Potu-'ai potu

Anonim

O le vaega o le '' 'ai o le' au i le ituaiga o le mageso o le agamalu. Mamanu o le pato ma ufiufi mo nofoa. Faʻamatalaga o le gaosiga faʻagasologa.

Potu-'ai potu 15220_1

Afai e te le taliaina le monotona ma le fiu o le mea lea na e miti ai. O le vaʻalele a le va o le 'ese ma le ea, o loʻo ufiufi i se potu vaivai, o le potu' ua 'ai o se faleie o le a fesoasoani e faʻatupu ai nisi taimi mo i tatou.

Ufiufi mo nofoa

Potu-'ai potu

Mo le gaosiga o le tasi ufiufi o le ae manaʻomia:

220cm o le monotonus tisu;

Tiga mo le suluia

pine;

Fale talimalo.

Gaosiga gaioiga

Fuaina le nofoa ma faʻavae i luga o le tele o le tele o le tele o le faʻaaogaina o le mamanu fuafuaina. O le Cape Cape ua vaneina mai se tasi fasi ie. O faʻamalama ua faia foi i lima o loʻo faia i se tasi mea mea e tipiina (o le faʻatulagaina mo le itu taumatau ma itu tauagavale o loʻo mauaina e le faʻataʻoto, o le mea lea, gagau ni fasilaau se lua). Faʻaopopo itu uma o le po1sm battiles i luga o le faʻailoga ma le p5cm i le pito.

Potu-'ai potu

tasi. Liligi le filacturm tissue. Ave le cape faʻamatalaga mo le 'au o le nofoa ma gagau o le pito i luma i totonu o le itu i totonu ina ia liliu le' au (fesoʻotaʻi ma m, ark). Punou i luga o le laina togitogi ma laititi ifo i lalo o tulimanu ina ia latou foliga faʻaeteete. Lagolago. Fai tutusa ma le cape mo le auvae lona lua o le nofoa.

2. Gagau o le vaega autu o le faavaa ma pulou i luga o le 'au o le pito i luma i totonu o le laina l ma le n o le vaega autu o le mamanu ma laina i luga o lima. Lagolago. Fai le gaioiga lava e tasi mo le lima lona lua.

Potu-'ai potu

3. Fai se togi o le maea e feteenai i le leo o le lanu o le lanu.

fa. Seam le vaega autu o le Cape mai luga i le pito i luga mai le pito i tua o le pito i tua i itu uma e lua. E tatau ona i le ogatotonu o le kane i le ogatotonu o le autu autu.

lima. O le faʻaiuga mulimuli o le R / R laina faʻafesoʻotaʻi le pito i tua ma lima i le itu mai le pito i luga o le ki i lalo.

Tusia le czech

2M o le maea maea;

50cm tissue (feteʻenaʻi lanu e faʻatatau i ie mo le ufiufi mo le ufiufi).

Gaosiga gaioiga

Potu-'ai potu

tasi. O ie mo le saʻo mo le taʻele e tatau ona tipiina i luga o le ata tifaga, e tatau ona faʻalaʻau puʻupuʻu. Ina ia faia saʻo, ave le pito o le tisu ma le faʻaoʻo atu i luga o le tipiina o le pito, faʻasalalauga ia te i latou ina ia oʻo mai i lalo le itu e lua i le nofoaga e lua o loʻo sau i le nofoaga e lua o loʻo sau i lalo. Na e mauaina le diagonal mo lea mea e te tatau ona tipiina.

Potu-'ai potu

2. Oti le ie i le pasoni ma le lautele o le tusa ma le 6cm.

3. Fesootai lipine uma i le tasi ma tautau i latou, gagau le itu i le tasi ma le isi.

Potu-'ai potu

fa. Gagau i le lipine le lipine ma tuʻu le maea i totonu. Faʻaoʻo le lipine, toe togi le 1cm mai le maea, o loʻo i ai i le vevesi o loʻo i totonu o vaega o laʻau.

Ardem

O le ae manaʻomia:

8-12 paʻu o lanu e lua;

Hula o Hud;

8m lipine;

filo ma le masini suisui;

6m le-osvy ivy po o hops

Gaosiga gaioiga

Potu-'ai potu

tasi. O le umi o le pato o le a faʻalagolago i le maualuga o lou taualuga. Oti le 2 po o le 3m uumi vae. Leaga i itu uma e lua, punou le PCM.

Potu-'ai potu

2. Faʻaali le pito i luga o le ie na toe tasi i le 10 cm ma seti.

Potu-'ai potu

3. Fai se laina tutusa i le lima LoveSamita luga o le tasi muamua, tuua le taupou mai luga. O le a avea ma auala e oso ai i luga o le haula-hup.

Potu-'ai potu

fa. Cato Hula-Chup e toso le ie i luga. Ina ua mavae lena, ufiufi le Hula-Claup Blacks lipine.

lima. Faʻapipiʻi i le HULA-HUPE. 4-tausaga-matutua i luga o le 2m umi, faʻapipiʻi i latou i le fa nofoaga e tutusa ma le tasi. Siaki le umi o le tinoi ma nonoa lipine faatasi pe tusa o le B1m mai Hula-Hup. Faʻapipiʻi le matau i le taualuga (leai se mea e faʻapipiʻi ai le paʻu ua maeʻa i le eletise eletise).

6. Slide Ivy i le Hlaula-Hup, fusifusia i lipine e tumau ai sili atu.

Faitau atili