Mobile vaalele vaalele

Anonim

Vaʻaiga feaveaʻi mai luga ole malae vaʻalele o le maketi: Eletise, kasa, ia faʻaititia; Tuʻusaʻo ma le faʻalavelaveina o masini; Mo fale ma fale le nofomau.

Mobile vaalele vaalele 15240_1

Mobile vaalele vaalele

O le a le mea e fai atu ai, tatou te le o laki ma le tau. Mo le toeitiiti ono masina i le tausaga, o le tele o teritori o Rusia na lagona le malulu tele o le North Pole. O le mea lea, o faʻafitauli o loʻo latou teʻa e tumau pea. Ma fale nofomau ma ofisa ua faateteleina pe le manino. Ae faʻafefea ona feagai ma faʻavae faʻavae i lalo, fale mautotogi, laʻasaga, ni laʻasaga eseese o loʻo suia ai masini ma suia? A uma mea uma, o le manaʻomia e vave ma lelei le vevela ma matutu latou e tupu i taimi uma. O lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia.

Mobile vaalele vaalele

Ina ia faʻatuina se tulaga masani o le vevela i potu e le mafai ona faʻaaogaina, o le ea malulu ua faʻaaogaina. Faʻavaeina, e faʻatinoina i le ituaiga o le monoblock o loʻo i ai se vevela puna, o se faiga faʻatonutonu ma, o se tulafono, o se taui, o se mea e maua ai le potu (poʻo, mo le puipui, pine, laupapa, ma isi. E tusa ai ma le malosi e faʻaaogaina e le malosi o le malosi, o nei mea faʻamafanafana e mafai ona vaevaeina i se tasi vaega ma isi vaega e tolu e tusa ma le metotia feaveaʻi.

O le ea malulu o le ea i luga o le malosi o suavai o suauu (Deresel ma Kerosene afi suauʻu), kesi, kesi ma vevela vai mai le vevela o le faʻamafanafanaga o se fale poʻo le vevela vevela.

O mea mautu o vaʻalele o le ea o le vaʻalele o le ea e aofia ai le Blerian poʻo Cainel Convectors ma le tutusa. E manaia tele, tamaoaiga ma taugofie. O le taimi susunuina i le tasi seevae o fafie e mai i le 15 itula. Ae peitai, o latou faʻaaogaina manaʻomia Chimney, ma faʻaaogaina soo lava mo tupe faʻavae, aʻoaʻoga, ma nofoaga mutia, pe a uma ona faʻapipiʻiina fale vevela i se nofoaga umi, ma pe a talafeagai.

Mo Faʻasalaga tumaoti, faiga e matuai telefoni ma ua fuafuaina mo le faʻamalieina e aunoa ma le faia o soʻo se galuega faʻapipiʻi e tele naua le fiafia tele. O le mea lea, o le a tatou faia se aia o le a sili atu le mafaufauina o le a tatou mafaufauina na o masini feaveaʻi. O faʻamatalaga faʻapitoa o nisi o mea o loʻo faʻaalia i laulau. O loʻo faʻaavanoaina le tele o vaalele i luga o le maketi, aemaise le lautele ma i totonu o le faʻavaʻa o le tusitusiga e le mafai ona lisiina.

Sei o tatou amataina se toe iloiloga mai vai suauu. Atonu o le tele o vaega o Alamanuia vaalele o Alamanuia vevela, lea e masani ona o le maualuga maualuga o latou "faʻauiga" sauniuni ma le avanoa o le suauu i soʻo se nofoaga. I le maketi a Rusia, e fai ma sui e le gata mai e ala mai ile faʻaulufale mai i lalo ole faʻaulufale, ae faʻapea foi i soʻo se tasi o faʻataʻitaʻiga i le atunuʻu, o le pkk ". kulupu: Faapipiiina o tuusaʻo ma le le fiafia i le vevela ma le maualalo o le lafu.

Taofia o masini

Mobile vaalele vaalele
O le faʻamafanafana saʻo o le vaʻalele o le ea o loʻo faʻaaogaina mo le vaʻaia o nofoaga e le masani ai o le tagata nofomau ma, atonu e taatele i totonu o le suavai-fulufulu manu. O lo latou uiga faʻapitoa o le potu o le soʻotaga o le ogalaau o le suauu o loʻo teʻi ese mai i le tafe o le vevela vevela, o lea o loʻo paʻu i totonu o le potu. E galulue e faapea. O le pamu ea ea ua tuʻuina atu i le pou, susu susu mai le suauu mai le tank iina, e taupulepunu ai. O le suauu ma le ea fefiloi o loʻo tui i totonu o le potu faʻaleaganuʻu, lea ua tuʻu ai ma se moligaʻo. O le ea e fafaga i luga o le potu o le potu ma vaega i totonu. O le faʻamafanafana, o loʻo sau mai le masini ma ulufale i le potu. I le faʻatuina, o le faʻapitoa lapisi o loʻo faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga atoa le faʻavae o le suauu e aunoa ma le manogi ma le faʻavaeina o le paʻu. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o le suavai-suauu tulaga o tuʻutuʻuga tuʻutuʻuga mafai ona faʻauʻuina i le tusi lesona poʻo le otometi ona puleaina le i ai o le vevela o le vevela ma se toega o le vevela vevela. O le tele o nei masini e faaauupegaina i uili mo le gaoioi. O le suauu sapalai faʻapitoa e mafai ona fesoʻotaʻi i se lapoa tele ma le faʻapipiʻi pe a faʻaaoga le lua paipa (suauu sapalai ma alavai). O le tau o faʻapipiʻi e faalagolago i le malosi o le malosi ma le tele mai le tusa ma le $ 590 (Master B35ceb) i le $ 2500-31) ma le numera o le BRAGEL.

Vaega o nei masini e faʻailoa ai tulafono o latou faʻagaioiga. Muamua, o le fun e suaina ai le tele o le ea, a leai se isi o tulaga mo le faʻavaeina o le lelei suauu fefiloi ua faʻaleagaina. O lea la, e manaʻomia le sua le ea i le faleoloa i le maualuga vevela: mai180 i le 350c. O le televave faʻapipiʻi, e maualuga le vevela ma le lamatiaga o mumu, aemaise pe a fai o le sterter, o loʻo faʻaaogaina i le Hermostat e otometi lava i le masini. O ia fausaga e mafai ona faʻaaogaina naʻo nofoaga e le mafai ai e le malosi malosi, ma o mea faʻapitoa e le mafai ona tuʻu latalata i le 2.5m mai le ea. Lona lua, mo le masani o le tufuga, e tatau ona faʻamautinoaina o le potu o le potu i le fua o le 980cm2 vaega o le ea fou le ea. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai faʻafitauli i le pefu ma ata matata e tatau ona taulimaina, faʻavae i luga o tulaga i le lotoifale. O nei vaalele o le ea e le fautuaina e tuu i nofoaga e nofo ai ma nofoaga o tagata mo se taimi umi.

O le ea malulu o le ea i le kerosene ma le tiʻetiʻe uila *

Mautu Faʻataʻitaʻiga Vaʻai o le Faʻamaloloina O le malosi o le malosi, kw Ea le ea, m3 / h Suauu taumafaina, l / h Voluma o le tane, l Mass, kg. Masini eletise eletise, w O le numera o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le maketi
Gasegase, Siamani EHG B 70. Sao lua sefulu 400. 1,85. sefulu ma le iva 17. 90. 6.
Ehg BV 70. Tuʻufaʻatasia 68. 3000. 6.8. 105. 124. 1000.
Konfoma, Holani T 16. Sao 18.6 600. 1,8. sefulu ma le lima Aua. 220. sefulu mal le fa
ISA 65. Tuʻufaʻatasia 65. 2400. 7.5 120. 135. 1150.
Lau Afioga, Italia Gryp 20. Sao 23. 400. 1.9 21. 26. E leai 22.
Magnum 100hc. Tuʻufaʻatasia 103. 7600. 8,7 E leai 249. 1880.
Matua, ISA B35 CEB. Sao 10 280. 1.0 sefulu ma le tasi sefulu ma le ono lua sefulu 13
BV 440E. Tuʻufaʻatasia 109. 8500. 10.7 E leai 175. 1500.
Lusia Corstrial Kamupani "Bin Car", Lusia Afa o le B10k. Sao 10 280. 1.0 sefulu ma le tasi sefulu ma le ono lua sefulu 43.
Urosa m100. Tuʻufaʻatasia 99. 5400. 8,4. E leai 190. 138.
* O se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaumauga e naʻo le lua faʻataʻitaʻiga.

Faʻatulagaina o le vaʻalele o le ea

E sili atu le atoatoa ma faigata o laʻau o loʻo i totonu o le ea o le ea, faigaluega i luga o le suavai diesel suauu ma kerosene, o loʻo sapalaiina atu i totonu o le pamu o loʻo tuʻuina atu. O la latou eseʻese eseesega, o le potu faʻatapulaʻaina ua tapunia, vavaeʻeseina i puipui mai le tafe o le tafe o le ea ma e i ai le herodic paipa mo le tuʻuina atu o oloa faʻatauga. O loʻo iai, o loʻo fesoʻotaʻi e le spempble hese o se lapoa lapoa ma chimney poʻo le sili atu o le auala o le ventiti o le fale. I le tulaga o iai nei, e i fafo le fale, i tala atu o le potu. O le mea lea, o le ea vevela vevela e sau mai le vevela, o le vevela o loʻo sili atu i lalo ifo ma le tuʻusaʻo o le vevela (mai le80 i le1-10 taimi sili atu nai lo 2-3 taimi.

O le a faigofie ona fefinauai le Carbon Monoxaxide ma Consueleza, o loʻo ia latou faʻailoga tutusa: ulu le ulu, le leoa. Afai latou te aliali mai ia te oe a o faigaluega, ona manaʻomia lea e te taumafai ai le ea fou, ona faʻasolo ai lea o le potu ma siaki le faʻagaioiga o le vevela.

Faʻapipiiina i le tuʻuga o le ea, pei o se tulafono, e faʻaata atu i le ea o otometi, faʻatonutonu masini ma fetuunaiga o le afi mumu e ausia ai le maualuga o le suauu o le suauʻu o le suauu. O le mafuaʻaga lea, e toʻatele i latou e faʻauʻuina i masini mo le faasee ita. O le tasi o le lelei o lena faiga, o le tino fafo o le masini e toetoe lava a le mamafa. E leai se mea ofoofogia, e sili atu le taugata nai lo le faʻapipiʻi ma le faʻamalieina saʻo. O le tau e faʻalagolago i le Humarmal Part Rowng mai le $ 1800 i le $ 4500-5000. O nei pele e mafai ona faʻaaogaina i potu e galulue ai tagata, ma le tuusaunoaga o potu nofomau.

Latalata i lenei vaega o loʻo latalata i le faʻapipiʻiina o oloa afi ua faʻaaogaina e pei o le suauu. O le faiga o le Coapaotivement Communication System e iloga mai le galue i le Darsesh ma Kerosene, o loʻo fesoʻotaʻi ma le maualalo o le suauʻu o suauʻu o suauʻu ma le malosi o le auala o gaioiga. Ou te fia matauina le tau maualalo o le suauu ma, e tusa ai, faaitiitia o le 1kw dermal malosi. O le tau o ia faʻaputuputu e $ 1500-5000.

Mobile vaalele vaalele
Faatasi ai ma le fesoasoani a feaveaʻi vaʻalele vevela, e mafai ona fatuina tulaga faʻalelei i le vaitau malulu mo le itu manu o le ea, o le okesene ua taumafaina e manu felelei. Insinsli e tauia le okesene okesene, o loʻo lava lea e faʻatupu ai le nofoaga, e toʻatele tagata e gaosia faʻapitoa, o le faʻafitauli e sili atu ona faigata. E mafua mai i le faifai pea fefiloi o le vevela ma le malulu ea o loʻo i ai se faʻamafanafana ma i le taimi lava e tasi o le vela ai le potu. E masani lava, pe a fai o le iunite o loʻo galue, itulagi itu tulaʻi mai: o le le tonu ma le pisa mai le fan (e oʻo i le 45-55 db). E talafeagai le tepa i ai i le Heats ma Centrifugal ituaiga maualalo leo leo. Agaalofa e galo e uiga i tulafono o faʻagaioiga o le fausiaina o le faʻaaogaina o le suauu faʻataʻitaʻiga, tausisia le tuutuuga o le teuina, e fufulu ai le suauu tau i le taimi.

Toeitiiti lava o mea uma o le ea malulu o loʻo galue i luga o le suavai suauu manaʻomia se 220V paoa sapalai. E manaʻomia mo le faʻagaioiga o le ea ea ea, suauu poʻo le faiā, otometi faʻavaomalo, uunaiga faiga. Fuafua i le vevela na faʻaaogaina, o le eletise eletise o le faʻapipiʻi e le lapoʻa, mai le 20 i le 2 kw. Toe amata le faaputuga pe a maeʻa ona tape le mana e mafai ona faʻatinoina otometi (sili atu taugata faʻataʻitaʻiga) ma lima. O le luʻi o le sologa lelei o soʻo se vaega ua uma ona foia ma le tuʻufaʻatasiga o le tamaʻi paʻu paʻu eletise.

Faʻatulagaina o le Heroting Lavea o le Suauʻu Laʻau o loʻo galue i le faʻaaluina o le suauʻu

Mautu Faʻataʻitaʻiga Vaʻai o le Faʻamaloloina O le malosi o le malosi, kw Ea le ea, m3 / h Suauu taumafaina, l / h Voluma o le tane, l Mass, kg. Masini eletise eletise, w
Konfoma, Holani I le 305. Tuʻufaʻatasia 19-29. 1000. 2.0-3.0 lima sefulu 74. 40.
I le 307. Faʻapea foʻi 19-29. 1000. 2.0-3.0 lima sefulu 83. 40.
I le 400. « 24-41 3000. 2.5-4.3 42. 130. 45.
I le 500. « 36-59 3000. 3.8-6,2 55. 175. 90.

Kesi ea ea

Faatusatusa i le suavai-suauu vevela vevela, o le ea malulu o le ea i luga o le kesi e taugofie ma tamaoaiga. O le toʻatele o latou ua fuafuaina mo le pamu o le propane, e ui lava e iai ni faʻataʻitaʻiga o loʻo atiaʻe ai le aufana ona faʻaaogaina le kesi masani. Mo vevela o le ea, o le faʻaaogaina o le kesi o le kesi e faʻamatalaina i le otaota-leai se suauu ma sili ona lelei o le malosi o le tino. O mea uma na faapipiiina o loʻo faʻatagaina e faʻatagaina sologa lelei le vevela, faʻaaogaina ma le le fiafia i le tulaga o le faʻalavelave i le kesi o le kesi. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaauʻua ma se pizocomeckic fuciation, lea e faʻatinoina ai le faʻatonutonu o le puipuiga o Parzoocome. Otometi i luga o le afi o loʻo faʻaaogaina e mafai ona faʻaoʻo atu i le hermostat.

Mobile vaalele vaalele
O le Scarth Air Shoter sapalai mama o le ea vevela ma e mafai ona faʻaaogaina e vevela ai le nofoaga o loʻo nonofo ai i mea lelei o le kesi o le ea, o le $ 300) o suauu, o se lautele lautele o le malosiʻaga o le malosi ma le avanoa i lona fesuiaʻiga, laʻititi le mamafa ma le peʻa, e aoga faʻatatau i le toetoe lava tapenapenaga e faʻagaioia. E ui lava, faʻapea foi ma vai suauu, kesi e manaʻomia ai le eletise, ae o le faʻaaogaina o le eletise, e eseese a latou e eseese le 5000500W. Aisea ua latou le mauaina ai ni tufatufaina i le suʻesuʻe muamua, e ui i a latou lava suʻesuʻega vaʻaia iai? O mafuaʻaga, e tusa ai ma faatonu, ia iai lona mama tuputupu aʻe. Muamua, ae le o soʻo se mea o loʻo i ai le kesi, lona lua, e iai faigata ma lona tilivaina ma le teuina. O le Aginerial o le manaʻoga e siaki le saogalemu o le saogalemu kesi i totonu o le malo o le gosgorkhnadzor ma faʻaalu taimi i taimi uma asiasiga. Pei o mea uma o loʻo faʻaofuina o masini, e le faʻaaogaina le sami e le faʻaaogaina i nofoaga taʻitasi.

Mo se potu ma le voluma o le 30-50 m3 (ma se vaega o le 18 m2 ma le 2,75 m o le vaipuna o le 3K-150 m3 (35- 50 m2) ua uma ona manaʻomia 6kw le vevela.

O tafega o le ea malulu i le faʻateleina o tusi. O le mea lea, ina ia faʻataʻitaʻi i le potu o le potu e moni lava, e manaʻomia le faʻatafunaina o le malulu ma le mafanafana malulu. O le mea lea, o le ea tafe pasi i le itula i le ea o le ea e tatau ona i ai i le 3.5-4.5rd sili avanoa.

I se faʻaopopoga, o le aofaʻi o le ea o loʻo pasia e ala i le faʻapipiʻi ua fuafuaina ina ia mautinoa ai le lelei o le vevela o le aveeseina mai o mea oona.

O le mea lea, mauaina se fana vevela, o se vai poʻo se kesi ea kesi, ia mautinoa e manatua ai le malosi o le vevela vevela ma, o le tele o potu o le vaomatua ave lou soifua maloloina. Ma tupe.

Kesi sao-tafe ea le ea

Mautu Faʻataʻitaʻiga O le malosi o le malosi, kw Ea le ea, m3 / h Suauu taumafaina, l / h Mass, kg. Masini eletise eletise, w O le numera o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le maketi
Konfoma, Holani G15 8.5-15.5 600. 0.7-1.2 12 300. 12
Ga110e. 54-130. 4000. 3.9-9.3 55. 2200.
Matua, ISA BLP14M. 8-14 350. 0.6-1.09 13 55. iva
DLP 300A. 44-88. 1750. 3,15-6.5 sefulu ma le iva 200.
Lau Afioga, Italia Tamaiti 10. 10 ** 0.78. lima ** 7.
Argos 100. 58-100 ** 4.5-7.9 28. **
Lusia le Kamupani a Rusia "Bill Car", Promethenus p10 10 260. 0.8. lima 35. 10
Promethenus p120. 77-120 4350. 6-10. 53. 670.
* O se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaumauga e naʻo le lua faʻataʻitaʻiga.

** E leai ni faʻamaumauga.

Eletise eletise afi

Mobile vaalele vaalele
Suavai fatuga o le ea maualalo o le ea pkk "bok" o nei masini e le manaʻomia se faʻaaliga faʻapitoa. O le vaega o lo latou faʻaaogaina e lautele lava. E i ai a latou lava tulaga lelei i luga o le 'olo e talanoa i luga: saunia mamago mama, aua le susunu le okesene ma mafai ona faʻaofuina le afi. Ae tatou te le i faagasolo i se faamatalaga sili atu, e tatau ona faʻaalia o le faʻatatau i le eletise eletise e faʻaaoga ai igoa e lua - o le vevela o le vevela ma le vevela o le fana. Peitaʻi, e leai se vaega taua o latou. I lalo o le mea mulimuli, o se tulafono, o se mataupu tau o puapuaga o Fata o loo i ai, e sili atu i le aiga, mai le 30kw i le 30Kw O nei masini e faʻatatau i mea faʻapolofesa. O le nofoaga o nofoaga mai le aiga e i ai le fetagofi o le a puipuia mai le 'eleʻele. Unish e le o se vevela-fulafula ma le susunuina okesene okesene elemene elemene, o le heremeatic tibe tumu i chiramic efuefu. O le vevela o le kesi fana e puipuia mai le pefu, susu, suauu suauu ma mafai ona faʻatautaia i nofoaga o le maualuga o le afi afi (mo le faitalia, i faletaavale). O masini uma o loʻo tuʻuina atu i le Hermostat e fetuunai le vevela i le potu i le 40 ° C, lea e faasaʻoina ai le eletise tumau o eleega o le mumū.

I le vevela i lalo ifo -10 a, ae le i amataina se suavai vai vevela, faʻatumu le 3-5 laina o Kerosene, ma pe a uma ona atiaʻe - Winter Diese Frieni.

Afai o le aofaʻiga o le ogatotonu o le susunuina, ona le faʻateʻaina lea mai le fesoʻotaʻiga seʻia malu mai le taʻavale le potu 'ese, a leai o le burner o le a afaina ai.

Faʻaaoga le malosi eletise e tuʻufaʻatasia ma le tolu-sasa atk, ae le o se auala le tumau.

I le maketi a Rusia, o le tele o le tele o le tele o fale gaosi o eleele ese ma aiga gaosi ua avea nei ma sui. Filifilia o se masini, muamua o le mafaufau lelei i lona taumafa maloloina. A iai sau tolu-vaega fesoʻotaʻiga ma se voltage o 380v, o le a faʻalauteleina ai ou gafatia pe a filifilia le vaʻavaʻaia i luga o le numera o le maoao. I mea uma, o le mana o fana vevela fafagaina mai se tasi-vaega fesootaiga o 220v, o se tulafono, e le sili atu i le 3 kw. O le eseesega i le pito i luma o le ea mai fafo ma fafo atu o kamupani ma isi mea na faʻatino i se tulaga faʻapitoa e sili lona taua.

Mo le lofituina o vaega o le vevela o fana o kamupani eseese, o le faʻatagata o le tino e sili ona uiga, ma o le faʻamafanafana elemene o loʻo faia i foliga o le mesh. E i ai faʻataʻitaʻiga ma se manindrical fale, ia e faʻaseʻe ai le paʻu o elemene i luga o le hellix. O lenei o loʻo sili atu le fesoʻotaʻiga o le tui o le ea ma se paʻu elemene ma, o le iʻuga, o le maualuga maualuga i le 'auʻaiga o le masini. I le taimi lava e tasi, ona o le tino o le tino, e le masani ona faaletonu le ea o le ea ma ua le faaletonu e le ea. Mai le vevela o le vevela fana i luga o le maketi Rusia, Pyrox oloa (Nowy) ma le frico (Suetena) e sili ona lautele.

E aoga le matauina o le 'aʻai o le atunuʻu o le TPC faasologa. E le gata i totonu e tutusa ai ma le faʻaulufale mai i le taulaga, Finwik ma masini faʻapitoa, ae e toetoe lava o galuega tutusa: mafai ona galulue faʻatasi ma le afa o le ea Ole vevela i totonu o le potu mai0 i le 50c, o le faʻalua faiga o le Hormal puipuiga puipuia le eletise eletise ma aveese le avanoa o le iviliea. Ae e ese mai i lenei mea, o se taulaova o le tau afi o loʻo faʻaaogaina ma se faʻamaonia o le b12.

O le tau o le faʻaulu mai o le vevela o fana o loʻo fesuiai i le averesi mai le $ 250 i le $ 1500-1700, ae e ofoofogia le taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele atoa o le sami o Alamanuia Fana o le Swedland Kamupani e mai le $ 110 i le $ 370. O le tau o le tele o le vevela o le vevela, o le totonu o le bikar oloa, o loʻo faia i luga o le faʻavae o le faʻaulufale mai o vaega) eseese mai le $ 150-500.

Eletise eletise ea

Mautu Faʻataʻitaʻiga O le malosi o le malosi, kw Ea le ea, m3 / h Voltage, i / numera vaega Mass, kg. O le numera o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i le maketi
Matua, ISA B2th. 0-1.0-2.0 300. 230/1 ~ lima iva
BS15E. 0-7.5-15.0 700. 400/3 ~ 23.5
TS-3. 0-1,5-3.0 Mativa 230/1 ~ 10.0
Stimterm, Finelani Stimterm-3,2 3,2 * 400. 230/1 ~ 6,2 3.
Stamterm 9.6 9,6 * 800. 400/3 ~ 15.8.
Pyrox, Nouei Pro 321. 0-3.0 280. 230/1 ~ 6.0 6.
Pro 3043. 0-30.0 2600. 380/3 ~ 30.3
Devi, denmark Devritemp 303. 0-3.0 400/650. 230/1 ~ ** 6.
Devripmp 121. 0-21.0 800/1400. 380/3 ~ **
Handy, Suetena 321. 0-3.0 300. 230/1 ~ 6.0 fa
1543. 0-15.0 1050. 400/3 ~ 16,1
Frico, Suetena Tiger p21 0-2.0 280. 230/1 ~ 5,7 13
Finnwikfb15 0-7.5-15.0 1120. 400/3 ~ 17.0
Veb, Suetena E2. 0-2.0 190. 230/1 ~ 4.7 sefulu mal le fa
BX15E. 0-7.5-15.0 1000. 400/3 ~ 15.0.
Eva, Lusia ETV-9. 0-4.5-9.0 550. 380/3 ~ lua sefulu 2.
TVF 20. 0-5-10-15-20 1100. 380/3 ~ 36.
Cjscs Tekhprom-Center, Lusia TPC-2 0-1.0-2.0 4300. 220/1 ~ 5.5 lima
TPC-15. 0-7.5-15.0 1030. 380/3 ~ 11.9
CJSS "Faamafanafanaga", Lusia Faamafanafanaga TV 2.7 / 2 0-2.4 120. 220/1 ~ 3.0 fa
Faamafanafanaga TV 8 / 5.8 0-8.0 - 380/3 ~ -
Tagata tomai faapitoa a Rusia "Bi Kar", Lusia Eletise E3. 0-3.0 300. 220/1 ~ 5,2 sefulu ma le ono
Eletise e18. 0-12.0-18.0 1700. 380/3 ~ 23.5
Eletise eletise 0-1,5-3.0 Ik-stepter 220/1 ~ 10
* O se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaumauga e naʻo le tele o faʻataʻitaʻiga.

** E leai ni faʻamaumauga.

Aveesea le ea malulu

O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina mo le tauaveina o le faʻamafanafanaina o soʻo se nofoaga o loʻo maua ai le vevela. O le sili ona faatulagaina nei le vaega o loʻo fuafuaina mo le aoga, faʻatonutonuina o le faʻatapulaʻaina o le faʻatapulaʻaina ma le tatalaina avanoa. Nai lo le tafe o le ea vevela i totonu o nei faʻapipiʻi, o le malosi o le faʻaititia o le faʻaititia o le faʻaaogaina, o le a le faʻaaogaina e le ea. O le mea lea, o le malosi uma na faʻatautaia e le punavai, e aunoa ma le leiloa, o loʻo mauaina luga luga o le faʻapipiʻiina sone. E tusa ai ma le ituaiga o le malosi na suia i le faʻateleina o le faʻaititia o le tele o nei nofoaga e mafai ona vaevaeina i le vai-suauu, kesi, eletise eletise. O le faʻaaogaina o aano o lenei ituaiga e mafai ai ona aloese mai le faʻataua o le ea i totonu, o lona uiga, ata tifaga, ma maua ai foi sili atu toniga. O nei vevela o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamaina o fafie, defrasy masini, faʻaputuputu ma paipa ma paipa. O se auiliiliga auiliiliga o se fou ituaiga o le nofoaga e manaʻomia ai seisi mataupu.

Faitau atili