Ua le fanau mai faititili ...

Anonim

Toe tasi lava e uiga i le tau o tapunia tapunia masini i totonu o le eletise eletise iroro po nei. O le filifilia o le lautele o le UZO na tuuina atu i le maketi Rusia.

Ua le fanau mai faititili ... 15210_1

Ua le fanau mai faititili ...
Fausaga o uzo.
Ua le fanau mai faititili ...
Uzo-2000.
Ua le fanau mai faititili ...
Astro * Uzo.
Ua le fanau mai faititili ...
Uzo dx / d 40
Ua le fanau mai faititili ...
NFI 5sz3 227
Ua le fanau mai faititili ...
Uzo ds 642.
Ua le fanau mai faititili ...
Uzo f 360.
Ua le fanau mai faititili ...
Uzo dpn n vigi
Ua le fanau mai faititili ...
IDRO ID.
Ua le fanau mai faititili ...
Uzo c 60 vigi

O le vave alualu i luma i le fanua o le autoctical meafaigaluega meafaigaluega o mea e nonofo ai, o feteʻenaʻiga i le va o mea na taua i le inisinia manatu ma i latou o loʻo faia!

Talu mai le taimi o Peteru o po sili o po o le alualu i luma o le Au Faʻatonutonu, pe o se nofoaga vevela ma puipui, sa faʻalauiloa ai i latou i le olaga o tagata maualuluga ma le faʻamalosi. O le seneturi ua mavae, o le Asenia o le mafaufau ia i tatou, e aliali mai, e le mafai ona faatoilaloina. O lenei paradox na faʻaalia ma faʻaaoga i le faʻafitauli o le faʻalauiloaina o le RCD. E ui lava i faʻamaoniga uma o le sili atu le lelei o lenei masini-faʻamaonia puipuiga mai le electropolocy, o se faʻaititia o le malo, a e le o faʻavaeina e le tauofoga, ae i le itu i luga. E ala i le Poloaiga a le Malo o Moscow, talu mai le 1995, poʻo se fale e toe faʻaleleia e mafai ona tuʻuina atu e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le puipuiga o UZO ma Corkit Creaters. NCMOs e masani ona taʻua eseʻese masini puipuia, Disālaia Faʻamatalaga, Eseesega eseese, ma e pei.

O lea, o le faʻaaogaina o le Uzo i se lavelave i le sologa lelei e faʻaititia ai le lamatiaga o le tagata o loʻo avea ma mea sa i ai i le taimi nei ma ua ofi i luga o le eletise.

I le taimi nei, ia faamatala atu i tagata le manaʻoga mo meafaigaluega ma polokalame ma puipuiga puipuia o le Theon Four - o le galuega e le faʻafetai i tautalaga i le afaina o le ulaula i le afaina o le ulaula i luga o le ulaula. E malilie uma tagata uma, ae latou te le o lafo le ulaula. E faapena foi, a o le tagata e le lavea i le taimi nei seia oo i le uʻamea, o se fulufulu manu, o se mea taumafa gaosi ma uaea e taʻitaʻia le RCD. E moni lava, o le tala poto o le tala, ma faamatala ai le mea malie o le tagata o le lilo o le tagata o Lusia: "Aua le popole i faititili."

Peitaʻi, o le tele o valaʻauga ma tali tusitusia i le tusitusiga i luga o le UZO "Aua le fetaui," o le a fasiotia! " ("O manatu o lou fale", 1998, n1) o le a taʻu mai ai e paʻu le afioga a le tusi o le tusitala. Mo se faʻamatalaga auiliili, faʻamatala puʻupuʻu le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga a Uteo, lea, lea, o le a le taimi nei, e le o faʻaalia ai lenei tusitusiga.

E mafai ona faʻamatalaina le UZO o le maualuga-saoasaoa o le tele o le auala o loʻo tali atu i le tulaga ese i le faʻatautaia o le eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise i le puipuiga eletise?

O le fausaga o le Uzo ua fausia mai i le mea lea e masani ona aoga (vaʻai. O le "fausaga o le rcd"):

  • I Uzo, o se ese o le taimi nei transformer o loʻo faʻaaogaina o se mea o iai nei tasi).
  • ENTRESE elemene ( 2. ) Faʻatinoina i luga o se faʻailoga magnetowecerics.
  • Faʻatulagaina masini ( 3. ) E aofia ai le Spring Drive ma se vaega maualuga-lata mai.
  • Tofotofoga filifili, faʻasaoloto le fausiaina o le tele o le taimi nei, ua fuafuaina mo le faʻatulagaina o le galuega e ala i le oomiina o le "suʻega" faamau ( fa).
I le masani ai auala, i le leai o se o loʻo iai nei le timu, o le avega o loʻo iai nei, o loʻo pasi atu i le faʻasoasoaina o le vaega muamua tasi ), I le maneta autu o le mea o loʻo i ai nei e tutusa, ae o le verctor o loʻo faʻamoemoe i le itu maneta fivaxes f1 ma f2, taui le tasi i le isi. O le iʻuga, o le taimi nei i le lona lua o le matagi o le leai se mea ma e le mafua ai le faʻavae o le elemene ( 2.).

A faʻapea o loʻo iai le eleele i le lalolagi poʻo se tagata o loʻo i ai ni vaega o loʻo iai nei, o le paleni i le taimi nei ma tagata faʻatau, ma o le mea e mafua ai le tuai o le taimi nei) ENTRESE elemene ( 2. ) Faʻaolaina le tagata faigaluega ( 3. ). O le tagata galulue galue i luga o le mataupu o le LATT, ua faia e le tagata faigaluega le tautotogo o le feutagaiga a le tagata fefaʻatauaʻi ma le filifili puipuia.

I le faʻaeletonika uzo, o galuega a le ogatasi elemene ma vaega o loʻo faia ai le auala faʻataʻitaʻi e faia ai le contoronic matagaluega.

E tusa ai ma tala faatatau o tagata faʻapitoa tagata faʻapitoa, o le manaʻoga o loʻo iai nei o Lusia i le UZO e 100 miliona. E le o se avanoa o le eletise eletise ua uma ona avea ma sili ona tele vai i faleoloa eletise. O pulu, o nei mea o loʻo i fafo atu gaosi oloa. Peitaʻi, e le tatau ona i ai i mea uma o fale puipui o le atunuʻu e le mafai ona le amanaʻiaina pe le masani ai i le faʻatusatusaina o le itu i sisifo. O le faʻasalalauga o loʻo i ai manaʻoga o le a sili ona lelei o le tatou tauagafau nai lo o tagata filifilia o tagata filifilia pei o "Eslies", "Qubneed" e le o se mea e sili ona lelei mo le tulafono ma mea a faʻatonuga mo le faʻaaogaina o Uzo.

O se faʻafitauli matuia o le leai o se mea faʻapitoa o le tagata faʻatau o le Uzo (Aao, o se tulafono, o se tagata malamalama, e malamalama lelei i le eletise eletise). E le sili ona faigata faigata. Ia tuuina atu se iloiloga agavaa o le tausisia o faʻamatalaga o se faʻapitoa masini ma manaʻoga o le tapulaʻa i le nepod R 50807-95 - na o ni nai tagata faʻapitoa e mafai. O le umi o le faʻagaioiga o le Uzo ua uma ona faʻapipiʻiina i Rusia e laʻititi tele e aumai ni faʻaiuga e uiga i le faʻatuatuaina o faʻailoga. O le numera autu e utaina ai i le taimi nei - i totonu, o le nominal o loʻo motusia o le taimi nei (canikage i le taimi nei) O le mea lea, peʻa faʻatau e tatau ona taʻitaʻiina, muamua o faʻamatalaga uma, i le taʻuleleia i le maketi a le Faletusi. O le lelei o le oloa o le oloa o le puipuiga laʻau e masani ona maualuga atu nai lo le mea e gaosia e se pisinisi e gaosia e tagata faʻatau oloa. I fafo, e masani ona tele o le augutu o ni meatafemi o le tele o popolega i tulaga o le lelei ma le talitonuina o le le mafai ona tauva mai le Initia.

O le isi taua taua pe a filifilia se masini tusi pasi. Ma e le "auina atu i fafo", e masani ona tuʻuina atu i se tamaʻi vaega o masini faʻaulufale mai o masini, ma le tusi pasi o le faʻavaeina o le pepa faʻavae o le tagata teuteu. E Taua lenei, talu ai nei o loʻo iai se faʻamalosi o oloa faʻaletino: oi latou na faʻaalia i totonu o falefasi sa gaosia e kamupani a Kadr, Paora, Korea, Initia, ma isi Korea, Initia, ma isi

Mo oloa mai fafo, o le tau o le masini ua taua i lo latou lelei.

A filifilia se UZO, e manaʻomia le mafaufau i le faʻavae o le faʻagaioiga o le masini. E lua vaega autu o le udo:

  • faalagolago i le sapalai voltage - "faaeletoroni",
  • tutoatasi o le sapalai voltage - "electromonical".
Electromechanical Uzo e sili atu taugata nai lo faaeletoroni. Atunuu Europa, Siamani, Farani, Ausetalia, Belgium, Italia, ma isi, o le tele tele o vaapiapi eletise. E tusa ai ma tulaga eletise o nei atunuʻu, o masini eletise e faʻapipiʻi naʻo le faʻaopopoina i le o loʻo i ai nei eletise.

O le lelei o le electromeckanical manduties o le latou tutoʻatasi atoatoa mai le OCsillations ma e oʻo lava i le i ai o le voltage i le fesoʻotaʻiga. E taua tele lenei mea, talu ai o le eletise eletise e masani ona tupu le uaea, o se iʻuga o le lamatiaga o le eletise eletise, ma paʻi i ai nei. O le faʻaaogaina o rcos e fautuaina pe a fai o se saogalemu latou e manaʻomia mo le saogalemu, mo se faʻataʻitaʻiga, i potu mataʻutia, e susu potu. E le mafai ona e faʻatauina se fulufulu manu, lea i totonu o le tui e le fausia i le UZO, o iina e fuafuaina e le tulafono. I le tonu, matou te matauina o le tusi a le Glavgoseorygonzodzor i le Hussian Federations e fautuaina mo le faʻaaogaina ma le eletise, ma le faʻaaogaina o le ogatasi.

A filifilia le UZO, o mea nei e sili ona taua:

  • Faapipiiina nofoaga UDO;
  • RCD Parameters: O le avega uta i le taimi nei, o le numera eseese motusia o le taimi nei, o le paleni paleni;
  • Polokalame fofo mo faiga gaogao malosi mo le fafagaina o fesoʻotaʻiga;
  • Filifilia o le udo ituaiga.
Faʻateʻaina o le Udo tatau ona faʻatinoina e ala i tagata agavaa ma se laisene e faʻatino ai le eletise.

Ona o le folasaga o le mana o le eletise eletise ma le lona tolu zero puipuia le uaea ma le faʻaaogaina o le rcd, i le tuai (lua-uaea uaea i totonu o le zero o le uzo, ie E le tatau ona fesoʻotaʻi le leai o se totogi o le tagata faigaluega i le faʻavaeina o elemene faʻapipiʻi.

A o le i ulufale i le eletise eletise ma le Uzo, e fautuaina le fuaina o le toe maua o le mausa o loʻo i ai i le eleele a o le taimi e tasi e liliu ai i le au eletise uma. Ioe, ona o lenei mea e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i le faʻapitoaina o se faʻapitoa. Faʻaleagaina le faʻaleagaina o le vaega, ma i le leai o ni uaea (i le taimi lava e tasi, e tali atu le RCO o loʻo faʻaaogaina i le pelu, e le mafai ai Saili se paʻu mai le leai o le uaea e se tapuni o le lipine. O le mea lea, i polokalame o fesoʻotaʻiga ma se leai se tagata taupulepule, e fautuaina ai le faʻaaogaina o le lua ma le fa-pole-por-po-popina uma uaea.

Mo le aufaitau o la matou mekasini, matou te faia se aotelega filifilia o le au UDOS o loʻo tuʻuina atu i le maketi Rusia e faʻamalieina ai manaoga o le setete ma le glavgeacorzor.

Stavropol toto "faailo" gaosia le eletise "Uzo-20". E tusa ai ma le Mniteite i le amataga o le 1997. Sa faapipiiina e uiga i le 45000 masini o lenei faataitaiga. E tatau lava ona manatua na latou mauaina le tele o faitioga o tagata faʻapitoa ma tagata faʻaoga ona o le tele o faʻaletonu. O le tau o Uzo-20 o se tasi o pito sili ona maualalo oloa mo le eletise eletise o lenei ituaiga.

Tekphark-Cent Ojcs Gaosi Astro * Udo Electromechanical masini i le Austrian laisene. E faʻatagaina mo le faʻaaogaina i nofoaga nofo nofo fale, lautele ma fale gaosi oloa, e iai le tusi o le tausisia. ASTRO * UZO taofi le faʻatinoina o le faʻatinoina ma soʻo se oa ma le leai o le voltage i luga o fesoʻotaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a motusia le zero tagata.

O le ASTRO * RCO aiga e iai le 9Modization e ese mai le tasi ma le isi i le numera o pou (lua - ma le fa-portal o le taimi nei (30, 40 ma 100m) . O le tautua tautua o Astro * Uzo e le itiiti ifo 10 tausaga, Punaoa- 4000Erictric ma 10000-Mimic Cycles.

O le tau o Bipolar Astro * Uzo Fesuiaiga F11111- 372Rab., F2211, F4211-3212.

I OJSCS "Suʻesuʻega Institute o Projecteute o Projecctepromontazh", faʻavae i luga o le aotelega o le sili atu nai lo le 25 tausaga o le inisitituti saogalemu, o se faʻapotopotoga Uzo-2000 ua atiaʻe ma gaosia ma le saogalemu Uzo-2000 ua tupu ma gaosia ma gaosia. Avanoa i le tuʻufaʻatasiga ma se matagaluega matagaluega.

O le uiga faʻapitoa o le maualuga lea o le tomai e faʻatumauina ai le faʻatinoina o le faʻatinoga i le taimi puʻupuʻu (i luga o le 5% o le voltage toʻilalo i le 50% o le numera. O lenei faiga e mafai ma le puʻupuʻu o aitalafu i le taimi o le faʻagaioiga o le System Abr (otometi toe teu mea faʻapipiʻi). Suia o le leaga o le le-2000 - 20000 i le afa. Tau - 210 olo.

A o le faʻaulufale mai o Uzo, i lenei iloiloga, matou te maitauina naʻo oloa a kamupani, ua leva ma ua matua le galulue faʻatasi ma le malosi o Rusia. Ua latou faʻamoemoe e mautinoa le eletise eletise o tagata ma puipuiga mai afi o fale nofomau ma ofisa.

MENU-Proven Purty "Abb" faia masini F360, F37, DS640 / DS650, DS65052 ma le DS652. O le averesi o le tau o nei oloa i faleoloa o le vaega o kamupani "Tfs" - 90U.e.

O le kamupani Farani "Merlin-Gerin", o le vaega lea o le vaega o Alamanuia "Schneader", e maua ai Uzodpnc10, NCICKC0. La latou averesi tau e tusa ma le tfs tau lisi - 85u.e.

O le lautele o filifiliga o le UZO ofoina atu le "SIEMENS" popolega. O le tele o le tele o masini o le ituaiga e mafai ona faʻamalieina ai soʻo se tagata faʻatau manaʻoga. O le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga o le bipolar rcnfi5sz3227. O le tau o oloa "e sili atu" e toetoe lava a leai se ese mai le faaupuga o i luga o le masani ona taua.

O le French Heart "Faʻafiafiaga" Seaces Udo ituaiga DX / D40 - ma le fa-pou. Latou taua i faleoloa o le TFS Compun - Up To90u.

Ua oʻo i le taimi e manatua ai o le a le mafai foʻi ona fai se faʻatusatusaga o le puipuia o masini tapuni ua tuʻuina atu i le maketi o Rusia e le mafai foi ona faia se mea o nei masini i Rusia. E te manaʻo e vaʻai i le tausisia o le faʻaaogaina o le Uzo poʻo le eseʻese otometi e manaʻomia tapulaʻa? Fuafuaina uiga o lau masini ma tutusa ma le UDO-2000 ma mo Astro * Uzo. Afai e faaulu mai Analoloss e maualalo ia latou, faʻatau oloa i le atunuʻu. A mafai, fautua i tagata atamamai. A o le lelei ma le le pulea o masini, e mafai ona faʻalagolago i luga o le taʻutaʻua o latou tagata gaosi ma tagata faʻatau. O le manaʻomia e tatau ona tuʻuina atu i faleoloa faʻapitoa ma fale eletise.

O le ofisa faatonu o le tusi o talaaga faʻafetai le aufaigaluega o le matagaluega a le matagaluega a le tekonolosi o tekonolosi a le JSC "i le Instaclecking Acticnical Force" mo le fesoasoani Sauniuniga o le Tusitusiga.

Faitau atili