Lanu i le sikuea: Tele poloketi

Anonim

Fitu Filifiliga mo le toe fuataina o le poloka o nofofua ma lua-potu potu ma le atoa o le 92 m2 m2 i totonu o le fale o le cee o se faasologa o ceve.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi 15194_1

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Potu malolo
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

O le taimi lea, o tusi ata na o loʻo faʻatautaia ai se poloka o fale toʻatasi ma le lua-potu potumoe fale mautotogi i le fale o le CES. O le aofaʻiga atoa o fale puipui o le 97,4M2.

Ae le i toe totogi le toe faaleleia, e manaʻomia le mauaina o se faʻamatalaga faʻapitoa i le tulaga o mamanu o lau fale i le mosoline vai. I le faʻaopopo, faʻatagaga e galue ai mai le Itumalo o loʻo manaʻomia le Komisi Intebletortation.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina o se fale mautotogi ae leʻi fuafuaina

I le sili ona lelei o le aso nei

Masalo o le toe foʻi mai o mea e leiloloa, amioga, "o Moscow" Nountyyle, Nostangory i le talaʻaga o mucovary, faʻamafanafanaga ma masani masani, faʻamafanafanaga ma le faʻafanua masani.

I le tele o taimi i le fonotaga muamua ma le Tagata Faʻatau e te faʻalogo iai: "E masani a matou aiga, matou te galulue lelei i le tulaga masani masani ma manaʻo i le faiga masani masani."

O se tasi o faigata taua o le uluaʻi fuafuaga o le le atoatoa o le talepeina poʻo le gaoioi o vaega. Kschastina, o le anotusi o le tusiata ma le mamanu e le gata i nei gaioiga. Vosnale tagata faʻapitoa e maua ai mea uma e tuʻuina atu ai se fale mautotogi ma "laumua" fuafuaina tagata taʻitoʻatasi. O le alatele e faia i se sitaili sitaili: koluma, Gyptum ofaga ma le pito i tua, o le faʻata ma se maota o le "i lalo o le faitotoʻa. Potu, o le fea o le nofoa malolo o le Nicholai vaitaimi o loo i ai i luma o le leoleo. O le apaau taumatau o le potumoe. O meaʻai e 'ai o loʻo faʻaogaina lelei ai elemene o vaega eseese o sitaili. Meataʻalo, Kuchet, taʻalo faʻamaeʻaina - faia i totonu o le faʻamalologa sitaili, console laulau ma faʻaata-Farani rococo, teuteu koluma o loʻo spelsid i lalo o lau vasega.

O le potu 'ai, o le umukuka ma le potu malolo e fesoʻotaʻi e le aufana. O le afi afi e mafai ona faapipiiina pe a fai o le fale mautotogi i luga o le fogafale pito i luga. Nai lo le le mautonu tulaga o se alamanuia faʻataʻitaʻiga mo se TV, faia e okaina se le-le-le-le-le-le-le-o loʻo i ai ma le latalata i le tino. O le taualuga ma le maualuga o le faʻauiga o le fuʻaina ma le classical chandelier e le sili atu nai lo le itu i totonu.

O le isi potu o le ofisa, o loʻo i totonu o le tagata e ona le pule mai le taimi tuanaʻi i le taimi nei. O fata o loʻo teuteuina i ni foliga mafanafana mo tusi, papaʻu papaʻu, pa, faʻapea foi mo TV, leo ma mea pupuʻu. O le ogatotonu o le potu o loʻo nofoia se faʻatiga vaivai e tosina mai ai le lautele o ia lava. O le laulau, o loʻo latalata ai, faigofie o loʻo siʻosiʻomia i luga o le aquarium faʻafetai i le puʻeina o le hinge.

O vaega uma o le taualuga o loʻo faia o le mama. O le kapeneta i lalo o le TV i totonu o le potu malolo, faʻapea foi ma fata i le ofisa o loʻo faia i le Womproof plawotch ma digwall faʻavae i luga o le laupapa poʻo le uʻamea. Upu mea ma mea faigaluega mo le vaega o loʻo i totonu e lava avanoa ma masani i le asō.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola vaega Mamanu (Italia) 4m2. 60. 240.
Umukuka, potu malolo, s / y, van. Koma. I fafo atu o fafo 41MA2. 25. 1025.
Potu potu, kapeneta Tau o le tino. 45m2. 35. 1575.
potumoe kapeta 16m2. tolu sefulu 480.
Puipui Faletaele, faletaele potu. Pati Citimic 47m2. 25. 1175.
Taofia Hall, Kitchen, Faleoloa Taumafa Venetian Plaster 120m2. tolu sefulu 3600.
Kapeneta Suavai Sporter 47m2. sefulu ma le valu 846.
potumoe puipui puipui 40m2 sefulu ma le lima 600.
Coullukov Le mea atoa Palakalafa 100m2. tolu sefulu 3000.
faʻapipiʻi 100m2. lima 500.
Gyplum deor. 250 m / n 10 2500.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa van. Potu, c / w, potumoe Totonu o le aufaasusu i totonu. 3 PCs. 700. 2100.
pupuni Potu 'aina, potu malolo, kapeneta, potu potu, faletaele Uamea palasitika 12m2. 260. 3120.
Vasega Le mea atoa Uamea faavaa ma plasterboard po o le vai vai vali 55m2. 60. 3300.
Atoa 24061.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Potu malolo
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Matagofie o le Italia mamanu

O lenei galuega ua fuafuaina mo se aiga talavou e manaʻo e maua se fiafia ma le talafeagai. Faʻavae faʻavae o lenei talosaga - faʻatuatuaina, teuga tupe ma faʻaaogaina pe a fatuina meafale i totonu, moli moli o oloa moscow o oloa.

O le faʻavae aoga o le fale mautotogi o loʻo tufa i se auala e 2-3 tagata e mafai ona faʻaaogaina i le tulaga ma ana mea talafeagai mo tagata uma. O le potu malolo, o loʻo masani ai ona alu paaga poʻo uo o tagata e ona, faʻaaogaina o meafale orizhetto e mafai ona faamalieina uma talosaga mo lenei vaega lautele. O se tulaga sili ona faʻamalolo le sitaili o le potu malolo o loʻo tuʻufaʻatasia le tele o lanu o le faʻauma o mea ua maeʻa, ie afu ma laʻau. O moli o le sconce ma le foloa lamepa e faia o le faapitoa oplflex mea. I totonu o nei lamepa, lanumoana membranes o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo suia le malosi o le malamalama ma fatuina se tulaga ese o le "malamalama".

Faʻalauiloa Loggi avea ma vaega o le ofisa. O iinei le taulaiga o loʻo i luga o le laulau tusitusia o le Pegasa Model Replayx mai se Laitifa o le fausaga i lalo o le pule, e mafai ona suia e faʻaaoga ai le palepale tioata. O se tamai faletusi na aoina mai frigsetto modules ua nofoia se avanoa avanoa i lalo o le faamalama.

O le potumoe e faigofie ma aoga, e pei ona ofuina le potu ofu i totonu o le potu ese ma ua natia i tua o faitotoʻa o le Kamupani Rimodes ma le Skiol Wallut ma le Skioks Walnut ma le Skioks Walnut. Mai le laau lava e tasi, o le moega o le katja faʻataʻitaʻiga ma lotoa laulau e faia.

Tamaiti mafai ona atoatoa mo le tamaitiiti o soʻo se feusuaiga. O le moega o le tamaitusi o le Jung Addle e faʻapipiʻiina o uili ma faigofie ona agai atu i le faʻamalama, lea e mafai ona tupu o se sofa. Tusitusiga laulau faʻatonutonuina ma tulimanu tulimanu e fausia i totonu o le pa ma fata e faʻaalia ai se faletusi a tamaiti.

O le fola i totonu o le potu 'ai ma le umukuka ua siitia 15cm. O le Cuishine o le Piazza faʻataʻitaʻiga o le Italia Ferretti Ferretti Ferretti, ma lona matagofie matagofie, susulu le moli, faʻafouina le moli atoa. O le laulau-pito i luga o loʻo faia i le paʻepaʻe po o mea, lea e aofia ai ma le tino malolo ma fusiua, ma fofoa aʻafiaga i le vevela.

O lenei poloketi e talafeagai mo tagata ma le averesi ma le maualuga maualuga o oa.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Faletaele, faletaele potu. O fafo atu o fafo o fafo o le 130cm 7.5m2 lua sefulu 150.
Kapeneta, chorrobe Carpet ituaiga "Tusi" 19m2 25. 475.
Umukuka potu, potu, kapeneta, potu potu, fanau, alavai Parqut laupapa (Tusi Paʻaga) 75,5m2 40. 3020.
Puipui Faletaele faletaele Par Citimic Tile, Monophonic ma Teuteuga Trim 2020cm 29.3M2 lua sefulu 586.
umukuka Ve-Emplizon valivali i 3slow 24,2m2 2. 48.4
Potu 'aina, potu malolo, tofi, potumoe, tamaiti Faamatala (Matte) 144.7m2. 7. 1012.9
Coullukov Hall, Carridor Tautau Plaster 9m2. 25. 225.
Malologa Cortaceous plaster 93m2 6. 558.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Tamaiti, potumoe, kapeneta, carridor Potu (Cherry) ma tioata punou tioata faamalama 5 fasi. 500. 2500.
Sanosel "O le faitotoʻa-faʻaputuga" ma se faʻata 1 PC. 700. 700.
pupuni Potu potu, tamaiti MONI ALLINUNUM 6,2M2 350. 2170.
potu malolo Faamaloloina o le faitotoa o le Anglinerum Aaomini ma le lua tioata 2,3m2 350. 805.
Kapeneta, potumoe Faamalama ituaiga "coupe" faia o profiled alumini ma se faamalama Sill o maamora 8m2 450. 3600.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 20,6m2. tolu sefulu 618.
Atoa 16468.3.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Kapeneta
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale mo Vegetarian

Le fale mautotogi mo se faauo aiga e tolu, mulimulitaia e ala i le mataupu faavae o le vegetarianism, saunia e vaai i lo latou olaga i aso taitasi ma le malie le malamalama ma le latou oe mananao e faafiafiaina lo latou aso o le vaiaso i le fale, o se totonu pupula.

maua Vegetarianism iinei se embodiment i le teuteu teuteu o le potu, lea ua faatumulia lanu o fua matua manumalo. Taitasi potu ei ai lona lava lanu, fua, tofo: "Sweet" potu soifua, "Tart" potumoe, "oona" fale o le talavou.

O le fale mautotogi ua faʻatulaga i se auala e iai le nofoaga o loʻo i ai le nofoaga mo se nofoaga tuʻua poʻo le galuega. Mai le posimi o le magafagafa o le fale ma le mumū mai le mafanafana o moli o le tioata tioata o loʻo matou oʻo ai i se potu susulu. Mo le ulu o le aiga o loʻo i ai se isi atunuʻu, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona liua i se potumoe.

Talimālō o le tagata e umia ua uma ona lagonaina i le alasavali, talu mai le mea muamua lava e vaai i le malo o se fata pa i le umukuka, i le taimi lava lea e tasi o se umukuka po o le 'ai laulau. O le cuisiine ua musuia e se nofoaga tutotonu i le fale mautotogi, ae o le nofoaga o lagona e matua ai lava o le potu malolo ma se laulau faataamilo, o loʻo taumafai mai le auala o le fale mautotogi.

O faʻamatalaga o meaʻai o loʻo atagia ai tagata folau o loʻo atagia i le numera o oloa o loʻo teuina. O le fale ua a teuina potu ma pusa aisa e lua, o se tasi lea o loo tu i le eria o le ola, lea e mafai ona talafeagai pe a le mauaina o se vaega tele o le malo. Glazed comcken tautua o se togavao malulu togalaau togalaau.

E moni, i se fale faapena e le mafai ona mafaufau i se mea e telē, ae lelei ana uo, ua sauni e faʻafetaia le uiga malie o tagata e ona, o loʻo fesoasoani i le fale o Gealtorial.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Gaiceship Hall, Kitchen, potu malolo, Facwony, ofuvae Linoleum Tarkett (Monolit) o ​​lanu e lua 51m2 18.5 943.5
Potumoe, faletusi, kapeneta, tamaiti Synthetic jagent maualuga masani kapeta 43m2. sefulu ma le tasi 473.
Faletaele faletaele O fafo atu o fafo o le pamu i fafo Villeroybook 8m2 49. 392.
Puipui Alatele, potu malolo fale, kapeneta, faletusi, ofuvae Pepa pepa pepa 18 Steers. sefulu ma le lima 270.
Potumoe, umukuka, fafaga Teuteuga teuteu mama 49,5m2 1,4. 69,3.
Faletaele, umukuka, faletaele com. Par Citimic Bleroy Vileroybook 38m2. 45. 1710.
Coullukov Faletaele faletaele Feteʻenaʻi pato 8m2 60. 480.
Atavali Gallery, Faleoloa lamepa 12m2. 40. 480.
Malologa Suavai o le vai. 82m2 tasi 82.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Suplock 1 PC. 790. 790.
Kapeneta, potumoe, faletaele, faletaele, tamaiti Fai mai le fiafia 5 fasi. 300. 1500.
faletusi Tasi le Sliding Glazed 1 PC. 500. 500.
Pupuni, faamalama Potu potu, potumoe, kapeneta Uamea palasitika 13m2 210. 2730
Vasega Le mea atoa Vasa sima 2.31m3 100 231.
Atoa 10650.8.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Potu malolo
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Siamupini o vasega

I se nofoaga masani o loʻo i le luasefulu o le luasefulu o le maota, o le mala o le maota e le masani ona talafeagai ma, o se tulafono, e seasea fetaui lelei le tagata faʻatau. Ae ui i lea, pe a fai o le mamafa ma paketi elemene o le masani ai le mafaufau, faʻaitiitia ai le tele, tuʻu ia i latou le filemu, malamalama i le palasitika ma mea faʻapitoa, o le a avea o se tino lelei, E ui ina tausisia uma puipui, tutusa ma le mea moni na ofoina i lea filifiliga.

O le ogatotonu o le fuafuaina o le fofo o le fale mautotogi avea ma vaega o se tasi o autu ituaiga o tusitusiga masani. A o le i ulufale atu i le potu malolo, lea, faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga o le va o le vanimonimo o le potu i le potu o le fanau ma le umukuka.

O vaega o loʻo faʻaogaina o vaega o le totonuga o le totonuga o le totonugaluga ma meaafale o se faʻavae o se symmetry, o nofoaga tutusa o mea ia: o le ogatotonu o le kapeneta, o le pili o le pama. E talafeagai mo lenei mafuaʻaga e oʻo i le TV tu i luga o le taamilosaga o loʻo fausia ai le va o le potu 'ai i le potu' ai i le potu 'ai i le potu' ai i le 'aiga' ai.

Potu le potu o le nofoaga sili ona fiafia i totonu o le fale mautotogi i le fale talimalo i se taʻaloga uiga ese o le malamalama. O le ao osofaʻiina na feololo ai le potu e ala i lau o laʻau maualalo i luga o le taʻamilosaga o loʻo ola i luma o le faʻamalama. O le leo o le isi itu o le ata tioata o le vaega o loʻo fausia ai le lanu pupula o le tele o le tele o lose o lose o le pupula o le lanu lanu, ua faʻaalia mai le potu. O ata tele o loo tautau i soo se mea. O se tulaga tutusa e le mafai ona i ai se manatunatuga toʻafilemu.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Faletaele, faletaele potu. I fafo atu o fafo (Spain) 4m2. lua sefulu 80.
Malologa parqut 50.1m2 100 5010.
kapeta 16m2. 25. 400.
Puipui Umukuka, s / y, van. Koma. Pati Citimic 47m2. lua sefulu 940.
Malologa Tuu ma vai-emulsion vali 163m2. lua sefulu 3260.
Coullukov Umukuka, s / y, faletaele potu. Mosture-tetee atu 11.5m2. 35. 402.5
Malologa Palakalafa 32m2. tolu sefulu 960.
Suavai o le vai. 58,5m2 2. 117.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea, o loʻo taia i se laʻau lamolemole, i fafo o le Dematan 1 PC. 4500. 4500.
Tamaititi, potumoe, umukuka, s / y, van. Koma. Totonu laupapa (Finelani) 5 fasi. 400. 2000.
pupuni Potu malolo, potu malolo, potumoe, tamaiti, umukuka Palasitika ("moli moli") 14.55M2. 250. 3637.5
Vasega Le mea atoa Palakalafa 7m2. tolu sefulu 210.
Atoa 21517.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Potu malolo
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Pule le avanoa

O le faʻavae faʻavae o le faʻatulagaga o lenei filifiliga o le faʻasaolotoina o meaʻai uma. O le tuusaunoaga na o le tatalaina fou, faia e ulufale ai i le faletaele faletaele.

E manaia tele le tele o le faletaele ma le potu moe i se valevale tutoatasi sone ma se tamai auala e agai atu ai i le ala savali. O le taamilosaga o le faletaele o loʻo siʻomia e le uluaʻi tulaga ole pule o le tulaga o loʻo faʻatautaia ai laasaga. O se fofo faapena e faʻamanuiaina ai le fale puipui, lea e toetoe lava o le ogatotonu o le potu. Peitaʻi, o le vaega pito sili ona manaia o le fale mautotogi o le potu malolo o le potu ma aʻoga a tamaiti. O le mea muamua e faʻaʻeseʻese mai le umukuka ma le taʻavale gaʻoa o vasega. O le sofa Snake (faʻataʻitaʻiga DS-600 Depdied) ona o lona tulaga muamua e toe faia ai ana otootoga. Peitaʻi, i le talosaga a tagata na umia ma malo, ua mafai ai ona suia le fesuiaʻiina, lea, o lona uiga, o le mea lea o le punofo i le laulau kofe poʻo faʻamalama. E le gata e mafai ona suia e sofa a latou tusi, ae faʻapea foʻi ma le avanoa atoa o potu. Tasi le lua laʻititi faʻataupuolou o le potu malolo ma tamaiti i le ofisa e mafai ona toʻatasi pe o le tutoʻatasi o le tutoʻatasi o loʻo tutoʻatasi.

Fanau mo se faʻafanua faʻafanua e tutusa ma le potu matutua. E aofia ai tolu vaega. O le suʻesuʻega i vaega o loʻo malamalama i ai i le ao poʻo le ao i le tioata vasega. O le fale faigaluega lenei i se komepiuta. O le faapaologa o loʻo feʻena ma avea ma vaega o le potu. Aua o le sili ona susulu malamalama o le itu, ona tusia ai lea o se laulau tusitusia. Afai na o mai uo, ona mafai ai lea ona e nofo i le laulau i luga o se sofa spafa i le ogatotonu o le potu, ma e sili atu ona faʻasolo atu lea, tuʻufaʻatasiga, faʻatasi ai le vasega pepe ma le potu fanau.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Faletaele faletaele I fafo atu o fafo (Spain) 5m2 25. 125.
Malologa kapeta 16m2. 25. 400.
Fale laupapa laupapa. 71m2. lima sefulu 3550.
Puipui Umukuka, faletaele, faletaele Pa o le CARAMIC BILE (SPAINER) 39M2 lua sefulu 780.
Malologa Leoleo ma le tuusaunoa. vali 141,8M2. 25. 3545.
Coullukov Umukuka, faletaele, faletaele Mosture-tetee atu 15,2m2 35. 532.
Malologa Palakalafa 42m2. tolu sefulu 1260.
Suavai o le vai. 4432. 2. 88.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Potumoe, faletaele, faletaele Potu malolo (Finelani) 3 PCs. 250. 750.
ala karitoti Faʻafuaseʻi Faʻauʻuga Faʻalu 1 PC. 400. 400.
pupuni Umukuka, potu malolo, potumoe, faletaele potu. Palasitika ("moli moli") 11m2. 250. 2750.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 15,12m2 tolu sefulu 453.6
Atoa 14633.6

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Potu malolo
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Le Mea Lenei o le Manuia

O le manatu autu o lenei poloketi o le vavaeeseina o le avanoa atoa o le fale mautotogi i le lua sone autu: moe ma lautele ola.

O le sone muamua - faʻalauiloaina sikuea ma lua potu malolo, faletaele ma le potu malolo. O se tamai lalolagi lenei o tagata e ona. Lenei latou te nonofo toatasi ma a latou miti, malolo mai le pisi o le aso ua mavae. E oo lava i le kapeta vaivai i luga o le fola e fetaui ma le vavalalata o lenei sone. O le ofisa ma le potu malolo, i luga o le ese mai, o loo faʻaauau pea ona matala ma e tutusa axis, lea ua faamamafaina e le mamanuina o moli laupapa i luga o le fola. Potu o le umukuka, fuafuaina faigofie ma faigofie, faigofie ona vaai. O le tu i le ogatotonu o lenei potu e tata ai i le ituaiga o se uluai par bar hack ma faataamilo solo. O le tuʻufaʻatasiga o tumutumu laupapa ma o se fale laupapa laupapa i luga o le fola e faʻaosofia ai le faagaeetia o le Av-Gaine o lenei potu.

I tulaga o le poloketi e matua faigofie lava. Peitaʻi, o le faʻaaogaina o ni mea taugata tau lelei ma o se aoga aoga o se fale mautotogi e lua sone i lo latou natura na fuafua ai se filifiliga faʻatasi ma le tasi laina.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Kapeneta, o le potu malolo, potu malolo Cistquet laupapa "Margarmitelle" 54.25m2. 130. 7052.5
Potumoe, chotrobe Kapeta (jot-faavae fulufulu) 31M2. lima sefulu 1550.
Faletaele faletaele Fola ceramic tale 1515cm 7.5m2 40. 300.
Hall, umukuka O fafo atu o fafo o fafo o le 130cm 8.5m2 60. 510.
Puipui Faletaele faletaele Pati Citimic 37m2 25. 925.
Malologa Plaster ma le vai-mamao vali 117m2. lua sefulu 2340.
Coullukov Faletaele faletaele Mosture-tetee atu 7.5m2 35. 262.5
Malologa Palakalafa 94,5m2. tolu sefulu 2835.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Alatele, faletaele, tamaiti, potumoe, faletaele, kuka potu O totonu o le le mautonu nofofua 6 PCs. 400. 2400.
Potu potu, kapeneta Potu malolo 3 PCs. 700. 2100.
Kapeneta Faʻafuaseʻi Faʻauʻuga Faʻalu 1 PC. 600. 600.
pupuni Tamaiti, potumoe, kapeneta, umukuka, potu malolo Palasitika ("moli moli") 10,5m2 250. 2625.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 8m2 tolu sefulu 240.
Atoa 23740.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Potu malolo
Lanu i le sikuea: Tele poloketi
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Ala Mai Alofa

O le fale mautotogi mo ulugalii, ua taʻutaʻua e ola lautele ma saoloto, e mafai ona iloiloina ai avanoa lelei tetele i le fale, ma faʻapipiʻi i totonu o le mafaufau, liliu ma auiliiliga auiliili.

Ia ausia lenei mea e manaʻomia ai ni suiga i le uluaʻi faʻatulagaina. Tolu amataga fou e aliali mai. O le faitotoʻa o le faitotoʻa e tuʻuina atu ma e ese le faʻafeagai o le pomu e mafai ai ona e alu i totonu o le moega i se faʻamataluga. Bar Rack o se umukuka. O le lava ata o le, teuteuina i vaʻa, o agaga ma tagata Onononia, vavaeʻese le umukuka ma le ulufale atu i le potu tele. Mai le potu malolo e te mafai ona alu i totonu o se tasi o potumoe poʻo le alavai e tau atu i le ofisa, ma mai iina i le isi potumoe. O le mea lea, o le vaega taʻitasi o latou potu vaʻai, o se tasi o loʻo lumanaʻi e mafai ona avea ma vasega pepe.

E moni lava, o le a le tagata lautele, o le ai ai i malo. E i ai le nofoaga na latou fai ai ma fiafiaga. Avata lea e faatulaga ai se sprunkle? E leai se isi avanoa mo lenei, ae mafai ona e asiasi i le manatu e talia i le po i se tasi o samala i totonu o le potu malolo.

O lenei poloketi e le gata o le talosaga o se fale faigofie ma aoga, ae o se taumafaiga e fatuina se nofoaga malolo, e aofia ai faʻaopopo i le faigofie, o le malosi e faʻaaoga ai mea uma e lima o le tagata, e aofia ai tala ma manogi, tali atu i le lagona o 'au i le fale. O lea i le potu malolo ma le ata o le taiala o le "Vasega" agai atu e aofia ai ma manoa faaloaloa e aliali mai. Faʻasolo ina ia faigofie ona e afaina o latou lima ma o le a faʻatumuina le potu i na o lona leo ", e faʻamoemoe i le faʻatulagaina o le agaga o le Matai, o le a pule lava pe piano. Manogi o fugalaʻau laau, sandalwood faalumaina, manogi o le a fiafia i ai le manogi. I le ao, o ave susulu o le la, taʻaiea i fasi ie puipui o le pa puipuifale o le pa puipui i le potumoe o le a pauu i luga o le taualuga, puipui ma mata. Aknigi ma tusitusiga i le ofisa o le a aumai ai meaai mo le mafaufau.

Atonu o nei matataʻuʻe uma o le a fesoasoani e atiaʻe le ono o lona lima mai 'au i le fale!

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Numera i le UN. suia Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola potumoe Maualuga-voltage kapeta i luga o le jooty faavae 21m2. 40. 840.
Sanosel I fafo atu o fafo 8m2 tolu sefulu 240.
Malologa Upfloor parqut laupapa 73m2. 40. 2920.
Puipui Faletaele, umukuka Pati Citimic 31M2. 35. 1085.
Malologa Teuteuga o le coming crating 139m2 lima 695.
Coullukov Potu potu, potu moe, potu ipu, kapeneta Suavai o le vai. 73,5m2 2. 147.
Ulufale Hall, Carridor, Kitchen, Barche potu, faletaele Taofia le rape (metallic) 28.5m2. 110. 3135.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Suplock 1 PC. 800. 800.
Potumoe, faletaele, kapeneta O totonu o le le mautonu nofofua 5 fasi. 400. 2000.
Pupuni, faamalama Potumoe, potu malolo, kapeneta Uamea palasitika 13m2 210. 2730
Vasega Le mea atoa Vasa sima 2.45m3 100 245.
Atoa 14837.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lanu i le sikuea: Tele poloketi 15194_17

Poloketi Tusitala: Alexander Molchanov

Poloketi Tusitala: Vincenzo Swidakkio

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

O le tusitala tusitala: Mikhaili Clobanov

O le tusitala tusitala: Mikhaili Clobanov

Poloketi Tusitala: Nadezhda Savana

Poloketi Tusitala: Tatynana Orlova

Matamata i luga

Faitau atili