O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga

Anonim

Matou te taʻuina mai mea e mafai ona e fufuluina le pusaaisa e le faʻaleagaina, ma faʻapefea ona aoga le faia.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_1

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga

Ina ua e aumaia se pusaaifu mai le faleoloa, e tatau ona e faamasani i aʻoaʻoga o loʻo iai se avanoa o le faʻalauiloaina. I le sauniuni tulaga, e tatau lava ona faʻamamaina i taimi uma. O lea la, matou te taʻuina pe faʻafefea ona fufulu se fou pusa fou aʻo leʻi liliu.

Uma e uiga i le fufuluina o se pusa fou

Aisea e tatau ai ona faia

Tagata fofo

Faʻatauga

Meafaigaluega mo le faamamaina

Faatonuga mo le Faamamaina

Aisea e tatau ai ona faia

O le masini na taunuu mai ia te oe mai le faleoloa pe mai le fale teu oloa, e masani ona i ai le "faaitiitia" manogi "manogi. Ina ia faia ni oloa fou na e tuʻuina i totonu, e leʻi mauaina lenei manogi, e aoga le aveeseina ae leʻi liliu.

O le isi mafuaaga o loʻo manaʻomia ai le faʻamamaina o ni microbes i totonu ma fafo atu o potu puipuia. E leai se mea e le mafai ona leai se faigata i le gaosia, e tusa lava pe o loʻo foliga mama le auala, atonu e i ai le pefu ma moli malamalama.

Afai o lau iunite o se faʻaaliga faʻaaliga, na matala le sili atu ma le tasi ma taumafai tagata aʻo asiasi mai. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻaeteete faʻagasolo. E mafai foi ona togafitia le faleoloa i se faleoloa mai se manogi faapitoa. I lea tulaga, ua matuā fufulu le aulotu. Mo lenei, eseʻese o tuʻufaʻatasiga e talafeagai: ma le faleoloa, ma tagata. O lona uiga, matou te taʻuina atu le sili atu nai lo le fufuluina o se fou pusa fou aʻo leʻi faʻaaogaina muamua.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_3

  • Nai lo le fufuluina o le pusaaisa mai le manogi: O faatonuga o le a saʻo le fesoasoani

Tagata fofo

Fasimoli

E te manaʻomia se SOCE SOPAP: Faʻateʻa i luga o se saoasaoa masani. Ona faʻaopopo lea o le vai ma faʻatali seʻia sosolo atoa le fasi fasimoli. Ina ia mafai ona alu vave e alu vave, e mafai foi ona inu se vai mo le fufuluina o ipu, e aoga foi pe a momoli mai le palapala ma siama.

Fefete

Soda e toetoe lava o umukuka uma. O le a fesoasoani e aveese le palapala, ma mai le manogi. Mo togafitiga i luga, Soda e tatau ona faataapeina i vai mafanafana. O le a ave le 3 tbsp. Powder sipuni ma se ipu vai. Afai o le "faʻatekinisi" o loʻo susulu mai ai le manogi, suia le mafaufau loloto: ave le 4-6 st. sipuni.

I le ala, o le toe faʻaaogaina o le faʻafitauli e mafai ona faʻaaogaina e avea ma se faʻaputuga. Liligi i totonu o le pesini ma tuu le iunite i luga o le fata. Na faasolosolo ona faasolosolo ona maua mai i le itu o totoe. E tatau ona suia vai i masina uma e tolu.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_5

Vili

O le a fesoasoani le Vuirgar pe a fai o le Susuga Susuga Tele. I lea tulaga, e alagatatau ona ave le 1 tbsp. O le sipuni o le vineta ma faia i totonu o le ipu o vai masani. A maeʻa ona e faʻatasia le mea pueata ma se fofo, o loʻo tatala e Dors mo le tele o itula ma avatu le vingē i le faʻamalieina.

E le manaʻomia le maualuga o lona uiga o le uiga o le auala: O le ogaoga o le acid e mafai ona vete pa o le pusaaisa ma vaieli i latou. Aua le faʻaaoga le Verinic mo le faʻagaioiga o le paʻu o paʻu: O le a faʻaleagaina i latou i lalo o le faʻamalosi o acid.

Sua sua

O le sua o le tipolo poʻo le acid i le maualuga o le mafaufau o se isi suiga vitio. Afai e malosi tele le manogi, o se vaifofo o vinega ma citric acid mafai ona fefiloi. O lenei tuʻufaʻatasiga o le a mafai ona fesoasoani ia te ia e aveese ai.

Lemon fasi e tatau ona faʻaaogaina o se manogi paʻu. Tuu i luga o le mapu ma tuu i luga o le fata i totonu. Mo ni nai aso na lava ina ia mou ese atu le fale malu totoe.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_6

  • 7 aitema mai iki mo le atoatoa poloaiga i le pusaaisa

Faʻatauga

I luga o fata o faleoloa o le tamaoaiga, e lua ituaiga o nofoaga mo le pusaaisa e masani ona maua.

Aupē

Sprays (e le masani ai le tau o le foma) mo le faʻamaʻi ma le faʻamamaina o le puipuia ma le malulu o potu o loʻo faʻatau atu i fagu tetele ma se pupufu. Pe a filifilia, faʻalogo i galuega e faia ai le mea faigaluega. Lelei, afai e tuʻufaʻatasia uma galuega i le taimi e tasi: o le a tau ma siama, ave ese le le fiafia o le manogi ma aveesea o loʻo aʻafia i luga.

Iloilo ma le faaeteete le afifiina: i luga o le fagu e tatau ona tusia e totoe oge Chemictity mo oloa. E taua le puipuia o le oona oona i meaʻai pe a fai e le mafai ona e faʻamalosia le puipui pe a maeʻa se vaega o le malosi. E sili le faia o se ie mama i le vai masani.

Susu susu

Napkins mo le fufuluina o le iunite - o se mea faigaluega lautele e mafai ona faamamaina uma o puipui o potu ma tioata malu. I se faʻaopopoga, latou te faigofie tele, ae le manaʻomia le faʻaaogaina o ni mea faʻapitoa ma se dirt rag. Ua lava na ona e soloi le laualuga ma solosolo. Latou foʻi i le manogi ma le siama. Ia mautinoa e faamasani ia te oe lava i faʻatonuga i luga o le afifi: O nisi faʻamatalaga e le manaʻomia ai le fufulu, ma pe a uma isi e manaʻomia se faʻamalosi.

Faʻafefea ona e manaʻomia ni mea faigaluega

A o le i fufuluina, tuu le mea tatau i ona po o isi mea ia te oe ina ia aua nei toe faalavelaveina mai le faiga. Lenei e sili ona le talafeagai ia i latou o loʻo iai se nofoaga mai tua o le leai o se avanoa i le alatele poʻo le isi potu.

  • Faatauga totini. Filifili mai le paʻu paʻu e puipuia le paʻu mai le chemistry.
  • Tumutumu, ieie mai microfiber ma isi mea. Ave le mea e mafai ona e faaaogaina.
  • Masani masani pe pepa solo. Mafai ona aoga e aveese ai le sili atu vai mai fata.
  • Meafaigaluega filifilia mo le faamamaina. Afai o nei filifiliga o mea, saunia i latou muamua atu ina ia aua le soona faʻaalu le taimi.
  • Sprayer ma vai mama. E mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamamaina mulimuli mai le malosi.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_8

Faʻafefea ona fufulu se pusa fou i luma o le faʻaaogaina muamua

Lenei e tatau ona faagasolo ki ki ki ki ki ki ki ki ki. O a ni mea faigaluega ma o le a le mea e fufulu ai le fou pusa fou ae leʻi faʻaaogaina muamua, ua uma ona tatou faʻaaogaina, o lea ia saunia le mea faigaluega filifilia ma faʻatino.

Fufulu fata

Muamua lava, e aoga le toso o fata ma koneteina ma solo. O le faigofie auala e fufulu vave ai i latou i lalo o le vaalele o le vai i le magoto. E faigofie ona faʻamamaina pusa i totonu o le ipu meaʻai, o le a faʻasaoina ai lou taimi.

Pueina mea pueata

Ma faagasolo ina ia faʻamamaina le pusa puipuia ma le 'aisa. Soʻo se atunuʻu e tuʻufaʻatasia, e oʻo lava ia i latou na saunia mo latou lava, ia faʻafaigofie ona faʻaaogaina le malae: faatoa toe maua le fofo i totonu o le fagu vali. Ia faaeteete: pe a fufulu, latou te le faʻaogaina, latou te faʻaleagaina le palasitika, mai lea o faʻamatalaga o le masini na faia.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_9

Siaki uma pu

E le tatau ona faʻapipiʻi le alavai ma le ventrain. Ia mautinoa ia ou gauai atu ia i latou. Afai na sau le palapala i ai, e tatau ona e aveesea i le taimi nei. O le mea moni o le leoleo mamoe, e aofia ai le leai o se faiga pa fāina, o nei vaega o mea taua taua.

Faamama vai ma wtton wands o le a manaʻomia e aveese le malologa. E tatau ona sailia e alavai i le ogatotonu o le puipui pito i tua, ma le ventiplation - i luga o le itu i luga. Latou manaomia ona fufulu lelei.

Fufulu puipui i fafo

O faitotoa ma pa pa o loʻo i fafo e manaʻomia foʻi ona soloi mai le efuefu, lea e mafai ona ao i luga o tekinolosi i le faleoloa. Mo le faʻamamaina e aunoa ma le teteʻa, e sili le faia o se fasimoli fofo. O le le aofia ai o tuʻufaʻatasiga ma le acid ma chlorine, e mafai ona latou faʻaleagaina luga o luga. E le manaʻomia foi le faʻaaogaina o le abrasssaves - Faʻalogo i se mea fou o le a matua faalumaina.

O le a le mea e fufulu ai se pusa fou i luma o le muamua faʻaaogaina: 6 aoga uiga 1518_10

  • 6 mea sese i le faʻagaioiga o le pusaaisa, lea o le a oʻo atu ai i lona malologa

Faitau atili