Lapataiga, i luma o supo!

Anonim

O le aulotu tekonolosi o se faigofie tutusa tasi-mata sipela ma se bodery compile pa ma tuusao latalata.

Lapataiga, i luma o supo! 15153_1

Talafaʻasolopito faʻaalia ai foʻi o meaola o Lopiatonu o Louisxivi ma Peteru le sili, o faʻafitauli sili ona faigata ma le atoatoa tomai. Se tamāloa, e tusa lava po o le a le tele o ia manuia, ma e ola le tino maloloina mo le galue o le tusi lesona, aumai le fiafia ma le faamalieina i lona iʻuga.

Lapataiga, i luma o supo!

Mo le fausiaina o faasitepu i fafo atu o le fale, faataulaitu papa o loʻo faʻaaogaina, na aoina mai ni fale uamea i totonu o uʻamea, ma le faʻaeaga e tasi lea e tuuina atu i le laʻau.

O se sitepu ua mamanuina ma fausia i tulafono uma o le tusiata ma le faatufugaga o se mea faigata ma taugata. E oʻo i le tele o tala-tala i tala e tasi, lea e manaʻomia ai e tulaʻi mai i se auala, ia taʻu le tele o fale ma fale teu-mafolafola lua-maualuga. E tele taimi e fausia ai tuʻugatotonu e le gata o le faʻatupeina o vaega o ata tifaga, ae faʻapea foʻi tusiata.

I le mamanu o faasitepu, o se komepiuta e aofia ai o loʻo faʻatautaia inisigi Styligistic ma mamanu tumau le faia o le gaioiga o le tusiata mafaufau i le tagata. "E le tupu foʻi le faʻalata, e leai ni tagata e tasi," O le tusiata ma le ulu o le kamupani faapitoa i le mamanuina ma le faʻapipiʻiina o le Smit, e talitonu la latou ata. foliga o le potu ma le mamanu o le totonu atoa. "

O le paʻu o loʻo faʻapipiʻi e le tele o vaega o Cizyanka pepa

Cadi Urren

crosshead grouwwedr

Pv glue

pulumu

Uamea faʻapipiʻi ma masini teuteu lelei i le tele o faasitepu o loʻo fausia i totonu o le fale o onapo nei? O le autu, poʻo le tele o faasitepu o loʻo i ai le mamafa o le 20 i le 45, le ausilali, o le laʻei o le e oʻo atu i le 60, o le palapala ma le piilima e tasi, lua - ma le tolu taimi, Sulu, faʻatasi ai ma le faʻatasia ma le eliprim River, ma le mama o le tafaoga, lapotopoto poʻo le sikulea. I luga o le Interyeded Ending, e mafai ona vaeluaina i le lua Mati. O sitepu o faʻailoga o loʻo faʻapipiʻi i luga o le tuputupu aʻe ma malo, pe faʻamalolo i luga o faamafanafanaga.

Taimi laasaga, lua sitepu

Lapataiga, i luma o supo!
O le ata o le faasitepu ma le Arcuten ia Mati ma le lua o le 1/4 lio o le a matou talanoaina pe faʻapefea ona o le stargan starcase ma le pefu i lalo o le tasi) sitepu. I lenei faʻataʻitaʻiga, e faigofie lava le mafaufau i le vaega autu o le faʻapotopotoga ma le faʻamaloloina o sitepuʻa o soʻo se faigata. O le filifiliga o mea ma le gaosiga o vaega o le faasitepu o le mataupu o se isi talanoaga. Na o le pau lava le mea tatou te matauina e maua ai faatupu maualuga o le vaomatua e maua mai le gaʻo o otaota, beech, beech, birch bar, o latou lanu eseese mai le togavao fou i leo pogisa.

Faapipiiina o le faasitepu e sili atu ona faigofie e maua ai le masoa. O lenei e tatau ona taʻitaʻia e le spatial ata ma muamua-faʻapipiʻiina tekonolosi pepa. O le Fono Aoao o loʻo faia e faʻaaoga ai le mokesi uʻamea vaega, bolts ma fao e tutusa i Europa tulaga. O le Austrian Flastner ua faaaogaina i le mataupu.

I le pito o le tulaga faigata i itu uma e lua, o le lua o le taʻavale na te faʻaaogaina o le mokesi lima, o loʻo i ai se pu i lalo o le fusi. Laasaga ua faʻamauina i totonu o fale ua filifilia i aseta. O le tama tama a le itu e le tosina iai le tulaga o loʻo tosinaina e kolts ma pusi i le tuputupu aʻe i le taʻimua i le faitotoʻa. Fencing poles laau toto i luga o le pv kulue, o loʻo faʻaaogaina ma se pulumu, ma fao i pito o le 120mm uumi faolu. Ma o le mamanu ua faʻapipiʻiina i le va o le lua tulaga.

Lapataiga, i luma o supo!
Ae. Faasaga i le pito o fola:

1- Fetaui ipu,

2- Ua uma,

3-plug,

4- sttener fao,

5 mama fola,

6 luga.

B. Faapipiiina o taavale a le au savali i le fola:

1- pole,

2

3-la hathher,

4- vaole Bol,

5 mama fola,

6- O le maualuga o le faʻaputuga o Matini, o le lagolago a le sitepu, o pou i lalo o le pa e faʻapipiʻi i le fola e faʻaaogaina mokesi.

E totoina e Paleni i luga o le pv llue i le muaulu i se tulimanu o le pu i totonu o le faiaoga. O loʻo soloia le ie faʻapipiʻi ma se ie mama. O Logus Balyanin e mafai ona eseese: o latou saʻo i luga o le late, fugurate, maua mai i laupapa ma uʻamea. E tatau ona fiu pu i le lima (nofoaafi) i se tulimanu, ua malie i le tulimanu o pu i aseta. O tagata lima o loʻo totoina i luga o le pv glue ma faʻapipiʻi i le colmentang fincing ma fao lona umi o le 120mm. E faapena foʻi gaioiga e faia pe a potopoto ma faʻapipiʻi i totonu o le fou o le jarā

O le faʻapotopotoga o sitepu ma le faʻaliliuga ma Arcute marches e le eseese i le mataupu faavae mai i luga faʻamatala. I se tulaga lautele, e le sili atu le faigata tele mo le potopotoga o nisi meaafale puipui, pe a fai o le fuataga o le potu e faia ma faapolofesa ma gaosiga o fausaga e le faatagaina. Peitaʻi, o le aoina o le a manaʻomia le saʻo, moni, malosi faʻamalosi tino (mamafa o fausaga taʻitasi e mafai ona oʻo i le 500-600 o loʻo fausiaina ni tomai faʻapitoa. Aafiaga poto masani e tatau pe a faʻaaogaina faʻamatalaga o le pa ma faʻamalamalamaina o pito o fola.

Faaumaina le paʻi

Lapataiga, i luma o supo!
Ata o se tasi itu-itu sipika ma le pa e lua pe a pasia e le suipatu i avanoa o fola na o feagai ma le 'au paia. O le ipu o loʻo i lalo o le faʻatulagaina o le faavaa o le pito i luga, lea e mafai ona le tutusa, asymmetric, ma o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le mokesi mo le laʻei. Ina ua maeʻa le Mauga, o pu o loʻo tapunia ma laupapa laupapa, o pito i luga ma pito i luga o le feagai ma le nofoaga o le laina i luga o le laʻau o loʻo i luga o le laupapa.

Lapataiga, i luma o supo!

Fao le mokesi lima fafaga ma le pito o le sitepu.

Lapataiga, i luma o supo!

Faatulaga laʻasaga i faʻatauga o tala.

Lapataiga, i luma o supo!

Faʻafesoʻotaʻi faleʻie ma sitepu ma koluma, fula i le mokesi.

Lapataiga, i luma o supo!

Fao le pa o le pa i le tuputupu ae.

Lapataiga, i luma o supo!

Faatulaga le pito i lalo o le sitepu i le faapipiiina i le fola ma luga o luga.

Lapataiga, i luma o supo!

Faapipiiina ohsins i le fafaga pu.

Lapataiga, i luma o supo!

Tuu le lima i luga o le auvae ma faʻamautuina i latou ma le au pa.

Ole faatonu faafetai na o le fesoasoani mo se fesoasoani i le faʻatulagaina o ata ma mea e faʻaaoga i le tapenaina o le tusitusiga.

Faitau atili