Potu i luga o le mezzanine

Anonim

Faia o se isi avanoa avanoa. Fausiaina o le Antingole ma le faasologa o gaioiga i le taimi o le Fono Aoao.

Potu i luga o le mezzanine 15212_1

O lenei potu i le ituaiga o le mataitusi "L" o loʻo i lalo o le tasi o le tau o le taualuga i toetoe o le taualuga. Ua lava le faia o le taumafaiga sili atu i le faia o se kapeneta poʻo se potumoe mai i totonu mo uo. I luga o lenei tamai avanoa i le va o le tele o puipui, o le tauaveina o le fausaga laupapa ua fausia ma le faʻaaloalo i le faʻasologa o fale o le fanua

Fausaga

Potu i luga o le mezzanine

O le mamanu na faia i le malosi malosi, i luma o taoto i luga o le transverse bem ma lua lagolago pou (grecticular vaega 200200m). Afai e filifili elemene, e le tatau ona taʻitaʻia na o latou ile foliga vaʻaia. Aua neʻi galo e uiga ia i latou na tofia faʻapitoa, faʻafaigofie le uta i luga o le utupoto, o loʻo faʻapipiʻi i le pa o loʻo taʻoto.

O pou o loʻo faʻapipiʻi i totonu o puipui puipui ma i le fola ma le fao ma le lapoa o le 10mm ma le 600mm. O le fao o le fao e nofo ai i totonu o le 'ai o pu e' ai (chamfer) ma ua tapunia ma plags faia o le oak soapi. I luga o le vaega o le fausiaina, naʻo se vaega mautu ma le malosi e mafai ona tuʻuina atu lava o le lava o le lelei o le fausaga atoa. Afai e iai ni teno mea e uiga i lona malosi, e sili ai le faʻatuina lea o pou o le laisene, e tusa lava pe na faʻaititia le nofoaga o le fausaga.

I le pito i luma o le mesa i luga o le transverse um, ono pu o le pu o lo o pepelo. O latou pito faafaamamaina o loʻo lagolagoina e se transverse lag ma togatoʻe ua saunia e le fao i le puipui.

Paulo ma lona faavae

Potu i luga o le mezzanine
O le potopotoga a le Fono Aoao e lafoina mai i le ok parque boards, na lavea i le uumi o le umi. Na o le vaeluaina ua tapunia ma le laupapa tapuni ua tapunia lautele; Ua faʻamamafaina ai le faigofie o le faʻatulagaina atoa. O papatusi e le oʻo atu i le transverse wom i le 600mm, tuʻu le vaʻaia mai le pito i lalo o le fola o le palu. O papatusi o loʻo ita i papatusi tuʻusaʻo i le transverse lag ma grooves tuusaʻo. Ina ia mafai ona faʻamalosia i latou i luma ma i le ogatotonu o le mamanu, e lua gaʻo lupe e sili atu pefu i le lagsi. O le pito i luma o loʻo nana e se sulugatiti e aofia ai laupapa ma faleʻoloa o loʻo taoto i lalo.

Puipui

Faigamalo o le fale gaosi gaosi oloa e manaʻomia mo le saogalemu, tapuni le pito i luma o le mesanine. O tui o le Muszzanine o loʻo lagolagoina e ni fata e lua faʻapipiʻi i pa o loʻo faʻaauau mai i le tauaga o le taualuga. O le mea e tupu o loʻo tipiina i totonu o fata taʻitasi ua tipi i totonu o le Grove o loʻo ulufale i lalo ifo o le pito i lalo o le puipui. O 'auʻaunaga faʻafaʻai i itu uma o loʻo aofia i totonu o tina, o loʻo aofia ai i totonu o tina faʻaipoipo na faia i latou foliga.

Potu i luga o le mezzanine

I le ogatotonu o le faʻavae o le faʻavae, o le pu e faʻapipiʻiina i totonu o le toʻotoʻo ua faʻaofi ma le faʻavae o le tulu e ala i le fao i le fola. O le fuafuaga atoa ua tumau i le fofo.

Potu i luga o le mezzanine

Fao faʻapipiʻi i luga o le 'au o loʻo tulitataina o le tino o loʻo i ai ma cylindrical chammics o le loloto o le 20mm e toto ai le fao o le pupuga.

Potu i luga o le mezzanine

O pou faʻasino ma o le transvere o loʻo fesoʻotaʻi ma bisikes ma grooves. I le faaopoopo atu, o le u i itu uma e lua ulufale i puipui o 8-10 cm.

Potu i luga o le mezzanine

I le vaitaimi i le va o le slabs o le clot ma le foloa o le fola ua faʻapipiʻiina o le umi o loʻo faʻapipiʻi i le muamua o le ki. Latou te pasi atu i totonu o le 'olo e fetaui ma le kolosi vaega o transverse cgs.

Potu i luga o le mezzanine

Ina ia faia se pu i totonu o le puipui puipui e faʻapipiʻi ai le palu lava ia, fai se mamanu mai le pepa malo i luga o le kolosi o vaega o vaega.

Potu i luga o le mezzanine

E oʻo atu i le lava faʻavae e tasi, o le a faia ai le solofanua i lalo o le pito i lalo o le faʻatafunaga ma lagolagoina. A o le i toe faapipiiina, siaki la latou mea tonu.

Potu i luga o le mezzanine

Muamua e tatau ona e faʻamalosia le puipui i luga o pou, tuʻu i luga o le fola. Ona faʻaolaina lea o le mamanu atoa (e mafai ona ave ni tagata se toʻalua) ma faʻapipiʻi fao.

Faitau atili