Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Anonim

Faʻamatalaga apipolo a laminate, sitaili ma faʻasolosolo le tekonolosi, popole ma le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia o mea laiti.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa 15276_1

E i ai le tele o tagata o loʻo fia vaʻaia naʻo mea faʻa-natura ile latou fale. O lo tatou manatu, o lenei manaʻo e le taʻua i taimi uma. I aso uma, e le tumau pea le alualu i luma. O tekinolosi faʻaonapo nei ua faʻatagaina ai oe ona fatuina, e tele lava le tele o le amataga. Na ma le lauiloa

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

E tusa ai ma ni uiga, ua maeʻa ona maua e le tagata filifilia o le paaga nai lo "talanoaga", e le masani ona mafai ona faʻaleagaina le siosiomaga. E tuʻu tutusa i le auala e tasi e pei o le masani ai ona faʻapipiʻiina o le uʻu ma fale.

Latane Parquet, poʻo le laumua, i le 1.5-7mm manifinifi, o lona faʻavae (poʻo le courer pati) e masani ona faia o le maualuga o le vai-fibroboad I lalo o le laina o le magafagafa faʻapitoa chaft pepa, o le a le faʻavaeina o le faʻavae, e le o le faʻamuamua ma le palauvale. I luga o le fale taʻavale o loʻo taoto i se ata teuteu, lea e iloa ai le lanu ma le mamanu o le fola, e leaga ma le melamine (synthetics e sili ona ofi. O le mafuaʻaga lea o le Laminare e tele lava aoga: tetee i faʻalavelave tau fesoʻotaʻiga, o ave aʻe o le "Ultravole, o taʻavale, e oʻo mai i le faʻaʻaisa o sikalesa.

Lapataiga parquet, faʻataʻitaʻiga eseese laʻau laupapa ma isi mea (granite, maamora, ma isi mea), gaosia i le ituaiga o le vaʻa (tasi afifi i le 1.5-2mm o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2M2 o le 25-2m) o le 1.5-2mm o le 1 (20) cm, faʻapipiʻi i luga o le Spack (tasi le CM, faʻapipiʻi i luga o le SPACK (tasi Packie o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2m2 o le 1.5-2mm o le 1.5-2m). Tagata gaosi e masani ona maua se faamaoniga o le 10 (faasinomaga i le 15) tausaga.

Sauniuniga mo Galuega

O fasi pepa faʻapipiʻi na tuu i le potu i le itiiti ifo ma le 48 itula ae leʻi tagi. E mafai ona faia saʻo i se mea o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei (kapeta ma se faaputuga pupuʻu, etc.), o loʻo tuʻuina atu e matua lamolemole. Afai e mautu le faʻavae, faʻataʻitaʻiga, mai le sima poʻo le sima aloaʻia, e manaʻomia le tuʻuina o se mea lelei tele mo leo le manaia.

O le mea na tupu ai (2-4mm mafiafia) e mafai ona faia i le polythyleene, cork po o paʻu e faʻavae i luga o le polyester fiber. Ina ia taofia le suia o le mea e te faʻaaogaina ona o le susu, ua fautuaina e tuʻuaʻi e Polythylene (Polyamide) ata tifaga. O le soʻotaga o mea o loʻo faʻataua e le soʻona faʻaalu o le faʻasologa o le lalagaina o le laminate.

Faʻapipiʻiina o pala amata i luga o le pa puipui, ma o sitepu e tatau ona taulaʻi i luga o le malamalama i le itu o le faʻamalama ina ia le mafai ona vaʻaia le fusi. A leai, o mea uma o le foloa o le a faamamafaina e ala i le malamalama. Ina ia mautinoa le avanoa i le va o le fale ma le pa, o tina faʻapitoa e faʻapipiʻi, talu ai o le malae pe a uma ona salalau o loʻo salalau solo pe tusa o le oona. O le aoauli o lenei kilia ua tapunia e se mea. Meafale mafai ona faia 24 itula pe a maeʻa le maeʻa o le galuega, o lenei taimi e manaʻomia e faʻamago ai le kulimi. Ina ia aua neʻi maʻea le foloa, na lagona mug i luga o vae o meaafale.

Meafaigaluega mo le faʻamaeʻaina

Parqutch gaosi oloa e tuʻuina atu i le 'ai, le tutusa lanu ma vali ma le maʻi. E mafai foi ona e faʻaaogaina le anoanoai o le tagata lava ia o le laumua mai le laumua poʻo le PLONTO MA LE STUCCO teuteu ma lapotopoto pito. Totonu, lea e faigata ai le faʻapipiʻiina o le pmin i le vai, i le pito i lalo o le faitotoʻa faitotoʻa, i le tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa, ma isi mea), o loʻo faʻaaoga lelei le paniki. O le avanoa i le va o le tulaga o le pamu o loʻo tapunia ma se ata o loʻo avea ma ata o loʻomea- "boost" i le ituaiga o le mataitusi papa ma le 'eseʻese fola. Faʻaogaina Faʻapitoa Cirlity Company, e mafai ona e tapunia pito o faasitepu i luga o faasitepu.

Tausi ma toe faaleleia

Na mafai ona faʻasaʻoloto le fanua filifilia i luga o le foloa, ae i totonu o le faletaele ma i totonu o le umukuka o le a le toe tuʻuina atu ona o le le fiafia.

O le tausiga o sea fola e matua faigofie lava: Ua lava le gaogao ma solo ese ma se ie susu. Uma le manaʻomia le aveese o pisia mai fao polese poʻo le faʻailoga o le ava malosi poʻo le acetone. Faatasi ai ma le fesoasoani a se dyce dye, hardoner ma acetone, e mafai ona fai sina paʻu paʻu, ma afai o loʻo i ai sau tusi uila poʻo se paʻu paʻu.

Manaomia Meafaigaluega

  • roulette (sili atu ma le makaina i totonu);
  • Raysmus (fuaina masini mai se laʻau poʻo se uʻamea ma o fea laina tutusa);
  • Felauaiga ma se tagata telefoni mai le kolisi - mo le maka laina ua eli ese;
  • Hacksaw ma nifo laiti;
  • 1-2 Chishels i luga o fafie - mo le tipiina o laupapa;
  • O le paʻu paʻu Cizyaanka;
  • Rapta;
  • samala (mo se faataitaiga, kamuta);
  • O se seti mo le faʻataʻotoina o se laumei, aofia ai tina o isi mafiafia, kesi ma faʻapipiʻi mo tapuni ma faʻafefeteina laupapa.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Tagi o le laumua e manaʻomia se faʻateʻe-amoina le tele o leo e suia ai le leo ma 'alo. E tatau ona manatu i luga o le faʻatonuga i le itu o le fola o le fale.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

O se mea sili ona taua e mafai ona avea o se kapeteni papeta. E tatau lava ona faʻamamaina lelei mai le malosi o otaota poʻo ni fasimea e mafai ona faia le faʻaletulafono i le fanua laumua.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

I luga o le puipui na e amata galue ai, tuu le muamua laina o le alauni i le itu o le paʻu o le ao, o le faʻaofi i le ogatotonu o le va. Faaputuga e le manaʻomia e taʻitaʻi vave i luga o le puipui atoa o le potu.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Aua le fuaina le umi o le fuafuaga mulimuli i se faasologa, faʻapipiʻi i le muamua ma faitau le laina tipi i lona pito i tua ma le fesoasoani a le koma.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Avega Glue o le iʻuga o le taimi ma faʻaofi i totonu o le pito i luga ua uma ona faʻapipiʻiina. O le avea ma se faʻataʻitaʻiga o le pisa o le kelu o le 0.5 lita i le 10m2 laminate.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Fetaomi STRS, o loʻo latalata i le puipui, faʻatagaina se masini faʻapitoa. O le pito i lalo o lenei meafaigaluega o loʻo faʻaogaina i totonu o ni pads ina ia aua neʻi valu i le tauina o le ta.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Amata ona taʻoto i fafo le laina pito i lalo mai le teuteuina o le fuafuaga o loʻo totoe mai le laina talu ai. O lea, o nofoaga o soʻoga o le a aveʻeseina, o le a le mafai ma paneta o le umi tutusa.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

A faʻatulaga ni laina muamua se lua, ma malutaga o latou soʻotaga i nofoaga o loʻo avea ma ni faʻailoga faʻapipiʻi lautele ina ia le fesuiaʻi laupapa.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

E sili atu le faigofie ona faʻapipiʻi le Grove of the Grooves o le faʻataʻavaleina o le Goove o le Groove o Grooves nai lo le ua uma ona faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi ma le fola. O matou o le lelei o le faʻataʻuina o se laumua i le crest.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

O le fetaomi atu i le au puipui i le tasi ma le isi i lalo o pito i lalo, faʻapipiʻi se fasia laupapa ia i latou ma tuʻituʻi i ai le tele o le samala tele. E mafai foi ona e faʻaogaina le mea totoʻa o le laʻau ma o ruber i can tao.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

O le Simiplus Glue mai luga o le laufanua na vave ona aveesea ma se ie poo se susu susu.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e tipi ese se vaega o le fuafuaga o le sese o le faʻapipiʻiina o le pa pe, e pei ona faʻaalia i le foliga, i le uumi o le vaega e manaʻomia i le va o le pa ma le pa.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Oti le pa i luga o le faʻailoga, sili atu le tago i luga o le moega ma le lapotopoto na vaʻaia, le onosai pe feaveaʻi. Afai e le mafai, faʻaaoga lelei le lima-hacksaw ma tamaʻi nifo.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Na ou tipiina, faʻapipiʻi i le itu umi i le laina o le laina, faʻaopopo le selu i le togavao ma le suiga i le taofi, muamua o le ala i le va o le va.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

I le isi itu, o vaega vaevaeina, e tutusa le pa. O le mea e tatau ona pa o loʻo paʻu taʻitoʻatasi i le laina, ona o le pa puipui e seasea lava talafeagai.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

E tuu le fale sitimilo i tafatafa o le faitotoʻa, e te manaʻomia e tipi i lalo le pito i lalo o le ofe i le maualuga o le maualuga o le lamina, pe ia mautinoa o le laina feololo.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Faʻaoga le faʻataʻitaʻiga o le tipi, ia amanaia avanoa i le va o le pa ma le olioli, e mafai ona faʻaaogaina se taʻavale poʻo se pepa malo.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Afai e tatau, piki le pito o le tamai Rashpil. Afai e le lava le mea sese, ave le isi pa ma inu se tipi fou.

Faauma

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

O tina ua aveʻesea i le aso ina ua maeʻa le fola o le maʻi. O le avanoa i le va o le faitotoʻa faitotoʻa ma fusi ua faʻatumuina i le manogi o le manogi, ma i totonu o le faitotoʻa a le lua potu potu, e fesoʻotaʻi ma le uamea le uamea.

Faatoʻaga le faʻailoga faʻapitoa

Gauai atu! O le Pionan o le elemene mama mama ma le tatau ona oomiina i le tulaga o le tulaga. Muai auala i le va o le PRew ma Laminate ma Detese Pepa, ma e sili atu, o le cardboard ua aveese pe a uma ona faia le ANTONONE MA FAIA MA LE FANUA.

Faitau atili