Matou te faafouina le fola laupapa

Anonim

Mea faaonapo nei e fetaui ma le lelei, vave ma o tupe maualalo e avatu ai se ituaiga fou o fogafale tuai.

Matou te faafouina le fola laupapa 15202_1

Ia tuʻu i le faʻatulagaina o se shabby, ua faʻaleagaina ma mou atu laupapa laupapa o le a le tele galuega. Mea faaonaponei ma au mea faigaluega e mafai ona lelei, vave ma ma le tau maualalo e lafo ai se ituaiga fou o laupapa tuai.

Matou te faafouina le fola laupapa
Muamua
Matou te faafouina le fola laupapa
O le toe faaleleia o le pameli o le puipui i le falesā na teuteuina i papatusi sima. Avata Fort of Acour Committers i tausaga uumi o le lanu ua suia. Mea uma i latou pouliuli, pisia mai le vali ma le sima, na leiloa atoa. Ina ia maeʻa le toe faaleleia o fale ma ua taʻoto i le pefu, e manaʻomia le faʻaalia o se manatu tutusa ma le tulaga fou.

Olo

O le auupega a le itu affer eletise e le mafai ona taulimaina ma le potu atoa. O le mea lea, faʻaaoga le masini feaveaʻi i fafo. Ae ia manatua pea le taimi e aoga ai ma o le a tatau ai ona faia ni taumafaiga ogaoga. Ave ni nai lipine lipine ma tisiki o fatu fatu.

Gauai atu! E ui i le mea moni o Guinding masini ua faʻaaogaina ma se pefu o le pefu o le pefu ma o se masini faʻamama, e le a le paʻu i le taimi o gaioiga. Tatala faʻamalama, tuʻu i luga o le ufimata po o le manava ma tapuni le faitotoʻa ina ia le salalau solo i luga o le fale.

Meafaigaluega ma Lata Laʻu

E mafai lava ona pasi le ala savali i le auala na o le fesoasoani a se telefoni feʻaveaʻi i fafo. Kney o le a manaʻomia le faʻatauina o lipine o lipine o fatu fatu: tele mo le gaosiga o laupapa mautu, feololo, mo mea vaivai laupapa ma papaʻu Mo oneone oneone faataamilo i puipui ma isi eria, le mafai ona maua mai ai masini olo tetele ("Bulgarsia") o fea foi e iai foi ni nai asoa.

Lanu

Valivali o loʻo tuʻuina atu le laʻau o se isi vevela ma saunia ai mo nisi faʻaiuga. O le fola e mafai ona ufiufi i le manino o valevale po o vali i luga o fafie. I le tulaga faalua, o le lanu o le a sili atu ona tumu i ai, ae o lo o lofituina ai teuteuga o le a sili atu ona faigata ona filifilia le uluai lanu. Ina ia faamalulu ai le lanu mumu enaena, o le vali ua matutu ma le vai.

Inisiua o le sili atu o varnish

E mafai, ma le tumau, e le mafai ona i ai, e ui i lea, e le mafai ona faʻaaoga ma le le saogalemu o tagata soifua maloloina. Mo lenei mafuaaga, ua faasolosolo ona faasolo ina suia i le tasi-vaega polyearthane ma proryinglate comporations o lo o gafatia i le vai. E le mafai ona mou ese atu, ae o loo tauia i le faigofie o talosaga, toetoe a uma leai se manogi, vave mago ma le ono mafai ona faamama ma le vai. Polyrearethane Valnish e masani ona faʻaaogaina i ni vaega se lua, ae e faʻatatau i le tulaga o le fola, e ono manaʻomia le tolu vaega.

Matou te faafouina le fola laupapa
O le liligi atu o le Tape i le laumua o le Grunding masini o loʻo faʻaalia e le faʻatonuga na faʻaalia e le au i luga o le itu tauagavale. A o le saʻo le faʻapipiʻiina, o le lipine ua lava sina vaega laititi o le fola.
Matou te faafouina le fola laupapa
Faʻasolo le taʻavale i laupapa faʻatasi ina ia aua le faʻamamaina o laʻau o agasala. E taua tele lea mea pe a fai o se tape atoa o loʻo faʻaaogaina. Fuafua le sili ona lelei o le pasi o pasi e le masini ina ia aua neʻi aveʻesea tele ni vaega, e mafai ona oʻo i faʻalavelave o le fola.
Matou te faafouina le fola laupapa
Ina ua olo latalata i puipui, uu le taavale ma lima e lua, ae aua le fetaomi tele i ai ae le o le vave ona fai le nofoa. Faʻamama le va i le va o laupapa o le sili ona lelei uʻamea sikulukalaiva, ae e faigata tele ma mononous galuega.
Matou te faafouina le fola laupapa
Faasee lelei le foloa. Atoatoa le palagia ma le polesi, ua sauni e vali.
Matou te faafouina le fola laupapa
O le vai vali e faʻaaoga ma se pulumu agai atu i laupapa. A sivii i le tasi laupapa, aua nei alu e alu i le tuaoi, ma e leai ni naise. Mo le pisia, e mafai foi ona e faʻaaogaina le sprayer.
Matou te faafouina le fola laupapa
A o le vali mago, o le lanu o le foloa ua malamalama, ae o le matagofie o le a o le a mauaina o le a maua pe a uma ona faia ni vaega taua.
Matou te faafouina le fola laupapa
Saunia mea uma e te manaʻomia e ufiufi ai le fola ma va valevaleavalea, o se lautele vali pulumu, aveese le tulimanu e aveese ai le fola i lalo ole fola.
Matou te faafouina le fola laupapa
E manino pelyaretthane varnish ua avanoa saunia mo le faaaogaina. Ua lava le taua tele i totonu o le fagu ma sasaa i totonu o le taele taele mo vali.
Matou te faafouina le fola laupapa
Valnish, pei o vali, faʻaaoga i luga o laupapa. Aua le taumafai e faʻatumu slots i le va o latou - o le muamua vaega e le tatau ona mafiafia. Muamua, o le tauleva o le a iai le sua mumuina lanu, ma e faamati faamalamalamaina o le a manino ai.
Matou te faafouina le fola laupapa
O le vaega lona lua e masani ona faʻaaogaina pe a uma le 2 itula (maualuga 48 itula). Afai e manaʻomia foʻi le lona tolu, ona faʻasolo loa lea o le laualuga o le pamu o le papupuni (n100 pe 120).
Matou te faafouina le fola laupapa
E leʻi osofaʻia, ae sa solomuli lelei i le vai ma se paʻu faʻapitoa mo se laupapa laupapa ma se pulumu e malu ai.
Matou te faafouina le fola laupapa
Ina ia mafai e le apefai ona faʻaaoga, ufiufi le laka i le lua laʻasaga ma faʻatali mo le isi aso malolo pe a mafai ona maeʻa le galuega.

Faitau atili