Lisi o Roma

Anonim

Faʻavae le faʻavaʻa, Ata Modec Top a Smasst, - o foliga mai ua toeitiiti a ioeina. Peitaʻi, e naʻo le 48 itula o le galuega na latou faia ai le fausiaina o lenei laulau.

Lisi o Roma 15268_1

Na fetaui leleitali mo Mose i totonu o le fale ma e matagofie mo le teuteuina o le togalaau meaafale. O le laulau na tuʻuina mai e le i matou e talafeagai mo le togalaau, ma mo le potu malolo, ma o lona foliga tausi a Mosaea ua mamanuina i le sitaisaga o Roma anamua.

O le ae manaʻomia:

  • O le laupepa o Mullayer Plywood 755460mm, 15mm mafiafia.
  • Sulu "Venice": 6 Corobalo i luga o 100mose sikuea 2020mm taʻitasi. Tolu o le paʻepaʻe lanu, tasi-lanumoana ("hydrangaya"), tasi-lanumoana ("Saina") ma le tasi-lanumoana.
  • Vinyl quny-mago flake.
  • Sima le sima mo le faapipiiina o fusi i le va o aseka elemene.
  • Lipine.
  • Tweezers.
  • Tele lau o maupupupupupupupupupupupupupupupupupupupuputai o millimeter.
  • Seti o lanu "'apamemea oxide" mo le teuteu "Paleni" faʻavae faʻavaʻa.
  • Ma ... 48 itula o tagata gasegase galuega.

Lisi o Roma

I le faʻaopopo atu i ni mea faʻapitoa i faleoloa faʻapitoa ma tusiata fatuga, e mafai ona e faʻatauina le tele o maa tele (20204mm). E mafai foʻi ona latou faaaogaina e galulue, ae ia matau, e pei o le tamaitusi, e peiseai o loʻo pupula mai i totonu ma le ova o le seti. Osmalt o se tasi taua le faʻaletonu - o se suiga tele o le sikuea mafiafia (mai3 i le 4mm).

Faasologa o galuega

Tusi pe kopi mai le muamua faʻaaliga muamua o loʻo sailia, ma mai ai - i se laʻau o le a le tagi ma le tumau ua leva. O le laulau faʻavasegaina o se faʻavaʻa o le vaega o le uamea tulimanu o le 2020mm, e faʻaofi ai se vaega mafolafola. A fuafua le mafiafia o le palu o le palu o le plywood

Ina ua maeʻa le uluaʻi ata o le ata, o elemene o le mosaic, e faʻapipiʻi i le plywood pepa ma se laʻititi mamao o le vinyl vave. Afai e tatau, o elemene e mafai ona faʻaititia e nila. A faʻatapulaʻa le laulau i luga o le faʻavaʻa, o mea mamao i le va o nai mea laiti o loʻo loloina faapitoa fuafuaina mo le sima ma le laulu. Faʻamatalaga: Vinyl Faʻapipiʻi e talafeagai i le taotoga, ae o le faʻaaogaina o le siʻosiʻomia o le a tuʻuina atu i le laulau le lelei ma le fufusi. E mafai foʻi ona e suia le vinyl kessie e kuliu maskis, aemaise pe a fai o le laulau o loʻo i totonu o le togalaʻau.

O le faatūina o le laulau ma lima o le uʻamea na faʻatauina i le faleoloa komisi. O le a le mea e fai ina ia e mauaina na o se mea lelei, ae o le foliga muamua? O se laulau fou na teuteuina i luga o le Mose ma se ata autu, ma o le a ese lava mea uma i se uiga pupula.

Lisi o Roma

O le uʻamea o le laulau, faʻasolosolo ona pa'ū i le taimi, ua fufulu ma se nofoaga lelei uʻamea, faʻasolosolo le saʻina ai le vaipuna, i taimi uma i le vai. Ina ua uma lena, o aneti-eleelealeina o le ogaumu.

Lisi o Roma

Faʻapipiʻiina e le Eoloxy Glue i le faʻavaʻa o pine, o le tagata taʻitoʻatasi o le ua maeʻa ona faʻapipiʻi. E mafai ona faia e mafua mai i le pipili e faʻamautuina fafo atu o fafo.

Lisi o Roma

Faʻavaʻa Ataʻo amata i le toniga paʻu lanu valivali vali ma mafolafola pulumu. O le seti o le "Copper oxide" ata o loʻo i ai ni ata se tolu o ia valivali.

Lisi o Roma

Pe a ma le itula, pe a uma le faʻamamaina o le faʻavaʻa, sponge o loʻo faʻaaoga le lanu meamata o le ogatotonu o le paolo, ma o se tamai vaega o le moli lanumeamata. E mafai ona e faʻaopopoina nisi Bronze Powder e maua ai se "Patina" aʻafiaga.

Lisi o Roma

Faailoga laina sese o le laulau ma o feutagaiga o le faʻavaʻa o loʻo siʻosiʻomia i le fale mautotogi i luga o le vaitusi. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o se faʻataʻitaʻiga i le ata ma le liʻo i luga o lume.

Lisi o Roma

E faapena foʻi, faia laina faʻapitoa i luga o palu o Plywood ma, i le faʻaalia o se sapalai, e suia ai i latou. Aluga ma faʻamau ina ia e le feʻaveaʻi pe a faʻaseʻe atu le mamanu i le penitala i luga o le maea.

Lisi o Roma

A e manaʻomia e faʻaititia le lapoʻa poʻo foliga o elemene a Mose, o loʻo faʻatautaia ma faʻailoga, malolo i latou i le tulivae, puipui i le laititi o le ipu. Tuu se fasi paʻu. Tuu se fasi paʻu. Tuu se fasi paʻu. Tuu se fasi paʻu.

Lisi o Roma

Filifili le sili atu tuʻufaʻatasiga o lanu mo se auala i le atoa o fasi mea. Mo le faʻataʻitaʻiga, gagau se vaega o le ata mai sikuea tipi i luga 4 fasi.

Lisi o Roma

Afai o le faʻailo o loʻo faʻaalia e fetaui ma oe, amata faʻapipiʻi fasi mea o le artt, alu ese mai le laina i le laina. Elemene e le tatau ona mo le gaioi o le ata.

Lisi o Roma

O le vaega mulimuli o le faʻasologa e le fetaui i taimi uma i totonu o le ata tusia. Oti i luga o le laina ua totoina i se peni-sili ma, e ala i le faʻatulagaina o le Tweezers i nofoaga, faʻapipiʻi.

Lisi o Roma

A sauni le ata autu, ufiufi paʻepaʻe paʻepaʻe elemene faataamilo i le laina tasi. E tatau ona latou ova i le maualalo i le mafai i le va o le mamanu.

Lisi o Roma

Faapipiiina le tuaoi mai le "Saina" Blue fasi fasi, ma le o ata o sikuea o le lanu o le "Hydeangea". Mai lea taimi i lea taimi, faamama le galuega.

Lisi o Roma

Faʻatumuina le tulaga atoa ma le paʻepaʻe fasi mea pupuu, tipi i luga 4 fasi. E mafai ona pipii i luga o se laina sao, ae o le talaʻaga o le a foliga sili atu le manaia pe a fai o tulaga o loʻo liʻo pe galu-pei.

Lisi o Roma

Ina ua uma ona mago le kelu, liliu le laupepa o Plywood ma faapipii i le faavaa e ala i le faapipiiina o fao. Ina ia faia ni pulupulu pu, faʻaaoga le taʻaloga tutusa i le latou lautele.

Lisi o Roma

Seʻi sipila le simisamuina o le sima, liligi i luga o le moli mo Mose ma oomi le paʻu o le paʻu ma kolosi-foliga scilikes i le va o fasi laiti.

Lisi o Roma

Aveese le sili atu o le fofo ma se ie mamago mama. Tuu atu i le faʻaaloalo e faʻamaʻaʻaina mo le 24 itula, ona faʻamamaina lea mo a taliga ma se tamai pulumu ma se susu susu ina ia leai se mea e maua ai le fofo.

Faitau atili