Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Anonim

Vasega o le Usa Foafo i mea faitino na faia; Fuafuaina o le Lisi o le numera o Wallpaper, Decoding Pictogram i luga o le afifi, tuatusi tuatusi ma tau.

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui 15266_1

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

E moni lava, o le aso laʻasaga maketi o se vasa tele, folau ia, e aunoa ma ni faʻasalalauga ma ni faʻasalalauga, e le o le taʻua o le ausiaina o le sini faapelepele. Ia, Ia tasi le matou tala i se pepa atoa, ma se tapasa, ma Uem mo i latou e manaʻomia le mauaina o le poto talafeagai e uiga i meatotino a le pepa puipui

O le manaʻo o se tagata e teuteu i lona fale e iloa o taimi ou te leʻi mafaufauina, o tuaa e le mafai ona taʻutaʻu atu o latou naunautaiga i le itulau atoa .

Ina ua maeʻa le taavale solofanua, se atigilima munefu o le kapeta o kapeta, o le faʻavae o le "weldpaper 'na sau. E mafai i Europa na latou aʻoaʻoina mai tagata faimalaga i le pepa a Saina. B1481 G. Louisxi mo le ata o le puipui o le maota, na ou faatonu ai o le faamasinoga o le tagata tusiata ma le 50 pepa tusi ma ata mataga, totogi mo le galuega o le 24 maka. I le Xvii-Xviiini Inisiua i Europa, nai lo le faʻasaʻoloto fua o le tautau i luga, o puipui na atili ai ona malamalama i le laki po o le citton post. Laiti a teuga o le gaosia o pepa pepa o loʻo amata i Egelani i le Cxvivek, ma le manatu o le pepa pepa o le faʻaauau o le faia o le Frabber B1799. Faafeagai o lenei galuega fou na aliali mai i le ogatotonu o le Xviiiv ma sa aumai mai Siamani. O le fale muamua, o pa puipui na sefe uma i le pepa pepa, na avea ma elaini le maata.

Ua mavae le sogisi o senituri, ae ua le mou ese le fiafia i le pepa puipui. E faatatau i lenei pe a le mafai ona faʻaalia o latou lautele lautele i faleoloa ma faʻaaliga ma faʻatau atu. Faʻafefea ona folau i le "sami" o fautuaga o le maketi o onapo nei? E foliga mai tatou te manatua e faia le faavasegaina o puipui o mea e maua mai i ai e faia. O i latou o le amataga o le tupuaga - pepa, o le kuka, manaia, tioata ma synthetic, o fea le tulaga o le ogatotonu e mafai ona suia i luga o le "

Pepa pepa pepa

Pepa puipui, po o le "pepa ulufale", a o valaauina i latou i le amataga o le xhissheous, e fiafia i le lumanai. E tele mea taugofie, e pei lava o isi e suia le fogafale o totonu. Uma le lua po o le tolu tausaga, pe o le afiafi atoa, e mafai ona e "faafouina" puipui e aunoa ma le tele o le faaleagaina o le paketi.

O le manifinifi manifinifi o le manifinifi pepa o le au afifi ua maua ai se igoa Faigofie e aofia ai i ni vaega se lua duplex . O nei tuutuuga e mafai ona manatua, mafaufau i le latou masani faasolosolo ma lauiloa i tagata faʻatau ma le masters auai i le toe faʻaleleia o fata.

O le faigofie eseese e faigofie, i.e. Eseese vaega o pepa ma downsid. Avanoa iinei e leai se mea: mai le faʻaputuga tuʻufaʻatasiga e paʻi atu i ni buquet. O loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi (poʻo ni ie puipui) puipui tutusa ma mea e tasi e masani ai, ae o le eseese o latou foliga e mafai ai ona faia le ata faʻaalia. E siʻosiʻoleʻole latou siʻosiʻoleʻolefesootai nai lo le sefe, latou te pasia, ua i ai ni a latou leo-lelei tele ma vevela fesoasoani meatotino. E moni, maaleale, faigofie mumu (leai ni fata i le ultraviolet ray). Manatua o le Schex e manaʻomia toetoe lava o puipui atoatoa e manaʻomia ona faʻapipiʻiina lelei i luma o le lolo atu.

O mea nei i le lavelave lavelavea ma tau o Duplex Wallpapers, o loʻo faʻaalia ai lautele i le maketi o Rusia o le atunuʻu ma fafo. Ua tatala i latou: AOZT "Moscow fale gaosi" (Lusia), OJSC KAORUKOVSKSKSKAYA (SOSRANG, AMBRANGH, MOHRANGHERS (Egelani), Egelani, Venilia (Farani).

O le a le Duplex ma pe aisea e manaʻomia ai ona fausia ni vaega se lua o le pepa ma le kulimi? O le mea moni o le mea moni aʻo le i faapipiiina le pepa puipui e tatau ona teuina i le kelu, ona tuu lea i luga o le puipui. Ua lauiloa o lena pepa lauusipa e goto ifo, ma peʻa mago, e masani ona faʻaititia ile aʻoaʻoga ma le tele o faʻafitauli, mai le faʻasoasoaina. O lea, o le au Duplex o laupepa i lenei fuafuaga e toetoe lava a le mafai ona fiu. E le gata i lea, soʻo masani ai latou e faʻaaogaina i ni faʻasologa faʻapitoa e faʻaleleia ai le malamalama ma le teteʻe atu i le susu. O nisi taimi, na latou faʻaopopo ai otaota lapisi, pe aisea latou te le fiafia ai i uiga o le poto, peitaʻi naua, latou te mauaina nisi vaega sili ona teuteu teuteu na faia. E tatau foi ona faʻamauina ai le susu-faʻamaʻi Duplex Wappaper ma le Cloex Coating, o fea na o le 15-20 susunu, aʻo le tausisia o latou lelei uma. E faigofie ona talia mo le umukuka pe i le alatele.

Flislinova weepappaper

I totonu o mepevetties, e saogalemu le igoa o le pepa puipui mai Flizelin. E mautinoa lava o ofu omea i a latou faʻataʻitaʻiga na feiloaʻi ma lenei mea ma e masani ai i mea totino, o se tasi o le mafai ona fetuunai. E le manaʻomia e Flizellen Wallpaper se pepa o pepa, homogeneous ma le foliga ma le irons ma e aofia ai, e tusa ma alavai o le togavao. A maeʻa mea faʻapipiʻi, e mafai ona latou valiina ma vai-saoloto, tuai pe acrylic postit (toe fai i le lima ofutino). Faʻasalalauga O lenei oloa faʻatonutonu i ona tulaga lelei e aofia ai se malosi faʻapitoa malosi ma le saogalemu afi. O le mea malie, i taaiga, o moli ofuvae o loʻo mumu ma faʻasolosolo e pei foi o isi tagata uma. Malosi faʻapitoa, teteʻe atu ia Aperaamo ma le salafa o latou na o mea faʻapipiʻi pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina ma vali. O lea, e taua tele nai lo le mea o le ae ufiufi ai. O le uʻutuʻuga o le phlizelin wallpaper o latou le manaʻomia le susu gelu, o se faʻaiuga o le mea latou te le faʻaseʻeina ae le "le" nofo i lalo ". Pe a faʻataʻapeʻaina, naʻo le puipui o loʻo faʻamaumau, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina fusi i le tasi ma le isi i le sili ona faʻamaoni. Faatasi ai ma sui mulimuli, e faigofie ona aveese le tapoleni i le pepa mago, ma o le pllizelin ball tumau pea i luga o le puipui, tulaga ma le faamalosia o le laufanua.

Tele o fale gaosi i sisifo o loʻo valoia o le flizelin o le a vave ona suia pepa i le gaosiga. Ua maeʻa, o loʻo faʻaaogaina o se faʻavae mo eseese ituaiga o vinyl wallpaper. Ia, faatali ma vaai. O faʻamaumauga o lenei faʻaumaina o mea e aofia ai le faʻavae pepa. Na o le tuu, o le lautele lea o le maualuga o le maualuga o le a o le mita, o le tele o laina i luga o le upu. Le auʻaunaga taʻitaʻi o sapalai i le matou atunuu o le flisseelin wolpaper Rasch (Siamani).

Ole taimi talafeagai mo le lakapi o le pepa puipui, min

Pepa manifinifi lima
Le pepa a Desese 7-8
Vinyl 8-10.
Tusitusiga 10

Tusitusiga pepa puipui

Latou te taitaia lo latou amataga mai ie ma luga o le ie ma luga. E pei o latou tuaa tuaa, o le pepa puipui o le pamu o le siʻosiʻomaga e siʻosiʻoleʻole ma, o le mea lea, o auala. Aumai se fusipaʻu (silk, flax, talitane, vitesia, faʻaaliga), o loʻo vale ma totonu ma le pepa. O puipui faapena e mafai ona feee ai se povi mama, latou te mitiia ai le leo lelei, o ni mea lelei tagata o lomu soifua, aua le susunuina. O latou laufanua o le tele o tusitusiga o tusitusiga, matte pe susulu, sili atu ona masani ai monononos pe masani foi. O le pepa puipui ma le aʻafiaga o le velor poʻo isi mea e moe ai, e faʻaosofia ai le malamalama ma le potu foaʻi o se mafanafana sili, "velove" faʻamafanafana ". O le tekonolosi o le gaosiga velor wellpaper e matua faigata tele: o le pito i lalo o le pepa lava lea e tasi i luga o le glue vali e apalai. Ina ua mavae lena, o le pepa ma ma le aupito itiiti ifo o lauulu Nielon ua tuu i totonu o se potu faapitoa. I lalo o le gaioiga a le electromagnetic fanua, o lauulu ua faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga o le pepa lautele i le paoa le faaputuga.

O mea le lelei o ni tusitusiga o loʻo i ai i le faʻapipiʻiina: e le-masini le faʻaleagaina ma le hygroscosiction, e le mafai ona susu susu. Ae i le maea ai o ata uma, pepa puipui o loʻo fefe i le vai, tusa lava pe e te manaʻo e toe gaosia totonu o le tamaoaiga o le Igilisi ma le ofisa, e pei o le rasch (Siamani) poʻo le rasch (Siamani) poʻo le rasch (Siamani) poʻo le rasek ).

Puipui mai le fiberglass

O le vaega o le fou tekonolosi sipela e aofia ai pepa puipui, o le ituaiga o le waves waves balls mai le fiberglass filo na faia mai le quatez, soda, dopamite. O mea e mauaina e fanua eseese ma fausaga, ma foliga matagofie, toomaga ma teuteuga. Gymelomes ei ai le tele o uiga taua, e aofia ai ma le sili atu ona lelei ma mafai ona fetuunai ai mea laiti puipui. Ina ia faʻalauteleina le saogalemu o afi, o le fiberglass ua togafitia ma se faʻaletonu faʻapitoa, o ana tagata gaosi oloa na lilo.

A o le i taofi le fibglass wallpaper, e fautuaina le ufiufi o le puipui o le puipui o le phitex Primater lanu. O vali vali ua faalauiloa ai foi, latalata i le paolo o le paolo, e mafai ona matamata i le pa ma puipui. I le filifilia o le pili, mafai ona e faia i lou tofo ma, tusa ma manaoga o lau totonu, filifili le KLL ma tuʻufaʻatasia i lanu eseese. E iai avanoa sili mo fatufatuga. I le faaopoopo atu i le lalolagi, fiberglass Wappapers o loʻo nofoia ai nofoaga sili ona taugata, ma o le matou maketi e niniva (Siamani), mudxate)

Vinyl Wallpapers

Mo le tele o tausaga i le maketi o mea ua maeʻa, vinyl o loʻo tuʻuina atu, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu, o le "sipini vinyl" (efuefu vinyl. O le faʻaliliuga, siʻusi ma le penina o le "silik screen" ua fausia faʻaaoga le laititi o le liligiina o le malamalama. Ona o le taʻotoga o le auupega a le auupega, Vinyl Wallpaper e toetoe lava a le malamalama o le mapusaga o le mapusaga. Mata e faalagolago mai lo latou eseese. Vinyl mafai ona faʻataʻitaʻi i totonu o Cermoric falaitu, paʻu, peresete, faʻalavelave leaga, fafie, e iai ata mo maamora, maʻi, sipuni ai mea. O le fufuluina o le vinyl ua faʻateleina ai le susu o le faʻamamaina ma ua fuafuaina mo umukuka ma faletaele.

E tusa ai ma le maketiina o suʻesuʻega, i faleoloa ma le 900-1500 ituaiga pepa puipui i le laina, naʻo le 30-40 faʻaaogaina i le maualuga manaoga. O isi uma o loʻo sailia, pei, ona faʻaalia. E mafai ona tupu ma o lea: o le a e filifilia se mea uiga ese ma sili atu le mamafa, ma i le fale puipui o lenei ituaiga e le o se aofaiga lea e te faia e faatali.

Vinyl Wallpapers e sili ona lelei i le mea o iai le sili atu o le susu. Umukuka, alavai, faletaele - o nofoaga sili ona lelei mo i latou. O le faʻavae mo le faʻamamaina o le pepa lava lea e tasi, ae afai e te taʻoto oe i le vevela o le mama, ona le faʻaliliu ai lea o le ea ma le susuga, o le a le mafai ona musuia oe. Peitai, o kamupani faaonapo nei e fai mai o a latou oloa fou ua faaauupegaina i meaola faalauiloa o le anoanoai o fesuiaiga o le susu ma tuu ".

O le lelei o le vinyl cardpers - i le "vao" o le tele o filifiliga. Ua tatalaina i latou e kamupani: Azcoga (Spain), Tobo Lancaster, Grahambrown (Misture), Misture) ), JSC Koriakovskaya fale gaosi o Technical School (Ukraine) ma le tele o isi.

Manatua lena, faʻatau pepa puipui, e manaʻomia le faʻamaonia o latou aofaʻi, faʻavae i luga o le tele o le potu, lona maualuga ma ou manaʻoga. E le manaʻomia le amataina o le pepa puipui i le taualuga, e mafai ona tuʻuina atu se vaiti, mai le lautele o puipui, mai le auvae-tuaoi, e mafai ona fausia ai eseese ituaiga, e mafai ona fausia eseese ituaiga. Muai ata, faʻailoga ma saʻo faʻailoga i lenei tulaga e sili atu nai lo le talafeagai.

O le uluaʻi faʻamatalaga o le Taʻiala Real Stragesions: 10.05mimi le umi ma le lautele 50, 56, 60cm. E i ai, isi tulaga faatonuina, ae latou te faʻaupu foi ia tusitusiga, faʻapitoa, ata tifaga ma tioata, faʻapea foi ma ata faʻapitoa. I le tele o faleoloa faʻatau atu le pepa puipui, e iai le laulau e fesoasoani e agavaʻa. E ui i lea, matou te maitauina o iʻuga e mauaina ma se mea sese i le itu o le faʻateleina (mafuaʻaga mafuaʻaga).

O lea la, o le filifiliga e faia i totonu o lou fale ua leva ona uma ni tagi fou. Tausiga muamua le puipui. Afai latou te faʻaolaina, ona ave loa lea e muamua laʻu pele. Ina ia faigofie atu mo lenei galuega, o pepa puipui o lo o muamua-mou atu ma vai mafanafana. Vinyl, pe a le tuueseeseina mai le faavae, na o le scrape.

A SAUNIA LE PULEGA, muamua tapunia le moli ma taʻei ma le punou, ona pole lea o le abrave. O patia atavali e manaʻomia e faʻamamaina, ma e sili atu le mama mai i le vali tuai, faʻaaoga le satauro poʻo se vai faʻapitoa, o le fea e tau ai. O le magaluga ma le susulu o puipui o puipui ma o le taualoa e sili atu le togafitia ma se faʻapitoa muamua. Tetee i pisia mai resin ma suauu ufiufi ma tele vaega o le pulupulu o le pulupulu e tele i le "suavai tioata" po o va eseese. E mafai ona toe faaaogaina i le Savent-umiaina Price. O le laualuga o le pepa puipui e tatau ona lamolemole, ese mea leaga uma ma e le mafai ona matauina ma le le mautonu.

E tatau ona sili atu i le laki i puipui ma pepa? Watt i luga o lenei fesili o manatu e le malilie i ai. Peitaʻi, ua matauina o loʻo faʻamatalaina le pepa i se isi mea, o le puipuia o le afifi o loʻo avanoa mai i aʻafiaga o Alkalis, ma faʻamautu fua ma uaʻee.

Lamolemole svenx ma Duplex Onpapers pipii i le poto, talu ai, natia, latou te masani ona "nofo", expenl, e pei o ni mea na faʻatagaina ai se laʻititi ufiufi i luga o uo taitasi.

O le lavelave o le faʻaaogaina ma faʻalagolago i le mamafa o le 1m2 faʻailoaina malamalama ma mamafa. Malamalama e aofia ai le faigofie pepa ma Duplex Wappapers, faʻapea foi ma Phlizelin, mamafa, Bing, Vebersl, Vebersl, o loʻo manatu viborg ma le fibernglass e mamafa.

Ia vave faia se faʻapolofesa e toetoe lava o kamupani uma e tuʻuina atu lenei oloa o loʻo ofoina atu le faʻaaogaina lelei. Masani o le matagofie o le afu e faʻavae i luga o le methylcelluse e talafeagai mo le moli pepa. O tagata poto masani e fautuaina faʻapitoa faʻapipiʻi, pei o le "AMIL" ma le "Decop" ("Moscow Wallpapper falefaigaluega"). Farani Quelyd o loʻo avanoa mo le mamafa ma le moli moli ma moli pepa (afifi ese lanu). Na aliali mai se nofoaga o le teu oloa i totonu o le teu oloa a le faleoloa lautele "mafolafola" (Suetena). O loʻo faʻaleleia atili kelu e faʻaopopo i le faʻaopopoina o PVA i totonu. Mo ni puipui puipui, e mafai ona e faʻaaogaina le "Lustlat", ma mo le Vinuth, matou te fautuaina faʻaputuga o loʻo aofia ai ia i latou le toe gaosia o siama.

O le kelu poʻo le faʻaseʻe o loʻo faʻaaoga i totonu o sipala, tipi i totonu o le potu, ma tatalia se taimi mo le faʻatuatuaina. E tatau ona i ai i le mafaufau o le pepa puipui mo le manifi o pepa puipui ua vave ona lalagaina ma ua maasiasi, latou mafai ona solia pe a tofoina. Vinyl Wallpaper ma "silika-laupepa lolomiina" e tatau ona faʻatauaina ma glue, latou te le fautuaina e faʻalautele ina ia aua neʻi faʻaleagaina le vaega o loʻo i luga o le vaega E le manaʻomia e le flislinic poʻo le fiberglass le tuʻu i lalo. I lea tulaga, o le kulimi e faʻaaogaina saʻo i luga o le puipui. Ina ua uma ona afifi, e le tatau ona pasi le laupepa tusi. E manaʻomia le kulimi ai le kulimi: o le kelu, o loʻo tautala i luma i le itu i luma, foloa i luga o loʻo faia e le aunoa. O le vevela i totonu o le potu i totonu o le potu pe a le mafai ona i lalo ifo o le 10s ma le maualuga atu nai lo le 23c, o le sundrady o le ea e le sili atu nai lo le 70%. O le pepa puipui ma se mea na faʻamauina ai le faʻatulagaina o loʻo faʻaogaina ai le sili atu le faʻaaogaina o le plum. E i ai se tulafono le tumau - e amata le faʻagasologa mai le faʻamalama poʻo tulimanu. I le taimi o le galuega, tapuni faamalama ma faitotoa e 'aloese ai tusia, a leai e le o tufatufaina le sulugatiti ma le faaolaina, faia o bubles.

O le a le ata o ata i luga o le pepa puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Feololo Malamalama-tetee

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Malamalama lelei Tetee

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Afi tetee

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Suavai

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Ua fufulua

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Supernaaya

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Tetee ia Aperaamo

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Fufulu (susu fufulu)

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Wallpapers faalua ma pito i luga o le pito i luga

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

O le mea e faʻaaoga saʻo i luga o le pepa puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

E apalai keke i luga o le puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Maa puipui

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Taofia le maualuga

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Suia o le lepela

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Soo se sili atu

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Counter sticker

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Au

Faʻafefea ona alu i le matafaga i le sami o puipui

Vaeluaina

Laulau o le fuafuaina o le numera o le numera o le pepa puipui

(ma se nofoaga maualuga o le maualuga 2.75m)
Lisi tele, m Potu sikuea, m2
10 sefulu ma le tasi 12 13 sefulu mal le fa sefulu ma le lima sefulu ma le ono 17. sefulu ma le valu sefulu ma le iva lua sefulu 21. 22. 23. Aua. 25. 26. 27. 28. 29. tolu sefulu
7 0.5 sefulu ma le tasi 12 13 13 sefulu mal le fa sefulu ma le lima sefulu ma le ono 17. sefulu ma le valu sefulu ma le iva lua sefulu lua sefulu 21. 22. 23. Aua. Aua. Aua. Aua. 25. 25.
70.75 7. valu iva 10 10 sefulu ma le tasi 12 13 sefulu mal le fa sefulu mal le fa sefulu ma le lima sefulu ma le lima sefulu ma le ono sefulu ma le ono 17. 17. sefulu ma le valu sefulu ma le valu sefulu ma le valu sefulu ma le iva sefulu ma le iva
100.5 valu iva iva 10 10 sefulu ma le tasi sefulu ma le tasi sefulu ma le tasi 12 12 12 13 sefulu mal le fa sefulu mal le fa sefulu mal le fa sefulu mal le fa sefulu ma le lima sefulu ma le lima sefulu ma le ono sefulu ma le ono 17.
120.5 6. 6. 7. 7. 7. valu valu iva iva 10 10 sefulu ma le tasi sefulu ma le tasi 12 12 13 13 sefulu mal le fa sefulu mal le fa sefulu ma le lima sefulu ma le lima

Faʻamatalaga: O le maualuga o le potu 3M o loʻo faʻaalu i le 1rolon sili atu.

O tuatusi faleoloa

Moscow

"Daimis" - Federra PR-T, D. 95, Tel. 303-9392.

"Fale Laverna" - Warsaw Highway, 143a, Tel .: 386-8866, 386-2939

"Fale o Wallpapers" - Nakhimavsky PR-T.6, Tel. 129-7177

"Roll o Wallpaper" - Ul. Tele Marynkaya, 2, Corp. 1, Tel. 215-5345

"Larsen" - Leoramovsky Pr-T. 10, Corp. 1, Tel. 705-7677

"Moscow Wobbie fale gaosi" - Ul. Pito i luga krasnoselskaya, o e. 2, Tel. 264-9793

"SOM" - Nakhimovsky avanoa, D. 30, Tel. 124-1515

"O le toeaina o Hottabyhych" - DATErovskoe auala, D. 29, Tel. 977-45446.

"Nofoaga" - Komisomolskaya Pr-D. 7, Tel. 245-7161

St. Petersburg

O le filifili o faleoloa "Holani Laverna":

TO-T, 13, Tel. 534-1000;

Gagargin PR, 12, Tel. 299-7892;

Nevsky PR-T, 111, Tel. 279-4329;

Veterans PR-T, 87, Tel. 155-5214;

Alamanuia PR-T, 26, Tel. 325-0790.

Faitau atili