Great Blestala Spevinger Slass: Tekonolosi

Anonim

Triplex - lua matatioata fesootai e ala i se tuufaatasiga faapitoa i se tasi atoa - masani gaosia i le tulaga fale gaosi, ae e mafai ona e taumafai e faia ai se auala i le fale.

Great Blestala Spevinger Slass: Tekonolosi 15270_1

Ia faʻaopoopoina le tulaga o le saogalemu o le olaga, o le saogalemu o le meatotino, faʻaleleia atili le tuʻufaʻatasia, fausia le aufaʻatasi o le malamalama o le malamalama (ma le numera o le lua tioata e taʻua faʻapitoa) - lua tioata fesoʻotaʻiga e se faʻapitoa faʻapitoa i le tasi. E uiga i lenei la matou tusitusiga

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

masani uma i le meatotino tioata tautaavale ma vaalele, o lea, faatasi ai ma se faalavelave faafuasei, e le lele i vaega laiti, fusi faata motusia i le wardrobes, tioata i ni tamai fale taele faia e le lava lea e tasi tekinolosi. O le aga masani, tolu triplex ma faʻapitoa tele tioata o loʻo gaosia i totonu o fale gaosi tulaga mo alamanuia tekonolosi ma ua le faʻaseseina. Peitaʻi, e mafai ona maua ai ni tioata se tolu-tioata e aunoa ma le tele o tau. Mo le tusiata e foia ai le faʻafitauli o le faʻamalieina ma faʻamoemoeina le malulu o le taumalulu togalaʻau, lanumeamata, verandas, o le ogesras, o loʻo faʻatupuina ai le fale o loʻo iai fatu ai ni faatufugaga masani teena le auala fuafuaina o le a maua le moni!

Mo galuega o le a talafeagai

Lamolemole tele-lapoa laulau nai lo se oloa gaosi oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, mo tioata tipi)

Silcate ipu tioata o soo se mafiafia ma ituaiga

Glass tipi

Laina mo le makaina

Booden Bar tu

Rune Susulu Susulu mo Mataʻipulation ma tioata o se vaega tele

O le tala masani a le Reclongin na faia o Stainless Steel Spat Spring e faʻatumu vai

Lua-itu-itu faʻapipiʻi faʻapipiʻi lipine 1 pe 2mmim mafiafia

Cuvette ma se fua mo le fefiloi o vailaau vaega

Manzurka mo Hardener

Palasitika mo le faʻapipiʻiina o slots

Syringe ma nila mo le aveeseina o le ea o le ea

Pepa solo solo mo solo

vaega vailaau: tuufaatasiga mo faamalama faamaapeina, tuufaatasiga suavaia styrene-faavae, vaega taua - hardener, paints toner gaosi o le lanu manao

O le vaega o le Triplelex tekonolosi e fuafuaina e le aufaitau o le tagata tusitusi. Seʻia oʻo i le taimi nei, na faia i luga o le faʻavae o acleylic polyrsrs. Faaaogaina i latou, ia manuia manually Triplex CJSC Fatset (Moscow), Mikron (Prague), OJSC Inisetiute o Glass (Moscow), ma isi

Peitai, o le ipu gaʻo na sapasapaia ma liliu i se tasi integer, e manaʻomia le faʻaaogaina o potu faʻamamaina faʻapitoa lea e faʻamaufaʻaiina e le soʻotaga o le utupoto i lalo o le gaioiga a le ultraviolet O se mataupu manino, o mea pueata e mafai ona aofia ai ie ma ni lapopoa ma ituaiga - o le faiga ua tuai.

O avanoa fou na tatalaina pe a oʻo le tufuga e faʻavae i luga o styrene polymers na faʻaaogaina o se fusi. O le mea moni, o le tekonolosi fou e foliga mai o se faigofie laupepa faʻapipiʻi tioata o le tioata manaʻomia ma ituaiga. O le atinae ma le gaosia o mea ma meafaigaluega e manaomia mo le galuega o le kamupani Austrian Siglamat, lea e tuuina atu mea uma e te manaomia ma i Rusia.

O ia tulaga faʻatatau i le triplex na mauaina i lalo o le tekonolosi, o se malosi masini, o le agavaʻa e sili atu i le tele o taimi, o le vevela Europa, vevela, vevela, DIN PR IT ISO 12543- 4 / T4-6, BS6206 / 1981, i-EN2011140 / T3.

O loʻo i ai le iloiloga o le tekonolosi ile Tekonolosi, i o tatou manatu, o se saoasaoa fausia o le tioata pumune malosi, taumatau ile faʻapipiʻiina ole nofoaga o fausaga. I lea tulaga, o le Trillerx e mafai ona faia i le 150250cm, ma ma nisi tomai, ma isi. eseese lava o latou lanu i le tele o palette faatufugaga mauoa, ma e le suia meatotino opitika tausaga. E tusa ai ma lenei tekinolosi, e mafai ai ona gaʻoaʻoina oloa e le gata mai ma le mafolafola, ae faʻapea foi ma le malosi o tioata, laupapa, eseese tioata palasitika. Taʻalo tioata o isi mafiafia ma le malosi, moni faia moni lelei puipuiga puipuia mai otometi bulets! Afai e te galue ma le tioata lemu, ona o lea i le mafaufau e sili ona manaʻomia le tipiina i le fale gaosi tulaga.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Tuu le fasi tioata i luga o le kesi, faailoga i se ofisa ma tipi i lalo le tioata tipi le lua sikuea o le tutusa.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Fufulu lelei le mama ma fufulu le pito i totonu o le tioata ma se pepa solomu.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

I le faamama luga o le tioata pito i lalo, fai se pipii mea faapipii e itu-lua mounting i le tuaoi ina ia le tuluiga i le tulimanu e te le aapa tasi i le isi e ala i le 1-2 mm.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Aveese le pito i luga o le pito i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i le tulaga atoa, faʻaopopo i le nofoaga o loʻo faʻaofi ai le malie, - iinei le pito o le lipine o le lipine.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

I le tuʻufaʻatasia o pito o ipu tioata uma, tuʻu le pito i luga o le pito i luga o le mama i luga o le fasi kiki. Oomiina i latou i luga o pito mo sili atu lipine pipii.

O le galuega a le Matai e fefe

O mea uma e faʻaaoga ai galuega alamanuia ma mea e faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa. I le galuega i luga o le faamatalaina o tekinolosi o le faavae o le vaega faila, ua fuafuaina se tuufaatasiga faale-styrene colorless suavai, o se vaega taua hardener, o se 36% methyl ethylketon peroxide fofo i dimethylticteolate, o se chemically mama tioata le faaituau, e pei o Bio- Vailaau, ma le synthetic vali. O le mea malosi e mafai ona maua i tulaga o soʻo se falefaigaluega o soʻo se falefaigaluega, e fufulu le tioata - faʻaaoga le indoring Ntholil. Ae peitai, o le vaega noatia, paints, mounting lipine mafiafia 1 ma 2mm ma funnels faapitoa uamea mo le faatumuina o sua e sili atu e faatau, mo se faataitaiga, i Chelsea. Le lelei o mea ma le mea faigaluega ua mautinoa le siglam faia.

O le fusi saisai i le faʻatumu ua uma ona saunia ua uma pe a uma ona tipi mata tioata ma faʻamama le palapala. O le tele o nofoaga e nofo ai e fuafua i le fuafuaina:

Faatasi ai ma le mafiafia o le king king lipine 1mm- 1l o le vai o le vai i le 1m2 tioata,

E tusa ai, ma le mafiafia o le 2mm- 2l i le 1m2.

Faafefiloi le toe vaega e tatau ona i ai i se mama palasitika cuvette ma se fua. ua faaopoopo le hardener i se aofaiga o 1-2% o le vaega faila, e faalagolago i luga o le vevela. O le tulaga o le vevela o le 18c, afai o loʻo i lalo ifo o le 6c - o le lautele o le malo e faʻateleina ai le 2%, pe a maualuga atu i le 6%. O le faapipii-e pei toner vali o loo faaopoopo atu i le tuufaatasiga i se aofaiga o tupe e oo atu i le 5% o le tusi atoa o reagents, e faalagolago i luga o le faatumau o le lanu ma ua fefiloi lelei. KRYMERA, e mafai ona manino le tioata lanu mumu (0.5%) ma opaque (5%). Ina ua uma ona aveese le ea (tusa o le 5 minute), o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona sasaa atu i le tioata saunia. Ina ua mavae le 20 minute, o le a tutupu vaega polymerization o le vaega faila, ma ina ua mavae le lua itula o le a saunia atoatoa le triplex.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Sliding ma se teisi tioata tamatamai lima mai le tasi pito, faaofi le spout o le faʻatumu i totonu o le pusa tioata, ina ua mavae lea e aveesea ai le vaega o le vaega o le puipuiga o le mea faapipii e toso le ata mai le ata seia oo ina latou oo atu i le faʻatumu.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Faatuina le ipu malamalama i se tulimanu, talafeagai mo le faatumu o le vaega faila, e faaaoga ai se pa laupapa o le mafiafia manao mo lenei faamoemoe, ma sasaa le vaega noatia suavai e ala i le faʻatumu.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

O le taimi lava e suia ai le vai i le ea mai le pito i lalo o le tioata afifi, ave i lalo pu ma le ipu mo le ea.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Aveese le Fornel, e aveese atoa le lipine toega ma oomi le tioata, fetaomi lou lima i pito.

Suafa lalolagi mo le saogalemu tioata

Aveese le pa laupapa ma tuu le tioata i luga o le laulau. A maeʻa ona sao le ea, ave le pu i le laupapa laupapa. Afai o le ea e totoe i le pito i luga o le triplex, ulufale i le syringe nila i le va o tioata ma le mauga o lipine ma aveʻesea ai, lemu e tosoina ai, lemu toso le tui. I le maeʻa aiina o le 20 minute, e mafai ona faʻapipiʻi le tripleftlex i le nofoaga na faia i uʻamea fausaga.

Faitau atili