Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga

Anonim

Mea o lomu a le Samoa: o le lelei ma le faaletonu o mea eseese, le malae o talosaga, o le maualuga o le fale susu.

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga 15188_1

Talu ai nei, o faʻamaumauga fou o tulafono fou i le faʻasaoina o vevela ma taimi o le toe faʻatulagaina o fale ma fesootaiga e aofia ai le faʻavae o le malosi o le vevela. O le mafuaʻaga lena o le faʻafoliga o totonu o fale talimalo o se tasi lea o ona o faʻafitauli sili ona taua o le fausiaina.

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
O le faʻasoasoaina o le vevela leiloa i le mea na fiafia i ai o le faʻafitauli o le oona o le oona o loʻo tu i le atunuʻu o loʻo tulaʻi mai i le atunuʻu ma fale o loʻo mafai ai, e mafai ai ona e faʻaititia le tau o tau. I le aofaʻi o le vevela o le vevela o loʻo gaosia i le CAPATA, Rusia o le 5-7 taimi le maulalo i Suetena, Amerika ma Finilani. O le ata o loʻo faʻaalia ai le vevela o le vevela o loʻo tufatufaina atu e ala i vaega eseese o elemene o loʻo masani ai o loʻo masani ai le paleni (r, m2k / w) i le fale o 120m2. O le Avada Creous o piliki puipui polystyrene o le amo o le vevela ma le mafiafia o le 80m e mafai ona faʻaititia ai le faʻaaogaina o le tele o le tau o le tau i le sili atu ma le 4 taimi.

E vaevaeina le Faletupe o Faletupe i nisi vaega tetele:

Ipu tioata ma fiberslass;

Miral fulufulu;

Kesi-tumu polymers (faga): Polystyrene ma polystyreyre, polylythane ma polysurethane o Bam, Polyedyer

O loʻo aʻafia mai mea faitino ma oloa o latou faiga o latou gaosiga (taʻavale vai, o poloka papa, pepa, pepa, ma isi.);

Fale vevela i luga o laupapa ma fale;

Fetuunai sima: Cellolar sima (fula sima), polystyyne

Vevela malifa e faʻavae i luga o le paʻu manogi;

Vevela Faʻasao mai Inonon gaosiga o otaota.

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
Fale Faʻaeteete ma Isover Mea (Fitu) O le aotelega o ituaiga eseese o faʻafitauli o loʻo faʻaalia o loʻo faʻaalia i le laulau. E fausia, o le mea moni, e sili atu mai mea ma mea e fiafia i ai ma le maualuga o le vevela, pei o le Premam Prevections, o le vasega = 0.1. - POYSYRANY FOMP "(Alliliafter, o le le lelei o le le lelei o le le atoatoa). Ae tele lava o le tele o faʻafitauli o le vevela o le chetmul cretage. O le sili ona fiafia e faʻaalia ai Mea e le sili atu nai lo le 200 kg / m3 ma le graft. I lalo ifo o le 0.06w / (Mks o gaioiga e mafai ona faia o le tulaga autu o le vevela o le fale o loʻo faʻaalia ai ma nisi fale o loʻo faʻaalia.

E tusa ma le 240mln o loʻo faʻaalu i le vevela i le matou atunuʻu. Toto o le suauu O le 20% o le aofaʻiga o le malosi o le atunuʻu

Muamua o mea uma, o le numera o sili ona lelei Tioata ma minerale wool mea Le vaega o loʻo i le gaosiga o le vevela o le Faletupe i tausaga talu ai o le 40-60%. O latou avanoa i le firprooomi, vailaʻau le tumau, tele le mautu, maualalo le susu o le susu ma lelei leo-faʻaaogaina o meatotino. Ua leva na ou iloa ai lau tioata na vaaia o le gaosiga o laufanua, e ui lava i ona mea uma, ae osofaia outou i le galuega, o loo i ai pea i le itu i fafo. Fautuaina tioata tioata ona o le tuʻufaʻatasia o nofoaga fale nofomau e le mafai, ae afai ua uma ona faia, e tatau ona matua faʻaleaogaina ai lava i le potu lava.

O le aotelega o le autu o le vevela vevela

Ituʻaiga o mea leaga Puipui Taualuga Fola Taualuga Faavae, cocoln. fola
Togafiti Fafo Totonu Masonry (Medium Seamer) Tolu-vaega laupapa
Fiberglass ma fiberglass rurga, isover Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. - Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Mineravavite Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. - Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Prestamal faalauteleina polystyrene psb

Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Introupen Polystyrene Foam Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.
Fofo Polythylene Maaalu. Maaalu. Maaalu. - - Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.
Corkccoard Corkboard Maaalu. Maaalu. Maaalu. - - - Maaalu. - -
Pepa tutusa makron.

Maaalu. Maaalu. Maaalu. - Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Peat-Free poloka "GeoCar" Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu. - - Maaalu. Maaalu. -
Faimamago foma Maaalu. Maaalu. Maaalu. - - - Maaalu. Maaalu. -
PolystyreevBeting Nizb Maaalu. Maaalu.

- - - - -
Faavae i luga o le synthetic rubber (*) - - - - - - - - -
Mai Inoki gaosiga o otaota Maaalu. Maaalu. Maaalu. - - Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.

* - synthetic paʻu-faʻavae i totonu o le vevela o le ulagia (Armaflexht ma ac) talafeagai mo naʻo le paipa

O lenei maualuga-tulaga sili ona lelei o le hirmal huslaves ua fai si tele o le maketi a Rusia. Mea mai le fiberglass O le tele o tagata mai fafo ma le fale gaosi oloa. O ia mea e ono siliaa, ae toʻatele e faigofie tele ona faigofie ai, ma sili ona taua, ma e sili ona tatou taua, e saogalemu le galuega. Agai i luma le laina e tatau ona e taʻua le sili sili ona tetele gaosi oloa o lotoa o mea. Isoveroy (Finelani) o se lala o le sili ona tetele ma le matua tioata gaosi oloa i le lalolagi mafatia i le lalolagi na popole (Farani). Isoveroy maua mai tioata gamble c1941g. ma o le sili ona tele gaosi oloa o le fale vevela-fuaina i Finelani (Trading Mati Isover ) ma le acoustic ( Akusto. ) Mea. O le tausaga faaletausaga o le gaosia o le tioata taʻaloga e sili atu 40000 tone. O lenei kamupani o se tasi o le tele o le aupito sili ona tele o le Humarmal i Rusia.

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
Le pito i fafo o le puipui o puipui lea o loʻo i ai le faʻalumaina Ursa. - O lenei ua lesitalaina le lalolagi o le faʻauiga o le Hormal Consussus o loʻo i ai i le staple fib, gaosia i le vaega o le pflediererr popole (Siamani). I le maketi a Rusia, oloa ma le lalolagi-lauiloa ituaiga o le rusach-contentint Rusia-Siamani "Shingerer-Child -

O le gaosiga o le fiberglass e tupu i toetoe o 1500s. O le moli tioata ua oomiina ai papatusi ma pu ma le lapoa o le 4-5 microns. O le iʻuga o le tioata o tioata e i ai le mafiafia o le tusa o le 68rorote, o le mea lea e itiiti ifo nai lo le mafiafia o le lauʻeleʻele o tagata. Ae, ia fufulu i latou i le va o latou lava, o fusia faapitoa e feosofi i luga o le AOE. O le iʻuga o le tioata, o oloa o le le mafiafia ma le malosi o loʻo o mai i le vevela togafitiga e suia ai. I le vevela o 250 ° i, o le aloalo a Bank Bank e tupu, ma ua maua mai i le tulaga tatau. I le taimi lava e tasi, o mea eseese e mafai ona faʻaogaina i luga o le mea: khaft pepa, allimalinus viol, fiblangs, e leai

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
O le Hoode Insecure Scheme e faʻaaoga ai le vevela o le vevela o le vevela o loʻo gaosia i le ituaiga o chills ma le malu, semi-ramid ma laupapa puipui o eseese vaega o ituaiga eseese ma papatusi.

O le Faletupe o le HomeGlass Hermal Hermal o loʻo faia i le ituaiga o livi (101.6 m ma 50mm mafiafia) i lalo o le igoa igoa "Itumalo Tiamovoyzol" (Pese. = 0.036 W / (MK).

Talu ai nei, o le tauvaga tele o le "maa", ma sili atu ona lelei i luga o tioata foliga faamalieina faamalieina mea. Gatafa, wats rockwol. (Denmmark) ma Paroc o Anek (Finelani). Lenei o le e le o le sili atu le faʻaʻoleʻole o mea masani ma vai-reportnt meatotino, ae i le tutusa taimi-mafai. I ona vevela vevela-faaletaulagaina, o meaʻauna faʻavae e sili atu i tioata guma, e sili atu lo latou taugata. O nei mea e faasino i le vaega o le le faateteleina. O loʻo susunuina oloa i le HOMRAMICE oloa o polymers poʻo le pepa i le afi mo le 5 minute. Haiters faia o tioata tioata i le vevela o le 650c, e ausia pe tusa o le 7 minute ma se afi masani i totonu o Isosora. O lenei, o le minerale o aʻa i luga o le basalt faʻavae e le faʻafilemu ma e le leiloa ai le foliga e oʻo i le vevela o le 1000c.

Glass ma Basilt Nelang O mea saogalemu mo le gaosiga ma faʻaaoga mataupu i le fautuaina o le sili ona fautuaina galuega tekonolosi

Powwovol Swormang o le Stafe Group Atterness i le gaosiga o fale fausiaina ma faʻatekinolosi faʻapitoa e faʻavae i luga o le "maa".

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
Banolt Wat Parock (Fing) Faʻamamaina puipuiga mai le vevela, ma mai le malulu faʻavae o mea Paroc ua gaosia foʻi i totonu o le tele ma papatusi lelei Fuafua i luga o le tele o a latou fale vevela o loʻo faʻatautaia ai le tele o le tau mai0.034 i le 0.042W / (MK). Basilt Hormal Creous na faʻaalia lata mai i luga o le maketi a Rusia Nobasil. Izomat (slovatsia) faʻaaogaina mo le siʻitia o le taualuga, puipui ma itupa o le Astic, Faʻatumuina o Vaega Faʻaiʻuga, tuʻuina atu i foliga o papatusi, taaalo ma faʻamatalaga faʻamatalaga.

O se tasi o ituaiga sili ona aoga ituaiga o le vevela o le vevela - kesi-tumu polyymers. O le masani masani ma lautele faʻaaogaina o latou Polyfoam (polystyrene fom) . O le faʻaititia o le vevela o le tetee ma o le afi o fulafula e le o se faʻalavelave pe a faʻaaogaina i totonu o le fausaga faʻatasi ma sima poʻo piliki.

O le polystyrene o loʻo faia e le auala talafeagai (aganuʻu mo Rusia), poʻo le tele o le auala na atiaʻe sili atu nai lo le 30 tausaga talu ai paʻu (Siamani).

O Le Lemu o le Fale o le Puipuiga, o le Faʻailoga autu o le Hormal Intertress o mea, matua faʻalagolago i le aano o le susu i totonu o le 4%. E le gata i lea, i le taumalulu, o loʻo iai i le susu o le susuga o le susu o papatusi, ma le liliu i le aisa, o loʻo faaseʻe ai le mea na faʻaitiitia o le plystyrene.

Faʻamatalaga faʻapitoa o nisi vevela-soʻona mea

Ituaiga o feutagaiga Leaga o le Humarmal Accessity, W / (MK)
Faleoloa fetu. 0.02.
Ea 0,022
Polyearne Faolder 0,025
Styriol (faʻalauteleina polystyrene) 0,027
Maualalo-e (Fenfolgil Sorter) 0,027
ROROC (Baltat Wool) 0.035
Dudwol (Baltt Wool) 0.035
Polyenetyty pope-r 3010 0.035
Faʻasaina o Rolls Linosterm 0.036
Isover (fuʻa) 0.038.
Nobasul (basalt fulufulu) 0.039
"Penosole" (Foam) 0.04.
Corkccoard Corkboard 0.042.
Ursa (lolo) 0.044.
Tutusa (pepa) makron 0,046.
Dekwall (cork creous) 0.047.
Ceramics 0.07
Peat-Free poloka "GeoCar" 0.07
Bimuminius orphalt 0.1.
Vevela Faʻalauiloaina le Cellular sima 0.12.
Malo laupapa 0.25.
Oneone oneone 0,3.
Neavouvodove foma sima 0.45
Fibrofiction 0.55
Malie piliki 0,7.

O nei vaivaiga ua fuafuaina Introupen Polystyrene Foam . I ai o se vai maualalo vai faʻaaogaina (itiiti ifo nai lo0.3%) ona o le tapunia fausaga o sela ma le malosi maualuga o le vaituloto o fale i fafo o fale, faavae, O le faʻavae o pa i lalo, o le a le faʻaaogaina o le tele o isi faʻalumaina e le mafai ona faʻaleleia le siʻitia o le vai o le eleele. I le maketi a le Rusia, o le pito i luga o polystyrene o lo o fai ma sui o le posf popolega (Siamani) i lalo o le ituaiga starodur (Kompl. = 0.02).

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
Mo le tui puipuia o puipui, o papatusi a le aofia ai polystyrene o polystylele o le amo polysyre o posstyrene vasa (tur 224) e ulagia ai 1-31) e ulagia ai le 1-31) o le 1-35. O le mafiafia o le 10-60 mm cjsc "chemical walt" diagi o le sverdlovsk itulagi i lalo o le fesuiaiga o le faauiga.

Ae o le Polymer o loʻo i ai le tulaga o loʻo faʻatapulaʻaina mea e le gata i le polystyrene fiber. Ua leva na lauiloa o mea, lea e mafai ai ona e toe feagai ma faafitauli o le fou-, "leo ma le susu. o Aveesea Polythylene FEAM (PPE) . O loʻo gaosia i Rusia mo le sili atu i le 10 tausaga (Tu 6-55-26-8) ma le faʻavaʻa o le auvae i lalo o le ituaiga o pape-p ma le "wil-rll ma le" lauulu lauulu ". O le lautele lautele e mafai ai ona e filifili tonu le mea e manaʻomia. O le PPE e maua ai le tele o mea mafiafia: Mai ie manifinifi e mafiafia o le fola (mai2 i le 15 mm) ma sapalai i le lautele o le mai0.5 mita i le 2005 m ma luga atu o le 2005 mita ma luga 200. O nei mea e sili atu le saogalemu mo le soifua maloloina ma, taua tele, siosiomaga racks. Talu ai o le PPE o loʻo iai se fausaga, e leai se faʻaogaina o le susu susu ma pe a faʻaaogaina, o se faʻaopopoga faʻaopoopo o loʻo manaʻomia. I le taimi o le maketi a Rusia o loʻo i ai nei o loʻo i ai ni mea faapena o faʻalapotopotoga ese, ae e sili atu ona taugata.

Vevela Faʻasao - manaʻomia teuga
O le fale na lagolagoina ma le faʻaaogaina o mea-falai o mea e sili ona lelei o le manatu o taimi nei Penofolgs mea . O le vaega lea o Polythylene ona o le ausa, coummping mai itu e lua e Aluminum alavai. O le uiga uiga o lenei mea o lenei mea o loʻo faʻatautaia ai le vevela, o le uiga o le tusa o le 0.027 W / (MK), e toetoe lava o le tioata ma le paʻu o loʻo i ai i le tioata ma le paʻu o loʻo i ai i le tioata ma le paʻu o basist.

O se faʻailoga taua o le faigofie o le faʻapipiʻiina o sea mea o se fale vevela: e faʻapipiʻi i puipui o loʻo faʻaaoga ai se fau fale. O se mea leaga, e aoga tele le maitauina o lenei faʻalumaina o le sili atu o le ausa ma le kesi-faitau, i.e. Ua le mafai ona "manava le potu" ma, afai e le o le tuʻuina atu, e mafai ona e fetaiaʻi, e mafai ona e fetaiaʻi ma le aʻafiaga o le auʻauna poʻo le vevela.

O le vevela-islattings mea ma se vevela o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le itiiti ifo i lalo ifo o le 0.06 w / (MK) totogi mai le 5-7 tausaga o le faʻamalosi.

Se isi mea sili ona manaia O le Hormal Consulation na faia mai mea masani ma oloa o latou gaosiga . Ua mafai ona siʻitia mea tuʻufaʻatasia mai le pepa otaota ma le paoa, peliteina ma isi fusiua ma isi. Faʻatulagaina ma vailaʻau e faʻaititia ai le susu susu, antiparenis e tuʻuina atu ai mea o le le mautonu ma ansisptotics, o mea e lelei ai i fafo, o le taeao). O mea o loʻo tuʻuina atu o se eco-vai poʻo le ituaiga o panels.

O le uluai tagata vevela o loʻo fuafuaina o loʻo fuafuaina i totonu o le taulaga o Khezhetsky Tver Region. Peat-Free poloka "GeoCar" . Tu i luga o le puipui i fafo, poloka (0.510,250,88M) e mafai ona maua se avega o le 8-12 o le US2, ma le mafiafia o le 0.5m e fetaui ma le oona ma le mafiafia o 2.2 m (graft. = 0.078 w / (MK). Ma o le le faaleaogaina mama o lenei mea o lona lanu mama.

O le fou fou vevela e Papatusi ma Rolls mai Corked Cork . O mea e faia mai le vaega pito i fafo o le Corteex o le Metitirani ork ok. O oloa na faia o le pito i lalo o le ata e manaia ai foliga, o loʻo aʻafia ai latou ma le faʻaaogaina o le taofia o nofoaga o tagata nofomau. E masani ona faʻaaogaina le oona mo le faʻamalosia o fola. Corkboard Hormal Intertation Storess mafai foi ona faʻaaogaina mo le ova ma le puipui i fafo.

Manaomia ona taua O. Faapitoa pepa vevela vevela , pei o le "fale mafanafana", "Faʻalugeal", e uiga i le vevela o sanu (poluasm, o le "ma" ma "ma le" ma le "asmomoous" ).

O lea, ina ua maeʻa le faʻamaʻi o lou fale, e iai se avanoa lelei e filifili ai ma faʻaaoga na vevela-soʻotaga mea e sili ona fetaui ma oe.

Faʻamatalaga faʻapitoa o ni tioata ma minerale o aʻa o le feʻe

Fale gaosi oloa Meafaitino Ituaiga / vaaiga Leaga o le Humarmal Accessity, W / (MK) Tau, $ / M2
Isover (Fitu) Glasswater KT-11 / lisi 0.041-0.036 Mai le 2.
Ct / lisi 0.041-0.036
Kl / ogaumu 0.041-0.033
Kl-a / ipu 0.041-0.033
URSA (Lusia-Siamani) Glasswater M-11; M-15;

Mai le 3.
M-17 / lisi 0.046-0.044
P-15; P-17 / ipu 0.046-0.044
Paroc (Finelani) Basalt wat. Il / ogaumu 0,0365 Mai i le 6.
A-IL / PATE 0,0335
Im / lisi 0,0365
Dudwol (Tememurk) Basalt wat. Flexix batts / ipu 0.035 Mai le 5.
Batts-42, -40, -488 / ipu 0.035-0.033
-80; -100; -160 / ogaumu 0.035-0.033
Rollbats / lisi 0.036

Faitau atili