Le masani ai fofo

Anonim

Aoga pe sili atu, mamanuina poʻo le fausaga poʻo le fausaga, o nei vaega o totonu o le o le a le tuua oe o le le faʻamalosi.

Le masani ai fofo 15169_1

E faigata ona valoia e ono manaʻomia taeao poʻo le aso pe a uma taeao. E le mafai ona muai vaaia mea uma. O loo matou masani i lenei mea matou te fiafia tele i ai, afai o le fofo i le taga o le queterster i nisi togi faasino se tulaga faigata.

Pe tusa o le tutusa foliga taumafai e faʻatino le "piggy bank o aitia". I le faaputuga o lautele o pats, vaega, auiliiliga ma aitia, e mafai ona mauaina uma aoga aoga, talafeagai, ona o lau muamua mafaufauga ma tau ia tatou lava mafaufauga ma tautau oe ia tatou maua ... sina tala faapenei

Le masani ai fofo
Tusitala: Maria Tasnyova

Ata: Mikhail SteonanOv

O loʻo faʻaauau le talanoaga e uiga i auala o le faʻaaogaina o mea tuai ma le le talafeagai. Mea uma, o loʻo iai se taimi ua leva ona iai i totonu o tagata, e mauaina pe a leai se agaga, ona mautinoa ai lea o le amio. E naʻo le manaʻomia o le aveʻesea mea lelei ma faʻatagaina latou e liliu lou fale i se lalolagi matagofie. Skipping e le afaina pe o le a le tele o mea e aoga. O mea uma e mafai ona malamalama i luga o le ulumatua o loʻo maua i luga o le 'eleʻele, ma o le tautau i le laina siliva siliva o le a faʻatali mo sina taugofie le ea.

Masani natura

Le masani ai fofo
Ata: Mikhail SteonanOv

Ole mamafa o totonu o se care, e faʻatino ai se laʻau ma le malaia o malumalu ua galo, e le mafai ona tautua ai o se faʻaupuga mo se togalaʻau o le atunuʻu.

Ae aisea e le faia ai ni nai manatu lelei ma aua le faliu se vaega o veranda ma se tamaʻi fugalaʻau i totonu o le vaʻai mo le ata e uiga i le ata e uiga i le ata e uiga i le ata e uiga i le ata e uiga i le ata e uiga i le ata tifaga o Initia e uiga i le ata tifaga o Istian.

Ma le isi, e le o se mea tele mo lenei. O se paʻu na taʻe ai, se pea o le pamu a le pamu, e tele laau o laʻau, masalo, o le tele o pulou faaputuga ma se foliga o le laualuga, ma le lanu.

Le fofo fuaina

Le masani ai fofo
Tusitala: Mikhalil The Likcheskonko

Ata: Mikhail SteonanOv

Afai o lou fale mautotogi o le maualuga o le tulaga maualuga ma le ofu o le fale, o le puipui o se tulaga maualuga foi, ona ono o ai lea o le avanoa i le va oi latou. E faigata tele ona manatu o se teuteuga o le potu malolo, ae afai e lava le tele, e mafai ona e teu pusa ma seevae ma seevae poo mea uma e te fiafia ai. A faʻapea o le maualuga o le maualuga o le maualuga o senitimita o le 10-15, faʻaaoga e pei o se koneteina e le mafai ona manuia. O le a le mea e fai?

O se faʻaiuga sili na fautuaina e le tusiata o le tusiata o le Gkhalil The Libchechengo. Tutu i le tulimanu o le puipui puipui, pei o loo faaauau pea i le lona tolu ogatasi. O se vaega o le taualuga i luga o puipui e lua o loʻo suʻi faʻatasi ma laupapa laupapa tapunia le avanoa i le va o le valeti ma kapeneta. O le leo o le Veneer ua filifilia tonu lava mo le tino ma le lanu o le kapeneta. Fasi lamepa lamepa ma matagofie arc foaʻi i le atoa mautu le matagofie ma felelei.

O le isi paʻi o loʻo faʻatumuina le uluaʻi potu o lenei potu malolo - O se faʻamalama mamago faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ona aliali mai i le va o le faitotoʻa ma le Kapeneta. Uma taumafai e vaʻai i ai o loʻo i ai i totonu o le le aoga, aua ua naʻo le faʻata na faʻaofi nai lo tioata. Na i ai muamua, sa iai le faitotoa i lenei nofoaga. Ona tamoe ai lea o ia i le itu, ma sa iai lava le amataga. Jerso ina ia taʻoto atoa, o le tusiata na faʻatulaga ai se ofo matagofie mo tagata fia iloa.

Corridor Court

Na masani ona iloa e le Faʻatatau i o tatou fale mautotogi, e masani ona matou le faʻailoa, i le tele o faitotoʻa e tatau ona matou o atu e o mai le tasi potu i le isi potu. Na matou aumaia ma le popole, na ia aumaia ni aefetulicias o fugalaʻau fua lea i le taulaga o potu. Ae o le mea e manaia ai, e amata ai ona taliaina e le tuʻufaʻatasia le potu malolo ma umukuka i totonu o le tasi vaega. I le laina, fofoina o faʻafitauli o intra-kuata alavai. O le asō matou te lolomiina le lua faʻataʻitaʻiga manaia o le toe faia o le auala o le carridor na faia e le fomaʻi faʻapitoa.

Susulu o le la

Le masani ai fofo
Tusitala: Ilya Klimiv, Ilya Kozlov

Ata: Ilyo klimov

E tele vaega a le tusia, tele e mafai ona e maua fofo i le tele o faʻafitauli tutusa. Le mautonu, tutusa le fale fale, o se ala savali e ala mai i le ala gaoa e le potu malolo i totonu o potu malolo, ae o le galuega e ese lava, tutusa ma le fuafuaina.

O tusiata Myya klimiv ma Iʻana Kozlov na faliu le taualuga o le potu malolo i se laʻasaga laʻei, ma le vaega o le puipui o le susulu, na faia e ala i le pito i ao. O le auala e le o toe iai, ae o loʻo i ai se teutusi secaila, pupula le samasama samasama, o le tamaʻi laupapa mai le potu i le potu malolo. I le aoauli, o le faamalama tele faamalama faigofie ona tumau i le avanoa uma i le fale o le fale, ma i le afiafi o le lanu samasama e pei o ia o le a ia avatua le vevela o le la.

Laitiiti le lalolagi

Le masani ai fofo
Tusitala: EKALINA KALALI

Ata: Mikhail SteonanOv

Faʻafefea ona liliu vavalalata- I le lautele, laʻititi i le tele? O le mea moni na o le au malaga mai le tala fatu ma tusitusiga toa o le au uso tauia, faia se tamai ma i le taimi muamua i totonu o le potu malolo o Galovova.

Vaʻavaʻai i le fuafuaga o lenei mautotogi e aliali mai o le a se vaega taua o loʻo nofoia e se auala ma se fale-i totonu o le fata. E le gata i lea, o le fale mautotogi ua ufiufi i le tasi itu, o le a le vaega o lea o le ala savali ma le auala ua leai se auala.

O le tusi tusiata na tuuina atu le fale atoa o se tulaga fou o se uiga fou. O le pogisa o le Vaitafe o le Clorrid, faʻafesoʻotaʻi le Alatele ma le umukuka ma potu e lua, ua liua i le potu sima, tatala i le potu malolo e lua. Faigofie, avanoa, o le faʻamamaina o le malamalama o uiga o loʻo avea ma uiga nei o lenei faʻatasiga.

Manumalo i Vestshachta

Le masani ai fofo
Tusitala: Mautu o Samoa 40-Babin

Ata: Mikhail SteonanOv

O le a le mea e tupu lava i se tagata ua afaina i le amataga o le Toe Iloigiina, ae le o le faitauina, o le a le mea moni, tuaoi? O le mea saʻo, o le puipui i le va o le umukuka ma le potu malolo ma o le tagata faʻatau. A o tuua le tatalaina i le umukuka, o se autu lea mo se lua talanoaga. Tatou talanoa e uiga i venthacht. Ae peitai, na tupu ai e leai se tasi e masalosalo ai i le avanoa e pulea ai e totonu ia i lona fale nofonofo, o lo o sese le aloaia. Muamua, o le uati o loʻo faia e le aoga, ma e tumau se tasi mai tua ma le vevesi. Lua, e mafai ona e mafaufau o lo latou soloia e foia ai le faafitauli? Ae peitaʻi, e pei o se lisiti i lona lava faʻanoanoa. E le gata i se faigata, ae manaia i le itu o totonu.

O lea, pe a tuʻufaʻatasia le tasi-fasi fale mautotogi, o le tasi o umukuka e fesoʻotaʻi ma le potu malolo. O le iʻuga o le potu na avea e avea o se tagata o loʻo avea ma tagata o loʻo avea ma tagata. Architect Orimitinand Orimitiv-Babbin e toe ofoina mai e le gata i le faʻaaogaina o le potu malolo, ae o le liliu foi o le faʻavaʻa o le fata. O le tuʻufaʻatasia o fata e mafai ona foliga pei o se tioata tioata poʻo se taulaga. O le filifiliga fuafuaina e le tusiata o le a faamalieina ai le tele o tofo. Vaʻai, masalo o nisi o latou o le a fesoasoani ia te oe e manumalo i luga o le vetthachchta.

Le masani ai fofo
Le masani ai fofo
Le masani ai fofo

Faitau atili