Moe i le lagi fitu

Anonim

Faʻafefea ona fai se moega pepe ma le talafeagai, tusa lava pe o le sikuea e laʻititi, ma o le potumoe lava e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le potu malolo poʻo le ofisa.

Moe i le lagi fitu 15244_1

O le lagona lelei ma le mafanafana e le gata i le afiafi. Faʻafefea ona fai se potu malolo sili atu le lelei ma le talafeagai, tusa lava pe o lona itu e laʻititi ma e tatau ona foia le faʻafitauli o lona ofi ma le potu malolo poʻo le ofisa

Moe i le lagi fitu
Stefan Thurmann /

Ata fetaomi

Styling: Anna Effenberger

E tusa ai ma fomaʻi, e sili atu le faigofie ma sili atu le fiafia e matamata le TV mai le nofoa poʻo le moega. O lenei potu malolo ma i le taimi lava e tasi o le potumoe uma e lua. TV ua faʻapipiʻi i luga o se lapotopoto faʻataʻamilomilo tulaga. O le ulu ulu na te auauna i le pa laupapa, lea, e ese mai, o le laveaʻiina i luma o faamalama, puipuia moe mai ata tusia.
Moe i le lagi fitu
JENT WILLERBRAND /

Ata fetaomi

Styling: Jennifer Von Standaius

O le fola i totonu o le potumoe o loʻo ufitia i se kolisi tau le tumau o mataupu gaosi oloa. O le moega o le avata e okaina. O le vaega o le Corrugtated Almininum o le laupapa ma i le taimi lava e tasi o se vasega, o loʻo taʻa atu i ai.
Moe i le lagi fitu
HOYE HOEE /

Ata fetaomi

Styling: bettina whoshsky

E i ai ni miti lelei i lalo o lenei papy. O sea papolo e fausia ai le faamafanafanaga. O le moe e ati i le leai o se mea ma le faʻatusatusaina, faʻamanuiaina lagona o le saogalemu. O le pulepao e faia mai le fulufulu laei o loʻo fuafua i luga o le monophonesin lugalaina, ma ua mautu ma mama mama i luga o le Steel mama o se laupepa talafeagai.

Lanumeamata lanumeamata

Moe i le lagi fitu
HOYE HOEE /

Ata fetaomi

Styling: O Bettoina Wooshowbibo puipuia i le potumoe o laau? O manatu o tagata ua tusia ma fomai i lenei tupe faaalu ua vaeluaina. Ae afai e te faʻalogo i a matou fautuaga ma matauina tulafono faigofie mo le tausiga, e mafai ona e faia se fuafuaga manaia o feoaʻiga ma i le mea e masani ona e faʻaalu ai le po. Stabit e sili atu ona tuu i luga o laau e le manaʻomia le tele o alavai. Afai o le eleele i totonu o le fugalaʻau fugalaʻau e susu tele, ma o le fatu fungi ono foliga mai, mafua ai ni mea leaga. Na faaleaogaina se foliga mai, tele le tofo o fugalaʻau, pei o le Jasmicyth ma Jasmine, e foliga mai e moe nai lo le moe. Ae e le tatau ona nofoia i fafo atu o le faitotoa. O le ae lagonaina le matagofie lona lagona i tafatafa o le pama, ficus, o se tamai vao o le laumei po o le otaota Ausetalia.

Faʻafefea ona faia se faʻafiafiaga lagona i le potumoe? Vaai faalemafaufau i le moega i le ogatotonu o le togalaau. O laau e maua ai le lagona o le malologa ma le pa puipui. O laupepa ma le aluga o le lanumeamata, fola o loʻo ufiufi i avmici pale, ma o le moega i lalo o le poloka faʻamama le taumafanafana o loʻo siomia ai le moega. Masalo i au miti fou o le a e savali i le medadows ma nosy fligege vaomatua ...

Faitau atili