Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina

Anonim

E iva Filifiliga mo le toe aumai o se tulaga masani e lua-potu potu e lua ma le atoa o le 56 M2 i le 137 faasologa.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina 15151_1

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fale-Ola
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le asō matou te fia talanoa e uiga i le lua potu potu fale i se fale nofomau o le faasologa 137. O le vaega atoa o le fale mautotogi - 56m2, nofo

Ae le i toe totogi le toe faaleleia, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻapitoa i le tulaga o mamanu o lau fale i le mosoline vai. I le faʻaopopo, faʻatagaga e galue ai mai le Itumalo o loʻo manaʻomia le Komisi Intebletortation.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Fale o le fale mo le aiga tele

E i ai la matou fuafuaga mo le lua-potu potu fale i se fale masani. O ai e mafai ona nofo i le fale mautotogi? Faapea O se tama talavou o loo i ai. Ioe, o le e mafaufau i se ata mataina. Ae ui i lea, e aunoa ma le Amataga o le Pea, Ia ... Marries! O loʻo iai foʻi le ana faʻamatalaga. A leai, o lenei potu o le a manaʻomia se avanoa o le avanoa o le avanoa.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se potumoe ma se potu malolo i se tasi tasi?! O lenei fesili e ave se aiga e nonofo ai i totonu o se potu e lua potu. Aesl e vaevae le potu i le lua sone, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulimanu?

O le mea taua o le baldakhina i luga o le moega o le a faʻateʻia ai le tele o le tagata e matua le mafai ona gatete. E mafai ona fetaui lelei i luga o le sofa lea e nofo ai le tagata eli atoa.

Moega i le lua-lima. O se tamaʻi avanoa o loʻo faia i tua atu o latou i tua, lea na faʻatulaga ai lafumanu foʻi fata, lea e tofu uma ai tamaiti ma sui lona lava lalolagi. Le tulimanu, e iʻu ai i le toe faʻaleleia o le potu malolo ma talanoa i le ogatotonu o le potu, vaeluaina i le lua sone ma le fale o le fanau a tamaiti. Afai e tatau, o lenei vavaeeseina e mafai ona faʻamalosia le faʻaaogaina o se faʻaseʻe-herictic.

Faitotoʻa i totonu o le potu malolo-fale, umukuka ma tamaiti ua punou, tuʻu puipui i luga o fitafita o loʻo laʻei aʻe i luga o le ufiufiga. E mafai ona tutuli pe le faʻailogaina tioata faʻamalama.

I le umukuka, gauai atu i se faigofie le lua-tulaga '' '' auala-rack, o le vaega pito i luga o le fea e agai i le ammuss, pe a e manaʻo e vave 'ai, a ea Nofo i lalo, ma o le isi vaalele o loʻo faʻatulaga lelei ipu, meaai mama ma meainu.

I faleoloa faʻapitoa mo dachnikov, e mafai ona e faʻatauina le vaitaʻele o vaitaʻele o le sili ona eseese foliga ma tele. E le o se mea e ono faʻapupulaina i totonu o le eleele i le atunuʻu: o le amuquoes o le a faʻaalia iina ma naʻo lou maile o le a aau, faʻaopoopo ai, o le a faia lapisi ma vevaige. Sili atu tuʻu le vaitaʻele o vaitaʻele i le glazed loggia. Tatala le pito i lalo ma le suauu mea po o slag. Tasi le Hosea poʻo le "Pepe" poʻo le "Gnome" O le pamu mai le pauna vai o le vevela manaʻomia, mafaufau o loʻo e i le faletalimalo ma ... fiafia i le olaga.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potumoe Parquet (ok po o le beech) 22.5m2. lima sefulu 1125.
Fanau Kapeta (fulufulu i luga o le jout-faavae) 20m2 tolu sefulu 600.
umukuka, faletaele, faletaele I fafo atu o fafo 15m2. lima sefulu 750.
Hall, Carridor Kapeta (synthetic) 16m2. 25. 400.
Puipui Faletaele faletaele Pati Citimic 50m2. 35. 1750.
Malologa Vai-emulsion vali ma tamai povi 113m2. 6. 678.
Coullukov Le mea atoa Vai-emulsion vali ma tamai povi 54m2 lima 270.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea "Sesame" 1 PC. 750. 750.
Potumoe, tamaiti, umukuka Faasee, fausia-i vaega 3 PCs. 250. 750.
Faletaele faletaele Swing Wooden 2 pcs. 200. 400.
pupuni potu malolo, tamaiti, umukuka faamalosia (triple) 22M2. 135. 2870.
logisia Filemu tioata 13m2 37. 481.
Vasega Le mea atoa Gyptum Carton i le 2sloe ma le vevela vevela 402M2 tolu sefulu 2400.
Atoa 15924.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Oti-umukuka
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mo tagata pisinisi tele

O le filifiliga fuafuaina o le fuafuaina mo se ulugalii leai ni ulugalii, lea e iai se tulaga o tamaiti, ma o lea e manaʻomia ai se faʻalapotopotoga tonu o le aso o le faʻavae o le aso. Le lava o le taimi i le ogatotonu o le taeao o se faʻafitauli faifai pea, o lea o le i ai o le faletaele ma le faletaele i le fale mautotogi e le o se mea taugata, ae o se manaʻo e faʻatumu ai le manuia. O le mauaina o le faletaele i tafatafa o le potumoe o se faigata o le kesi o fesootaiga, e tusa lava, o le subwoofefe ua aveesea atoa lenei faafitauli. Le tutusa i le potu malolo e fausia ai se isi vaega mo faʻafiafiaga i luga o le pulevaʻa i le eletise eletise.

O le aotelega o le manatu o le fuafuaga o se moli, i luga o le lima, o le sili ona faʻatinoina le manatu o le tafe o le avanoa mai le potu i totonu o le potu, ma le aʻoga sikola - o le mea e sili ona lelei i le aoga o le le potu.

Ua i ai i le faitotoʻa, mai le alatele, o le vaʻaiga e tatalaina ai le vaʻaiga o le potu malolo - o le ua masani ai, ae o le loloto o le faʻatonuga o le leai o le le lava o tuaoi o o potu ma faʻamoemoe o le fou avanoa taʻaloga.

O le potu malolo ua vaevaeina i ni sone e tolu: O se potu '' eseʻese, na fuafuaina vave le laulau i le ogatotonu o le potu ma vaneina i le solo faʻapapa ma se moli na tuʻituʻi atu ai le osofaʻiga o le calues. Winter togalaau i le faamalama ma se sofa vaivai, o se nofoa mo malo ma le Malosiaga Mav i se nicobands; ma se faafiafiaga i le Matuipi, na taʻua i luga.

Ina ua aʻoaʻi faitotoa i le umukuka, e tele sikuea mita o loʻo latalata atu i le avanoa avanoa, ia e le manaʻomia le iloiloga atoa o le malo.

Peitai, e le o mea uma e lelei pei ona foliga mai. Faʻailoga o lenei tulaga o loʻo aofia ai le tele o le tele o le potumoe, o le le lava o se manino paʻu faiga ma faigata pe a e mauaina le faʻatagaina e faʻaliliu ai le faletaele. Ua fuafuaina le fale o le AMITT mo tagata e i ai ni faʻafitauli ma le taimi avanoa!

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Taofia Hall Hall, Potu Taumafa, Kitchen Fola ceramic tile marrazzi 40 40 cm 28m2. 35. 980.
Faletaele, faletaele Fola ceramic tile marrazzi 20 20 cm 10,4m2 tolu sefulu 312.
Potu potu, potumoe PICQET Junckers. 27.6m2. 35. 966.
Puipui Alatele, potu malolo Wallpapers mo le lanu o le Erfurt Socn 51m2 6. 306.
Umukuka, potumoe Vali "tikkurula" 53m2. 10 530
Faletaele, faletaele Par Curamic Tile 2020cm 23m2. 35. 805.
Coullukov Faletaele, faletaele Uamea tautala 10,4m2 35. 364.
Malologa Palakalafa 45.6m2 tolu sefulu 1368.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea lelei. 1 PC. 2500. 2500.
Faletaele, potumoe Potu malolo swing wooden 2 pcs. 200. 400.
umukuka Sliding ma Muranan Glass 2,22,3m 1 PC. 800. 800.
faletaele Sliding Wooden 2.10,8M 1 PC. 350. 350.
pupuni Le mea atoa Palasitika 11.5m2. 200. 2300.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 32m2. tolu sefulu 960.
Atoa 12941.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Potu malolo: Fai mo faafiafiaga
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

I se tafaoga i se fale mautotogi

O le Tofi, "Savali i Itunuu", Fonotaga, Lipoti ... O le Mea o Ola i le Aso i le Aso i le Vaiaso, ose faasolo atu pea o le moe. Lolomiina tusi tusi lolomi sili ona atamai ai: Faʻafefea ona moe i le tolu itula i le aso, Faʻafefea ona e galue mo le afa itula i lalo o le auala i lalo o mata i lalo o mata i lalo o mata i lalo o mata i lalo o mata i lalo o mata.

Matou te ofoina atu se totonu mo tagata fai pisinisi e manaʻomia ona malolo i le fale i le malosi atoatoa. O lea, o le mea autu i le ata o lenei fale mautotogi o le tele o le valena.

Ua uma ona i ai i le alatele o loo e fetaiaʻi ma le art mai le osofaʻiga o le manu femala, ma le taualuga i le potu malolo, tonu lava le moni, o aoleleia solo. Manaia le vaʻai i le maʻa masani i lalo o ou vae. Ina ia mafai ona faʻalavelavea mai ia te "laufanua laufanua" o mea uma o loʻo natia i totonu o le kapoti i le ituaiga o ato uila. Ina ua maeʻa i le taamilosaga taamilosaga vavaeʻese mai le faletaele mai le alatele, e mafai ona e alu i totonu o le potu umukuka faʻatasi ma potu malolo.

O le avanoa o le avanoa e saoloto mai le vaalele o meaafale. O le laulau e mafai ona avea ma le masani ai o se pusa pa, faia e tusa ai ma le faʻatonuga taʻitasi o fata mo fugalaʻau i le foliga o le umukuka ma le nofoaga o totoe i le umukuka ma le nofoaga o totoe i le umukuka ma le nofoaga o totoe i le umukuka ma le nofoaga o totoe i le umukuka ma le fale.

O le potumoe ua tuʻufaʻatasia ma le ofisa, aua o lē e ona o se tagata fai pisinisi. Ae ui i lea, o le tele o tagata o Eleni e mafai ai ona e faia se siosiomaga o le mafanafana ma le lelava. Laulau: kofe ma galue ma se komepiuta, faia o le lanumoana manino tioata tioata ma tagofia ma curly laau. O lea pe a galue o se lagona o le i ai i luga o le lanumeamata vao.

Ua faalauteleina le faamalama i le potumoe, lea ua mafai ai ona outou matamata solo i le avanoa atoa o le mafanafana ma na liliu atu i totonu o se fale teu oloa o le Loggidia.

Tatala avanoa ma pupula, e pei ona tumu i laau lanumeamata lanumeamata - o se tulaga talafeagai mo se malologa mo le aʻai nei o le taulaga, "itula savali, lipoti, fonotaga

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Faletaele, falemeli Fola ceramic chramico bymm bilem pale (lanu) 10m2 35. 350.
Hall, umukuka Fola cerammic tile minitafturas artissississis 15m2. 35. 525.
Malologa Fale laupapa laupapa. 43m2. 40. 1720.
Puipui Faletaele, umukuka Wall Citirac Cellnini 2020cm Cellnini Picmey Tile 35m2 40. 1400.
Faletaele, auala alatele Glass poloka 15 PCs. sefulu ma le lima 225.
Malologa Motac vali "Hagheri-m" 88m2 fa 352.
Coullukov faletaele Taofia le "Armstrong" 5.3m2 lua sefulu 106.
Malologa Suavai-Lulu vali "Changery - M" Wff-82 50m2. tasi lima sefulu
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea tasi-itu "Sesame" 1 PC. 900. 900.
Faletaele, potumoe In interina i totonu (Oak) 2 pcs. 700. 1400.
pupuni Potumoe, potu malolo, umukuka Palasitika tioata faamalama reau atoatoa ma faamalama faamalama 8,8M2. 250. 2200.
potumoe Swing Glass faitotoa (Enimigma) 1 PC. 1500. 1500.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 25m2. tolu sefulu 750.
Atoa 11478.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Vaʻai mai le alatele i le potu malolo
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mafaufauga Faalelei

I lenei fale mautotogi, o se ulugalii talavou na mafai ona ola, fiafia i se aiga taulefoaʻi e le leo pisa. O le mea lea, o manatu autu o le toe faʻavae o le toe faʻaleleia o le lelei ma le gaioiga. Ia tatou nonofo mo ona autu autu. O le tagata e le masani o le pupula ma le taulelei o le fale mautotogi o le fale mautotogi, avea ma se tulaga semaric center o le potu malolo. O fata laupapa i le Aluminim Racks vaevae le potu malolo ma le 'ai potu, lea e tuʻufaʻatasia ma le umukuka. I le tuaoi o le umukuka ma le potu malolo na fausia i se NIch Shorexearator, e le nofo ai nofoaga, ae i luga lava o le lima. E leai se TV i le potu malolo, na suia e se komepiuta fesoʻotaʻi ma le Initaneti, lea e mafai ai ona fesoʻotaʻi ma fafo atu o le lalolagi e aunoa ma le alu i fafo atu o le lalolagi, e aunoa ma le alu i fafo atu o le fofoga o fafo.

O le tuʻufaʻatasia o le faletaele ma le faʻatasi ai le vaega o le alavai, o le faletaele na atili ai ona sili atu le lautele, o le masini fufulu ma le solo ua matutu ua faigofie ona tuʻu ai i totonu.

O se potu fou e vavaeeseina ai le potu malolo mai le potumoe, ona o lona foliga o le faʻalauteleina o le va o le mea mulimuli. Faʻatasi ai ma le faitotoʻa, o loʻo avea ma mea leaga o loʻo iai le televise. O le fusuʻaga o le ie puipui o le shismini ua vavaeʻese ai le ofu mai le tamaʻi falemaʻi. Ufiufi a matou asuʻaga, faʻateʻia le siosiomaga faigata o le taulaga i le taulaga, ave i le potu puʻupuʻu.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola vaega Fale Komitiitita 6.1m2 tolu sefulu 183.
Faletaele, umukuka I fafo atu o fafo 6m2 tolu sefulu 180.
potu malolo, potumoe potu kapeta 37m2 lua sefulu 740.
Puipui Faletaele, umukuka Pati Citimic 35m2 tolu sefulu 1050.
Malologa Suavai o le vai. 90m2. tasi 90.
Coullukov faletaele Taofi le tautalaga 6m2 45. 270.
Malologa Palakalafa 45m2. tolu sefulu 1350.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea, laupapa laupapa laupapa 1 PC. 850. 850.
Potumoe, faletaele Potu potu 2 pcs. 350. 700.
pupuni Le mea atoa Uamea-palasitika 10,8m2. 250. 2700.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 33m2 tolu sefulu 990.
Atoa 9103.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Potu malolo
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Diagonal o le a liliu ese le le fiafia

O lea mausa o loʻo fuafuaina mo se ulugalii faʻaipoipo, sa taʻitaʻia se olaga toʻamalie ma le fiafia tele i malo ma malo fiafia. O le manatu autu ua toe faʻaleleia - o le nofoaga o le diagonal nofoaga o puipui, lea e mafai ai ona aloese mai le le fiafia ma molemory o vaʻavaʻaia ma potu umi.

Sese ituaiga o se tuufaatasia le fale ulufale e pei o potu e lua: o le muamua o le fale e ulufale tasi le ala i se faata tetele, o se kapeneta firing, o se lāʻau tautauʻofu uluai mo lavalava ma se ato mo faamalu; O le tulaga lona lua o le ala-o le faʻaaliga, o loʻo i ai i luga o le lauʻeleʻele lapoa ma se faʻata o le puipui e mafai ona tuu uma le tele o le tele o le tele Faatosinaga (parqutquet ma Ceramrac tile) faʻamamafaina le vaega o le alatele o le alatele i le semantic ma faʻagaioiga sone.

O mea taua i le mamanu o le fale mautotogi o se laau. Laupapa laupapa laupapa laulau tuʻufaʻatasia potu 'ai ma se tamai umukuka. E vaevaeina i ni vaega se lua e se puipui-shirma ma le tolu e ala i avanoa.

I le potu malolo, nofo i totonu o se TAʻITAʻI, E mafai ona e moemiti, vaʻai i se tamaʻi togalaau o le taumalulu, fuafuaina i le tagata e ae, pe i luga o le mea mata mata o loʻo tuu i le uluaʻi ata o lo o tuu i totonu o le ata mata o le au ata.

Potumoe ma se moega tele i le ogatotonu - o le pau le avanoa i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. E na te faia uma o le potu fiafia, ma le ofisa. O le totonu o le potumoe ua faʻamanuiaina ma le manuia ona o se nofoa umi-o le nofoa o le nofoa ma se uluaʻi moli.

O le nofoaga e mafai ai ona fai e se tuʻuga o se vaega laʻititi o le malamalama, ma le talafeagai mo nofoaga e nofo ai ma leai ni meaafale faʻaopoopo.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Ulufale Hall, faletaele, umukuka I fafo atu o fafo 11.5m2. tolu sefulu 345.
Malologa Fale Komitiitita 25.8m2. 37. 954.6
kapeta 20m2 tolu sefulu 600.
Puipui Potu malolo, vaega Suavai o le vai. 54m2 tasi 54.
potumoe puipui puipui 35m2 3. 105.
Faletaele, umukuka Pati Citimic 27.5m2. tolu sefulu 825.
Coullukov Sanosel Mosture-tetee atu 5m2 25. 125.
Malologa Palakalafa 51m2 lua sefulu 1020.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Matllic, ufiufi i laupapa laupapa 1 PC. 850. 850.
Sanosel Potu potu ma le tioata tioata 1 PC. 600. 600.
potumoe Laupapa laupapa 1 PC. 700. 700.
pupuni Le mea atoa Masina-palasitika 10,8m2. 250. 2700.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 31M2. lua sefulu 620.
Atoa 9498.6

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Potu malolo
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Musika Toetu

O lenei potu o loʻo fuafuaina mo le tasi tagata tomai faʻapitoa e fai ma musika, ma o lona uiga foi o le i ai o le tulaga atoa o le "le vaaiaina" e le vaaia "tagata". Vaʻavaʻai i totonu o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua: malo, e aofia ai le potu o le umukuka, ma le potumoe. Paʻepaʻe sisina o le siʻosiʻomaga, piliki poʻo le mamago, fao i le fale mautotogi i luga o le fale mautotogi, ma uaea tioata i luga o le pata o le lanumoana. O le piano ma le moega o mea taua o totonu o le totonu, faʻamamafa le lotogatasi o le moe ma mafaufauga. O le faʻasologa o le faitotoʻa o loʻo tapunia e se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. Afai e te tuʻuina i lalo le tagata faʻapipiʻi i le isi itu o le potumoe, o le a matou mauaina oe lava i se malo mama moe. Le potu malolo, e le pei o le potumoe, faatupuina o se uiga faaalia o lagona atoatoa eseese, ona o le tuufaatasiga o lanu moana kapeta ma mumu-lanu meamata vaivai nofoa. O totonu o lenei mausa e faʻataugofie, i soo se mea, o taua uma e faʻatautaia ai ma se olaga tutoʻatasi, pei o: ".

O le umukuka e laititi, ona e seasea lava ona maʻi le tagata i le fale. O le talafatu o le laulau e fetuunai i le maualuga mai le maualalo maualalo i le masani masani. O le vaeluaina, vavaeeseina le potu o le faletaele ma le fasia, e i ai le atoatoa teuteu, e le mafai ona ausia le taualuga, e fausia ai le taufaasese o le mata. Lumeinares i le ituaiga o musika o musika e faia e okaina. O le valu palakalafa ma faʻapipiʻi e le taavaletoso o le lanumoana fulu, ma faʻapipiʻi e le ki ki, ma le faʻavae autu pei o bass ki.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potu malolo, potu 'ai, Fale Komitiitita 10,2m2 40. 408.
Ulufale Hall, potu malolo, potumoe kapeta 35.7m2 tolu sefulu 1071.
Umukuka, faletaele O fafo atu o fafo o le Taotoo i fafo atu 3333CM 10.1m2 35. 353.5
Puipui potumoe, potu malolo, ala nofoaafi, Suavai puipui (crumb) 42m2. 10 420.
potu malolo Pepa puipui 53m2. 6. 318.
Faletaele, umukuka Par Claumic Tile 1525cm 24,2m2 35. 847.
Coullukov faletaele Mosture-tetee atu 4,4M2. 35. 154.
Malologa Suavai o le vai. 51,6m2 2. 103.2.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Faletaele, auala alatele Potu potu 2 pcs. 250. 500.
Potu o le umukuka, potu moe Sliding (Nazacaza) 2 pcs. 450. 900.
pupuni potu malolo, kamuta Palasitika 10,8m2. 250. 2700.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 32m2. tolu sefulu 960.
Atoa 8734.7

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Potu malolo
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Mystervey afiafi mo oe lava

E le miti le au talavou ile tutoʻatasi? E le o upu i le tupulaga talavou, peitaʻi o le mea moni o loo taʻua ai nei. Filifilia o le faʻafitauli o le tutoʻatasi tau tupe, o tagata talavou, o le tulafono, ia ola ai mea uma e ola ai ni faʻafitauli i aso uma. E masani lava, laititi tasi-pe lua-potu potu moe ua ufitia ai le umiaina o tagata e ona tagata faigaluega. O lenei filifiliga o loʻo fuafua mo se teine ​​talavou na mafai ona ausia tutoʻatasi ma faʻagaioia se siosiomaga malosi mo latou lava. O le mea moni, e manaʻomia ai se fale faigaluega, na ia tusia le tele, galue i luga o se komepiuta poʻo ni tusi ma pepa aloaia. Na te manaʻomia se potu moe moe ma le tele o faʻamalama. Ae o le mea sili ona taua o lona manaʻo o se nofoaga e faʻafesoʻotaʻi ai, o le avanoa lea e atagia mai ai lona tulaga o le mafaufau. E tele aso fiafia i lona mafaufau. Solitulafono, o se taumafanafana mafanafana o le taumafanafana i totonu o matafaga o le sami ma se velvet ultrarine sky, o fetu manaia. E leai se mea soona fai solo. I le isi itu, i loʻu manatu, o le mea autu i totonu o le tatau ona amanaia le uiga o le i ai o le tagata faʻatau, o lona fua o le lumanaʻi i le aso.

Ma, faʻatasi ai ma le faatagaga a le tali a le tali, e te masani i ana meatotino. Matou te pasi faʻalua faitotoʻa, o se tasi o metallic, o le aso lenei e masani lava o le masani ai, ma paʻu'ū i totonu o le alatele o le pa i le taʻele. O le potu taele o le Democratic: I le faʻaopopo atu i le fale taʻele o loʻo na o se fulufulu fufulu ma se faleuila.

O le potu malolo o le potu autu lea, o loʻo iai i le ogatotonu o le fale mautotogi, mai iinei e mafai ona e mauaina i seisi potu, ma mamao ese le ata o loʻo iai le ata o mauga. O poloka tioata o eseese lapopoa ma lanu o loʻo faʻapipiʻiina, foaʻi lanu pupula e pei o le tele o le tioata. Ofu paʻepaʻe, gaʻoa, o le pito i luga o le laupapa o loʻo ufiufi i lanu valivali lanu i le ultramarine i le tele o fetu, masina ma le susulu i totonu o fetu. O le ogatotonu o le taualuga o le gypsum cen amptu ma tipiina i le taualuga.

I totonu o le potu malolo, tolu nofoa, o se laulau le mama, faafeagai o se tiga ma fata ua faʻatulaga i totonu o le puipui ma mea taua o fale faaonapo faʻa-po.

Ua tuʻu ese le kapeneta mai fafo o le lalolagi ma faʻatupuina uma tulaga mo galuega filemu. O le potumoe o loʻo iai i le erker ma le tolu faʻamalama. Vaʻavaʻai i le goto poʻo luga o fetu, e manaia le moe, ma i le taeao e fetaui ma se aso fou. O Nichhe i le tulaga o se fatu mo se ata vitio, moega, ma le moega lava ia, - O lea lava, o tala a mea uma o le talavou o le fanau i le lalolagi ma lagona. I tafatafa o le faapaologa, o le nofoa, o le pa puipui ei ai le tusi. O le faletusi lenei. I luga o le faapaologa, tulimanu mo talanoaga ma kofe i le taumafanafana. O le umukuka e matua aoga lava, fetuunai mo kuka vave, e talafeagai mo le tasi tagata. Ae le gata o le faʻavae autu, ae o mea laiti foʻi, mafai ona toe liliu le afiafi masani i le fale i totonu o le nofoaga lilo mo latou lava ma le taugata.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potu malolo Fale laupapa laupapa. 18m2 40. 720.
Kapeneta, faletusi, potu moe kapeta 22M2. 25. 550.
Hall, taele, umukuka, palu I fafo atu o fafo (Mate) 16m2. tolu sefulu 480.
Puipui potu malolo O loʻo faʻapipiʻiina le vali ma le vai 50m2. 10 500.
umukuka, palu, taele Pati Citimic 40m2. tolu sefulu 1200.
Potumoe, faletusi, kapeneta, alatele Puipui i lalo o le lanu 48m2. 6. 288.
Coullukov Alatele, potu malolo, Kitchen, kapeteni, tusi saisai Palakalafa 38m2. tolu sefulu 1140.
potumoe Le ie puipui 8m2 valu 64.
Taele, palu Fata 10m2 lua sefulu 200.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea 1 PC. 900. 900.
Taʻele Potu potu potu (Nazacabaz) 1 PC. 700. 700.
pupuni Tusi Paia, potumoe, umukuka Palasitika (ma le faitotoʻa faitotoʻa) 15m2. 250. 3750.
Vasega Umukuka, taele Mosture-tetee atu 20m2 35. 700.
potu malolo Uamea fausaga ma piliki 50m2. 60. 3000.
Glass poloka 30 PCs. sefulu ma le lima 450.
Atoa 14642.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Potu malolo
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Olaga i le maualuga o le sami

Tuuina atu o le manatu o le lē atoatoa o mau masani, tatou te taumafai e toe fausia mea uma i totonu ia i latou, liliu ma teuteu. O le mafuaʻaga lea i totonu o potu fuafuaina potu laupapa uumi uumi uumi atu i le tasi lapoʻa; E aofia ai le avanoa o le ala savali, o le fale moe ma le auala, faafetai i le glazing ma feteʻenaʻiga o le badcmoni, e tolu mita le tolu mo le faletaele ma le faletaele, e mafai ona e tuu ai le faletaele ma le faletaele. vaituloto faaonaponei ma Hydromage.

Ae e i ai se tasi le le mautonu ma le le maluelue o le sili atu o le taualuga i le "typovascols". O lenei vaalele sipelati e mafai ona taumafai e tau i auala eseese: suia lona tulaga, svew, o moli moli, faʻailoga, vaaia le maualuga o le potu, ae e le mafai ona oso i luga 2. Avatu o lenei le atoatoa mafai ona liua ma le mamalu ma, subrate i le atoaga avanoa e le itu taumatau, fai mai o mea uma sa masani ai!

A uma mea uma, ae le o le "ola faaupuga"! E fiafia lava se tasi e vaʻavaʻai i atumauga, ma o loʻo malolo se tasi, o loʻo ou vaʻavaʻai i le sami. O le "laina o le tafailagi" avea ma faʻailoga autu o lenei maunu, o loʻo oso mai ai le la (pa o le la i le umukuka). Mo se tasi o nei vasega, o le "faalilolilo" o le moe moe ua faatulagaina, pe a fai o le isi e i ai le faletaele o loo i ai le "laina siliva, vai luga ".

I se tasi o puipui o le potu malolo i luga o le faʻavae o le faʻavae sa i ai se nofoaga mo vali o aso nei. Ioe, o le avanoa moni, e le mafai ona galo atu i le taualuga. O le malosi o uʻamea manifinifi uaea, ma le saogalemu i totonu o paʻu i taimi nei, faʻaopopoina le manaia o le totonu.

Ma sa ia faia pea e le aunoa o elelagi ma laufanua e mafai ona ausia le taufaasese o le vateatea, ae le o le ati aʻe, ma galue ai ma le loloto.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Taofia Hall, umukuka, pa, faletaele I fafo atu o fafo 15m2. tolu sefulu 450.
Potu potu, potumoe, kapeneta Margaritelli parquet laupapa 47m2. 130. 6110.
Puipui Umukuka, faletaele Pati Citimic 28m2. 35. 980.
Malologa Suavai o le vai. 73m2. 2. 146.
Coullukov Potu potu, potumoe, kapeneta Suavai o le vai. 45m2. 2. 90.
Umukuka, pa, faletaele Faaloaloa o le Sinanzo. 10,5m2 150. 1575.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Suplock 1 PC. 800. 800.
umukuka Faasee (metallic) 2 pcs. 500. 1000.
faletaele Le amanaiaina 1 PC. 200. 200.
pupuni potu malolo Palasitika 8.5m2 230. 1955.
Vasega Le mea atoa Vasa sima 3.75m3 100 375.
Atoa 13681.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Potu malolo
Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tagata fiafia o Iapani uma

O lenei filifiliga toe fuafuaina ua faia e tusa ai ma mataupu faʻavae o le masani Iapani e tumau ma ua fuafuaina mo ni nai tupulaga fiafia, taʻitaʻia se olaga saoloto, talanoaga umi ma fatufatuga ma fatufatuga feeseeseaiga.

O le fale mautotogi o se tasi avanoa, vaevaeina i sone aoga. Mai le alatele e te pa'ū ai i totonu o le foafoaga masani, ona i le potu malolo ma se togalaau o le dwar-togalaau ma nofoa aluga. E sosoʻo ai ma se nofoaga e iai se fale ma le kesi ma fata ma, mulimuli ane, o le potumoe. O le tele o fale nofomau i le talosaga a le au talosaga e mafai ona suia ma le tele o auala eseese, faafetai i le faasee solo.

O le ata o le auʻila o loʻo taumafai mo le faigofie ma le faʻaletonu, o mea uma e latalata ai mea masani: fafie, tapoleni, parter, conter, o lamepa e manaʻomia uaea. O le tagata e ona o sea fale mautotogi e savali ai le le mautonu, o lea o le fola e aofia ai ma isi mea e maua ai ituaiga eseese. O lenei kapeta, fafie, vao, vaevaega mai maa faalenatura. O meaafale o loʻo faʻaaogaina e pei o le maualalo (faia i le faʻatonuga pe faʻatau atu i totonu o se faleoloa faʻapitoa), faʻapea foi ma le tulaga, desktop, umukuka meafaigaluega, plumū.

O se mea faʻapena i totonu e te ofo ai soʻo se tagata asiasi, ae o le Huiroglyphph na tusia i le ala savali ma le Upu "Ola" o le a faʻatagaina mea uma i lona nofoaga.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera, iunite. Tau, $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola umukuka, faletaele, faapaologa I fafo atu o fafo 14m2. 25. 350.
vaega Natura masani (papalagi) 3M2 60. 180.
Baiy faamalama kapeta 2,5m2 lua sefulu lima sefulu
Malologa Fale Komitiitita 32m2. 40. 1280.
Puipui Umukuka, faletaele Pati Citimic 15m2. tolu sefulu 450.
Malologa Suavai o le vai. 128m2 2. 256.
Coullukov Sanosel Mosture-tetee atu 4m2. 35. 140.
Malologa Suavai o le vai. 52m2. 2. 104.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa falefaigaluega Faasee tioata i luga o le laupapa laupapa, faia e okaina 1 PC. 250. 250.
Sanosel Sliding Bamboo (Nazacaba) 1 PC. 500. 500.
pupuni Umukuka, potu malolo, kapeneta Wooden ("Bavarian House") 10,8m2. 300. 3240.
Erker, Falemeli Fafie Badcon Force 2.40,8M 2 pcs. 600. 1200.
Vasega Potumoe, faletaele Palakalafa 10m2 tolu sefulu 300.
Umukuka, fale faigaluega, potumoe Sliding Glass, Tiute 20m2 100 2000.
Atoa 10300.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Talaitu tala. Tele fuafuaga fuafuaina 15151_21

Faufautua o le Poloketi: Vladas Parship

Poloketi Tusitala: Arkady Ivashkin

Poloketi Tusitala: Victoria Davinkova

Poloketi Tusitala: Valery Spicynikova

Poloketi Tusitala: Maria Surbote

Poloketi Tusitala: Denis Chistov

Poloketi Tusitala: Maria Surbote

Poloketi Tusitala: Denis Chistov

Poloketi Tusitala: Daria Polygalgovskaya

Poloketi Tusitala: Alexander Molchanov

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Poloketi Tusitala: Victoria Soulolova

Matamata i luga

Faitau atili