Lafo-stellage

Anonim

Spyware i le masani masani fale. E foliga mai o se tusi faamaumau, ma o le mea moni - le faitotoa i luga o le au fitafita.

Lafo-stellage 15250_1

Lafo-stellage

Lafo-stellage

Atonu e le manaʻomia le taulimaina lelei o mea uma. I mea uma, ola - fale tifaga, ma matou o loo i ai i latou. O nisi taimi ou te manaʻo ai i mea uma e suia i se taimi vave, ou te manaʻo e pei o le tulaga, faʻafuaseʻi ona mou atu mo se faʻailoga faalilolilo pe faʻafuaseʻi ona aliali mai

O le umukuka e le faʻaesea mai le pito i lalo o le potu, ae i le taimi e tasi o se vaega faʻapitoa. Na o le vaeluaina o le tino ese mai faapitoa na faia sima. Lea sa masani ona i ai se puipui, o lea ua i ai le uamea lagolago ma se laulau o loo soloiesea. E i ai le TV i luga o le laulau, e tautua e pei o se fesootaiga i le va o le '' '' 'Umi ma le nofoaga e malolo ai.

Lafo-stellage

Ile vaʻai i le masani ai hack, o se mea moni o se mea ua oʻo mai i lalo mai spyware itulau sili ona faʻatau atu. Tusiganuʻu tusitusi o loʻo avea ma se vaʻaiga ma i le taimi lava lea o se faitotoʻa mo pasi atu i totonu o le ofisa. Ina ua tapunia le fuaitau, e foliga mai o le fata i totonu o le puipui. O lona lautele o loʻo faia o uʻamea, ma luga o fata o ia fata e mai se pine laupapa. Ona o le mea moni o le mamafa o le ata ma le tusi fata o loʻo faʻamauina i luga o rollers, e faigofie ona pati i luga o le lapotopoto lagolago.

Faitau atili