Heb faia oe lava

Anonim

O le faʻasilasilaga faʻavae mo le fatuina o lipine. Metotia o le umu umu. Fausia le ietele faigofie mai le lanu lanu ma polythylene fasi.

Heb faia oe lava 15256_1

Heb faia oe lava
Rama, Meafaigaluega, Mea Taumatau
Heb faia oe lava
O le fausiaina o se lalaga luga, e tatau ona afi le au pato i le tulaga i le lua faafeagai. Ask, o le tusiata fao o le duck cusin i le tasi ma le isi. I le taimi lava e tasi, o fana o le faʻavae o loʻo tapunia ai le au pack
Heb faia oe lava
"Koschichka" - o le lalagaina o filo mai le muamua ma lona lua vaega o le faʻavae o le faʻavae o le pito i luga ma lalo pito o le lumanaʻi
Heb faia oe lava
O le faaputuga ua nonoa i filo filo a le Faavae i le faaluaina le nonoa, o laina uma o le faaputuga ua fetaui ma le tasi pe lua laina o pato.
Heb faia oe lava
Se fesoʻotaʻiga faigofie ma le faʻapipiʻi o pato i le va o faʻavae o le faʻavae: O le palapala o le lanu e tasi e fesoʻotaʻi ma le tele o le lanu. O lenei metotia e leai ni tau i le tisu
Heb faia oe lava
"O mea faigaluega a le Palama" - o le faʻamaeʻaina o le isi itu o pato i le itu o tino i luga o le tele o filo e mafai ona aloese mai le le mautonu o le lalagaina

Faʻateʻa o ni mea alofa o le ogatotonu o tausaga ma le faʻamalosi tino o le baroque-swieller, tipitipi tamaʻi-atoa - saogalemu, saogalemu e tatau ona fuafuaina i totonu o punaoa.

Pratromi na aumaia i Rusia mo le taimi muamua, o loʻo teuteuina ai le uumi ma se lapoʻa labethf maʻea ma le hetitage. Na latou lavea i a latou lapoʻa maualuga - i le puipui atoa, ma le taʻaloga faamaneta o le lanu, e faigata tele ona tatou mafaufauina o le faigofie tele o le tele o upu e pei o le nuu o Nuu. Ioe, e tutusa ma le tauau o le afu, ogatasi ma nettles ma mamafa, o se faʻamanatuina, o se mea sili atu i se nuu ma le faʻamalosi tino ma aau i se tamaʻi vaitafe.

Mai i latou ua leva ae o mai lava tagata ma lavalava, la e le suia auala.

O le tautala ma le faʻaeteete, o siteki faʻapitoa o le tauau, lea na avea ma faa filogia i tagata puʻeata, ua taʻu o le au paʻu, ma sitisela lautele.

O le ae manaʻomia:

tamai laupapa laupapa 750500MM;

ie lino ma ofu o le lino;

seleulu;

uta;

Polythythylene, tipi i ni fasi 1050mm;

Fasi pepa o nusipepa pepa 570mm. O la matou tupefu ua faia i le tasi aso. O mea ma masini e faigofie tele ai mea mo ana fanua, ona masani ai lea ma e avanoa mo latou sailiga ma toleniga, e masani lava ona i ai i laua sailiiliga ma mea uma e masani ai. O le faʻafitauli e ono tupu naʻo i latou e leai se mafaufau. O lea mo pisinisi. O lo matou faiaʻoga i le tala i le talafatai o le Tausi lea o le tusiata lauiloa, o le taulafale o aso nei o aso nei, o Neuradov, Zarbie Zaripov.

O lea, ia tatou taumafai e faia se mea na e faia i ou lava lima i le fale. I le aano o le tusi lesona ua sili atu le lalagaina o le auala e igoa o le ie lino e igoa ia laua ma pato. O le tulaga muamua i le gaosia o taupou o le a avea ma fausiaina o le faʻavae, ma e pei foi o se masini lalagaina o loʻo faʻaaogaina sili ona masani ai laupapa. Afai o le tele o le lumanaʻi o le tofo o le Operstry 250250m, ona avea lea o le faʻavaʻa e tatau ona i ai le 750500mm, I.e. O lona tulaga e tatau ona filifilia, tolopoina lautele ma faaluaina le maualuga o le ie puipui. Lenei ua faia mo le taimi nei lelei i le galuega. O lea ua tatou saunia le faavae. O loʻo iai vaega o ana filo e tatau ona fesoʻotaʻi, ia e lava, malosi lava ma aua le oʻo atu.

Ole feteʻenaʻi i le Machine i le masini pe faigofie ona lagona, matala i latou i le piili, faʻatavao mo le tele o itu. O le tulaga lea, o le lautele o lo tatou alopeti o le tatou lipine o loʻo faʻataʻoto: O le mamao e tatalaina muamua i tapulaʻa o faʻavae o faʻavae o le faʻavae ma le tutusa 250mm. I le va o filo, o auga o le tatau ona tuua pe a fai le 3mm, ma lo latou malosi o lo latou malosi e tatau ona avea ma limamatua i filo.

Heb faia oe lava

SAUNIUNIGA O LE FUAFUAGA (faamaapeina faʻavae o le faʻavae i luga o se laupapa laupapa).

Heb faia oe lava

Lalagaina o pigtails, aoina le faavae o le faavae i se tasi vaalele.

Heb faia oe lava

Faʻavaʻa ma le faʻavaʻa.

Heb faia oe lava

O tupe maua a le lalagaina.

Heb faia oe lava

Tamatamai lima o le pato i le pato ma se tui.

Heb faia oe lava

Faapipiiina le faaputuga i le pito i lalo filo.

Heb faia oe lava

Tipiina se faaputuga ina ua uma ona fevaevaeaʻi.

Heb faia oe lava

Passno-Soul Moling Boolen Fit.

O lenei i totonu o le faʻavaʻa, i le va o laina e toʻalua o filo, matou te tuʻuina se pepa laupapa o 50300mm. Lenei ua faia, ina ia mafai ai ona avea ma pistails, o lona uiga muamua ma mulimuli ma mulimuli laina tafao, lalaga ese mai i filo o le faavae muamua ma lona lua foi. O le pito i lalo o le ata o le a malolo i luga o le cardboard fasi, ae o le pito i luga e tatau ona siitia atu i le pito i luga ma le laupapa laupapa i le 30050200 seia uma le galuega. O le rake e faia e tuu ese ai fana o le faavae i le pito i latou e tusa lava ma. I se faʻaopopoga, e faʻatagaina ai se asini tikeri e faʻasaʻo ai le faʻafitauli o filo: o le maualuga o le fata e faʻapipiʻiina, le vaivai o le feteʻenaʻiga.

Vave i luga o le pito i luga o le braids agai i luga, le-valaauina tupe maua o le maualuga o le 20 i le 50mm. O lenei ua leva ona o se vaega o le ie puipui, lea e mafai mulimuli ane o loʻo faʻataʻoto i le itu sese, pe a fai o le ie o le a tautau ai i luga o le pa, pe a fai o le pito i luga o le subframe.

Na matou feiloai muamua ma ni mataupu faavae o sinelatiu siens ua tagi, o lea, ua uma ona taofi luga. Matou te matauina faapitoa le filo, amata tupe maua, o loʻo nonoa e se nonoa faigofie i le pito o le pito i tafatafa o le pipil. O lenei o le a matou faʻaaogaina le pasi, o lea o tusiata i luga o le lipistries e taʻu le umi o le umi o filo salu e ala i loseti i tamai tui. Mautinoa e sili atu ona talafeagai le galuega, e ese mai, Paysa mafai ona tautau luga o le faavae, a aunoa ma le soli, pe a tatou fia faaaogaina isi lanu pag.

O lenei, filifili e sili atu filo o le pito i lalo ma le lima e tasi, ma le isi lima i le eleele mo latou e sosola ese, agai atu i le itu ese o le mea ese le faavae. Ina ua uma ona faʻauʻu mai le laina, e faʻasaluina le tele o filogia lautele (fafaga pato) mo se moek e faʻaleleia le matagofie o galuega. I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga o faʻavae e le mafai ona vaʻaia ma e nana ma le faʻaalia. O le mea lea, o le lann weave na faia e le sui o le pato fafagaina. O le uluaʻi fafaga povi e aofia ai filo o le faʻavae, lua-e uiga ese, ma isi mea.

I le mauaina o tupe maua ma tuʻufaʻatasia ma se nodule e faʻavae i luga, alu i le lalagaina o le mea moni lava le tagolima, faʻaaogaina ai le lino, ma batona filo. E le mafai ona galue naʻo ia, ae o ni nai olo o lanu eseese, lea o le a faʻalauteleina ai le pale, fai ni togafiti sili ona polystry. E mafai ona ulufale mai ai le pa fou i soʻo se mea, e tatau ona nonoa i se leo faigofie i le pito i lalo. E mafai foi ona fai le peʻa o lua pe tolu filo o lanu eseese, ua ausia le tofa ma lanu lanu o le le faʻamaoni i le pogisa, mo le lautele.

E mafaia ma o se suiga mamafa i le lanu, lea o le tasi o pato e le faʻaloaloa atu le leo mataina, ma tatalaina i se mea, e sui ai foi seisi paso i le itu muamua.

Heb faia oe lava

Amataina e le Form fou.

Heb faia oe lava

Painework O le isi au le pato.

Heb faia oe lava

Faʻaaoga o ni pepa nusipepa pepa nusipepa.

Heb faia oe lava

Faigofie meafaigaluega i le faavae.

Heb faia oe lava

O le nodule mulimuli ma luga o le pito i luga ua sauni.

Heb faia oe lava

O le pistail o loʻo punitia i tupe maua o se tagata masani.

Heb faia oe lava

Tipi tapenaina-teuteu teuteu ma le faʻavaʻa.

Heb faia oe lava

Faamauina o pito o le ie puipui fringe.

Ile aʻoaʻiina o le auala o faigofie link lalagaina, agai i le faaputuga. O le faaputuga ua faapipii i le pito i lalo o le faaluaina le nonoa. E tatau ona maitauina pe a uma le numera o le faaputuga, tasi pe lua laina o le pato masani masani e tatau ona faʻasaʻo e puipuia le faaputuga o le mumusu. Ina ua uma ona taina ni laina o le faaputuga, e mafai ona aumaia ma le seleulu o se talanoaga umi e tusa ai ma lau fuafuaga.

O la matou mataupu, aʻo se paipa o loʻo faʻaogaina masani, fasi polyedylene fasi pepa, lanu puʻupuʻu lanu.

Afai e te manaʻo e suia pe sili atu le sili atu o le pito i luga, e mafai ona avea ma soʻo se mea: nusipepa, piliona o le afaina, cape, uaea.

I le faaiuga o le galuega i luga o le togafiti, o le filo ua faʻamautu ma le nodule ma tupe maua o loʻo toe masii, ia o le "pipe o le" Sqtil O la matou tupefu o le a sauni e sauni. E tumau pea le faʻailoga i le fua o le faʻavae, faʻasaʻoloto i lenei auala mai le tafeaga. Nonoa pito o filo o ni faʻailoga masani, e mafai ona e faʻatulagaina le pito o le laupepa i le foliga o le fringe pe pulumu.

E ofoofogia, peitai o taualoa uma o faʻaaliga ma tapisauga, latou te le tele lapoʻa, ua fai i lenei le taliaina ma aso anamua o le lalolagi o tulafono.

Faitau atili