O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti

Anonim

Matou te faʻamatala e uiga i mea talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le taualuga i le potu laupapa ma avatu ai i faʻatonuga pe faʻafefea ona feagai ma le galuega o le ata.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_1

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti

A maeʻa fale faʻapitoa, e tatau ona e manatua le saogalemu. E sili atu le taua nai lo foliga manaia, e ui lava e le o se mea e tatau ai ona galo i ai. E tusa ai ma nei mataupu faavae, e filifilia mea mo le taualuga i totonu o le boray House i se fale tumaoti. O le a matou fuafuaina e mafai ona e faʻaaogaina mo le maeʻa ma faʻafefea ona faʻatino saʻo.

Uma e uiga i le mamanuina o le taualuga luga o le potu boiley

Manaoga mo Fale o Fale

Foliga o le faaluaina o le faaluaina

Filifiliga mo mamanu

- Plaster ma vali

- taofia faiga

O le a le mea e tatau ona avea ma fale puipui

Pe a faʻatulagaina le polokalame faʻamafanafana, ua totogi le avanoa e saogalemu ai. Le potu o loʻo faia ai le uila afi i le tele o manaʻoga. E tatau lava ona eseese. O nisi taimi o faʻatagaga e faia, ae pe afai o le nofoaga malu o le vaipuna, ma e paʻu le lilikovalaloina. Mo le potu o le poler, e faʻaauupegaina i se potu i le pito i lalo pe aumai le fale e latalata i le fale ma le ulufale mai i le auala.

O le filifiliga lona lua e saogalemu. Faatasi ai ma le afi e ono, e faʻafaigofie le afi i le lotoifale, e le mafai lava ona vave oso atu i luga o le fola pito i luga. O le a tuʻuina atu le taimi e faʻamalieina ai ma le afi ua tineia. Faaopopo faaopoopo: O le leo e lagona mai masini. Mo fale laupapa, pau lea o le filifiliga e mafai ona filifili. O se vaega tuʻufaʻatasi e manaʻomia mo se faʻaopoopoga, o le mamao mai le mea taua e tatau ona i lalo ifo o le 0.4 m.

E manaʻomia i luma o le fausiaina o le potu o le boiley i le faʻatau pe muamua-filifili le nofoaga o le vevela. I se tusitusiga faʻamaonia faʻapipiʻi i ai, o tulaga talafeagai o faʻagaioiga, faʻapipiʻiina foliga ma isi aoga o loʻo faʻamatalaina i auiliiliga. E le gata i lea, e manaʻomia le fuafua muamua i le ulaula o le asu, o le lapoʻa ma le numera o paipa, o paipa, o le lapoʻa o pupoleni. O le eria o le potu e matua tusa ma le tulafono. E le mafai ona i lalo ole 8 sikuea mita. m. tatau ona i ai le auai o le lelei o le ventilation. Tele taimi e faʻamalosia ai faiga.

Le itiiti ifo le maualuga o le tuufaatasiga o le folo o le 250 cm. O le faitotoʻa o le faitotoʻa e le ofi i mea e le oona, faʻapipiʻi ina ia tape. O fuaitau o le SESEDAS REVASHASHASE e tatau ona pulea. O le lautele lautele o le 80 cm.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_3

  • Faʻafefea ona fausia meaʻai ma ou lima lima

Manaoga mo le Tui Taila i le Bouler House i se fale tumaoti

O le manaʻoga autu mo le faʻaiʻuga o le le fiafia. Filifili naʻo le le-afi le fausiaina ma le maeʻa o mea. Ma le isi, e tele ni mea taua na latou vaʻai ai i le taimi o le filifilia o le mamanu.

  • Faigofie faapipiiina. O le vaega o nofoaga faapitoa o nofoaga e laiti. E mafai ona faʻamalieina le maeʻa o galuega. E leai se aoga e filifili ai le ata o le ituaiga o le faʻamaloloina kaseti poʻo le faʻavavevave faiga. O le tele o taimi ma taumafaiga o le a alu i le teuteuina ma le talafeagai. E foliga mai ia e tauamiotonuina.
  • Le mautonu tausiga. Soʻo se mea e fai ai le fale faigaluega i le galue faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai. Naʻo le aofaʻi o le aofaʻi o vaʻa, e faʻamoemoe i le ituaiga o suauu. Sout 11 i luga o luga, e aofia ai i luga o le taualuga. E taua le faʻamamaina o le paleti. E manaʻomia le faʻaaogaina o agelu, aua e faigata tele ona onosaʻia ai ma le tele o fofo.

Filifili nai lo le faʻamamaina o le taualuga i se fale tumaʻoti, e tatau ona e manatua le mafiafia o le malosi o le pili. E tatau ona o le vaega o le potu na faapupulaia tulaga. O lona uiga, e le itiiti ifo ma le 250 cm. Afai o le fale ua faatoa fausia, e aoga ona mafaufau i le mamanu muamua. E mafai ona e siiina le tumutumu "ma se laina" pe a manaʻomia, o le a mafai ona faʻapipiʻi se faʻamalolo le faʻamaloloina pe na o le faʻapipiʻiina o le taualuga.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_5
O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_6

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_7

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_8

O le a ma le auala e vavaeeseina ai le taualuga

E tusa ai ma mea e manaʻomia ai snips, o le taualuga ma le tele o le boiler home e faia i ni mea le talafeagai. E i ai nisi mamanu, e filifili le e ona i lona pule. E tatau ona malamalama i le ata faʻataʻitaʻi e le talafeagai iinei. Ua faʻapea ai se mea faigofie, saogalemu ma galuega faʻa-galuega. Matou te ofoina atu le tele o filifiliga.

Plaster ma vali.

O le faigofie lea filifiliga. Ua sili ona maualuga le sima i luga o le tumutumu. Ole fuainumera o mea e faʻapipiʻi ma o latou le mafiafia faʻalagolago i luga o faʻavae o le faʻavae. E masani ona matou manaʻomia le lamolemole i fafo mai le ono mafai ona faʻateleina le maualuga ma isi faʻafitauli. Luga o le pito i luga o le sima o le sitaili e sili atu. Na iu lava ina mafai ona suia le laufanua ina ia mafai ona valiina. O le sipacialin Parces e mafai foi ona laititi, ae o le tele lava e tele na o le faʻaumaina o le tasi.

O isi galuega e faia i fafo atu pe a uma ona mago mama. A uma le malo. O le tasi pe lua vaega o le ata o le a faʻaleleia atili ai le faiga o le faʻavae ma faʻaititia le vali le tagolima. O le vali e faʻaaogaina pe a maeʻa le faʻavae o le a mago. O le taua taua o le filifiliga o le valivaliina o lanu. E tusa ai ma mea e ono puipuia, e le tatau ona ignite. O le mea lea, o mea uma e faʻavae i luga o le fofo poʻo suauʻu e faʻaaoga e le mafai ai.

O se tali lelei o le sili-o le vaega O le vai o le vai o loʻo faia i luga o le faʻavae o le silicone. Ina ua uma ona mago, o le palasitika o lo o fausia ai ata tifaga. E iai le auala maualuga e asi ai i ituaiga eseese o faavae.

O loʻo faʻaaoga le vaega o le silika o loʻo faʻaaogaina i auala eseese, e fuafua lava i le faifai pea o le paste: o le tiga, faʻasolo atu poʻo le sela. O lona uiga e mafai ona vali labyney, o nei matola, veleina, paipa. Mo se faʻaiuga sili atu, e faʻaaogaina e faʻatau ai le tele o afi afi-malo.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_9
O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_10

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_11

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_12

  • Faʻafefea ona vali le taualuga ma le faʻaseʻe: faʻatonuga mo le amataga

Taofia le mamanu

Afai ua faʻatagaina le potu, e aoga le faʻafaigofie ai le mamanuina. O lona tulaga lelei o loʻo i ai se isi vaega o le tuʻufua i le va o le ata faʻavae ma le maeʻa o le ufiufi, tuu le inisinia inisinia fesoʻotaʻiga. O le faʻavae o soʻo se faʻamalologa o le tino o se faʻavaʻa poʻo se malaia. Mo ana gaosi oloa, na o le au fai uʻamea o loʻo faia. O loʻo mafai ona faʻaaoga le au faʻapapa laupapa mo isi potu e le faʻatagaina iinei, tusa lava pe na te faʻagaioia e le afi.

Amata se faʻavaʻa o le faʻapotopotoga mai le faʻailoga. I luga o le puipui, o le tulaga o le pito i lalo o le ogatotonu o le teuteuga ua matauina. I le taimi lava e tasi, aua le galo e uiga i le maualuga o le potu. Ona seti lea o maka solo i le tino o le potu. Fai ma se fale i le tulaga e maua ai se mea saʻo. O polofiti na nonoa i luga o le faailoga. Ona faʻapipiʻi lea o taʻitaʻi i lalo o le pusa. O le Laasaga o le Laʻasaga faʻalagolago i le tele o le potu, ae masani 045-0.5 m.

Firenisini fesoʻotaʻiga, pe a tatau ai. Tumau feita mo masini moli. Ua mafai ona tuu le uaea i se auala matala i auala faʻapitoa poʻo ni corrugtation. E faʻapipiʻi atu i le pusa. Afai e tatau ai, i totonu o le faʻavaʻa o le tui. Tele taimi o le slab poʻo le aʻa o loʻo aʻafia ai cotton. O le muamua filifiliga e le o le le masani ai.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_14
O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_15

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_16

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_17

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i totonu e mafai ona suʻiina ma le faʻauma o mea. Filifili mai i isi filifiliga.

Xylolito-fibrous pepa po o kv

O le fou fou o mea na maeʻa ai mea. O loʻo faia i luga o le faʻavae o le faʻamalosia o le fiberglass, e teuteu i le magnesia; O le Scress Digitive Deview Deegs o le fusi ma le polyMamization o se tele tele o vai molecules. Mo lenei mafuaaga, xylorite e le susunuina, aua le ulaula ma e le faasaʻo meafaitino ma mea sili ona vevela. E mafai ona oʻo atu i le vevela e oʻo atu i le 1,000 ° C, susu ma le malulu.

I le avea ai o se vaega o xylolite e leai se mea oona, e manatu o le siʻosiʻoleʻoleina o le siʻosiʻomaga. Qll e talafeagai i le faʻapipiʻiina. E faigofie ona tipiina i se naifi po o se jigsaw, e le o le le mautonu ma e le malepelepe. Lelei ma le faia le lelei taumatau e aunoa ma le wigging. O le faʻaumaina o le mamanu e faʻaaoga saʻo i luga o le ogaumu. E mafai ona avea ma tuʻuga, pupuʻu, vali po o laupapa laupapa. Mo Boliair, e masani lava ona masani ai le afi-tetee i le tino, o loʻo pupuni faʻateʻa, ona taua lea ma vali.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_18
O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_19

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_20

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_21

Afi-tetee o le fanua o le afi po o gklo

I lona faʻavae, Plaster ma le pepa malo, ma le faʻatagaina i ai ma le fefiloi o afi afi. I le faʻaopopoina o latou, ua i ai i le 1 le mea na maua ai le vai ma tioata, lea e mafai ai e le solo ona faʻatafunaina afi ma taofiofi lona tufatufa atu i le 1 itula. Mai le a o le gklo o loo faamatalaina i lanu. E mumu pe pouliuli lanu piniki. O papatusi e saogalemu tele, e mafai ona faʻaogaina mo le faʻamau i soʻo se potu.

O loʻo lelei le tipiina o laupepa, e mafai ona latou puao i le muai taugofie, faigofie ona faia se pu ia i latou. I le taimi lava e tasi, latou te maaleale, faʻamamafa pe a utaina, o le faʻapipiʻiina o se isi ituaiga o fusi o loʻo manaʻomia ai le tele o le lautele. Ma le le mautonu le tipi, e mafai ai ona motusia se ipu. Ae ui i lea, o GKlo o se lelei talafeagai lea pe a tuuaia le taualuga i le fale o le fale tumaʻoti.

Ina ua uma ona faapipiiina soʻotaga ua tapunia ma le totoa, o le faʻavae o le eleele ma vali. Moni, vali se lanu mumu ma palapala i luga o se leo malu o le a faigata. E tatau ona tatou faʻaalu nisi vali.

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_22
O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_23

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_24

O le a ma le auala e fai ai se taualuga i le Bouler House i se fale tumaoti 1515_25

Afai e leai ni tupe mo le faʻatauina o mea taʻutaʻua afi-puipuia, e mafai ona vavaeeseina le taofia o le mamanuina e se faʻailoga. Ave le Chepastst Galvazection laupepa, tipi i fasipepa o tulaga manaʻo ma saogalemu i le tusi. E aliali mai se taotoga, pei o le taualuga. O meatotino faʻapolofesa e mafai ona tuua i le uluaʻi ituaiga poʻo vali i soʻo se lanu e te fiafia iai. Fire faasaga i le saogalemu atoatoa ma le saogalemu tulafono, faigofie ona fufulu, o le a umi lava.

E tusa ai ma le saogalemu tulafono, e naʻo mea e le mafai ona faʻaaogaina foʻi mea uma e faʻaaogaina e mamanuina o pa ma itupa. E mafai ona latou tuʻufaʻatasia i o latou foliga pe matua ese lava. O lea, o le toʻatele e fiafia e feagai ma le paʻu o paʻu paʻu. Tuu i lenei tulaga ma le taualuga. E matagofie, aoga ma saogalemu. Afai e te filifilia se tali lea, o le faʻamalamalamaga o loʻo tuu i luga o le ata faʻavae. Afai e tatau, o se mea e fetaui ma le sipuni.

  • Vevela-tetee i vali: o le a le mea o le a, pe faapefea ona filifili ma talosaga

Faitau atili