Fale o le P-3m faasologa

Anonim

Valu filifiliga mo le toe fausia o le fa-potu potu e fa-potu ma le atoa o le 1082 m2 i le P-3m potu fale.

Fale o le P-3m faasologa 15236_1

Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Ile nei lomiga o le mekasini, matou te lolomiina filifiliga valu mo le toe fuataina o se potu e fa o le potu e fa i le p-3m potu fale. E toʻa la, i lo matou manatu e sili ona manaia, o loʻo faʻamatala i auiliiliga ma le fesoasoaniʻaga o tusi ma faʻauiga tusitusiga.

O fale o lenei faasologa faasologa, mai i le susulu o le fa-tulimanu vaega ma nofofua, e tolu, tolu ma le fa o potu e lua O puipui i fafo e tolu-vaega, faʻamalosia sima, 350mm mafiafia. Totonu o le Water-faamalosia sima, 140 mm mafiafia ma 180mm. Vaega o Gypsum sima, 80m mafiafia. I lenei tulaga, latou fausia se pouliuli, vaapiapi i le va o potu tutotonu Pe a toe foʻi, naʻo na vaega e mafai ona faʻaleagaina.

E le gata i lea, o faletaele ma faletaele ma ni poloka vavae ese e tuu i totonu o potu sima faʻapitoa. O lea la, o faʻafitauli o o latou puipui ma le mafiafia o le 140mm e leʻo ni tagata faʻatau faʻamalosi ma mafai ona faʻaumatia. Ventiption o se mea faʻalenatura, aʻiaʻi, e ala i tagata tau, faʻatulaga i le umukuka ma latalata i le faletaele i le tamai potu i le itu tauagavale. O le aofaʻiga atoa o le fale mautotogi e fa o 108.2m2, nofomau, - 72,6m2. O le maualuga maualuga o le 2.64m.

Fale o le P-3m faasologa

Fale o le P-3m faasologa
Muamua o le fale o le fale mautotogi

Maualuga-sitaili totonu

Toe fausia. O le poloketi e maua ai le soloia o se vaega o le tauaveina o vaega o loʻo tauaveina, lea faʻatagaina le faletaele e tuʻu ai ma faʻaalia vaʻaia le ogatotonu o le potu tutotonu. O le vaega o le faletaele ua siitia i tafatafa o le auala. I le nofoaga o loʻo i ai i totonu o le faitotoʻa, o le malosi-faʻamalosi-faʻamalosiʻau mai le tioata poloka, faʻaʻoleʻole i luga o le malae vaʻalele. Faʻasino o loʻo tuʻuina atu le fausia-i totonu o le fata i le potumoe ma potumoe.

Aiga nuu. O le iai o potu e lua, o se potu masani, o se umukuka, potu ma aiga e lua o le a faʻatagaina e le aiga o le 3-4 - tagata i lenei maunu.

Falefaafiafia. O le foliga mai o le autu autu e faia e le faʻamaeʻaina o mea. Ceramtics Tiles, Wall-Glassware ma le atavali, taualuga - vai-vai vali i luga o laupepa sima.

Falefaafiafia E avea ma nofoaga tutotonu i le fale mautotogi. Fola mai le uliuli labradoite ma se fasi mai le laupapa laupapa. O pa e ufitia i le "Venetian Plaster" i le tuʻufaʻatasia ma le matte tioata poloka. O nei mea teuteu e pei o koluma ma o 'au mai le lanufola e tusia ai. O le nofoa malulu o le tulaga e le masani ai o le Kamupani Rose ($ 3600) ma le taumafanafana o le Tatala ($ 300).

potu masani Faaauau le stylist vailaau o le hall. O puipui e vavaeeseina e le "Venetian Plaster" Terracotta Valivali, o loʻo faʻamamaluina ma le manuia faʻatasi ma fasiga o transplexes mai i pag tioata poloka. E lelei tele le amanaia o taga a le latou faioloa e lagolagoina Uliuli. E faia i latou i le matagofie o le maamora i le ituaiga o ulu o anamua. Faia o Fetufaaiga Schark Sofa Sofa ($ 4150), nofoa ($ 2300) ma puffy ($ 1250) Squet, Kasilir).

Umukuka Eseese faigofie faauma. Polani Cerearac O loʻo i totonu o le laupapa laupapa, Walqutt, Wall- "Venetian Plaster" ma le "Wimproncing Ting, Coutty ma vali ($ 18957 e na o ia).

Potu malolo. O le tini ua faʻaaogaina mea tutusa e pei o le potu masani. O le '' 'aʻai o le vaega iinei faia le laulau ma le ono nofoa o le Kamupani Edra (Aofai o le $ 3740), Cuvich Baisaggi ($ 6590).

Potumoe. O le fola iinei o loʻo valavala e se fale kalapu, Wall-Biglerile Walpaper, Taualuga, faʻapipiʻi laupapa faʻatasi ma vali. O le potu o loʻo faia e pei ona taua i lalo: Zimggetttittipa moega ($ 7360) ma lua chichi tu (aofaʻi o le $ 2400).

Fanau Fanua o pa o loʻo faʻaaogaina le pusa pepa faʻapipiʻi. Meafale - modular, Edra ($ 7583).

Faletaele ma le faletaele. Faletaele 'aiga feeberks vaega faaaoga tioata poloka. E faaauupegaina i le faletaele neomedan ($ 900), o le faleuila, Burtatwasin, lelei alofa ($ 3500) ma porste fefiloi ($ 25). O mea faigaluega o le itiiti-lauiloa kamupani (aofaʻi o le $ 1030) o loʻo faʻaaogaina e le VGOSW faʻasaoina.

Moli. Hallway- ono fausiaina-i le 1QT10G4 lamepa; I le lobby o le togiina o le fausiaina o le Geteshutte Limeburg lamepa ma lua lamepa mo moli o ata o lupe glashuttelimbrourg; Masani a potu potu, faia e tagata taitoatasi, apogey lamepa ($ 600) ma moli moli; Umukuka-counded lamp masmomo ($ 250) ma fausia-i moli moli; Oti le potu i totonu - Flaorecent moli i totonu o le taualuga, faia e tagata okaina, ma lamepa mo moli o ata ata o Glashuttelimbrourg; Potumoe - sparlights glashutchelimburg; Tamaiti o le Child Lamp Planet ($ 450); Faletaele ma le faletaele o le faletaele Bormpship.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Aofaiga i iunite. Tau o le $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Umukuka, potumoe, fanau, potu, fafaga potu, fetufaai potu Juncers Cirqut Board 68m2. 100 6800.
Malologa Fola ceramic tilectics 45m2. 25. 1125.
Puipui Umukuka, faletaele, faletaele komit Parm Curamic Tile Architect 34.8m2 25. 870.
Potumoe, tamaiti Tusitusiga pepa puipui 57m2. fa 228.
Malologa "Venetian Plaster" 102,6m2 60. 6156.
Coullukov Faletaele faletaele Uamea nofoaafi 8.1m2 17. 137.7
falefaafiafia Teuteuga o le 'au "subcasesen" 4 mea. 150. 600.
potu malolo Teuteu fafie mumū ma sculptusts puipui 6pcs 180. 1080.
potumoe Platon o Plareboard pepa 8,6m2 13 111.8
O le potu malolo o tamaiti, potumoe, potu potu, fefaʻasoaʻi potu, umukuka, potu Puff pafus ma vai vali 89,3m2 6. 535.8
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea, Barausse. 1 PC. 1600. 1600.
Tamaiti, potumoe, faletaele Swang wooden ma faaofi mai le guranan tioata, barausse 3 PCs. 780. 2340.
faletaele Sliding Wooden, koma 1 PC. 1100. 1100.
pupuni Le mea atoa Wooden ma lua-potu lua-glazed faamalama 13,2m2 220. 2904.
Vasega falefaafiafia Glass poloka 200 PCs. 2. 400.
Sili atu pou mai le maamora o le maamora 4 mea. 1000. 4000.
Le mea atoa 1/2 Fausiaina o piliki 0.7 afe. 60. 42.
Atoa 30030.3

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fale o le P-3m faasologa
potu masani
Fale o le P-3m faasologa
Falefaafiafia
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia
Fale o le P-3m faasologa
Fasi o se potu masani
Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
Umukuka
Fale o le P-3m faasologa
Fanau
Fale o le P-3m faasologa
Potumoe
Fale o le P-3m faasologa
Faletaele malu. View mai luga
Fale o le P-3m faasologa
Faletaele. View mai luga

Totonu i lanu pupula

I totonu o lenei lima o loʻo i ai, o le toe faʻaaogaina o loʻo faia e faʻaititia. 80mm mafiafia vasega i totonu o le potu ma se pakete ma tutusa itu i totonu o le faletaele. O avanoa e faataatia i totonu o le faletaele, o le ala savali e tau atu i le umukuka, ma i totonu o le potu umukuka, ma se tamai potu, e oʻo atu i le lumanaʻi o le a avea ma faletusi. O le le mautonu, e lua matala e tulia e se lautele o le le sili atu nai lo le 1,2m i le faʻapipiʻi puipui vavae ese le potu e 'ai ma le kapeneta. O le potu malolo na faateleina i le tele ona o le foliga mai o le lua o avanoa e lua i le vasega fou. Suiga na tupu o se taunuuga o le toe faia o le fausiaina o se aofaiga e le masani ai o le tele o le tele pe a o ese mai le tasi potu i le isi. O faʻalupega faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le potumoe ma le faletusi matou te faʻatagaina oe e faʻaleleia atili le vaʻaiga o le faʻasoaina o le fale puipui, ma le lotoifale e fai le vaega o le potu e tasi o le potu. O le Interirid Greding o loʻo faʻatautaia e ala i le moli moli ma paʻepaʻe lanu, e mafai ai ona e faia le aʻafiaga o le paʻu o le nofoaga o nofo ai.

Aiga nuu. O le filifiliga fuafuaina ua fuafuaina mo se aiga ma se tamaititi.

Fale ma le auala. O le tusi vaʻa a le faitotoʻa, e taʻitaʻi i totonu o le tagamea, vaʻai lava ia faʻasalalau puipui i se pupula, ae toʻatele. O le fola o loʻo faia o le natura maa o le Terracotta lanu ma tuaoi, ma faʻatasi ai ma se tamai vaega o le "vao maʻa" i le pa o le taulaga. Lenei metotia mafai ai ona e faʻaitiitia le eseesega i le va o le lalolagi i fafo atu ma le fale o le mafanafana.

Po o potu malolo, potu malolo, umukuka. O le aofaʻi o le numera o meaafale ua lava e fatuina ai le sili ona faigofie. O lea la, e mafai foi ona fesuiaʻi le potu malolo i se vaega fale tifaga. O le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe o le Dema faʻataʻitaʻiga Rataplan ($ 4200) ma se tamai wolnut stolener g.nesson depigner o lo o i ai iinei. Bar hack, o le faʻaauauina o le laulau lapotopoto o le umukuka laulau, siʻomia le GIPI CARD nofoa (i le $ 200 taʻitasi). O le umukuka o le siʻosiʻomaga, faʻailogaina i le tele o le fola i le fola o le fola, o le wonut umukuka meaafale o le veneticactiture cantoda faʻataʻitaʻiga ($ 6200 e aunoa ma le tau masini). O le laulau Headset o loʻo avea ma nofoa e ono o le mamanu C.R.mackintosh Tekno (Taʻitasi $ 390), teuteuina ma le laulau mai le Borch Plyudwood.

Kapeneta faletusi. O le potu malolo avanoa sologa lelei tafe atu i le faletusi, o puipui o loʻo faʻamalosia ai ma le grid o le tusi tusi na faia e ala i le Italia Frizhetto (pe a ma le $ 2000). O lenei potu na fausia se tamai faafiafiaga nofoaga e ala i se teuteu fana ma se faʻata tele i se vaega o le pogisa. E aofia ai se laulau feaveaʻi ma fitu nofoa o le Noveceyo Spotro faʻataʻitaʻiga (taʻitasi mea tau $ 750).

Potumoe. O iinei o le tulaga e matua faigofie. O le taulaiga autu i le teuteuga o le potu na faia i luga o le puipui, fasia ma se ie mama ma se ata o stylized bambodo. O le malamalama o le moli uila e faia ai le galuega o palu i totonu o le lua symmetrical ofu o loʻo ufiufi i le pito i tua o le ie. O faitotoʻa a le pogisa faitotoʻa ma atavali e faʻatusatusa i pa paepae, o se moli moli ma o le wolnut contais o le adinan o le $ 4500).

Fanau O le sili ona lafi mai le umi o le sone ma o le sili lea o lanu lanu pisia i le atoa o lanu o le fale mautotogi. Lenei, i luga o le tuina atu o auro-moli, meafale a tamaiti o le kamupani Vox-anarere (aofaiga tau o le $ 700) foliga sili.

Faletaele E tu i luga o le tasi axis ma se vasega pepe, o lea e faʻatupu ai le fofo o lanu fola o le cottoveneto. Ile faasaga i lenei tala, Philippe Starck Plumping Destigner (Aofaiga o le $ 8000) e matua manaia lava.

Moli. I le faʻaopopo atu i le halosen moli i le auala ma le potu ola faʻaaogaina e le o ni moli e le o ni moli. E faʻapipiʻiina i totonu o se tamai nation ua faʻatuina i lalo o le taualuga. Luceplan Bar laupepa Luceplan ($ 280), i le umukuka faʻaaogaina moli moli o le Chicago 6501 - I le Filifiliga o le Genera Coucket ($ 120) ma, mulimuli ane, i le potu moe palakalafa na maeʻa e le faʻatonuga taʻitoʻatasi ($ 50).

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Aofaiga i iunite. Tau o le $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Ulufale Hall, Carridor, faletaele, faletaele Fola ceramic tale o cottoveneto 12.3M2 25. 307.5
umukuka I fafo atu o fafo o le pamu i lalo o le maa faalenatura 11m2. 45. 495.
ala karitoti Tupuaga tuufaatasiga masani natura 8.35m2 120. 1002.
Malologa Parqut Bourt Beatket (Malamalama Beech) 69,2m2 45. 3114.
Puipui ala karitoti Feagai ma "vao maa" (Finnish piliki) 10.35m2. 24.8. 256.7
Umukuka, faletaele, faletaele VJORO teuteu le ofutino 67.8m2 valu 540.8.
Malologa Suavai o le vai. 162M2. 2. 324.
Coullukov Corridor, potu malolo, potu 'aiga Palakalafa 15m2. tolu sefulu 450.
Faletaele, faletaele Taofi le tautalaga 9,6m2. lua sefulu 192.
Malologa Suavai o le vai. 92m2. 2. 184.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Mul-T-loka 1 PC. 1200. 1200.
Faletaele faletaele Swing, tutuli, le fiafia 2 pcs. 310. 620.
Potumoe, faletusi Faaluaina sliding 2 pcs. 1300. 2600.
Fanau Swing, Glazed, agalelei 1 PC. 480. 480.
tagamea Faʻata, faʻailo "tusi", Moschen octigndue 1 PC. 570. 570.
pupuni Le mea atoa Laupapa laupapa tolu 17M2. 265. 4505.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 21,5m2. tolu sefulu 645.
Atoa 17486.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
View mai le alatele i luga o le auala
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia
Fale o le P-3m faasologa
Vaʻai mai le potu malolo i le potu 'ai
Fale o le P-3m faasologa
Potumoe. View mai le faamalama
Fale o le P-3m faasologa
Potumoe. View mai le auala
Fale o le P-3m faasologa
Fanau
Fale o le P-3m faasologa
Umukuka
Fale o le P-3m faasologa
Faletusi
Fale o le P-3m faasologa
Faletusi. View mai le magalafu
Fale o le P-3m faasologa
Faletaele
Fale o le P-3m faasologa
Faletalimalo Malo

Fale ma se potu tele tele

O le tasi o le lelei o lenei poloketi o le mea moni o se auala faigofie na mafai ai ona aveese le taulaga i fafo atu o le potu potu. E le gata i lea, toetoe lava o potu uma na tumau i totonu o latou nofoaga ae le suia le aoga aoga. I le va o le potu malolo ma le umukuka i le tuuina atu o puipui, o le tatalaina o loʻo tipi, faʻamalosia le tolu o koluma faʻatasi ma se moa uʻamea na faʻavae ia latou. E lua laʻasaga pito i lalo e teuteuina faʻapea foi ma le puipui, ma o le ogatotonu lagolago o se umu pusa. O le muamua o loʻo i ai o loʻo iai i le auala e tau atu ai i le faletaele ua tuʻu i ai nei. O le iʻuga, o le vaega o le faletaele faʻateleina tele. Lua isi faʻaaogaina e tulaʻi mai e puipui: Tasi i le potumoe, e le sili atu i le 1,2m lautele, o le isi i le vasega pepese, e tusa o le isi i le vasega pepese. O le tatalaina, sa muai talaʻi atu i le ala savali i le umukuka, o loʻo faʻataʻotoina foʻi. I lona nofoaga o se ofu manaia.

Aiga nuu. O le vaega fuafuaina o le toe fausia o le fale mautotogi ua fuafuaina mo se ulugalii faaipoipo e tasi pe lua tamaiti.

Falefaafiafia. O le nofoaga o le nofoaga o le fale mautotogi amata mai i se tamaʻi alatele, lea e faigofie ona talanoa i le potu tele ma le galugalu potu ma le faletaele. O le fola iinei ua teuteuina i Matte Italia Comic Tiles. O le potu ofu e faʻaau ai i le faʻavasegaina o vaega e faʻaaoga ai faʻata tuʻufaʻatasia o faʻataina o le faʻaituau ma mea e oso ai i totonu o le atunuʻu o Ramump (Aofaiga o le $ 4230). Mai le itu a le potu malolo ma le umukuka, o loʻo 'au foʻi le ofu faʻaoga, o lea lava o le a faʻateʻaina i totonu o fafo atu.

Potu malolo. O le mea muamua e foliga mai o le mea lea o le frency curved lanu samasama samasama. Na avea o ia ma taʻutaʻua autu o totonu. O Ia o le na vavaeeseina le tagata moe vaega o le fale mautotogi o le tele o le manava ma e manuia ai e nana le faitotoʻa i mata o tamaiti ma le potumoe o tamaiti. O le puipui o loʻo faia i Mywall ma valiina e le Multichomtonent vali eseese Viezpent (Czech Republic). O le potu malolo ua vaevaeina i ni sone e lua: o le autu i le ogatotonu ma isi, e le mamao tele. O le ogatotonu vaega o loʻo i ai i le erker ma le faʻaputuga faʻatasi ma le umukuka-'ai potu. O se tulimanu pito i luga o le sofa o le kamupani nomade ($ 3500), o le lapotopoto kofe laulau o meccani ($ 1100), i le itu i le itu i lalo o leina o Letoti ($ 320). O se ata vitio o loʻo i totonu o le shupedred moli o le sofa, ma le sofa o se fata, o se televise tele ma se ata puʻeina. O le fola i totonu o le potu malolo o loʻo teuteuina i se pogisa efuefu moraine beech, o puipui o le Siamani messid o pepa puipui i le pa.

Umukuka. E i ai le umukuka meaafale o le Italia pasta ($ 14,000 atoa ma masini), fausia-i le Tristson metotia e latalata i le faletaele, lea e faafaigofie ai le solo i le faletaele. O le pa i le faʻapipiʻiina o sone o le umukuka meafaigaluega ua maeʻa ma ceramoc pale, o le lanu lanu o le le lelei o le ata o le potu malolo.

Kapeneta. E mafai ona tautua i le taimi e tasi ma le potu malolo. Aumaia e le mafaamatalaina. O se tamai potu sitaili ola frighetto, e aofia ai se modular hack ma se soft sofa ($ 1100) ma le kofe laulau ($ 350). E faigofie le puʻeina o mea ma tusi i le vasa, ma mekasini, o se ipu kofe ma se komepiuta o le a tuʻuina manuia i luga o le laulau. Fuga o le Vecase ma Mintotti faʻaiuga Puff Buff ($ 300) Faʻamatalaina o le tuʻufaʻatasiga o totonu.

Potumoe Faaesea ma le faaeeina faitotoa. Moega ma se moega o le moega o le le fiafia ($ 3500) o se nichom ma le faʻata i le pito i luga ma se laupapa laupapa mai le ulu o le ulu (nape). O se ofu faʻapaʻaga ma faʻaseʻe atu i vaega o loʻo faia e le kamupani lava lea e tasi o loʻo i totonu o le alatele. Totonu o lenei kapeneta ma le manuia hid o le ea ea.

Fanau Faaauupegaina ma le meaafale o le Danish Kamupani Venta ($ 1100). O ata pupula, e tatau lava mo tamaiti, o loʻo i ai i luga o le ie pupuni, moemiti ma meataalo ua faʻamanuiaina lelei ma le malamalama meaʻai lanu efuefu.

Faletaele. Ona o le faʻalauteleina o le faletaele i le tupe faʻaalu o le alatele, o loʻo taofia uma mea e tatau ai Vilmoyboch: Jacuzi Model ($ 700) ma faleuila ($ 700). O puipui ma fola i totonu o faletaele e teuteuina i le Italia Cermicil Tiles o Grey-Green Ten.

Moli. I totonu o loʻo i ai i soʻotaga i soʻo se mea i totonu o lamepa e faʻaaogaina lautele e pei o ni faʻamatalaga o le faʻaopoopoga poʻo le faʻafefeteina o le moli. O Gostina faʻaopopo moli moli fatuina ni lamepa nimps someps o loʻo i ai i le lautele o le potu ma le lua o le Assshor Artmber ($ 700 taʻitasi). Eseese faʻataʻitaʻiga o nei kamupani o loʻo faʻaogaina foi i totonu o le potumoe ma le potumoe (mai le $ 600 i le $ 1000).

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Aofaiga i iunite. Tau o le $
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Ulufale Hall, Kitchen, faletaele I fafo atu o fafo (Mate) 23,4M2. lua sefulu 468.
Potu potu, kapeneta Junkers Cirqut Board (Beech) 56.7m2. 90. 5103.
Tamaiti potu Kapeta (o fulufulu fulufulu) 30m2 25. 750.
Nofo Umukuka, faletaele Par Curamic Tile (Glossy) 49,2m2. 25. 1230.
Malologa Musumusuga puipui ma tuʻufaʻatasiga. Valivali le tele o le tele o vali siorppent (czech republic) 155,5m2. tolu sefulu 4665.
Coullukov Faletaele, faletaele Rake microred 7,6m2 tolu sefulu 228.
Malologa Faʻaloaloa le matua, o le suauʻu 100,6m2 55. 5533.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Uamea, ufiufi i se laau lamolemole 1 PC. 4500. 4500.
Faletaele, faletaele Swing Wooden 3 PCs. 400. 1200.
Potumoe, chotrobe faasee, mirror bingeral 4 p / m 1500. 6000.
pupuni Le mea atoa Palasitika 30.5m2 250. 7625.
Faamalama pou Le mea atoa Mamanu Le maalofia 13.8 P / M tolu sefulu 414.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 54m2 sefulu ma le valu 972.
Atoa 38688.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo. View mai le erker
Fale o le P-3m faasologa
Umukuka
Fale o le P-3m faasologa
Potumoe
Fale o le P-3m faasologa
Kapeneta
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Fale o le a masani ona malulu

Toe fausia. Suiga i le fuafuaina o le fale mautotogi i lenei mataupu fesoasoani i le sili atu o le tele o le tele o le ola avanoa. Pau lava le avanoa i le fanauina o le puipui, lea e tatau ona faia e tuʻufaʻatasia ai le umukuka ma le potu 'aiʻe, o le a le lautele atu i le faitotoʻa, o lena, e le o le 1m. I le nofoaga o le muamua o loʻo iai nei i le umukuka o loʻo iai nei ma fale. O le ulufale atu i le potu 'ua latalata mai i le alatele, o le potu e mafai ai i le loggia e teisi teisi e ala i le fausiaina o se piliki. Faafetai i lenei mea, nai lo se le aoga vaapiapi auala, o le potu malolo ei ai le fale tifaga. O le faletaele foi na faʻateleina ai foʻi le tele ona o se tamaʻi potu itu.

Aiga nuu. O le filifiliga fuafuaina e fuafuaina mo se aiga talavou ma se tasi pe lua fanau. Tagata Matutua Aiga E tatau ona galulue i le fale. Tasi-komepiuta, isi penitala ma fufulu.

Falefaafiafia. O le tamaʻi faitotoʻa o le ulufale e matua aoga. O le potu faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo i ai se tamaʻi pa o loʻo tautau mo malo o malo, taumatau, lea na teuina ai le ofu o le 'au o ona ofu. O nei meafale uma e mafai ona faʻatonuina i le Jobinery fale aʻoga (tusa o le $ 4000).

Potu malolo. O le puipui taumatau o le potu malolo ma ni tamaʻi lapopoa ma lua laiti, ua faia o Detew, ua mamanuina ina ia maua ai ni leo leo ma ata vitio i totonu. Sili atu i le tutusa o loʻo faʻasusu atu i le tele o tioata o loʻo faia mo le teuina o tusi poʻo ni mea o teuteu ma faʻaaoga faʻapitoa. O le auala auala o loʻo i ai le seti o le seti o meafale i luga o meaafale o loʻo i luga (tusa o le $ 10,000).

Potu malolo. O lenei potu e faʻaosofia ai se isi vaega o le potu malolo. O le mea lea, i le faʻaopopoina o le Calikarisis Diner Commonnend (aofaʻi o le $ 1500), o le ata mekasini ($ 1100) ma le SIDIL ($ 200) mai O le Andlifax aoina, o lo oi ai iinei. O le umi atoa o le puipui na faʻatulaga se faʻavae mai le tusi tusi, fatafata ma faʻata. E mafai ona faʻatonuina i le Jonenery Atinaʻe (tusa o le $ 9000). O le suʻega o le suʻega o le aufaiti o loʻo faʻafefeteina i le lua manaʻoga autu - aoga ma faʻaonaponei. Ae e le o le autalavou e le autalavou. O le potu malolo-ola o loʻo lapataia i se potu lanu-ola ona o le tuʻufaʻatasiga o lanu masani o oneone, flax ma moli laupapa e mafai ona suia ai se auala ofoofogia i le talosaga a le tali mai. Na o le aoga le suia o le ata i luga o le laulau ma faamalama, o le lanu o lamepa, e faʻaopopo ni nai mea faʻalelei, ma o le potu 'ai e ave le siʻosiʻomaga o le Mekasini Mekisiko.

Umukuka. A leai ni malo, e mafai ona e 'ai ma i totonu o le umukuka. O le faia o lenei mea, o se laulau 'ai ma nofoa mai Callikaris (tusa ma le $ 1500). Scheffini Sumiti meafale meafale meafale (tusa ma le $ 16,000 ma masini) ma le manuia tumau i se fetuunaiga potu potu potu.

Potumoe E galue i se potu pupula malosi. Talu ai o lona vaega e le maualuga tele, e i ai le moega ma le ulu o le koz faʻataʻitaʻiga koz ($ 7000) ma se sela e mo le TV faʻataʻitaʻiga.

Kapeneta ma tamaiti. E mafai e le Ofisa ona faia se galuega fiafia potu, talu ai o loʻo i ai se faʻalauteleina sofa faʻataʻitaʻiga pirrere bitrere frigertto ($ 3700). O isi vaega uma o le kapeneta o le kapeteni ma le tagata modugh kamupani cia (e tusa ma le $ 7,000).

Faletaele ma le faletaele. O le tele o le faletaele ua faateleina tele. O se tamai piliki fou, aveina le itiiti ifo o le avanoa avanoa, teu lua taele ma hydromages. O le faletaele na avea ma se tagamea laitiiti, aua o loʻo i ai le masini fufulu, goto, faleuila ma se kapeneta mo le fufuluina o le lua sikuea mita. Uma Plumbing ma meaafale i totonu o nei nofoaga o kamupani lauiloa: jachzzi, tulaga lelei, jorger ma ido.

Logisia Muai-glashed ma faatulaga. Lenei ua faʻauʻuina i le tulimanu tulimanu ma se laʻau tiʻetiʻe ma le faʻataʻavaleina nofoa o le suez faʻataʻitaʻiga mai le halifax aoina ($ 350). Lenei e mafai ona e faʻatulaga se tamaʻi togalaau taumalulu.

Moli. I le faʻaopopoina o le fausia-i halosen Lulinie, o potu uma faʻaaoga eseese faʻataʻitaʻiga o le fola, chandelis, Luceplan desktop lamepa.

Ituaiga o Galuega Nofoaga ma fale Mea Aofaiga i iunite. Tau e $.
iunite. suia Lautele
Faauma luga:
fola Faletaele, umukuka, ala savali Ceramic grancyite misage 3060cm 13m2 120. 1560.
Faletaele, loggi Fola ceramic tale 1515 cm 7.5m2 tolu sefulu 225.
potumoe Jol-faavae Woolen Carpet Coating 14m2. 31. 434.
Malologa Parquet Juncers, Beech, 14mm, Shalls 65m2 74. 4810.
Puipui umukuka Par Citimic Tile 1010cm 4m2. tolu sefulu 120.
Sanosel Par Ceramic Tile 1515cm 15m2. tolu sefulu 450.
faletaele adac 23m2. 46. 1058.
logisia Lamed pa puipui panels 19m2 valu 152.
Malologa Vali "tikkurula" 280m2. 10 2800.
Coullukov Faletalimalo Fale Fale Uamea, uili, paepae 10m2 sefulu ma le valu 180.
Faletaele, umukuka Faaloaloa o le Sinanzo. 17M2. 40. 680.
Malologa Suavai o le vai. 84m2. 2. 168.
Faapipiiina fausaga:
Faitotoa Ulufale Steel Goodwil. 1 PC. 1900. 1900.
Potumoe, umukuka Fafie Fafie ma Mutt tioata 2 pcs. 1810. 3620.
Kapeneta, tamaiti Fafie Swing ma Mutt tioata 2 pcs. 1180. 2360.
Faletaele, faletaele Laupapa laupapa 2 pcs. 1040. 2080.
Pupuni ma faamalama faamalama Le mea atoa Vreutum faaluaina-glazed faamalama i totonu o le laupapa laupapa 15.4m2. 390. 6006.
Vasega Le mea atoa Palakalafa 40m2. tolu sefulu 1200.
piliki 950 PCS. 0,2 190.
Atoa 29993.

O loʻo faʻaalia mai e le siata mea tau o le faʻaumaina autu ma le fausiaina o mea e aunoa ma le amanaia o le tau o galuega ma isi tupe faʻaalu.

Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo. Paoa puipui
Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
Umukuka
Fale o le P-3m faasologa
Fanau
Fale o le P-3m faasologa
Potumoe
Fale o le P-3m faasologa
Potumoe. View mai le faamalama
Fale o le P-3m faasologa
Faletaele
Fale o le P-3m faasologa
Kapeneta
Fale o le P-3m faasologa
Logisia
Fale o le P-3m faasologa
Sanosel
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Soo se mea o musika, musika, musika

O le fuafuaina fuafuaina filifiliga ua fuafuaina mo le aiga o tagata faimusika ma ni tamaiti se toalua. E tusa ai ma le aoga faʻamoemoe, o le fale mautotogi e vaevaeina i ni vaega se lua: o se malo (agavale-lima itu) ma le moe (i le itu taumatau). O le mea tuai o le lalagaina e sefe. O le nofoaga o malo e aofia ai se fale tele, o se potu nofo ai lava ia ma le piano, ma le tamai potu i totonu o le vitio. Ia o nei potu e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, i le fanauina o le paoa ua faia se lautele o le 1.2m, na faia i Semi-Coloknels. O le tatalaina i le potu malolo o loʻo faʻapipiʻiina i le tutusa auala. O le potumoe ua faatulagaina i totonu o le potu ma le erker, i tafatafa o le potu o se tamaitiiti. Ina ia faʻapipiʻiina se mea e lua i totonu o le puipui o le fanau, i le faitotoʻa o le fanau, i totonu o le lautele o le 1,2m ma polokaina e o loʻo tumau i nofoaga muamua.

Fale o le P-3m faasologa
Potumoe
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Liliu i se lio

O lenei filifiliga faʻafouina ua fuafuaina mo se aiga ma se tamaititi. O le fale mautotogi e vaevaeina i le malo ma le moe moe. O le alatele o le faʻafilemu o le fiafia, ma o le faletaele e taofia ai le filemu o le taimi muamua. O le potu 'eseʻese o loʻo faʻatulagaina i le tagata e na erker ma o loʻo tuu i luga o se tamai podium. Mo ana fesoʻotaʻiga ma le umukuka i le kapeti puipui, o le tatalaina o le lautele o le le sili atu nai lo 1.2 m. O le ogatotonu o le fale mautotogi o se potu malolo taamilosaga na faʻatulagaina e ni nai faʻasologa ma le fa koluma latalata i le ogatotonu. Mai ai, o le tuiina o le potu 'oti, e mafai ona e alu i totonu o le potu malolo. Ina ia vasega nei e faitau tasi, e lua matala e lua i le utupoto. E mafai foi ona e alu i totonu o le moega o le fale mautotogi o le fale mautotogi i le hall. O le faitotoʻa muamua iinei e oʻo atu i le faletaele, e faʻateleina e ala i le faʻapipiʻiina o vaega vaega o le auala ma se isi potu nofomau. O le isi nofoaga e uia le vasega pepe, e saofa ai e i loʻo tamaʻi ai se tamaʻi vae. Ina ia alu i totonu o le potumoe, i le faitotoʻa o le a faia se lautele o le le sili atu nai lo 1.2 m, ma faʻatele, o sina taimi taʻitasi ma se faitotoʻa faitotoʻa. Ina ia mafai ona faʻaoʻo le potu ma potu moe a tamaiti e le uo, o se laʻititi vasega o loʻo faʻatulaga foi i le faapaologa.

Fale o le P-3m faasologa
Falefaafiafia
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tele le ea ma le malamalama

O le filifiliga togiola ua ofoina atu se aiga ei ai se tamaititi. O loʻo taʻele uma ni vaega mafiafia. O le faletaele i le va o tamaiti ma le faletusi e televave le aluga o le aluga o se tamai alataimi. Mo le ulufalega fou i le ma fale ma fale, o faʻaogaina matala e faia i totonu o puipui puipui i lalo o le faitotoʻa matala. I le va o le potu malolo ma le umukuka i le puipui puipui o le fetaui foi ma le lautele o le le sili atu nai lo 1.2m. O le potumoe ua vavaeʻese e le telecommunication Space e faʻaaoga ai le fou sese foliga o le vaega, lea e mafai ona faia o le mamago poʻo ni piliki.

Fale o le P-3m faasologa
Potu malolo
Fale o le P-3m faasologa
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Tatou taaalo

O lenei filifiliga ua fuafuaina mo se aiga ma se tamaititi. O totonu, faʻafetai i le faʻaaogaina o tioata tetele tioata lanu lanu, ua pupula ma puaa. E tupu foʻi suiga tele. E televave le faletaele ile aluga ole auala. O le umukuka e tumau i le nofoaga lava e tasi, ae mo fesootaiga ma le potu 'ai i totonu o le paoa o le fanauina e le sili atu nai lo le 1.2m. O le kapeneta ua vavaeʻese e le semi semi-pito i luga o le vaega mai le palapala ma tioata poloka. Ina ia tuʻufaʻatasia le potumoe i totonu o le paoa puipui, o le tatalaina o le sili atu nai lo 1.2 m lautele. O le faletaele e faateleina ona o le alarridor. O le ulufale atu i le tamaʻi potu o loʻo avea nei ma ulufale i le faletaele. O le paluga o le pamu o tioata poloka vavaeese le faletaele faaauau pea i le vasega pepe. Ina ia lelei lenei vasega, sa matua vaaia, o le tatalaina na faia i le pusa pusa, tutusa ma le tele o le o loʻo i ai i le potu puʻupuʻu i le faletaele. O le taumalulu ua valaʻaulia e faʻaaoga ai meafale i luga o le Italia kamupani kamupani.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fale o le P-3m faasologa 15236_52

Faletusi Tusitala: Cyril City

Facress tusitala: Siaosi Ginjer

Galuega Tusitala: Mikhail Shilov

Poloketi Tusitala: Tatyana Kotelevskaya

Poloketi Tusitala: Maria Kispoev

Poloketi Tusitala: Elena Karavavaeva

Faletusi Tusitala: Julia Bardikova

Poloketi Tusitala: Andrei Pekachev

Poloketi Tusitala: Alla AlfErova

Matamata i luga

Faitau atili