O le Droor Po o Auloga

Anonim

Tele mea e le masani ai-tulaga o faʻataʻitaʻiga o teuteuga o le sukalati, puipui ma faitotoʻa i fale nofomau ma tagata lautele.

O le Droor Po o Auloga 15232_1

"Na ia savali atu i ai lona Lilac Sofa ma isi o mea na totoe o le Igilisi.

- Ia aulelei i lou fale, fiafia, ma o lenei, i loʻu manatu, e seasea lava tagata, "Fai mai o le tagata itulagi o Roman, O mea e mafai ona taʻu mai e le gata i le puleaina o tusitala, ae e uiga foi i le sili atu o mea e maua ai tagata faʻatau. E i ai se galuega e uiga i le galuega "e pei o le galuega o le mea e mafai ona fai i totonu o le galuega" e pei o le mea sa tupu "e pei o le" alu i totonu O la tatou ulutala o loʻo matou talanoa e uiga i le teuteuina.

Teuteu i tui

O le Droor Po o Auloga

Tusiata: Marina Zaidadnova

Ata: Evgeny luchitin

O le maualuga maualuga o le fale i totonu o le fale o le fale marina Zaiidadiviavinova o loʻo aʻe ma laupapa laupapa, ia ausia le faʻamaeʻaina o le avanoa o le avanoa. O le tagata e ave i totonu o le potu o loʻo fuafuaina mo le faʻatulagaina o le 'eseʻese vaega. Ma ina ia mafai ona nonofo i le laulau, e le fiafia, ma le fesoasoani a kola laupapa ma le sioa-tioata ma le pito i lalo, o se mea na tipiina ai le sipai.

Vaitaimi o le taumafanafana

O le Droor Po o Auloga

Tusiata: Gorygy Peprencho

Ata: Evgeny luchitin

O le manaʻo o le tagata faʻatau, o le pule o le vasega ogatotonu o le faleʻaiga, e manaʻomia: E tatau ona e faia se totonu, o le a ia lagona le faigofie ma le fou o le a faʻavaeina i le autu o le timu, ma I le taimi lava e tasi faʻatapulaʻaina i tatou lava i ni mea laiti. O nei manaʻoga uma na maeʻa maeʻa ma le tusiata.

Talu ai o le potu o loʻo iai i le fale tuai, na mafai ona faʻaaogaina le maualuga o faʻailoga e faʻaaoga ai le tapulaa maualuga. O le tusiata o loʻo tuu i ai le tele o ao o ao mai le chipboard ma le pito i tua, o lea e foia ai ni galuega se lua i le taimi e tasi. O le muamua na natia e nisi o ni faʻaletonu i le teuteuga i le vailaau, o le lona lua o loʻo saʻo mulimuli mai i le ata lautele o le potu. O laupepa o faʻata e uiga i puipui ma faʻasaʻoga, ma aoga. E pei lava ona tulei mai le timu, latou tutuli ese mai i fafo, taulaʻi atu, faʻasolosolo va, atagia mai ai itu laiti o totonu, lea e le o faʻalavelave i lona tulaga.

"Nuu puipui"

Ofoofogia : Maria Lawev

Ata: Mikhail SteonanOv

O mea na e tu ai le potu na tuleia le tusiata pe a teuteuina i faaiuga sili ona fuafuaina. Ua matou tuʻuina atu filifiliga mo le faʻatupuina o puipui i totonu o tagata lautele, ua talafeagai lelei i potu malolo.

O le Droor Po o Auloga

Mo le ata o le faletaele faʻaaogaina i le tele o 'apamemea o' apamemea ma se faʻata e aoga, ma paʻepaʻe ropes na faia i le uliuli ma le paepae o le kalapu lautele o le kalapu lautele o le kalapu lautele o le kalapu.

O le Droor Po o Auloga

I le kalapu a tamaiti, o le pa e amata ona folau i le "chuble" tapoleni. O le mea moni o se galuega tutoatasi o faatufugaga, e aofia ai foʻi ituaiga ituaiga ata tifaga mo le tuʻuina atu o faʻafiafiaga a tamaiti.

O le Droor Po o Auloga

Tusiata: Grigory Marchev

Ata: Mikhail SteonanOv

I totonu o le faleoloa fugalaʻau, o se tasi o puipui e aʻafia tele ai le lumanaʻi, atoa talafeagai mea patino o totonu. Ona o lona fausaga, o lenei puipui o loʻo avea ma tulaga lelei mo soʻo se laʻau po o se fugalaʻau faʻatulagaina, tuu atu ia latou se isi mea.

E leʻi maeʻa galu

O le Droor Po o Auloga

Tufuga: Sabolc Kuyviva (Switzerland)

Ata: Mikhail SteonanOv

Mo nisi mafuaʻaga, auala mo faitotoʻa o pusa teuteu fale i totonu o loʻo seasea tele, e ui lava i le mea moni o lenei autu e mautinoa lava e tatau ai i lenei mataupu. Na teuteuina foi e faitotoa na faasaoina e faitotoa. O lenei faʻavasegaina e aʻoga ai le ata o le faʻata o se foliga faʻapena. O lea, e iai le tasi na taliaina e faʻaosofia le isi, ma faʻatasi ai ma latou o se aganuʻu, tulaga ese. Aleʻale, e aunoa ma mea e leʻi tuuina atu o laina Way Wassed, e le tutupu le faʻavae, ma e le sili ona matagofie le mafuaʻaga.

O le emo o le failauga

O le Droor Po o Auloga

Tufuga: Sabolc Kuyviva (Switzerland)

Ata: Mikhail SteonanOv

O se puipui o le puipui i le ituaiga o le puipui i totonu o lenei potu o se vaega o le va o le vateatea ma faia uma galuega mama ma galuega. E faʻasoaina le avanoa, nana le sone o loʻo maua ai faletaele, mai le fale faʻafiafia masani. O se tali lanu lanu, faʻatusatusa i le faʻauma i isi elemene, ma o le mea e le masani ai, o le faʻatapulaʻaina o le tino e ala i le vaega autu.

Vaeluaina mea teuteu

O le Droor Po o Auloga

Tufuga: Sabolc Kuyviva (Switzerland)

Ata: Mikhail SteonanOv

O le fola na faia faavavai mai i matou taimi tumau aso o aso ua mavae. Ae o le tagata tuai poto masani ma faigata tekonolosi sa i ai lava se aʻafiaga i le atinaʻeina o aso nei, sili faigofie ona faigofie. O se tasi o faapogai o le mataupu a Mose na fautuaina e Paulo le Swiss Contigy. O le mea teuteu ua tuʻuina atu i le vaega o le tele-lanu coramic Tiles, lea e maua ai le agalelei avanoa e faʻaosofia ai le leai o se numera o mamanu.

Faitau atili