Shirma ma taga

Anonim

Fabric, seleulu, masini suisui ... lea na suia ai se tusi aoga mo le laupapa susulu.

Shirma ma taga 15133_1

Shirma ma taga

Shirma ma taga

Shirma ma taga
Ata.1
Shirma ma taga
Fig.2
Shirma ma taga
Ata 3.
Shirma ma taga
Fitu.4

I fale taʻitasi atonu o se tulimanu le le malamalama poʻo se mea e le malamalama ai. Nana mai le prying mata i lenei mata. Ina ia faia se lau ma taga mo galuega galue e faʻaaoga ai se moli susulu, taumafanafana.

O laupapa laupapa o lenei lau ua sauni mo le Fonotaga. E mafai ona avea ma lanu o pivi anamua, paʻepaʻe pe, pei ona i ai i le maniga, o kulimi manaia tele. O le a matou faʻaalia le ala mo le valu faigofie galue e fai se mata mo se lau. E mafai ona e faʻaogaina soʻo se tisu, ae lanumoana-paʻepaʻe poʻo se isi sela e sili atu le talafeagai mo le galuega, pei ona e mafai ona tipiina ma fetuutuunaʻi o sikuea.

E te manaomia

  • 3 m tisu i totonu o se sela ma se lautele o le 137cm.
  • 1.5 M Fabrics i fugalaʻau ma se tuaoi o le 480cm.
  • Ie puipui.
  • Lapasa Shissma o le tolu laupapa.

Gaosiga gaioiga

Ina ia faia le pupuni mo le mata, 'ua mulimuli atu ia a tatou faʻatonuga faigofie, ma faʻapipiʻi i le faʻavaʻa, faʻaaoga ai le faʻavasegaina o le Fonotaga Faʻapitoa.

  • Tipi se fasi ie i totonu o se pa, 3m i le umi, 45cm lautele. Auina atu ma tulei (Smash) o se pito umi mai le lua itu, ina ia o le lautele o le atoa 41.5 cm (tonu e le lautele o le faavaa). Faʻasologa latalata i le pito e faʻaaoga ai sela mo se laina lamolemole.
  • Gagau o ie ma le au pupuʻu faʻatasi, o le le aoga itu i totonu, faʻamau ma tuʻu atu i le itu, solomuli i lalo o le fulufulu o le ie. (Vaai Cris 1). A sauni le mata, o lenei sui o le a sili atu i luga o le tutotonu o le tupua hack ma fesoasoani tausia taga. Afai e te manaʻo e fai se manoa e aunoa ma taga, i lalo ifo o lenei faʻagaioiga. Fai ni isi pito lua tutusa i le auala e tasi.
  • Oti ese le fasi mai le ie i se fugalaʻau ma se tuaoi i le ogatotonu, o ese mai le 8cm floral flaric i itu uma. Oti le vaega lea i le afa e kaymet le lua fasi pepa o le 50cm umi (vaai Cris.2).
  • Oti 6 bouquet ubricks i le 3645cm, mai le ie o totoe i le fugalaau. Faʻafesoʻotaʻi le pito i luga o taga uma ma se lipine o Kayma e fai ai se mea teuteu. Tuu le lipine i luga o le pito i luga o le taga foliga i totonu (tuaoi i luga) ina ia e le togafitia ai pito. Fai se laina i luga o le pito, solomuli 1m. Le tatalaina ma tusi i fafo. Liliu le taga i le pito ina ia alu le laʻau i le pito o le faʻasologa o le itu. Liliu le pito i luga pito pito pito i luga ma seti i le sese vaega o le taga. Faʻamau le laina (vaʻai Crusip.3).
  • Faʻapipiʻi se taga e tasi i le pito i luma o se tasi o le tolu vaega o le mata ina ia o le tumutumu o le ofi i le 4 cm i lalo ole ogatotonu. Liliu ifo i lalo pito i lalo o pito, ona PIN o lau taga (na o le pito i luga o le mata). Sili ona lelei o pito o pito o le mata ma le pine. Ave le pito i lalo o le taga ma le lua itu, ona siaki lea ma laa i luga le laina tuʻutuʻuga, vaevae le taga i vaega e lua (vaʻai Cris.4). Toe fai le taotoga mo le toe vaega o taga pito i luga o luga o isi vaega.
  • Faʻapipiʻi avanoa o ni taga i lalo o taga i luma o le mata, solomuli mai le tutotonu o le 2cm. Lolomi i le nofoaga ma laa i luga, pei ona faaalia i luga. Afai e tatau ai, fai ni laina vavae ese.
  • Liliu ifo le pito i lalo e le togafitia pito o le mata o foliga i totonu ina ia latou tutusa. Toso i luga ina ia 72.5 cm i lalo ifo o le ogatotonu o le sami. Aveese le mea. Ia mautinoa o le ogatotonu o laina o loʻo i luga o le ogatotonu tuʻuga. O lenei mata e tatau ona faigofie ona ola i luga o le faʻavaʻa.
  • Aoina le Shirmared, e pei ona faʻaalia i totonu o le faʻapitoa faʻatonuga, ona toso lea o le ato. Ia mautinoa o mea uma na suʻi uma taga i le tasi itu o le lau.

Faitau atili