Shiorcase i luga o Antesol

Anonim

Faia o se tamai sitepu ma ogatotonu kosouris ma se sitepu. Manaʻomia meafaigaluega, faʻapotopotoga polokalame.

Shiorcase i luga o Antesol 15181_1

Shiorcase i luga o Antesol
Maimoa i le mesanine. Sitepu
Shiorcase i luga o Antesol
Sitepu ma ogatotonu o Kosource. Laʻasaga o loʻo faʻamalosia i luga o nofoaga faʻafafa i luga o nofoaga
Shiorcase i luga o Antesol
Vaʻai o le sitepu i lalo. Malosi Kosorg Lagolagoina laasaga uma
Shiorcase i luga o Antesol
Faauma le mamanuina a o le i uma

Shiorcase i luga o Antesol

Shiorcase i luga o Antesol
Sitepu

O le fausiaina o le faasitepu e sili atu le fuafuaina muamua. Ma ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le potu i luga o le Mezznine, e le o se faʻafitauli - Faʻafefea ona tulaʻi. O se tamai sitepu ma le ogatotonu o Kosourie ma o le sitepu o le a le faʻapipiʻiina le potu i le fogafale muamua ma mafai ona teuteuina i totonu.

A o se mea mo lenei fuafuaga ma lana mea fauina, o le togavao o 'ai, sorch, pine talafeagai. O le pito i lalo o le komitika o loʻo faʻapipiʻi i le fola, o le faʻaseseina - ma le fesoasoani a fusi ma faletalimalo-kbalk, lagolagoina le mamanu o le nofoaga. O le falesa, ua fiafia i le Mesinine, na faʻalavelaveina ai le faʻaliliuina atu o meataʻalo, ina ia mafai ona latou aveʻese mo sina taimi.

O le ae manaʻomia:

  • Se seti o mea faigaluega mo le fafie.
  • Ua iloa le lapotopoto.
  • Vili.
  • Grinder masini.
  • Bar Cross vaega 340190mm (Kosus)
  • Boarsed Boards 60025050mm (mo se numera vaʻai i le ata).
  • Mode 6003505050mm (lalo laasaga).
  • Bar 140140m (staracacase base).
  • Bar 11011010mm (parapeta tu).
  • Bar 900mm (Crapet Bondyils).
  • Komiti Faatino 12030mm (sipelaina o le pamu o crotped ma faapipii puipui).
  • Lapotopoto ram ma le lapoa o le 40mm (randing).
  • Bolts ma le lapoa o le 10mm ma fulufulu.
  • Manumalo.
  • Manino fao fao.

Gaosiga o faasitepu

Ae le i amataina galuega, tusi se sitepu ma se tulaga i luga o le foloa o le potu. O lenei oloa ata o le a faʻatagaina oe e iloa ai le itu ma le tulaga o le apefai, faʻapea foi ma le numera o sitepu. A fuafua, mafaufau i le umi o le sitepu, lona malifa ma le sili ona faigofie i le va o sitepu - mai160 i le 200mm. Papatusi Mo Faʻapipiʻi Laʻasaga, Spikes ma fale o loʻo faʻaalia i le fuainumera. O le faʻapipiʻiina o le sitaili e sili atu ona amata mai le fausaga o le tulaueleele.

Sitepu

O elemene o loʻo faʻaalia i totonu o le ata e faʻaseʻe mai le pepa i le fale talafeagai vaʻaia, lea o lenei ata o le a fausia. O pue ma fale ua fuafuaina mo le faapipiiina o crorizal crossbars crossburs o lo o tusia i luga o le laau ma fulufulu mamoe.

Ina ia siaki ma faʻasaʻo le asccura o le faia o le muamua faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o le atoa mamanuina. A uma ona e aoina le sitepu, ma le saogalemu le fesoʻotaʻiga ma pine poʻo pou.

I totonu o le pusa lagolago na faʻapipiʻiina i le nofoaga, lagolago le pad, ia amanaia le fola. Ona sisi lea o le tulaga ma faʻapipiʻi i le utupoto ma fusi e sopoia ai le pito o le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga. FAʻAALIGA: Mo le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o lenei ata, vaomatua poʻo faʻavaʻa ma le fesoasoani a le tagata lona lua e manaʻomia.

Sitepu

Pau le lagolago o le sitepu o le ogatotonu o le kosor ruor, faia mai le pa ma le koluse vaega o 340190mm. O lenei auiliiliga atoa e tatau ona faʻatauina i totonu o se taliga poʻo le maopoopo i totonu o se faleoloa faʻapitoa, pei o le tele o itu e le ono mafai ona faia muamua.

E tatau ona faʻatapulaʻaina pa o le bringular ma le fale tafatolu. Muamua, o nei nofoaga ua tuu.

Faʻamatalaga

I le matou mataupu, o le Central Corama e faia mai se pa mautu. Naʻo aʻu, o mea faapena e mafai ona maea, faʻaaoga laupapa lua ma tuʻu ai i lalo o le nusipepa. Ona manaʻomia lea e faʻamalosia ai fesoʻotaʻiga ma transverse woodsed waders po o noataga. A faʻafesoʻotaʻi ni laupapa, ia mautinoa ia tatou suia atili ai itu o 'aʻaʻe o' aʻaʻo.

Ona vaʻaia ai lea e le masini eletise poʻo le Coursers e matua faʻaeteete lava, o mea tovine e faʻaeteete tele ina ia matauina le parabean o le papa o loʻo faʻapipiʻiina. Muamua i le tulimanu o ata taʻitasi, e manaʻomia le tosoina o pu ma le lapoa o le 25mm. O le a latou fetaui ma le pito i lalo ole laina o sitepu ma fesoasoani e puipuia ai le aveeseina o vaega i le taimi o taotoga. O fasi ma tulimanu e fesoʻotaʻi ma le Rasp poʻo se masini o loʻo faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻi lea o le Kaotui i le nofoaga ma le utupoto ma le toese ma le toese ma le fale na fananau i totonu o le chemmor. Laʻasaga e faia mai laupapa faʻapipiʻi. Ina ua uma ona makaina, o pu ma le chemfer mo nonoa moli e viliina. O laʻasaga taʻitasi ua nonoa i le fa o Bolts ma Heather i le Kosoer, aʻo le ulu o latou ulu i totonu o le chammfer.

Puipui

Faiga faʻavae o le lauʻeleʻele e aofia ai fata e tolu, faʻamalosia spikes ma togalaau. I luga o fata, o tagata taulima ma pito i lalo o le crorizarl crossbars o loʻo faʻapipiʻiina i le tutusa auala. I le pito i lalo o le mesa o le mesa, na feosofi mai ai luga o laina papaʻu, o le uʻumiina o pine faʻapipiʻi i totonu o pu o le laupapa lagolago. O le mea mulimuli e faʻamalosia i luga o fata faʻapipiʻi ma o loʻo faʻapipiʻi ai puipui.

Faaiu mulimuli

O vaega uma o loʻo olopalaina o le 'ogatotonu o le tala fatu, ma totoa o loʻo fesoʻotaʻi ma sina ogaumu. O le Chamfer ma le afi o le bolts o loʻo malamalama i le synthetic masththetic ma tufuga i luga o le laʻau o le lanu tutusa, ona o le atoa o le fausaga o le vale e leai se lanu o le lautele.

I lalo o le tolu faalava o le slarbars o le sitepu i luga o le fusiua pito o le ausilali teuteu teuteu teuteu, o pito o le 45 tikeri.

O le auala saogalemu e manaʻomia mo le saogalemu o se taamilosaga laupapa ma se lapoa o le 40mm, faʻamalosia i luga o le mamanu ma le puipui puipui ma le puipui.

Gauai atu!

O lea e talafeagai le fausaga ma le saogalemu tulaga, o le mamao i le va o le lima ma le pito i lalo o le parabartal cratbar e tatau ona sili atu nai lo le 18cm. O lea la, e ono talafeagai ai ona faʻapipiʻi ni laina o ia kolosi suauʻu.

Faitau atili