Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Anonim

Fola o loʻo tauina tekinolosi mai le granite slabs ma puipui o le puipui o le maamora.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ... 15248_1

O le sauniaina o lenei mea, tatou malamalama ai e le i fuafuaina lenei tekonolosi mo le tele o tagata faatau. O se fiafiaga fiafia e mafai ona avea ma fatuga o le vaitau o le Palainin, ma nisi o fale na fuafuaina mo se lautele o feefe tino.

Ae afai o oe o se moni tele o le matagofie o le maa ma e manaʻo i le fale o le ae tautua ai e aunoa ma le tasi augatupulaga, o a matou fautuaga e mafai ona taliaina ma aoga.

Ou te le o se tuaoi, o lea ua ou aʻoaʻo

O le ae manaʻomia:

fale malo;

Master Ok;

Rumber hammer (kiyanka);

sima sima vartar;

Kapeta kapron cord ma le lapoa o le 2mm;

Mop ma se paʻu paʻu poʻo se fasi o le ogaumu;

Matutu mago;

Penitala facebook;

Uamea pulega.

Soo se pisinisi, pei o se tulafono, amata i le filifiliga o mea. E fautuaina e faʻatau vave atu papatusi, faʻapipiʻi i le faʻatafunaga ma sikuea ma vali i le tasi itu. Fola fola o loʻo faia i luga o le tele tele o le tele o lanu o loʻo masani ai. Mo le latou fetaui mulimuli, e tatau ona e faia se masini faʻapitoa maa. O lo o tuuina i luga o Jacks maa, o lea la e tutusa le natura o maa o maa o maa lea. Talu mai le faʻatatauina o maa o le auala e matua faʻaalu lava, e tatau ona matua loloto lava, aua o lenei fola e le o tele i le faʻafano.

A lelei le mea faigaluega uma ma mea e kuka, e mafai ona e agaʻi i le taotoga o le sima mo le lumanaʻi. I luga o le olopalaina eleele, faatumu le vai charamzit sima fofo. Ina ua maeʻa le muamua vaega o le vaega, tuu le lona lua ma faʻamama lona lua. A mafiafia le mafiafia o le mafiafia o le tusa o le 100-150mmmʻau ma o le a sauni, e mafai ona e amata faʻatulagaina papa maa.

Faʻafefea ona tuʻu ma savali

O le maʻa faʻalenatura - o le maʻamata, gāyrite, e ui lava e foliga mai e le mafaamatalaina, o lea lava maaleale meataʻalo ma manaʻomia se mafutaga faʻapitoa. Taumafai e filifili fasipepa e aunoa ma papuʻe ma filifili, mai ia e faʻalagolago moni lava i le tumau o lau feusuaiga.

Ina ia mafai ona teu le ogaumu ma le mausali, e manaʻomia le faia o se siʻosiʻomaga faʻapitoa "aluga" mai le oneone ma le sima o le oneone. E fautuaina le faʻaaogaina o oneone oneone. O le faaeeina e tatau ona teuteu, ma a o taofia i se moto, pe faapefea ona oso ifo i tamatamailima. Faʻaopopo vai i le fofo seʻi vagana ua ausia le cipy o le mafiafia o le uaina kulimi, pe a mafai ona e amata galue.

Ua osooso lelei le vailaau o se vailaau o le mea e tupu ai i le nofoaga e tatau ai ona tuu le ipu muamua. E manaʻomia le amataina o le faʻaaogaina o le potu ma i le taimi lava e tasi e maitauina o le puipui o le auala e tatau ona o mai lalo ifo o le maualuga o le ipu ogaumu. O le slanite slabs ua tuu i le tele i le puipui. Tuʻu le vaega muamua i luga o le sauniaina o le "aluga", faʻamolemole tuʻuina atu ia te ia se tulaga sili ona lelei i le siakiina o le faʻaaogaina o le maualuga. I le tuʻuina atu o ni papatusi i le lua o tuaoi i totonu o le 'aʻai, ma le fesoasoani a se tasi e faʻaloaloa atu i le pito i luga o le tau o fola, tatou te maua ai le laina muamua o loʻo lafoina.

Tuu le laina muamua i luga o puipui o le tutusa i foliga ma lanu o maa. A o galulue ma isi tulaga, e tatau ona e sui le lautele ma le vaapiapi faʻafanua ma sikuea e maua ai le manaʻo lanu. E mafai ona e faia se mea geometrical mamanu faʻaaogaina shabs o lanu eseese ma foliga. O loʻo taoto lona lua ma le isi lava laina e faʻaaoga ai se maea ma le tulaga. Afai o papatusi e tele tele ma e faigata ia oe ona faʻatonutonu le faʻagaioiga o taotoga, e fautuaina e toso ese lua pe tolu laina o tutusa maea. Lenei fesoasoani ai ia te oe faʻalautele e tuʻu faʻatasi pepa ma faʻapipiʻi faʻatasi. Manatua o le mamao i le va o laina tuaoi e tatau ona laititi.

I le taimi mulimuli o le faataalagi e taua tele le tipiina o papatusi fou. Ina ia ausia le iʻuga manaʻomia, o le uamea pulega atoatoa fuaina le mamao i le va o faleʻoloa i le va o faleʻoloa Faʻavae i luga o nei ituaiga, o le granite o le lapoʻa o le tele e te manaʻo e tipi ese ma le faaeteete i luga o le masini.

O le faʻaʻalotoina o se vaega o "aluga" ma osofaʻiga i le loloto o le taʻele, malupuipuia le ipu i le fola. Faʻaletonu le laualuga o le slab ma se paʻu o le paʻu o se tulaga sili ona lelei ma aua le laa i le fola i le isi lua aso, seia oʻo i le fofo o le vai. A uma, alu atu i le tulaga mulimuli.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Faʻasalalau le sima sima i se vaega sili ona lelei i le nofoaga o le lumanaʻi o le lumanaʻi o le ipu ma le faʻaumatia i le tiʻetiʻe.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Sologa lelei le pito o le fofo. O le laga e faia ma sina alauni mo le taoto.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Tuu se ogaumu mulimuli o le sapalai o le jack ma le pito muamua, pito i le puipui curb.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

E tuʻufaʻatasia le laualuga o le slab i se tulaga faʻa-le masani, faʻaaoga se ata o le paʻu.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Siaki le siʻosiʻomaga o loʻo i luga o le fausiaina, pe a tatau ai, faʻasaʻo le faʻaaogaina o le ata.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Mo lamolemole le gase o se faasologa, faaaoga o se malaia corrd. E tatau ona tusia le pito i luga o papatusi pito matua.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Fai se talafeagai lelei o le ogatotonu o le mamao a o le i faia papatusi mulimuli. Afai e tatau ai, vavaeʻese le vaega manaʻo i le masini maa.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

A o le i taoto i luga o le fasimoli i luga o le fofo o le fofo, sasaa le taimi manaʻomia o le siʻusiina o le vai.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Faatulagaina o le laina mulimuli, o sina auala o le paʻu o le paʻu, loka le ipu i le tulaga manaʻomia faʻaaogaina le tulaga.

Toe iloiloga

O le pito mulimuli o le fola o loʻo faia i le tolu vaega.

Vaega 1 - O le faʻatumu lea i se vai fofo. Liligi le fola ma se manifinifi manifinifi ma le vevela o le siisii ​​hothertar ma faʻasolo atu i totonu o le va o le mope i le va o papala mo le paʻu. Manaʻomia tulaga - atoa faʻatumu o avanoa i le va o papatusi. O lenei e tatau ona e aumaia le fola e mago.

2ap. Atoatoa faʻamamaina le laualuga o le agavale ma le palapala ma le vai ma matata, ona aveese lea o le paʻu ma le pulumu masani.

3thep. Ogaoga, faʻalavelave, o felafolafoaʻiga i luga o maʻa papa e manaʻomia ona faoa ma se masini olo o loʻo tipiina ai le paʻu. O le a faʻapea e te faia i le mea na e galue ai ma le le tatalaina ia kopi.

Lenei o le sauni o lau fou granite fola, ma e mafai ona e malolo ma fiafia i le iʻuga o le galue malosi faia: E sosoʻo ma le malie ma le mea lilo ma mea lilo.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

A tulaʻi le fusi, liligi le vai vai i le siʻusiʻu ma luga o papatusi.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Tufatufa le MoP FOLA i luga o le fogaga o le fola ina ia faʻatumuina soʻoga i le va o ogaumu. Afai e tatau, toe fai le taualumaga.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

O le paʻu faʻapitoa o le paʻu pe na o le lamolemole le vaega o le okeni o loʻo aoina le resid o le fofo mai luga.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Mosten le fola ma le vai, e sausau ma matutu ma faʻaputuputu mai i le fola mama ma le pulumu.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Afai e te maua ni faʻafanua poʻo le faigata i luga o ata o papatusi, faʻafefeteina nei vaega i se masini poletini lelei.

Puipui mai le maamora

Maeu le manaia o le villa! O se mea manaia lea i totonu o le pupula o le maa ma pito sili ona maaleale o piniki-enaena lanu. O le Marmira ua manatu ose tasi o mea sili ona matagofie. O ia o se sili ona paʻepaʻe paʻepaʻe ma paʻepaʻe o Drozon-mumu ma uliuli lanu. O le puipui na tusia e papatusi maa o se galuega moni o faatufugaga. Faʻaoga le Manuble i le Faʻauma o le Maota, E te faʻamamaluina lona uiga ma matua mamalu.

O le tapenaina o puipui o pa puipui o se faʻamalosia i totonu o le uʻamea mesh ma sela o 100-150mm, o loʻo punitia i le puipui. Muamua, o le a e faia se fana ofu i le puipui o le pu, faalagolago i le faletalimalo fafie i totonu, ona toe foi lea o le uaea o le 4 mm. O laupapa maamora o le a faʻapipiʻi i lenei ata. Mai luga, ia i latou ni pupuʻu pu i le loloto o le 20mm ma faʻaofi ni maʻi uʻamea i latou, o papatusi ia faʻapipiʻi i le puipui.

Faatasi ai ma ia o se kuka kuka, o le mamao i le va o le puipui ma le maamora e tusa ma le 25mm. Laiti laiti laupapa laupapa, loka le ipu i lenei tulaga. O le tuu i luga o le plumm ma le malupuipuia le laina muamua, faʻamau malosi i le va o le puipui i le va o le puipui ma le ogaumu o le suavai fofo. A mavae le aso, lua, a uu le fofo, sasao le itu i le isi vaega o fofo, ia mago ma toe fai le faʻagasologa mo le taimi lona tolu. O le tulaga alaʻi mo lenei tekonolosi o le tele o papala tutusa ma le faʻatuatuaina o lo latou faʻapipiʻi i le puipui. I le maeʻa ai o le faʻamaloloina ma le faʻamaloloina o le laina muamua o papatusi, alu i le lona lua.

O le tulaga o ipu taʻitasi e tatau ona siakiina ma le totoʻa i luga o le tagata plumm, pe a maeʻa le faʻatulagaina i luga o le puipui. Faʻapipiʻi ni uʻamea laupapa i le va o papatusi o le faʻamalosia o le faʻamalosi ma le pito i tua o le maa manogi. E tatau ona latou faamautu ai le tulaga o le tulaga. Faia gaioiga lemu ma e aunoa ma se faanatinati.

O le laina pito i luga o ato e faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻiina le sima o le pito i lalo o le laina lalo. O papatusi e mafai ona tuu uma tutusa ma eseese lapoa, ma pe a gaoa luga o le pito i luga, maaliliina laina ogatasi. A teuteu le maamora, faʻaaoga foi se fale kuka. I le taimi o le tipiina, e manaʻomia le faʻatonutonuina o le vai i le nofoaga o le fesoʻotaʻiga a le fanauga a le Agelu ma le Soapi tipiina. Punou pala e mafai ona e faʻaaogaina tuaoi mai le pogisa o le maamora.

Mafaufau ia te oe lava o se talavou faa-Eleni anamua o lona aoga ua puipuia i le tulaga muamua o le afe. Ia ausia le lelei, mulimuli i le tekonolosi. Masalo o au o le a toe fai fua le tofo ma ona lima poto o latou tuaa.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Faʻamalosi le mesh i luga o le puipui mai le faʻamalosia ma se kolosi vaega o 0.4-5 MM (fao o loʻo aveina i le laupapa laupapa).

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Ogaoga slabbs e faʻapipiʻiina i luga o le curb ma faʻamau le uʻamea i luga o le faʻamalosia i luga o le faʻamalosia.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

O le matau e faia e le uaea mafiafia e tatau ona faʻapipiʻi i le ogatotonu o le ipu.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

O le manifinifi laupapa laupapa e faʻasaʻo ai le ipu i se tulaga saʻo i le siakiina o le plumb.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

I le tuuina atoa o faasologa o papatusi, sasaa i totonu o le matau i le va o le puipui ma le maaleale vai o le fofo. Avatu le matutu ma toe fai le auala 2 taimi seia tumu le avanoa.

Ma maamora, ma le maamora, ma le faavavau ata ...

Afai o lau foafoaga o le a faʻafiafia ai le mata, e tusa lava pe le atoatoa le pepa - iloa, e te leʻi tupu tele ni tupe ma le taumafaiga.

O faatonu faafetai mo le fesoasoani i le uuina o le fana a le Faatonu Sili o le Aaozt "Union" Metroscresroy "O.A.levina

Faitau atili