Mosters Mosic

Anonim

O le le manaʻomia e galo ai auala e galue ai ma le Beads - Mostac teuteu o le Eseta fuamoa pipi i wix.

Mosters Mosic 15262_1

E iloa le fuamoa i le tele o atunuu ma lotu o se faatusa o le olaga. O le foliga mai o se tino ola mai le oti, faamalu foliga masani ona faapologaina e le mamalu paia le mafanafana ma le Mohamidan, ma Iutaia. O le fuamoa maualuga na avea ma puna o le ola e faavavau.

Mosters Mosic

Mai Kievan Frous na o aapa mai ia i matou fuamoa - tusitusiga ma le tele o teuteuga tele, faʻailoga, ata na faia i palapala, fafie. O fuamoa i na aso na teuteuina i le tele o ata ma mo lenei faaaogaina o mea sili ona le fuafuaina.

A maeʻa le vaetamaina o le faʻa-Kerisiano i Lusia, le toe faʻatulagaina o le fonotaga o le tautotogo i le taeao e aumaia ai se aso mumu i lenei aso. O le fuamoa ua avea ma se sili ona lelei le Eseta alofa. O le tele o mea, ma se teuteu poʻo se mamanu, teuteuina i ona lava lima, sa matua faamalosia ai i ona lava lima, masani, uo ma uo. Na faasolosolo malie lava, o fuamoa o le Eseta sa avea ma galuega moni o le faatufugaga, o faataitaiga lelei o feeseeseaiga o fale mo sui o sui o le tupu tupu.

Haibbit Beads ma Gudgeworks i le Xviii-Xix senituri ma o le mauaina o lenei mea e toetoe lava o tagata uma na moomoo o se mafuaaga o le Eseta fuamoa.

O le tusiata Tamarar Sokolini, alofa i lenei mea, na fesiligia e uiga i avanoa lautele o le galuega o le galuega i le tata ma le papala, ma le alofa i lenei mea. Oloa o loʻo aʻafia ai le tele o metotia faʻataunuuga, pei o le nana i luga o le filo, faʻataʻamilo i luga o pa sami, sisi ma le tele o isi. O le boptist galuega o Tamara faʻaaogaina auala tuai o galuega ma metotia, polokalame, o loʻo suʻesuʻeina ma faʻaputuputu i totonu o falemataʻaga a le atunuʻu. Na ia taʻu mai ia i matou e uiga i le taimi na galo ai le auala e te faigaluega ai ma le auvai, taʻutaʻua mo le CXIXITTK, ae paga lea, le alualu i luma i Rusia.

E galue e te manaʻomia

fuamoa;sasaina ma tioata tipiina o lanu eseese;

Vaʻaina polokalame (e mafai ona e faʻaaogaina ata na fuafuaina mo le opoina ma se satauro);

wax po o le 2-3 ie moligao;

Sarin braid;

Fulufulu lau fulufulu ma le taliga lautele lautele;

Sasaina mo le mamafa o lopa;

eletise eletise;

Vai taele vai taele;

Gafatia mo le patipati;

Faʻamuta e faʻasalalau le fuamoa fuamoa (e sili le faʻaaogaina o se pulumu tuai o le a le manatua o le a lafoina o le a lafoina);

Laiti punitia, o le igoa o le "UK);

suauu

Sauniuniga

Ave lelei le fuamoa fou. A o le i tulia le fuamoa, tuu i le 30 minute i le vai masima. Ona mago ai lea o le fuamoa. Melt wax.

Gauai atu! O le vaipuna e tatau ona aveʻesea i luga o le kesi, ae i luga o le eletise eletise, aua ua toesea. Ave se faleʻoloa, afa faʻatumu i le vai, tuu se koneteina ma wex ma tuʻu i luga o le paʻu. E sili le ufiufi o le auala ma se tapuni, talu ai o le a liusuavai le wax o lo o mimita.

I le taimi o le faʻagaioiga, e tatau ona mafanafana le Wat i le mamafa tele i Ua u i luga. O le mea lea, e sili atu ona faigofie i le faʻasologa o le faia o fuamoa e teu ai le oloa i lalo o le moli.

Mosters Mosic

Ave se mafiafia o le mafiafia ma togi lua pu i itu uma e lua o le fuamoa. Faaofi mea i totonu o le fuamoa i le pesini.

Mosters Mosic

Faatasi ai ma le fesoasoani a le pulumu, pele fuamoa wax. E tatau ona faia vave, aua ua malosi ma faamaalaloina puipui o Wax. Taumafai e aua le manogi i holes tuʻituʻi muamua.

Mosters Mosic

E mafai ona avea Beads i luga o le pine mo nisi fasi i le taimi e tasi.

Mosters Mosic

Faʻateʻa lemu le manava i luga o le wax tusa ma le ata ma oomi i ai ma lou tamatamailima. Ma, e aunoa ma le aveesea o ou tamatamailima, aveese le nila.

Mosters Mosic

O le mauaina o le satin braid i totonu o se tino tele ma faaloaloa lemu i totonu o le fuamoa.

Mosters Mosic

O le iʻuga o le matasele, faʻaloaloa le nila i tua i pu. Afai ua toso ese le nila i fafo ma le faigata, fesoasoani ia te oe lava i pato. O pito o le braid train mai se aufana matagofie.

O faatonu o loʻo faʻafetai i le valevaleina Nikolaevna Koshirachina mo le tuuina atu o le fesoasoani i le sauniuniga o mea

Faitau atili