E faʻapefea lau '' ulo '' Hat?

Anonim

O le filifiliga o mea faigaluega mo potu Bilir: vaega autu; Ituaiga o tagata e siosiomia, pagota, fau lafu; Fou auala i le fusi.

E faʻapefea lau '' ulo '' Hat? 15192_1

Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
Boiler ma fale gaosi fausia lapisi elemene
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
Nodes o fale gaosi oloa mo fusipaʻu potu
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
E faigofie ona gofie tane suauu i le faitotoʻa, ma o loʻo faʻatino la latou fono.
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
O le Bumlaulative Boiler e mafai ona sauni le vai vevela
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
Lua-tulaga o le amorcheric husch-aoga vevela vevela
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
Fan Burner o se vaega faigata o loʻo taʻua e otometi
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
O le otometi utu tulafono faatonutonu e mafai ai ona faia toetoe lava o soʻo se manaʻoga mo le vevela o le sapalai auala
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
O le Acculaulative Boiler (ACV BELGGIM) o loʻo taofia lelei i luga o le puipui i le pa, ma o paipa na tuʻuina atu i le konemuina o le kapeteni
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
O le faʻaiuga o le tapenaina o le vai o loʻo fesoʻotaʻi i le malulu vai sao, lea e aofia ai: faʻamalosia le faʻaititia o le faʻamamaina manifinifi
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
I le mama a le Peraimeri, na ia te muamua muamua le fafaga ma toe faafoi i luga o le tagi ole tagi le tagi, ona muamua ai lea o isi meafaatasi.
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
Lua-poloka potu boiler potu - o se auala e faʻatuatuaina ai le vevela ma le mafanafana i le fale
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
O vaega o le saogalemu e faʻapipiʻi i luga o le booler ma i luga o le boiler ma e fesoʻotaʻi i le alavai i totonu o le afi
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
O le steel tulivae o le chimney paipa (o le kamupani "eltit", Lusia), laei i luga o le pou o le boair, o loʻo taofia e le oona o le fale o le fale
Faʻafefea ona faʻamafanafana lau faʻaputuga?
E mafai ona e faʻaosofia le aveeseina o le ea paʻu mai le vai e ala i le faʻaaogaina o se pamu ma le tagata faʻatau (mo se faʻataʻitaʻiga, o le UPS-25-60 i luga o Grondas, Siamani)

Mai le fegalegaleaiga o le Boiler ma le faʻafanua faiga, vevela ma faʻamafanafanaga i totonu o le fale o loʻo faʻamoemoe saʻo. O lea la, e manaʻomia le toe teu i le mea moni o le laina ponaivi oriopo nei ma le iunite o le faʻaaogaina ma elemene o le otometi.

Talanoa e uiga i le filifilia o meafaigaluega mo boailer potu

Vaega faavae mo Boiler potu

E ui lava i le mea moni o tagata faipule e lauiloa i sisifo o loʻo mafai ona galulue i totonu o le 25-30 tausaga, o latou tagata faʻatau e le mautinoa e sili atu nai lo le 1-2 tausaga. O loʻo faʻailoa mai ai o loʻo iai ni a tatou faʻafitauli i le matata faʻapitoa o le boler ma lona isi faʻamatalaga.

O le poleti ma isi mea o loʻo i ai i le fale mo le faʻamafanafanaina o vai (o le "Meaʻai o le Vaivai o le Space Sorm, DHW") e taʻua o le Pourer masini. O le vaega o loʻo iai (i le potu Boliner) e mafai ona e faʻaalia le fa o elemene autu: Bioler, Burner, Autoner, Autop ma fusi. I lenei tulaga, i lalo o le vevesi, e tatau ona malamalama o se seti o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻatasi ai ma se tapuni, faʻatonutonuga ma isi faʻamalosia meafaigaluega ma iunite.

O le faʻailoga e tatau ona fatuina tulaga masani mo le faʻagaioiga o le ponaivi, ma pe a fai o le a le i ai, ona faʻafitauli lea i le faʻamafanafana. O loʻo faʻatau faʻatasi ai ni vaega o loʻo suavai faʻatasi ai ma le TO'āi, i isi, latou te manaʻomia ona faʻatau eseʻese ma ua faʻamalieina i luga o le nofoaga. E pei ona tatau ona atagia i le poloketi. Mafaufau, o kamupani eseese e ese a le au faipule e ese lava. Aua le "faʻatau" i le tau laʻititi o le polero. A faʻatau, ia mautinoa e faʻamatalaina le mea tonu e aofia ai i le afifi o masini.

Tagata faipule

O le filifiliga o se ituaiga ituaiga o Boiler o loʻo fuafuaina muamua e ala i le sili atu le suauu o loʻo i totonu o se nofoaga ma au mea tau tupe.

Eletise eletise. A faʻapipiʻiina i latou, o le faʻafitauli tele o le faʻaaluina o le faʻatagaina e tuʻuina atu le malosi o le eletise eletise (o se tulaga faigata tele i le sili atu 15 kw) ma le pa eletise. O le sili ona talafeagai le faʻaaogaina o le eletise mo le faʻaaogaina o le faʻamafanafana o le "Scandinavian Packable", pe a faʻaaogaina le eletise (mo le faʻapotopotoga, ma le fesoasoani a le au faʻapotopotoga o Esav (Suetena), Zee "Stanfav-m" ma isi. Ma o ia i le po o le po (lea e tatau ona tusia).

O le tau o le boeir o 40-70% o le tau o le potu Bililer potu, lea, i le taimi nei, i le 30-50% o le tau atoa eria (Kinmera, i le faaopoopoga.)

Mo le faʻasino (tusa ai ma le taʻitaʻi faʻapitoa o le kamupani "New Rusia House" S. SokOlolov): 20 tausaga o faʻagaioiga o le 150m2 o le a avea ma Ianuari o le a avea ma Ianuari o le a avea ma nofoaga o le 150M2) I le faʻaaogaina o le boiour: Eletise- Bifeng- afe, Trusel Nugree. ma le kesi- $ 8,6 afe.

Kesi. Muamua o mea uma, o le a tatau ona e "ao mai le tele o pepa: faʻatagaina i le sapalai i le fale o le kesi paipa, faʻatagaina (tuusaunoaga) i luga o le Burner O nisi lisi o loʻo iai le faʻatinoga o le mafaufauina o malosiaga i le va o le faʻatau, o se kamela faʻatuatuaina ma auaunaga sili atu. Gackkes kesi paipa o le a taugata ai i le $ 50 o le mita le mita. O le mafuaʻaga autu o faʻafitauli pe a faʻapipiʻi le kesi o le kesi o le kesi o le kesi (aemaise i le taumalulu) i le 6-8 mbar (60-80mm vai.). I le taimi lava lea, e toʻatele e faʻaulufale mai le lafu e le masani ai ona galue, aua Fuafuaina mo Europa Creent Production Standard (mai le15 i le 20mpar). E tatau ona e vaʻavaʻai atu i le boiofor ma le sili atu le faʻatuatuaina.

Suavai suauu broulers (E masani lava ona valaauina i latou posuai). Aveese e leai se pepa mumu sepi mea, ae o lo o iai isi faigata. Ma o lea, ona o le siʻitia o le siʻitia o le sulfar i totonu o suauu a le atunuʻu, o oloa a lona matata e matua faʻamalosi ma faʻateleina ai le 'oti o masini. E le gata i lea, o faʻafitauli faʻaopoopo e mafua mai i le manaʻomia o le faʻamamaina. O le faʻalogologo i lenei ituaiga o suauu suauu mo le vaitau e manaʻomia tele tele (7-10 tone). Mo lona teuina ma le puipuiga puipuia, o tane faʻapitoa o loʻo manaʻomia (aoga ia le itiiti ifo $ 2000) ma se isi potu. E manaʻomia foʻi le mautinoa o le avanoa e ulufale ai i le ulufale mai o le Tanker ma tausia lelei le faʻavaivai o tane.

O lenei i le maketi o le boiler meafaigaluega e mafai ona e filifilia ni vaega se tolu o tau. O tau maualuga o loʻo iai oloa o ia ma le lalolagi ma igoa o le lalolagi e pei o le Dietrich (Farani), WIESSmann, CALCAND, CALCENT (Siamani). I le averesi tau ma ma le maualuga-lelei lagolago lagolago o le faʻavae aoga ma tagata faʻatau, tagata fai pisinisi o le Kamupani Bosch (Siamani), ROCAC) (Belgium), protherm (slothermi (slovakia), agaga mafaufau (Eleni), "ZoLalk) (Podutuk) ma isi. Manatua o le tau mafai ona mafua mai i tagata fai pisinisi.

O le iloa o ni matata o le a fesoasoani e faʻamaonia ai lau filifiliga. O le mea lea, tatou te gauai atu ai i faʻasologa lautele o faʻataʻitaʻiga a tagata polosilava, ma poʻo fea le auala poʻo le isi na feagai ma le tagata faʻatau. O le mea lenei "mitiafu" (vevela fetufaʻi), o le numera o ni kolosi, o le aofaʻi o "ofutino", o le mamafa ma mamafa o le polesi. O le vevela vevela e faia o uʻamea uʻamea, leaga-onoʻesega uʻamea ma apamemea. O mea e aʻafia tele ai le faʻamaumauga a le boler, lona faʻatulagaina, lapoa ma toe faʻaleleia foi tekinolosi.

Filifilia o le Bioner, matamata i le malae masani o le kesi e tatau ona sili atu i le 13 meBar (le itiiti ifo, sili atu).

O le filifiliga o le ituaiga o Boiler o loʻo fuafuaina muamua e le vaega taua o le suauu i lenei nofoaga ma au mea tau tupe. Lelei tele o le ea e tatau ona mautu i se kesi mamafa o le 6-7 mbar.

Lafo uʻamea uʻamea vevela Faia vaega, e faigofie tele ona fausia ma toe faaleleia. O lo latou lelei o le maualuga e maualuga atu i le vevesi. Ua masani ona taugata iroupi iron polesirs nai lo Steel. Latou e sili atu le manumalo mo suavai suauu ma maualalo-vevela bolivers i faiga ma vai vai maualalo, I.e. O fea o iai le ono mafai ona fai Ae o le le lava o le le lava o le le lava le faʻamalosi o uʻamea, o le vevela vevela, o le vevela o le vevela e nofouta i le le fetaui ma le tamoʻe o manu. O le mea lea, e fafaga faʻailoga uʻamea uʻamea ma vai malulu e mulimuli mai pe a uma lo latou maalili pe telegese (seʻia oʻo i le 6h). O ia laei faataafe e sili ona aoga i le tagata leoleo. Lelei, o le palasitika uʻamea uʻamea faʻaaogaina de Diettrich, Burerus, protherm.

Steel vevela vevela E mafai ona faia i le ituaiga o faʻalapotopotoga eseese, o aliʻi ma paipa. E le mafai ona latou fautua i tuutuuga o auaunaga, e pei ona lafo ironi uʻamea, ae toʻatele i latou i teteʻe atu i le malaia. O le mea lea, faʻatatau i totonu oi latou, eseese a le vai o le boler ma le auvai o loʻo faʻaaogaina ina ia aua neʻi tulaʻi mai le vai leaga.

FOLAFOLAGA FOLAFOLAGA I le ituaiga o miliils ma paipa e masani ona faʻaaogaina mo tagata e maualalo le malosi o le malosi, o le tino faʻatino. Latou te manaʻomia le faʻaeteete faʻapitoa, ona A alu vave vai mai le polokalama. Mo le fola o le fola "mitiafu" i le ituaiga o se tasi-alavai o pupuu conpper copis e aoga cedyne asness a le au anirs tau. E faigofie ona aveʻesea, mama pe suia.

O tagata mativa e nofofua ma lua-agalelei. O luma, tasi le vevela o le vevela mo le puleaina o le kamuta. I le tulaga lona lua, o le vevela vevela e sili ona lelei le vevela mo le mana o le DMW faiga faiga ua faalauiloa i totonu o le mamanu o le boler. E mafai ona avea o se tafega poʻo se faʻafitauli (faʻaputuputu) ituaiga. O le mea mulimuli na masani ona taʻua o se tagata faigaluega ma faʻaaoga sili atu nai lo le tafe. I le avea ai o se tulafono, o le voluma o le fale e fausia ai le boiler faia laiti (e oo i le 130l), ina ia aua neʻi faʻateleina ni fuaitau ma le mamafa o le polesi. E lava lea o se aiga o 2-3. E toʻatasi-suauʻu faʻasolo i totonu o le aufaiva e le taugofie nai lo le taʻamilosaga-mataga faatanoa, ae ia i ai vai vevela i le fale, i le muamua e mauaina se pole. Ae o le mea mulimuli e mafai ona filifilia ma ua na o oe lava.

Tagata faipule

O le faʻaputuputu o le Bauler o le tele o voluma (sili atu nai lo le 200l) ua lava lea o se aiga o 4-6 tagata e mafai ona fiafia i vai vevela i le masani auala. E faigofie le vevela o le vai i le po e oʻo i le 60s, ona o sina mafanafana. O le mea la lea, o le sefeina o le tamaoaiga, o le saogalemu ma le fua o le a faia i le ono itiiti ifo nai lo le vevela faifai pea i le 50c. Ae, i vai mafanafana, ma silisili aʻe o le boler e mafai ona faʻateleina siamaini o siama. E aoga le mulimulitaʻi i le tulafono lea: Suavai taumafaina faʻapipiʻi ina ia e le sili atu nai lo le 0.1 pei o le vai malulu o le a maua le taimi e faʻamafanafana ai. I le faʻaopopoina o le, e tatau ona vevela vai i le 75-80s ma le 10-20 minute mo le maʻi. Afai e sili le malosi o le pule a le kolosi nai lo le manaʻomia le vevela o le vai i le faiga tāmago, o le sologa ua mafai ona tupu i lona faʻagaioiga. "Fook", i.e. Anapogi ma masani le malosi o le pa puipui i luga o le afi. E masani lava, na faaitiitia le olaga o le boler. O le mea lea, o le malosi o bouler na o le manaʻomia o se otometi otometi e mafai ona foʻia lenei faʻafitauli. E aofia ai ma le vevela o le saogalemu o le vai malulu e vevela i lalo o le omiga i lalo o le vevela o le vaomatua na vevela i le vai mai le poler. O le mea autu o ia faiga e masani ona saunia mo le maua o se aofaiga o le vai vevela, ae i le taimi lava e tasi e sili atu le malosi e sili atu nai lo le lautele.

E tusa ai ma le tele o le vevela o le vevela fesuiaiga o le boliger, tagata faʻapitoa e ese manatu. E aoga le mafaufau i le faʻatau atu naʻo le lua tulaga: O le faiga ma se maualalo-mamafa poler mafai ona faigofie ma faʻatumu pe tuʻufaʻatasia lele; E tali vave i au okitomis ma o lea e maua ai se vevela vevela i le fale.

Fulufulu

O le kesi e lua o ituaiga o lua ituaiga: atmosheric (tui) ma le fiafia (pun). O le suavai o vai mumu na faia na o le fan (po o le "puʻeina"). O lea e iloga ai i le auala o le fausiaina o le le mautonu suauu-ea fefiloi. Ituaiga uma o Fao, i le tele, "faʻapipiʻi" mai Auala na toetoe lava o mea uma na mafai. Le isi, ua uma ona i ai i ata o ni tagata faipule, e mafai ona faia nisi o le susunuina o le suauu o le suauu o oloa (so-faaigoaina chic stary (Lelei Atoa) ma faʻaititia le faʻasaʻolotoina o povi leaga i totonu o le ea. Afai o KPD. Le poleror e te filifilia o le 92-95%, aua le saili mo le sili ona lelei, ma iloiloina isi faailoaga. Aua le taumafai e faʻatau se boair ma kpd. 100%, e tusa ma le faʻasalalauga. O le fuainumera o le 100 o se togafiti o le fuafuaina o le fuafuaina. E mafai ona maua ni togafiti e ala i le faʻaopopoina o le vevela, fusi le vai o le vai e mafua mai i le kesi kesi. O le faʻalavelave ua naʻo le 2-5 l / h o le caustic custonate e tatau ona faigofie ona tuʻuina atu. O le faigofie auala e agai ai i le Forwer ua faʻaumatia i fale togafitiga togafitiga. O le naunautaiga masani o le a faʻagaioia i le faʻapitoa o le masani ai, e le fuafuaina i o matou tau kesi. O le itu mautu, aua e te fulitua mai le au fai pisinisi o tagata Amerika ma Kanata, vaʻai i le uiga o le K.p.d., tutusa ile 80-82%. E matua ese lava le faʻaaogaina nai lo le avanoa i Europa, ma lona tau taua o 11% laʻititi ifo nai lo lena o le tutusa Europa Uo Uelers.

Ina ia faʻaititia le taumafaina o suauu, e mafai e le tagata fufila ona lua-ma tolu-saosaoa sui (modulation), mo le vase o loʻo aofia ai oloa (hansa), etc. uma laasaga uma o loʻo aofia ai i le E naʻo le tele o tagata faigaluega o le taimi e manaʻomia ai le vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le auala e malulu pe i totonu o le "taele" aso. E masani lava o le tasi lava sitepu e faigaluega, ma o lena i le faaitiitia mana. O lenei mea na te iloa le olaga o le boeir.

O le aufaioloa a le Atmopheric e taugofie nai lo le Fan, Galulue lemu ma lafoina ma le Cloor. O la latou autu autu o le susunuina o le afi e le tumau i luga o le kesi, o le mafuaʻaga o le mumu lea o loʻo latalata atu pe "nofo" i luga o le taʻavale, e mafua ai ona mu.

I totonu Fan Brungers O le fausia-i le fan e fausia ai se ea tafe na toso ese (tui) kesi mai le au faitele. O lea, e le fefefe ai manu felelei i se kesi eletise i le 5-6 mbar. O se mea lelei o lenei ituaiga e tusa ma le tele o le tasi-mataga poler o le averesi tau. O lona uiga o le le lelei o le Fina taotoga (e oo i le 40-60 DB, pei o se moli moli). O lea la, o le polerer ma se mea e totoe e tatau ona tuu i totonu o se potu malolo.

Suavai Fan Burner I ai se pamu i le pamu mo le pamu i luga o le tane mai le tane. Latou te le taumamaina le taugofie nai lo le kesi ona o le faigofie o le pulega pulega o suauu suauu.

Fan Burner e mafai ona tuu i luga o tagata matitiva, o le lisi o loʻo fuafuaina e le Gosgortkhnadzor. O le paʻu o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga aofia ai oloa o Kalila, Riello, Hansa (Siamani), Bentoy), Elco (Swedzer).

Otometi

Otototi e nafa ma le saogalemu o le boeil ma ave le puleaina o aso uma o le System. E tatau foʻi ona faʻailoa mai galuega faʻatonu: Le i ai o le mumū, o le paʻu maualalo ma maualuga kesi, o le i ai o le tiʻetiʻe uila, le sili atu ma le maualuga o le kalama. Filifilia o le Booikar, fesili poʻo fea o galuega e faia e faʻatau oloa.

O le tulafono faatonutonu o le vai o vai (poʻo isi Coolay na faʻaaogaina mo le faʻamafanafana) e mafai ona faia i ni auala eseese.

I le tele o mataupu, o le tau o le potu vevela ma le potu o le potu o loʻo faʻatonuina (tau e tusa ma le $ 40). A oʻo le vevela i le tulaga faʻapitoa, o le burner ua tape ma toe liliu pe a fai o le potu ua maalili. O le metotia e le o se faiga faigata ma sina lavelave, aua O le Boiler e masani ona iai le vai i le tele e mafai ai, a o potu e aunoa ma le le fiafia e mafai ona malu. Faʻatulagaina o tagata faʻapopole i luga o le swititors ma se vevela o le paʻu i luga o le fafaga paipa poʻo se osofaʻiga na fausia i le booler e mafai ai ona faʻaitiitia ai le suavai. Lelei, afai e te faʻapipiʻi se otometi utu Pule Faʻatonutonu (mai le $ 500 i le $ 1500), ona fetuʻutuʻutuʻu atu lea e tusa ma le tele o mea o le eletise oso i luga, taimi ma malepelepe i meaai. A aunoa ma le fesoasoani a le vapige stabilizer, o se lipe-network faamamaina ma se poloka o le malosiʻaga o le talitonuina o se potu bolir, o se tulafono, e le mafai ona ausia.

Fagu poloka

Ina ia faʻaaogaina atoatoa mea uma o le boler Bouler, e tatau ona faʻapipiʻiina lelei i le nofoaga ma fesoʻotaʻi ma le tufatufaina o le vevela ma le DHW system potu. I le mea na tupu, ua aliali mai i totonu o lenei itu. I le aveeseina atu, na amata ona faatuina i le ua atiae i le potu o Biairr nai lo le tasi Bolile - lua, ae o le afa-mana. I lea tulaga, o le tasi o le faipule e mafai ona tuʻufaʻatasia pe fuafua i luga o le lautele o le puipuiga o le malulu. E leai sona aoga. Muamua, o le le ono ono mafai ona foia le toilalo o tagata fai nei ua mautinoa vave le fale e aunoa ma le vevela o le a le tumau. Faʻailoga lona lua, o le lelei ma le faʻamafanafanaga o le tino faʻateleina. A uma mea uma, o le mana tatau o le māmā e manatu o le vevela lea o aso malulu malulu, ma e naʻo le 15% o latou uma i le vaitau o latou vaʻai i le vaitau ofa. A o tagata faipule e lua, o le lona lua o loʻo ki pe a fai o le manaʻoga mo le vevela o le vevela. Sili atu. E galulue faatasi ma le sili atu le umi taamilosaga, i.e. Ma se numera laititi o le liliu i luga o le burner, e faʻateleina ai lona tumau. Ia, o ni tau faaopoopo mo le lona lua mo le Bili. Iso moni, o se filifiliga talafeagai o tagata fai polesi ma isi meafaigaluega a le faaputuganeila, o lenei le lava e mafai ona tatalaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fatu ai fale Bilival Fale o Bauler o Bauler, sa faʻatautaia e le au taʻavale taʻavale fou o se potu fou ma le tele o le dc24 d54kw mo lona faʻatinoina. I le taimi lava lea, o le lua-sela potu booler potu i le 240 = 80kw ma le 200 litter boler tau e tusa ma le 3-4 aso. Malilie naʻo le tasi le ponaivi e mafai ona faʻatauina mo le tupe i nisi o kamupani.

O le aano o le fou fou e pei ona taua i lalo. Boiler poʻo le Boilers fafaga le pamu coollant i totonu o se puʻupuʻu puʻupuʻu-muamua mama. Matou te faia ni popo mo le fafagaina o lala ma le vevela tagata faʻatau: Fuga o laʻau ma le laʻei, ofu mafanafana, ma le fiafia i ai. Ua pa le pamu i le kapeta i le vevela o le vevela. Taitasi tulaga lua o loʻo tuʻufaʻatasia ma lona pamu ma "faʻalauiloa" mai le mama a le Peraimeri e matua mafanafana pe a manaʻomia. E faamaopoopo le taotoga o pamu o le Peraimeri ma le lua lona lua, o le filifiliga o le vai filifilia ma lona toe foi mai, leai se isi 300mm mai le tasi ma le isi. Afai o lenei tutusa vaega o mama e lua ua puʻupuʻu, ona avea lea o se magagana e faʻalauteleina ai tane mo le mama lua, e aunoa ma le vevela o le mama muamua. O sea polokalame e mafai ai ona e faʻatautaia le laʻitiiti o paipa ma tapuni-o atove. O le a matou faamatalaina e uiga i se lisi auiliili o le ata.

Faʻapipiʻiina o le sprapping of the Boiler potu amata ina ua uma ona ulufale i le kesi paipa ma faʻapipiʻi le kesi mita, faia eletise eletise ma le tafe o vai malulu. O le poler e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le fola ma le le mautonu o le faʻamamaina ina ia mafai ona tuʻuina atu le avanoa i lona asiasiga ma mo le ea i luma ma le lava ea. Ventilation pu e tatau ona faia ma le tapulaa avanoa. A fafaga le ea mai le auala, o le vaitusi e tatau ona o le tele o le tele o le fua o le 600mm2 i luga o le 1kw o le palera. O le Oberlet Chimney o le Boiler o loʻo fesoʻotaʻi e le Shioble Chimney ma le tatalaina i le puipui o le potu, o loo alu i le paʻu o le fale - chimney.

O le pese o le fesoʻotaʻiga sili ona taua o le system, faʻaopopo ai faʻalavelave, ma o le a mea e talafeagai mo le e faʻataʻavaleina ai le boler. Tele le umi poʻo le tele o vaega o chimneys e mafai ona oʻo atu i le supercooling o le flus scas, ma o le mafuaʻaga, o le faʻalumaina o le cistney, e oʻo atu i le faʻasologa mo le 5-7 tausaga o lona taotoga . O le mea lea, o loʻo faʻapipiʻi malosi ia chimone i se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo pipiʻi totoʻa i totonu, ia lelei tele tele ma faʻamamaina pu. O loo iai le Alii e lelei le lalagaina o pipine uamea (nofofua ma lua-vaega).

O le vaega taua o le fusi o le faʻalauteleina o le tane na tautua ai e taui ai mo le faʻaopopo ma le vevela ua siʻitia i le leo o le tau malulu. O lona aoga ua filifilia e ala ile fuafuaina o lea, ae tusa lava ma le 10% o le vai vai i le polokalama. Ma le maualalo o le vio le tane, e mafai ona toe setiina vai vevela i le auala tele, ma o le a tatau ona toe faʻapipiʻi le polokalama (fow) ma le popo vai. E ui lava o le fafagaina o masini e masani ona aofia ai i le fusi, o le taimi masani "postaum" o le vai e tau atu i le fua o le fua ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le lamatia o le tino ma le mamafa o le tino susulu. Faʻapipiʻiina o paipa amata ona o le faʻaleleia o le boiler ma faʻalauteleina le tane. Plongs o loʻo faʻapipiʻiina pamu, ea ma le ea ma le palapala. Sa faapipiiina au ma alavai tau fuati i le boiler ma le polero. O paipa o loʻo iai pea ile faʻamaloloina o le BASpen o le paʻu o paipa, aemaise o le paipa pai, e leʻi faʻasalalauina i le boeler. Ona faʻapipiʻi ai lea o le utisa, e le fiafia o le aufaʻamama, o le vevela ma le vevela.

O le eletise eletise o loʻo faia, e fesoʻotaʻi le eleele. Ona iai lea ma le tele o sailiiliga ma maeʻa tapenaga mo le faʻatinoina o le potu ua maeʻa ai, ae o le talanoaga e tatau ona teteʻe atu i nei uma.

O le faatonu faafetai o le Faʻatonu o le Mostercow Start "Ryk-Hydromontazh" S. Sovortsky mo le fesoasoani i le faʻalapotopotoga o ata.

Faitau atili