Fao - i le atoa tuputupu ae

Anonim

E foliga mai e faigofie atu ona sikoa se fao? Ae mo nisi mafuaaga latou te manua, o le laupapa o lo o pupulu ai, ma fao ai- fao. E tatau ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona sikoa?

Fao - i le atoa tuputupu ae 15260_1

Fao - i le atoa tuputupu ae
tasi. O le fesoʻotaʻiga o le a sili atu le tumau pe a fai o tagata fao i se tulimanu i le tasi ma le isi

2. O le a le o le fao o le a le aofia ai pe a fai e umia le pliers

3., fa. Ina ia mafai ona ave le fao i le tautotogo mamanu, aumai mai le pito i lalo ma le tele o hammer pe ma se taumafaiga e oomi le fao

lima. Puipui ou tamatamailima mai le tele o pa e ala i se samala o le a fesoasoani i se ofu masani

Fao - i le atoa tuputupu ae
6., 7. Pepa fasi pepa poʻo le uaea Clamp o le a mafai foʻi ona puipuia ou tamatamailima mai le hammer aafiaga

valu, iva. Auala e tulia ai fao i totonu o le 'au faigata-i-auala o loʻo i ai ma le uʻamea tube ma swel rod, bout ma nati

Fao - i le atoa tuputupu ae
10. Metotia o le tulia o fao i totonu o nofoaga faigata-i-ala-auala i se fasi ipu oona

sefulu ma le tasi. O lea e tatau ona e tausia se fao pe a pupuni ma le tasi lima

12. O le fao o le fao i le ituaiga o le gata o le a taofiofi lelei i totonu o le manifinifi plywood

13. O le magnetkan sugwy mage sela o le a fesoasoani e pasia le fao fao

Fao - i le atoa tuputupu ae
sefulu mal le fa, sefulu ma le lima. Masini foliga ma auala e fofoina ai i le samala

sefulu ma le ono, 17. O le faʻauiga o fao e mafai ona faʻapipiʻi e le tafatolu faila poʻo le samala ma le pu

E foliga mai e faigofie atu ona sikoa se fao ?! Ma e tatau ona e faia se mea: O le sama, o le fao, laau ma lima. Ae mo nisi mafuaaga o loʻo vaeluaina ai le laupapa, e le maʻi o le laupapa, ma ua manua ai tamatamaʻilima. Pe lava le latou tatau ona mafai ona mafai ona sikoa?

O le taumafanafana nei, o fausaga tufuga mai le Kostroma Qudand sa galue malosi i le fale. O le auala e maga ma le mafaufau i ai i le samala, ma avatu aʻu i le faaosoosoga e fai o latou aafiaga ma faamatala ai ni auala manaia o le paʻu uila o le tuʻimomogiina o fao.

E tatau ona maitauina o lenei faiga e faʻalagolago tele i le tele o fao: laititi, e sili atu le faigofie ona sikoa ma se tamaʻi samala (e oʻo atu i le 25 prm-hammer o loʻo mamafa 400-500 mMM Amata i ni mea laititi, ma ia mautinoa o le fao e sese, mulimuli ane himmer ma e lua tolu oso oso. O lea, aloese mai le vaeluaina o le laau ma maua se tulaga mautu. Acle sili atu le fiafia e filifili se fao umi o le fao aofia ai i le vaega autu o le ata ia le itiiti ifo i le tasi lona tolu. Nai lo le tulia i se tulimanu i le tasi ma le isi o le a mautinoa ai le malosi o le fausaga.

Ina ia le vaevaeina le laupapa i le faʻagasologa o le galulue ma ai, o le lapoa o le fao e tatau ona sili atu nai lo le 1/4 o lona mafiafia. A aveina i se manifinifi le ipu, e manaʻomia le faʻamau le fao, muamua i le pito o le paʻu. E masalosalo ma gagau le fibre, ae le o se vaeluaina o fafie. E lauiloa o le fao e faigofie ona ulufale i le susu susu nai lo le matutu. Faʻalagolago i ni faʻasologa o se faʻafitauli atoa: nati, ma i le laʻau e le o. E moni, e iai le auala faigofie lava: Taofi le fao ma tolopo. O le a fesoasoani lea pe a galulue ma matu matutu mautu. Na faʻaaogaina e le laupapa laupapa i le 10-12 cm lautele e fao i fale uma o le faʻapipiʻi, lautele lautele, lua, ma le faʻailoaina o mea sese. A manaʻomia le faʻaaogaina o ni vao, latou te le gaoia i se laina sao, ae i se tusi siaki i lua pe tolu laina.

Afai o le fesoʻotaʻiga o le mamafa o le mamafa, o le taimi foʻi lea o le tele o le samala sili o se lagolago. A e manaʻomia ona sikoa se fao i totonu o se fafie, o le tautotogo propk, o le a le mafai ona malolo i le pito i lalo, ae le o le samala e sili atu ona faʻaaogaina le paʻu.

A e manaʻomia le aveina i le pito o laupapa, o le ae muamua i pu i totonu o le lapoʻa o le 0.8-0.9 mai le lapoa o le fao. I le leai o se taʻavale i le lima, la matou laʻei le fafie, faia se tau o le tofa. O le a taofia ai laupapa mai le faalavelaveina.

O le iloaina o ni togafiti, e mafai ona faigofie ona sikoa se fao i totonu o se nofoaga le manaia. Faʻaaoga se tamai paʻu o laʻau pei o se taʻiala, poʻo fea o le a faʻaseʻe ai le samala o le samala.

E tele masini mo le tuta lima nai lo le vavaeeseina. Falatofi ofuvae ma alala o le a taʻu mai o le a tautua e avea ma faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina o manuaga. O le a lelei ona suia i se vaapiapi fasi pepa, gagau faalua. Ma le isi, ia faʻatumauina lava se ana iʻa iina, i le fea foʻi, e leai se isi mea faigaluega, i se faataʻitaʻiga, i se vaapiapi mataina. O se mea lelei o loʻo faia ai le uaea mai le uaea uaea ma le lapoa o le 1.5-2 mm, punou o lea o le fao ua faʻaofi i le tautotogo. E mafai ona tipi le mata i totonu o se laupapa teuina, lea e faʻasaʻo ai le fao ma puipuia tamatamailima mai le unoi.

Mo nofoaga faigata-i-auala e lua auala e lua i le "saogalemu" clougging o fao faaaoga mea faigofie. O le Steed Steel Rod ma le uʻamea tube lea na faʻasao ai le fao. Ma na ulufale atu i le itu saʻo ma le saʻo, i totonu o le taliga e faamautu e fasi o fasi paʻu poʻo le fasi pepa. O le lona lua o le faitau selau o le bolt ua liliu i le nati e le o le iuga, ia amanaia le faapipiiina o le fao i totonu o le uati.

Faʻavasega se paʻu paʻu i se nofoaga le fiafia i se tulimanu e le o le galuega a māmā. E sili ona faigata ona "tuleia". I le tulaga lea i le pipi, faʻaofi le fao i lalo o le tulimanu o le vaʻai ma faʻatautaia lemu. E iai le ala, tusa lava pe pisi le lima agavale, - O le fao e mafai ona sikoa ma tasi le saʻo. O lenei mea, taofi i le va o tamatamailima e lua ma faʻaaoga le pulou i le samala. Fetaomi O le samala, muamua "nag", ona sikoa lea.

E le o se mea lilo - i le lelei Plywood Vaelua le fao o le a le uu. Ae faʻapefea pe a manaʻomia se manaʻoga? Vili se pu i le puipui, o le lapoa o le mea lea e tatau ona i lalo ifo o le lapoa o le fao, ma punou i ai i totonu o le gata. Faaofi se fao i totonu o le pu (o le a manaʻomia ai le taumafaiga). Peitaʻi, e tatau ona maitauina na o le "matau", na aveina i totonu o le plasterboard, e le mafai ona tautau se mea mamafa (o le a naʻo le avega o le uta o Upt12kg).

I lo matou galulue ma le pati e matou te fautuaina le faʻaaogaina o faʻi o fao, o le ai ai lea e leai ni mea mataga. Afai o nei ua le misi, ona mafai lea ona e talosaga masani: gang i luga vevela ma lalo ifo i flaxseed. O se ata tifaga e fausia i luga o le laufanua e puipuia ai i latou mai le oxidization, o le malosi o le tino ma faafaigofieina le gaioiga o le manumalo.

Ina ia mafai ona puipuia oe mai le mea mulimuli i luga o le laualuga o le laualuga, aumai ai le pulou i tafatafa ma "pipii". Afai e leai ni fao faʻapitoa potu, na latou suia atoatoa le tuʻufaʻatasiga - le pepa faʻapipiʻi + fao.

Tautala atu i le isi itu o le laupapa a le fao o le fao i totonu o le taʻamilosaga taʻivili ma samala i foliga o le matau, pe a tatou aveina. (Mo faʻamatalaga: O le iʻuga o le fao e tatau ona 1.5-2 taimi umi atu nai lo foliga o le faila.) O le isi uluaʻi fautuaga o le faʻaaogaina o le samala i totonu o le fao i totonu o le fa

Afai e te manaʻo e toso le fao mai le laupapa, e aunoa ma le faʻaleagaina o luga, tuu i lalo o le fao pe faʻafiafia se pa laupapa poʻo se fasi paʻu. O le maneta o le maneta i luga o le filo o le a fesoasoani e ave ai le manifinifi ma cuff-faola manu. E tatau ona sologa lelei le agai i luga o le laupapa i se mamao o le 1mm mai luga, o le a ia teena ma faʻailoa saʻo le nofoaga o le fao.

Ma i le faaiuga, o nisi "sailiili" e fesoʻotaʻi ma le samala. Pu mo le 'au e iai ni tamai laupapa. Ma o le au fetaui e faigata ma le mea faigaluega, ua soli. E masani lava, o le Boure o loʻo i luga o le le umi poʻo le Transverse Axis o le pamu o le samala, ae o le 'au e vave ona faʻamatuʻu. O le sili ona lelei e maua ai le tina, o le sikoa. E mafai ona faʻaaogaina se uamea uʻamea, o loʻo tipi i le tolu peni i le afa, ma le ogaoga ma le ogatotonu pito i tulaga eseese. A la ulaula i le faamoega, latou tese eseina i itu eseese ma ua mautu mausali i ai.

Dogwood, ae lelei ma girch, ua manatu o le sili sili ona lelei mo lima o le hammers, ae Na faaaoga Ryabina mo lima o Blackstov.

Faitau atili