Teuteuga o le Paʻu Paʻu: Lisi Sauniuniga, Meafaigaluega

Anonim

O Le Mea Lenei "I lalo o le laumei atigifi" poʻo le "lalo o le atigi", "i lalo o le laʻau", naʻo le faʻaaogaina o tagata ese, spat ma le alofa.

Teuteuga o le Paʻu Paʻu: Lisi Sauniuniga, Meafaigaluega 15264_1

I le matou potu talu ai, ua uma ona matou manatu ua uma le laulaufaiva laulau. O se naunautaʻiga faifai pea mo le lelei ma fou mea ua mafai ona fatuina ai le tele o mea e sili ona lelei o aʻafiaga i totonu o totonu. Toe foʻi i le autu, o le a tatou taʻuina ai nisi o ia ma le faʻamoemoe tou te fesoasoani ia te oe i le faia o se filifiliga. O le sili ona avanoa tumau o se auala e teuteu ai le nofoaga ma le fesoasoani o le eseese o lanu ma foliga. Faʻaaogaina o latou, e mafai ona e tuʻuina atu i lau fale le aoga sitaili

Meafaigaluega

Avaga. Aafiaga aafiaga

Mo le faʻavae faʻaumaina galuega, o le a ave: Steel Spatatur (Rectaleulale Trineket, o le Spaula, o le Spaula, o le faʻaputuga o falaoamata (-mekumol o falaoamata, O le paʻu paʻu o le tammon paʻu.

Mo le sauniuni e manaʻomia: fur shar, fuaina o ipu, livi, umi laina, papa, faʻapipiʻi, pusa pepa mo le faʻatupuina o saupega.

Sauniuniga o luga

I potu ua teʻa, sa faamatalaina le mekasini faʻa faʻamatala auiliili auala e saunia ai le laʻasaga e vali ai le ata. O lea, matou te faamatalaina puupuu lenei faiga. Pa Afi (matua, ae tusa lava) na kilia, faalua ona faapopoleina ma polesi ma se sakete. Ma, tusa ai ma fautuaga a le gaosiga o atavali, sa toʻa faʻalua i le vaega taua (sitaili prett, e taofia ai le valiina i totonu o le 1: 7 O le telegese ifo o le faʻamago o vali ma maua le taimi toe setiina fatuina o le toniga. Mulimuli ane, o pa o loʻo faʻamatuʻu atu ma le laupepa vai-laina vali (i le tulaga. Mo le sauniuni ma le vali vali, tatou te manaomiaina le tolu aso.

O teuteuga e na o

Tulaga maualuga e manaʻomia se ata vaʻaia o puipui i le maualuga. O le tekonolosi o le pito i luga o le pito i luga e faigofie tele. Muamua, o le pa o loʻo valivali i le lautele pulumu moni, vave, e aunoa ma le faʻaitiitia o le vali vali. O le taimi lava lena, o le vali vali i luga o le tusitusiga i luga o le chestred. Paʻu paʻu, faʻapipiʻi i luga o le faʻaseʻe, talitonu ma le faʻaeteete ma faʻasolo ai le vali na faʻamatalaina manino ai, fausiaina o se matagofie, velvety tusitusiga o le paʻu anamua. O le sili atu ona pasi le Swiller, o le laititi le ata.

Poto masani ua faʻaalia ai e sili le galuega e faʻatumauina nofoaga e oʻo atu ile 2M2. O le puipui atoa e tatau ona valiina mai le amataga i le iuga e aunoa ma faʻalavelave, a leai e leʻo faia ni nofoaga pogisa i le sooga o pou. O le vali i le faletupe e le galo e palu faatasi.

O le amio o le ata o le pito i lalo o le puipui e mafai ona sili atu tagata taʻitoʻatasi. Muamua o le faʻaputuga lautele, pe a mafai, tutusa, tatou faʻaaogaina le faʻavae (autu) kel. O le taimi lava lena, i luga o le STW vali, o le afi o loʻo faia i itu eseese, o le tausamiga strokes o le filifilia o ufiufi afi. Ma o le smear uma e faʻavaveina i faʻatonuga a se spael spatala, taumafai e aua neʻi e afaina ai le tuaoi.

E mafai le suia o le teuteuga faapolokalame. Faʻataʻitaʻiga, muamua faʻaaoga ma faataapeapeina o le faʻavae o Kelu, ona o le fasigg lea o le ufiufi. E masani ona e faia e aunoa ma pulumu ma uma vaega o vali faaaoga i strokes faaaoga ai se shel spalala. O le iʻuga o faʻasologa o laina o faʻailoga i le tuʻufaʻatasiga ma se leo lemu o tone e tutusa ma mafuaʻaga tulaga ese o le tuai o venetian.

O vaiaumiga a le vai-o polymer-faʻavae o le matua sili ona alualu i luma ma faigofie ona vaʻai i le galuega ma le mafai ona suia i se fiafia moni ma tusitusiga. Punkch meafaigaluega e mafai ona faʻaaogaina e ni polokalame eseese: swabs mai le tolopoina ma mimilo pepa, fasi pepa laupapa, pipiʻi o mea ua leiloa. O le mea taua e le o le taofiofi o lau fantasy.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Mulimuli ma moli moli pepa lipine vaevaeina laina i le taualuga ma le maualuga o le 120cm (lona tolu puipui maualuga). Ufitulituli lelei mea uma e mafai ona pisia le ata lafoia, fola, faitotoʻa, faʻamalama, o le pito i lalo o le pa.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Aua nei galo e uiga i le fesuiaiga ma soʻufemu, faapipii pu mo le plug i totonu.

Avaga. Aafiaga aafiaga

E tusa ai ma mea taua o le filifilia lanu pepa, fuaina ma faʻafefiloi le manaʻomia o voluma o le faʻavae o le paʻepaʻe o le paepae vali (i le fua o le 100-30% o le 100-30% vai) ma le DYE. E taua le le soona fai o le dye iinei.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Na matutu foi le susu ma le susu ua fai ai se ata o le tino, o le susu susu susu susu ma le paʻu o laʻau. Ua toese ai foi le leiloa o le tapaa. Faailoaina latou e le mafai ona sasaina.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Suafa ma le fiafia i le pulumu, aua le faia o ia i le vali.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Aveese le sili atu le vali mai le 'au a le TOLAFOLAGA, o loʻo feosofi i luga o se laupepa mama poʻo nusipepa seia oʻo i mataitusi lolomi.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Valivali amata i le lautele pulumu ma toniga gaioiga i luga-lalo. O le vaega mafiafia e fuafuaina mai le tafe o le fua o le 80-100 g / m2.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Valivali se togafiti e uiga i le 2M2, tata mai le vali muamua, ona tulaʻi mai lea o silagi ma mulimuli ane, o suia, suia itu.

Avaga. Aafiaga aafiaga

O le taimi lava e le toe avatu ai e le moli uila ia faailoga tusi, fufulu mai le vali, maligi i luga o se laupepa mama.

Avaga. Aafiaga aafiaga

E le mafai ona alualu i luma Roller Palots, i tulimanu, i le faʻataʻotoina, i le fola, faʻataʻamilo i tua, faʻagaioi le tagatapito tele, taumafai e tausi le tino.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Ina ia aua nei faʻaleagaina luga, le puipui, ma le vaega tipi o le puipui e aoga tele, faaiʻuina atu le lanu o le potu.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Aua neʻi galo e tatau ona agaʻi le tagata faʻatau i itu eseese ma le toniga faʻamalosi, faʻasolosolo ma le malosi o gaioiga. Ma o le ufiufi o le pito i luga e sili ona teuteuina.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Tapuni le pito i luga o le puipui. Saunia le vali, vavaeʻese le pito i lalo, aua o loʻo matou faʻaaogaina se lanu faavae i se lautele pulumu, faia se tasi-lua faʻatulagaina i luga o le fasi vaega. O le atavali o le taumafaina e faʻavae i luga o le 100-120 g / m2.

Avaga. Aafiaga aafiaga

I lalo o sina vaega laititi i le puipui e liliu ai se vaega o le vaega ma le malosi o gaioiga o le Steal Sparala. Fetaomi sologa lelei i le pito o le gaoioi. Filifili le faʻatonuga ma le faʻafia o faʻavavevave o le faʻalilolilo. Mo le mata luga, faʻaaoga i le mea laʻasaga tutusa ma moli moli o le ufiufi lanu (paʻepaʻe ma piniki).

Avaga. Aafiaga aafiaga

Aua neʻi galo le tele o taimi ma faʻamamaʻi le spalala mai le vali ua faaputuputu i luga o pito.

Aoga laiti

O le taupulega a le aumea e tusa ma le 3-4 itula ma le potu e mafai ona siitia i totonu o le potu, ae o le a mago i le 8-10 aso. Aua neʻi galo e aveese uma lipine puipui ma pepa aʻo leʻi mago le vali, a leai e mafai ona faʻaleagaina pito o vali. O le mea faigaluega i le taimi lava ua le fiafia ai le manaʻoga i lalo, i lalo le vai i le vai, ma i le pito o le galuega ua matua faʻaleagaina atoa ma le fasimoli.

O le Thomigner Fesoasoani

A filifilia ni lanu, i le faʻaopopoina o le taʻua muamua uiga, o le faʻalagolago i le malamalama ma le tele o le potu, e tatau ona amanaia le tele o le lanu o le lanu o lanu. O le mea lea, ina ia aua neʻi faʻalavelave ia le iʻuga o lau galuega, ae o le a le taofia le feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa. Ia, o le mea autu o le fiafia i lau filifiliga ia te oe.

Manatua o le vaevaeina o le puipui ma o le vavaeeseina o lona vaega pito i luga o le taufaasese o le taufaasese o le fua i le maualuga o le potu.

O se faʻailoga faʻapitoa o le ata e mafai ona 'ausia pe a faʻaaogaina le lanu autu i le pito i lalo o le taga. O le faʻavae e susulu mai i luga o le sili atu i le sili atu o le ufiufi o le ogaumu ma tuʻuina atu le foliga sili le loloto.

Au tau

O tau o le faʻauma o le potu o le 15.4m2 ma se vaega o 35m2 puipui o: putty (25kgs) - 90 rum (0.4L) - 75 Crum., Faavae vali faavae baflen partroller (3L)

O le iʻuga, o le toese tau e tau o le 28 rubles. / M2. E tusa ma le 7 itula o le taimi faigaluega.

Avaga. Aafiaga aafiaga

E mafai ona e mauaina le mea "i lalo o le laumei atigi lole", o le ofi i le vali ma se fasi vai manifinifi ma laina faataamilo.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Afai, faataamilo i le pito o se fasi pepa afifi, teuteu se chamfer, o le a sili atu le aoga o le a maua mo le faia o se "i lalo o le atigi" i lalo o le atigi aisa "mamanu.

Avaga. Aafiaga aafiaga

Mo le faʻauma "i lalo o le laʻau", na manaʻomia se paʻu faʻapitoa e, e faʻamoemoe ma i le taimi lava e tasi, ae tatau ona tosoina mai i luga i le pito i luga. Fuafua i luga o le tulaga o le mamanu, faateleina pe faʻaititia le faʻalauteleina o gaioiga.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani moscow "Spectrum" mo mea na saunia ma fesoasoani i le puʻeina ata.

Faitau atili