I se paipa matagofie ma lele fiafia!

Anonim

O le mea taua i le ogaumu poʻo le afi afi e le o le ogaumu, ae o le pese. O le faʻafitauli o le filifilia o le mamanu, o le lelei o le modular lateney, o le faʻapipiʻiina o tekonolosi.

I se paipa matagofie ma lele fiafia! 15145_1

I se paipa matagofie ma lele fiafia!
Fetuunaiga o ofu i luga o le pulou o le boiler, pe a maeʻa le alavai ua faʻamalosia
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
O le tee o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻafamini module poʻo le adapter pe a fai o le faʻapipiʻiina o le lautele o le lautele e le manaʻomia
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
Le amanaiaina le alalaupapa, e mafai ona e tatalaina se alavai alavai i luga o le tee, siaki ma mama pe a manaomia le chimney
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
O togi modules e fesoʻotaʻi i se tee, ma le tasi ma le isi i le auala lava e tasi.
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
O le fesoʻotaʻiga o le modules ua faʻatumauina e le snap-lalo clamp. I totonu o Besnds, faʻapipiʻi ni taʻavale tafatolu
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
I vaega faʻapitoa, o le chimney faʻapipiʻi i le puipui ma le pa puipui
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
Lea o loʻo pasi atu ai le chimney i luga o fola, o le taualuga e faʻamalosia i se pepa aʻi o le tele o faʻailoga e talafeagai ma le pu pai
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
O avanoa i le va o le asbiettic pepa ma chimney ua tapunia ma se uamea cuff
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
I le va o le Chimney ma Overlaps faia se kilia o le itiiti ifo 15 cm, o lo o tumu i minerale fulufulu.
I se paipa matagofie ma lele fiafia!
O le tele o le laupapa, o loʻo alu atu i le chimney i le taualuga, ave le foliga o le taualuga o le taʻele ma tuʻu i lalo o le taualuga.

Soʻo se tagata atiaʻe e manaʻo e tuʻu le ogaumu i lona fale e lauiloa o le mea autu i lenei mea o lenei mea o loʻo i totonu o lona pa puipui, ma o loʻo tutusa ai le ea ma o le mea e taʻua o le chimney, pe naʻo le chimney.

E fia loimata (i le mea sili ona o le tagata ona o le tagata e ona i le tagata sese na faʻapipiʻiina faagaau i totonu ma le tele o avega, saofaga i le faʻaputuputu o le asu! A o le ulu tiga e mafua ai le kapoti monoxide, tausisi pea i le taimi nei o le taimi o le nofoaga o le avanoa mai ituaiga uma o avanoa, dogs! O le mea moni, o le mea autu - ma le tutoʻatasi o le crick chimney, e iai lava le ono mafai ona faʻaumatia ma toe faʻafouina e le gata i le 'ava. o se faamaoniga o le 50-70%. Uma uma o faʻafitauli sili lea e tupu i se tagata e ona fale ma se lafu saʻo.

I luga o le fuafuaga lona lua e leai se faʻafitauli taua, ae le o le taʻoto i luga. O loʻo matou talanoa e uiga i le tamaoaiga o chimneys, o le mea lea e fesoʻotaʻi tuusaʻo i se tino sili ona mafaufau i le tino. O mea lilo a ua matua suesueina, ma o le a le aoga lo latou iloa mo soʻo se tasi e filifili i se tutoʻatasi o le tasi faʻapipiʻi o le tasi poʻo le isi suiga o le leo. O le le mautonu o le avanoa i le fale o loʻo iai le alavai, faʻafetai lea ia aveʻesea oloa i fafo i le ogaumu o le ea. E i ai le faʻatulagaina ona o le eseʻesega i totonu o le kapoti faʻapitoa o le "malamalama" oloa o le faʻatupuina ma le "mamafa" fafo ea malulu ea. O le tele o le eseesega i le va o le vevela o le isi, o le sili atu le malosi o le auvae. Natopetation Stone Lapaveina, o le a e ausia se faʻateleina faʻateleina o le faʻatamaia o le teuina, peitaʻi o le a le aoga tele, aua o le a manaʻomia se vevela o le paipa. O isi auala e aʻafia ai le aupito finau e fesoʻotaʻi ma foliga tutusa o le chimoys ma o latou tulaga i totonu o le fale. O lea, o le maualuga maualuga le paipa, o le malosi malosi le auupega. Peitaʻi, i se taimi umi tele, faʻatauga o oloa o le a feiloaʻi i le latou auala e sili atu ai le teteʻe i le vevela, o le tuʻuina atu lea, e mafua ai ona faʻavaivaia. O loʻo i ai foʻi le faʻalagolago i le PIPE ID: laʻititi laʻititi o le a le tuʻuina atu uma le tele o oloa tau faʻavae, ma le faʻavaʻa o le a mafua ai le lamatia o le ea ma, faapea , e faavaivaia ai le pauu. E maitauina e faʻaititia le malosi o le sasaina o le faʻatetetete ma le faʻalagolago atu (suʻi i lalo ifo o le 45) vaega o le chimney, ona luluina lea o le chimney i totonu o latou. Afai e te faʻatulaga le chimney i le pito i fafo o le fale, ona māeʻa lea ona agamalu oloa. O le a taitaiina atu ai lea i le faʻaititia o le malosi o le totoa ma le faʻavae o le tuʻinanau i totonu o le chimney, o gaioiga i luga o puipui o le paipa ua faʻaleagaina. Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻamatuʻuina atu o le tuʻuga, o se mea e le talafeagai ai le le mautinoa o le cheammen, o lona tulaga sili ona leaga o le tali atu i totonu o le paipa i totonu o le paipa. O le mea mulimuli e lamatia tele mo piliki ma paipa uʻamea e aunoa ma le solo-solosuaina. O le faʻatulagaina o le faʻamautuina e matauina i toetoe lava o ituaiga uma o chimneys. O loʻo aʻafia le tamaʻitaʻi o le paipa ma le faʻapipiʻi o le eleele i totonu e mafai ai ona faʻaititia le afaina e ala i lenei faiga. O le sili atu le faʻamoemoeina o le fale o loʻo i ai, saoasaoa i totonu o le pese, o le fanua faʻavae ua ausia ma, o le mea lea, o le mea lea, o loʻo i lalo ifo o le alatele i luga o le pese.

Modular chimneys i luga o le maketi maketi sapalai kamupani e pei o le bofell (Spoin), Selkirk (Souges), Quor), Missar). O le seti o le atoa o le chimney mo le fale e tusa ma le 350m2 e tusa ma le $ 800-1200 (faalagolago ile kamupani). Afai o le vaega o le chimney i totonu o le fale e faia mai le tasi-Axis paipa, ona mafai lea ona e taofia le $ 500-600.

Faaonaponei-tekinolosi Aua le tu i luga o le nofoaga i le mataupu o le faʻaleleia o mamanu o sipai, faʻatagaina ai ona 'alofia uma nei loimata ma papala, fai ai se sili atu aʻoaʻoga tulaga mo le faʻapipiʻiina o se pese. O se tasi o nei mea e faʻafaigofie ai masini o le ola o se modular chimney ma le vevela faʻamalosi, faia i uʻamea-tumau i uʻamea. Modular chimneys o le tutusa o le "fausaga" e aofia ai i le lua-vaega uʻamea paipa i le vevela o le sami ma fesoʻotaʻi elemene. Faʻaogaina Modular Chimneys e faʻalavelaveina ai ni mea e tupu mai le tele o faʻaleleia o tagata faipule, ninitila ma ogaumu. E oʻo lava i totonu o le Brick Clock Chimney ma le maualalo le lelei, e mafai ona ia maua se galuega sili ona lelei.

Faafitauli o Filifiliga Lenei poʻo le ituaiga o le modular chimney ma o lana mamanu ua maeʻa faigofie ona foia pe a okaina ma faʻapipiʻiina vaega ma faʻapipiʻi auaunaga i le faʻapipiʻiina o ia paipa. Ae le i faʻatauina ma le faʻaaogaina o le tagata lava ia, e fautuaina e fai ma sui o le faʻavae faʻavae o modular o loʻo maua i luga o le tele o maketi ma faʻataʻitaʻiga filifilia.

Mo pou ponaivi ma koluma, faʻapea foʻi ma le tuli manulele, o le vevela o le tau o oloa lea e le sili atu nai lo le 050-1.0 mm) ma le vevela o le 0, orm le mafai ona faʻaaogaina. Mo afi afi, ogaumu ma tagata fai pisinisi e galulue i luga o le suauu, i le mea e mafai ai e le vevela o oloa ona taunuu i le 900c, faʻaaoga le faʻaaogaina o paipa o le 0.7-2,0m (4-6 taimi taugofie) .

E uiga i le transverse dranding o modular chimneys, e mafai ona fai atu o le tele o fefaʻatauaʻiga ofo atu e filifili se paipa i totonu o le tagata faʻapitoa - mai le 80 i le (IND00MDM.

O le maualuga ma le lautele o le chimney o loʻo fuafua e tusa ai ma tapulaʻa o le vevela puna. Mo tagata e ana o le faʻaulufale mai fafo, o le faʻafitauli o a latou faʻamatalaga ua faʻaititia ai, aua i totonu o le tusi folau o le oloa poʻo le faʻatulagaina o le faʻalagolago o le lautele o le chiom o le a avatua. E le tatau ona faia e le au fai pisinisi i totonu o potu ma pou. O totonu o le tino o totonu o le chimney ua fuafuaina i le lapoa o le aufaʻatasi o le 'aufaʻatau o le fale teu oloa, ma le maualuga e tatau ona le itiiti ifo ma le paʻu o le paʻu. I le taimi lava lea, o le vaega o le pito i luga o le vaitusi o le boailer e tatau ona sili atu nai lo le 20cm, ma o le itutino o le chimney i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu e le itiiti ifo i le ulu o le afu

O le poto masani e faʻaalia ai o le sili maualuga maualuga o le tolona i le afi ma eletise eletise e tatau ona 5-6 mita. Faʻapipiʻiina le Modular Chimney i totonu o le piliki e mafai pe a uma ona maua le sikuea sikuea ma se vaega o sili atu nai lo le 300cm2. I lea tulaga, o le vaega o le paipa i fafo o le modular e tatau ona i ai i le 30% itiiti.

Faapipiiina o le modular chimney Amata "mai le ogaumu", o lona uiga, mai le Boour, Koluma, pa puipui, ogaumu poo isi masini, o loʻo i ai le gaʻo, vai poʻo le kesi mautu. Matou te ofoina atu tagata faitau e faamasani ia te oe lava ma le faʻapipiʻiina o se modular chimney gaosia e le f.fboffill, fesoʻotaʻi i le uʻamea atoa o le opon (boaices, o le kesi).

O le vaega muamua o le chimney i lenei tulaga e masani ona avea o se adapter (Gearbox (Gearbox) ma se vaega faʻapitoa o loʻo maua ai le malosi atoatoa o le lotoa. O le adapter o loʻo faʻapipiʻi i luga o le Boiler Neazzle ina ia mafai ai ona fausia ma le fusifusi o le belt e mai i le vevela masini. A maeʻa le adapter o loʻo i luga o le faʻailoga, ua faʻamalosia le clamp ma alu atu i le faʻasologa o le sifi o le pese. Sili atu, o le umi o le vaega o le lautele o le itiiti o le itiiti ma i soʻo se mataupu e le sili atu 2m. I le taimi lava e tasi, o le siʻomaga e naʻo le tuʻutuʻuga. E oʻo lava i le "sisina" o le vaega o le pese, o le paipa e tatau ona i ai le faʻaituau i luga o le boailer nozzle (faʻapipiʻi 2 cm i metter). O le fesoʻotaʻiga i le va o le apoapoaʻi ma le vaega o loʻo mulimuli mai ua faʻamalosia ma se fusi uʻamea faʻapitoa ma le lako. I le pito o le vaega o le siʻosiʻomaga, o le tee e faʻapipiʻiina i se alavai o le cone-foliga fasi, lea e iai se tamai pu mo le faʻateʻaina aveese. Le amanaiaina le patipati ma aveese le plug, e mafai ona e siakiina le chimney ma faitau pe a tatau ai. Afai o le ata o le booir e manaʻomia le faʻapipiʻiina atoa o le tee, ona "aʻoaʻo ai" o le chimney e sili atu ma le fesoasoani o se faʻata.

Faʻavasega faʻapipiʻiina o elemene faia e aunoa ma le faʻaaogaina o se plum, mata.

O le fesoʻotaʻiga o le modules e faia e le taufaʻamataʻu metotia. O le Corruggetated iuga o modules e faasino i luga. I le taimi lava lea, o le saʻo o le toega o le fale gaosi meafaigaluega e aveese ai le kapeti blotch i le pito o fesoʻotaʻiga. I luga o ia faʻamatalaga taʻitasi, o le loka loka o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo puipuia le faiga mai le atuatuvale i le lautele o elemene o elemene.

E tatau ona totogi i le mea moni o le faʻapipiʻiina o paipa o loʻo galu ai lea e fautuaina e maua mai i le faʻafeagai. O lona uiga, o le tamomoge pito o le pito i luga o le pito i luga o loʻo faʻaofi i le vale o le pito i lalo. E faia lea ina ia 'le tago atu ai le pito i fafo o paipa mataga ma e le i faia ni teteega i latou. Peitaʻi, o lenei togiga o loʻo i totonu o tagata faʻapitoa e leai se faʻailoga. O nisi oi latou e talitonu ona o le vevesi mimilo lima agai i luga o tulimanu o tuitui, ma o le mea lea, o le faʻaiuga o paipa ua sili atu ona tuʻusaʻo.

I le avea ai ma se tulafono, o Caveciney Exelilie na tuʻuina atu tautua mo a latou faʻapipiʻiina ma tuʻu i ai mea uma e manaʻomia. E tatau ona i ai i le mafaufau a o suia le foliga ma le tele o le pese, o le a tupu le tau. Faʻataʻitaʻiga, ma le faʻateleina o lona tino, 70-80%.

O le isi faʻamatalaga taua o le i ai o se soʻotaga tuʻusaʻo i le nofoaga o le faʻaalu i le va o fola. E tatau ona maualalo pe maualuga.

I luga o nofoaga i luga o le 2,5m o le puipui puipui (i le tafailagi - uma1 uma1,5m). O loʻo faapipiiina foʻi i luma o le tulimanu o le tulimanu ma vave pe a uma. Mo chimney o lona uiga sili atu nai lo 10m, e manaʻomia le tuʻuina atu o le pa ma le lalagaina o le tonigalua.

Mo afi puipuiga saogalemu i le va o chimneys ma sili atu, o se vata e tatau ona faia (25cm mo paipa ma le le atoatoa o le le tumau o paipa). Pasia se paipa e leʻi faʻatagaina e ala i le laupapa laupapa, o le kilia e tatau ona faʻataʻapeʻapeina ma le minerale fulufulu, ma luga o le pito i luga ma lalo ifo o le unibotic

Le mea o pasi atu ai le chimney e ala i le taualuga, o le tele o taʻitaʻi ua saunia. O le pito i luga e tatau ona faʻaofi i lalo o le taualuga o le taʻele, ma le pito i lalo - i le pito i luga, o le mea e mautinoa e faʻasaʻo ai vai tafe. O le ki e kite e faʻapipiʻi i le ituaiga o taualuga, ma o se uʻamea uʻamea e faia i le soʻotaga Place (e mafai ona setiina muamua).

I le faʻapipiʻi o le paipa i luga o le taualuga, e tatau ona e manatua e tatau ona sili atu nai lo le salu. I lea tulaga, e le mafai ona faia le kiona ma o le a leai ni faʻafitauli ma le avega. Ia lautele, o le paipa e tatau ona i ai ina ia faʻaalia i luga aʻe o le tuaoi o le matagi o le sone ma le itiiti ifo i luga o le sami (pe afai o le a skite (pe afai o le a skite (pe o le a le maualuga o le sami. O le paipa o le a oʻo i ai i se mamao e oʻo atu i le 3M), pe le i lalo ifo o se laina sao, faia mai le sāvali i le itu o le 10 i le paipa o loʻo i ai i le sili atu skate. I tulaga uma, o le maualuga o le paipa i luga o le vaega o tuaoi o le taualuga e le tatau ona itiiti ifo nai lo0.5 m.

Lelei o le modular chimney

O le malo o loʻo maʻifia aʻoga ua foia i le 1-2 minute (i le 35-45 minute), o le mea na faaitiitia ai le umi o faiga o le poletifa.

O puipui o uamea paipa e le o faʻaaogaina oloa e fai ai oloa o loʻo fausia le sulfurtic acid acid, o loʻo maitauina i le piliki ma e tau atu i lo latou faʻatafunaina. O le paipa uamea e maua ai se lamolemole lamolemole i totonu, fai le tele o le tetee i le otaota o faaputuga ma toetoe lava a le faaputuputu efuefu.

O le vaega lapotopoto e sili ona sili ona lelei mo le aveeseina o oloa o oloa (faaaga, o le sili ona leaga e le mafaamatalaina).

O vaega taʻitasi o le modular chimney ua faʻaauauina i le faʻamoemoeina o le vevela o mea.

Modular chimneys e faigofie, ina ia faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o le faʻagasologa ma le latou lafoina i le nofoaga.

Lautele le filifilia o modules ma fesoʻotaʻi elemene faʻatagaina oe "Link" toetoe lava o soʻo se fale, ma e faigofie foi ona le fiafia pe suia le mamanu poʻo le suia o le mamanu ua uma ona faʻapipiʻi.

E le faʻatagaina oe e oe e le talitonuina o se mea e te manaʻo ai, e te faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le Movillal Mobile i totonu, ae e faʻamautu ai foʻi le faigofie o lo latou tausiga ma le le mafai ona tataina fale.

O kalama e tau aʻea i luga aʻe o le taualuga e sili atu nai lo 1.8M, e manaʻomia le faʻamalosia faʻailoga eseese.

O le Glover o le alaasu modular satauro le deflector, faateleina o le malosi o uunaiga ona o le tuuina atu o kasa mai le paipa e tuuina atu e le malosi le matagi. O lenei, o le deplictorcor e puipuia le chimney mai le inmosherse gentication mai le ulufale i ai. A faʻaaogaina o se koale poʻo le afi o le suauu, e fautuaina e faʻavaeina se chimney ma se matala masani, lea e le saofaga i le faʻaputuga o le pito i luga o le mea o iai.

Faifai lelei le tausiga o tamaʻitaʻi ma ona lelei uma ona lelei. E moni, e oo lava i le mau apueaumumeumera, e le o sana faatosina, aua e tatau ona faia le mama i lena taimi. E tatau ona totogi le va o le nofoaga o le chimney ma le boaile po o ogaumu.

A o le i faia le afi i totonu o le ogaumu pe a uma ona tu o le vevela, e tatau ona e tatalaina le tee plug ma vaʻai i le paipa, 'upega, Ma, pe a tatau ai.

Na faʻaalia e faatonu le faʻafetai i le pule o le pule o le pule o le pule o le pule o le LLC Ponmarea. ma tagata faapolofesa ICP "Vasalyev" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili