Venetian Plaster: foliga, aitu

Anonim

Vaega o le "Venetian Spreater", Sauniuniga Sauniuni, Fai tekonolosi tekonolosi. Matai Fesoasoani.

Venetian Plaster: foliga, aitu 15125_1

Plaster - matua le mautonu. O le matamata i le 3000let i tua o Aikupito Pyramids o loʻo fiafia pea i saienitisi ma tagata tafafao maimoa. O se tasi o nei auala e faʻamaligi ai pa, e faʻatino i latou mea moni, ua aitalafu ai talu mai le taimi o le upega Fou-Nenal. Masalo o le mea lea o le laupepa lea ma telefoni.

Foliga o le "venetian plaster"

Venetian Plaster

O le a le "venetian plaster"? O le upu lava ia o se faʻaliliuga moni o le Italia faʻamatalaga "stacco venezos o mea taua. Uiga i lalo o le upu" venetian "E masani lava ona malamalama i le ituaiga o teuteu teuteu teuteu mo le faʻaaloalogia maamora.

O le pito i tua o le ituaiga o le ituaiga "venetian plaster" o loʻo faia mai le kalisiu-o loʻo i ai mea masani ma le polymer. Ole talafeagai lea ole fesoʻotaʻiga o Asheticturiction o Aso Tofi ma le faʻaaloalogia galuega o le solo faʻaonapo po. O le taufaʻatasiga e faia ai le totonu o le faʻatasi ma le paie.

Aofia ai meamea lelei (Powders) o le maamora, lime, gypsium ma polymer, o lo o feusuaʻi, faʻanoanoa E masani lava ona faʻatau atu i le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina, ae o le tele o kamupani e manaʻo e tuʻuina atu le mea taua ma le dye eseese e faʻalautele le lanu o le tagata faʻatau.

E le maua le matiliti ma le matte i luga o auala eseese. Mo nisi ituaiga o ofutino, e manaʻomia le faʻaaogaina o se manifinifi manifinifi o se faʻapitoa faʻavae, ma mo le isi, lava malosi malosi o le laualuga i luga o le uʻamea statala. I le tulaga o le mataupu i lalo o le gaioiga o le vevela tatala e ala i le saua o le mea faigaluega i luga o le mea faigaluega i luga o le mea e tupu, o le polymotion o le pito i luga, susulu po o le matematika, fuafua i luga o le cotting.

Manaomia Meafaigaluega

Mo le maeʻa o galuega, o le a e manaʻomia le lua spinsul steatening uroning lautele 250 ma 200mm lautele lautele, spatus (lautele (200mmm) ma vaapiapi (60mm). O le galuega o le galuega o mea faigaluega e manaʻomia le maeʻa atoa ma le Polani. Maclithic ma flutz, roulette, o le pule umi, tulaga, peni, syopye-dispan, virkes, o tane (dacks mo le maua o mea O le pepa lautele o le lipine ma le pito i luga (ma lona le toe faigaluega, o se pepa pepa faʻapipiʻi ma le pepa faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina eseese).

Sauniuniga o le laufanua o le puipui

Lamolemole, lamolemole, tumau o luga-o loʻo manaʻomia mo le faʻaaogaina o le "venetian plaster". O le Onokalafi o le tapenaina o le faavae e tutusa ma le tapenaina o pa i lalo o le lanu. Ua tatau ona tupu i lalo o le mea o loʻo tuʻu atu i luga. Laʻie Lotu ua faʻatagaina (seʻia oʻo i le 2mm). Ma tatau ona ufiufi ma le faaeteete pa i le acrylic prolower i lua fasi fasi o le a le tuua nofoaga e le uma ai. Mumuina (4-6 itula.) O puipui e tatau ona tuu ma pa i luga o tuaoi ma se pepa puipui puipui.

Tupe faaalu

Mo le teuteuina o le auala savali ma se vaega o 8.5m2 ma o puipui o le 15m2, faʻatauga o tupe alu i luga: putty (349Reb. , Faavae autu Marmo coming base (12kg) - 370rrub., O le pito i luga o le Matai (8kg) - 247 CHOCT. VOTEE tau (aofia ai le tau o le galuega) na o le 583 rubles. E 32 itula o le faigaluega taimi e maeʻa ai, ma mo galuega uma (luga faʻatasi) - 7 aso.

Talosaga o le "Venetian Pubster"

O le aano o le stucco tekinolosi o le faʻaaogaina o ni manifinifi manifinifi o le peleue o loʻo aofia ai le poto o le mea. O le metotia o a latou tusi talosaga e tatau ona faia ina ia mafai ai ona fausia se suiga mafiafia ma, o lea, o se suiga lamolemole i le leo i le nofoaga. O le tuʻufaʻatasiga o se seti o ia valoa ma o latou laʻau e fausia ai le talaʻia o le loloto o le ata o mea masani.

O le uluaʻi vaega e masani ona faʻatinoina mai le mea o loʻo i ai se maʻa manifinifi ma le tulaga o le master Marmo bind) ia mautinoa le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻiina o le coutch ma le faʻavae. O loʻo faʻaogaina e se manifinifi manifinifi ma se uʻamea uʻamea poʻo le spatila e pei o se putty (tafe fua o le 700 g / m2). Ina ua uma ona mago (4-6th.) O le ufiufi vaega o loʻo faʻaaogaina i lenei vaega fatuina o le tino o le koloting stole mamanu.

Afai e tatau ona e mauaina se mat citting, ona faʻatinoina loa lea o le lua ma mulimuli ane vaega mai le mea lava e tasi "aliʻi Marmo". Afai e tatau, maua se pupula luga - mai le mea e sili ona tuuʻeseina mea "Matai Stracco", fefiloi ma le filifilia Dye (taumafaina 500-1200 g / M2 i le lua vaega).

Venetian Plaster

Ina ua maeʻa ona faʻamaufaʻailoga i luga o puipui, togafitia o puipui o le veteonneitkr faʻatumu (i le fua faatatau o le 0.6-0.8 kilomita / m2). O le ua maliu le tino.

Venetian Plaster

Faʻaaoga le ARDFIX Primer, Faʻamamaina ma le Vai i le 1: 7 Fuataga, i le lua faaputuga ma le atoa pulumu, ma faʻamamaina ai i le moli moli i luga o le moli uila. Tuu le mago mo le 4-6 itula.

Venetian Plaster

Fuaina le manaʻomia o le aofaʻi o le MastermarMo mea (i le fua o le 800 g / m2), fefiloi lelei ma faaopoopo le vaega o le gelco e le sili atu i le 100 g / k / kis base ).

Venetian Plaster

Faafefiloi lelei mea uma i le kulimi cloy. I le faaiuga o le galuega, aua neʻi galo e tuu se tui-o se ata o le tui ma le faʻamalosi i totonu o le pakete ma vai.

Venetian Plaster

Lapotopoto uma pito i luga o le sologa lelei o le fiafia ma spalalas lelei-o le fatufatu o paʻu ma faʻamamaina o ia seʻia e faʻamamaina ni faʻaletonu (scratches, burts, ma isi, ma isi, ma isi, ma isi, ma isi.

Venetian Plaster

I luga o le galue i luga o le uumi umi (umi250mm), faʻamalo le spatula o pe tusa o le 70-100 cm3 Mastermam mea.

Venetian Plaster

Amata galuega mai soʻo se pito i luga: Faʻaaoga le mea ma le toniga i le itu tutusa e pei ona talosaga, I.e. Slipping e gaoioi mai lalo-luga ma i le itu.

Venetian Plaster

Faalauteleina mea i itu i pati e teleturefa o gaioiga. O le Ironer fetaomi le pa malosi, uuina i se tulimanu o 10-15 i luga. Taumafai e aua le tuua avanoa.

Venetian Plaster

Poloka i le fola ufiufi le gaioiga mai lalo. E ala i le ufitia o puipui uma, tuu le matutu o mea e mago mo le 4-6 itula.

Venetian Plaster

Fuaina o le manaʻoga manaʻomia o le Master Stucco Brand o loʻo ufiufi mea ma palu i ai, faʻaopopoina se dye ma fefiloi taimi uma ua maua Matau o le mea sese i le aofaʻi o le dye ona faʻamalosia ai lea o le faʻaopopoina o vaega o le "faʻasaʻoina lanu".

Venetian Plaster

I le pito o le pito i luma o le puʻupuʻu i le uroning (umi200mm00m), tuu se ala vaapiapi o le 30-50 cm3 master stacco.

Venetian Plaster

O le mea e fai ai le asbratral shbitrary strokes faʻaaoga le arcute puʻupuʻu (pe tusa o le tutusa fugalaʻau umi).

Venetian Plaster

O le faʻatosina o mea o loʻo faʻaputu i luga o le puipui i le pito o le gaioiga muamua, tape le gaioiga saʻo i le laina i le alavai.

O lea, o le sui o le gaoioi o le faʻasalalauina ma overclockicckicfic e suia lo latou umi ma le faʻatonuga, ufiufi se togafiti o le 0.70.7m.

Venetian Plaster

Faʻateʻa le faʻamau i luga o lenei vaega ma uumi gaioiga i faʻatonuga a le aʻi aʻo leʻi faia le tulaga manifinifi. Toso le malosi ma le vae o le pisinisi meafaigaluega e mafai ona faateleina (Tusa i le 20-25).

Venetian Plaster

Uma 2-3 gaioiga, faamama le lamolemole mai mea faapipii, ona e solo ai lea o le ie mama.

Venetian Plaster

I le maeʻa ai o le osofaʻiga, faʻatali se minute 10 ma amata le taina i le pito o le lautele (200mmm) spatula laʻititi teisi e ala i luga-lalo. A o le gloss o le foliga o omiga o le unaʻi i luga o le spalala, faʻavaivaia aua le faʻaleagaina le gataga manifinifi.

Venetian Plaster

Ma le mea mulimuli, saili i luga, faamomomoina i le mama uʻamea, malosi faʻamalosi i luga ma lima o le 5-12 i le puipui puipui.

Venetian Plaster

Toe fai atoa le taamilosaga o mea faʻaaogaia mea, saoasaoa, tulaga faʻaletonu ma le pupula i le tuaoi ma faʻapopoleina mulimuli ane.

Venetian Plaster

I le tuaoi o pa puipui, o faʻafitauli (tuufaatasiga, tuʻutuʻuga, depterssions, ma isi mea), amata le gaoioi o le laʻau i luga o le laina tuaoi.

Venetian Plaster

I nofoaga le mautonu mo le mou atu ma le tulaga o mea, faʻaaoga se alalaupapa alavai.

Venetian Plaster

Faiao faataamilo i faʻafitauli e lamolemole ma le totini lima e ala i se puʻupuʻu o gaioiga mai le faʻalavelave i totonu o le upega tafailagi.

Venetian Plaster

I le fola, o lemea le Saʻo Faʻaaoga Tauamafa feʻaveaʻiga o le Fironing, Amataina i lalo.

Venetian Plaster

A faʻaputuputu se vaega o le fola o le fola o le gaioiga o le uʻamea, lafo mai le pito i luga-luga ma teisi.

Venetian Plaster

Afai, pe a uma ona mauaina se gloss i luga o le luga o le puipui, o le faʻaiuga sa le fiafia, ae le o le faʻatagaina o le tau mamago, faʻaaoga le vaega lona lua o le a le tumau o le matai 1m2.

Venetian Plaster

Afai ua faʻaleagaina le laufanua i le taimi o le galuega, faʻaaoga le Master Marmo mea o loʻo siomia ai ma se ala vaapiapi, faʻamago, ona faʻaputu lea ma vavaeʻese le teuga tupe tekonolosi.

Venetian Plaster

I luga o se pupula luga, e mafai ona e faʻaaogaina uma mea fou ma fou (e mafai ona eseʻese lanu) seʻia oʻo i le iʻuga manaʻomia.

O le teuteuga e taʻimua vaega mai le 0.5 M2 i le 1 M2. I lea tulaga, e fa galuega e faia faasologa:

  • apalai mea faitino smears (mafai ona eseese lanu);
  • latou tulaga maualuga;
  • o le mea o mea o le nofoaga o le nofoaga;
  • Luling Sgaseng (polesi).

A o le faʻaaogaina le faʻamalosi o le lamolemole i le amataga i le amataga ma le faʻaiuga o le gaioiga na faʻavaivaia ai (pei o le suia o le mafiafia), o le a lava le le mafiafia o le mea o mea oona. Faauma atoa le galuega i luga o le tasi fasi o le puipui, o le taamilosaga atoa o gaioiga o loʻo toe faia i le lata mai ma o lea e maeʻa le pa atoa. A faʻaitiitia ma le pupula, o le feʻaveaʻi o le faamaʻi e tatau ona sopoia ai le tuaoi o vaega tuaoi. O le lelei metotia o gaioiga ma faʻamalosi i le mea faigaluega e tatau ona filifilia mo latou lava.

Afai e le fiafia le vaega o le malosi, aua le aumaia le mea e mago, faʻaaoga le isi pe sili atu le vaega seʻia oʻo i le mea ua e faia ai le mea na e faia. Ae ia manatua o le fili sili e lelei, o le mea autu o le taofi i le taimi.

E mafai lava ona paʻi atu i le sima e oʻo i le 6 itula, pe a uma le aso, faʻaaoga le potu, ae ua mautu pa i le vaiaso.

Fautuaga Matters

  • Vaʻavaʻai atu mo le faʻamamaina o meaaʻoga, pe a maeʻa ona faʻaaoga, ia mautinoa e tuʻu i totonu o le pakete ma le vai.
  • Puipuia mea mai le SLGGING, talu ai o Fualaʻau uma e mulimuli mai i latou i luga o le mea teuteu.
  • O le mea moni, e mafai ona e pulea le tusitusiga, suia le tele o le ironing, o le umi o le aggess, avanoa i le va oi latou, o le malosi o le faʻavae ma le pito i luga ma le pito i luga ma le pito i luga ma pito i luga o le mea totino ma le ogaumu autu.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le Kamupani a Moscow "Spectrum" mo le Stati ma Faʻatonuga Faʻapitoa o le Kamupani Dubovik Kirkievach mo le faia o se Polokalama Mataupu.

Faitau atili