ma le fesoasoani a le au meataʻalo ma le faʻaaogaina o le tagata. O le tau o sea mea e tusa ma le $ 60m2.

O le tasi o le fou ituaiga o teuteuga o teuteuga-lofituina o mea o lo o fausia mea o chbrick panels. O poloka uma o lenei faiga e iai le vaega o le 1m2 ma le mafiafia o le 60mm, e faigofie ai- 25kg. O le Gebrick Panel foliga pei o se nofoaga piliki. E faia i tamolo masani masani ona mafai ona i luga o le monolithic pati o polysurethane osam. O le mafiafia o le piliki o loʻo feagai ma 19 mm, ma le mafiafia o le mafiafia o le maʻimau o le 44mmm. O le pito i tua o le poloka e puipuia e kraft pepa. O le tala a le fanua o le puipui, ma taiala i fafo ma ia foliga, ua faʻaititia i le tolu taimi ma o nisi taimi e tele. E faapipiiina pusa laupapa i le puipui i luga o faletalimalo. O le vaega o le vaega o le vaega 40 seti ma ata. Mo le faigofie o le faʻapipiʻiina, vaega faʻapitoa vaega ua atiaʻe. I le maketi a Rusia, o le Gebrick le vaega o le kamupani m-taofi.

Faatusatusaina o le faʻatekinolosi uiga o le sili sili ona taatele "sanuisi" - o loʻo tuʻuina mai ai potu i le laulau.

Fanua Fua Ufiufi Faʻaʻesega Mamafa, kg / m2 Leagaina

Faletupe Faletupe

Vai, w / (mk)

Umi, vaai Lautele, vaai Mafiafia, vaai Fafo Aiga Meafaitino Mafiafia, mm.
Polypapepan. 120. 42; 55. 2.5; lima Alumini Faalauteleina Ata 0.5mm, Alumini Moli 0.05mm Polyearne Faolder 25; lima sefulu 3.5 0.020
Augapela 120. 60; 90; 120. 8-20. Vevela-dip kaliva palu pepa steel 0.6mm, polyester varnish minerale fulufulu 80-200. 19-33. 0.044.
Trimoterm SNV. 200-1400 6; valu; 10; 12; sefulu ma le lima; lua sefulu Vevela-dip kaliva palu pepa steel 0.6mm, polyester varnish minerale fulufulu 60-200. 16.2 Lesona P.6 0.045
Isotermsc. 1200. 110. fa; 6; valu; 10 Vevela-dip kaliva palu pepa steel 0.6mm, polyester varnish Polyearne Faolder 40; 60; 80; 100 10.9 13.6 0,022
Pflamum. 1000. 61-91.5 3,512. Vevela-dip kalana steel pepa 0.55-0.75mm, Polyester Coating Pusa Puta 35-120 11.:19.8. 0.055
PW8 / B-U1 240-1600. 119. 4.5; 6; valu Vevela-dip kaliva palu pepa steel 0.6mm, polyester varnish Polyearne Faolder 45; 60; 80. 11.7-12.9 0,025
Isopane totini. 1220. 100 lima; valu; 10; sefulu ma le lima; lua sefulu Hot -cincike Steel pepa 0.45mm, Polyester Valnish polystyrene 45-200. 8.7-9.3 -
Gebrik. 140. 70. 6. Piliki falai le 19mm Kraft pepa Polyearne Faolder 44. 25. -
Thermobick. 122. 40. lima Ceramic ratade tile Suavai Polyearne Faolder - 22. 0.033

  • Mafanafana ventinelang fored: pros, miscuses ma faapipiiina

Faitau atili