Foloa mai le itumalo o le periore

Anonim

O se faʻamatalaga auiliili o le fola o le fola o le tekonolosi e le Farani tuai metotia: sikuea mai chramic poʻo le omea fusi na o loʻo fausia e laupapa laupapa.

Foloa mai le itumalo o le periore 15278_1

Foloa mai le itumalo o le periore
Oak o faʻamatalaga mo faʻavaʻa muamua fuli, ona e filifili lea o le taʻavale ia i totonu, ma faʻamago le hacksaw i luga o le softening masini i se tulimanu.
Foloa mai le itumalo o le periore
I le pito o fuafuaga taʻitasi, fai ni ata tipi e fesoʻotaʻi ai i le potera ina ia o loʻo i luga o ni vaega o loʻo i luga (tasi i luga).
Foloa mai le itumalo o le periore
O le mea e pupuni ai le itu taumatau i le tasi i le isi (siaki le kaponi!) I luga o le mafolafola ipu ma fetaomi atu i le auala mulimuli.
Foloa mai le itumalo o le periore
Frames e tuu i luga o le foloa diagonosils i le potu ma saogalemu ma le tasi ma le isi e faʻapipiʻi ai pali palu i luga o le kulimi. O pine e faʻapipiʻi i tulimanu o faʻavaʻa o faʻavasegaina e faʻamalosia ai le mamanu.
Foloa mai le itumalo o le periore
O le laualuga o le laupapa laupapa. Tapuni le puipuiga malu. Tuu fasi i totonu o faʻavaʻa o le sima kelu.
Foloa mai le itumalo o le periore
A gaʻo ni nonoa i le va oi latou, tuʻu avanoa tutusa i lena mea ma le faʻaeteete, ina ia aua le punou faʻavave atu, 'ausia ma le mastic mo le gaioi
Foloa mai le itumalo o le periore
Mai i le pito i luga mailei o le faʻavaʻa o faʻavaʻa, aveese le fale le lua-milimita i le 45 o le laʻau o le laki i le afa-tasi lacque.

O le faʻafitauli o le toe faʻaleleia o le afi faʻatonutonu na foia ma le fesoasoani a se fesoasoani a se taimi tuai. Sa tautua le laupapa i lo latou vaitaimi na suia e sikuea mai Cerarac Crales na fausia e laupapa laupapa. O lenei ituaiga o fola sitaili (tuʻufaʻatasiga o laupapa ma nonoa) mafai lava ona maua i totonu o le nuu anamua o Europa tuai

Foloa mai le itumalo o le periore

Ina ua maeʻa le folasaga tuai o laupapa fana, o le lagolagoina o ana utupoto ma sikoa maualuluga na suesueina lelei ma faamamaina ma faamamaina. Ona misia lea o le iniseti ma Antifonal (fingicidal) ma nisi, sili ona palau, suia i mea fou. Mo le ogatasi o le simily luga luga o itu o le tuai lag, o le ufiufi ua le lavalava ma se vaitaimi e le sili atu nai lo le 50cm (matala fou faaopoopo pe a tatau ai). O le pito i lalo o le foloa o loʻo i ai le faʻavasegaina o papatusi o loʻo punou, e mafai ona faia mai i luga o laupepa o le susu susu ma le mafiafia o le 22mm, e fetaui lelei pe o le a le mafiafia o o latou pito. A maeʻa, laupepa faʻapipiʻi faʻatasi ma le tasi ma le isi ma aumai ma le faolu i le avanoa lagolago. O le faavae o le fola laupapa ua sauni.

Laina o le Soul Hoack pusa

Partture Woodturking masini (Ituaiga Mill)Hacksaw ma stub (florets mo le vaaia i se tulimanu)

Vili

Atitiga

O faʻavaʻa o loʻo faia i fafo o le ok poʻo le chestnut laupapa ma se koluse vaega o 5014mm ma le 875mm umi. E tatau ona sikuea, ma o lo latou tele e faʻalagolago i le itu o le paʻu faʻaaogaina. I le tulaga - 25025010 mm. O le mafiafia o moli (14mm) e fetaui ma le mafiafia o le Tile (10mm) ma le 4mm-faaopoopo kelu. Faʻavae i luga o le tele o le potu, o le numera o faʻavaʻa ua fuafuaina. E tatau ona tatou ofi atu i le iva fafie (tolu laina o le tolu). Ioe, afai e te manaʻo i ai, o le aofaʻi lea e mafai ona suia faʻamalosi, e tatau ona manatua pea e le tatau ona laititi pe lapoa foi; O le sili sili ona lelei o le 1m2. Ina ia faafaigofieina le galuega, matou te fautuaina oe e muamua tusi i le potu le fuafuaga ina ia mafai ai ona faʻatino lelei mea taumafa. Ae, o le mea e faanoanoa ai, e le mafai ona aveese i latou.

E te manaomia

Vali le ok po o le brown starp cross vaega 5014mmSuavai Paluswood Spids (FSF poʻo le FC Stalls) Cross vaega 520mm

Pine tipi mai le ok trimming

9 sikuea laupapa

poʻo le taʻele o le 250250mm i le lapoʻa mo vaega taʻitasi

Sima ma polyarethane glue, manino eseese varnish

Chipboard o le maualuga o le vai puipuia (brand p - a, b, b, vasega e1) mafiafia 22mm

O le numera o mea e eseese e fuafua i le tele o le potu

Faapotopoto Fralmes

Mo taʻitasi vaega, e fa tutusa o le 875mm umi vaega e le masani ai. O latou pito o loʻo faʻagaioia e fesoʻotaʻi ai i le poltera (i le umi o le 50mm) ma le fesoasoani a le hacksaw ma stusl. O le mamafa e faia mai i itu faafeagai, igoa i le tasi itu, i le pito i luga, i le isi, o le pito i lalo. I luga o pa taʻitasi i le ogatotonu o le pito o le a taoto i fafo o le faʻavaʻa, o le groove o le 5mm lautele ma 10mm loloto o le milling. O le faʻaofiina o le lima-fale o le tatagi plywood, ua faʻaaogaina e faʻamau ai le pito i tua i le va o latou lava.

I le ogatotonu o le isi itu o le pito i luga o fasi pepa e faʻaaoga ai le falemaʻi e tasi e maua i le 45 ma le gaosi gaosi, o se vaega umi o le 6Matula). O le faʻavae e tatau ona aoina ina ia mafai ai e le tagata ona aʻafia i manaoga uma o apoʻati i le fola. O lenei tafatolu o le sipela e taʻalo ai se tolu vaega: tosoina tolu-miliona pu i luga o lona mamafa puipui, e mafai ona e taunuʻu i le faʻavae o le 325mm; Ma e le gata i lea, pe a tuʻua le ogaumu, o le togalaʻau e maasiasi ai i le siʻosiʻo faapipii, lea e maua ai le sili ona lelei lima. O le fale e tasi e tutusa ai le faʻalauteleina o le lotoifale o le fusifasi o le vamu, lea e faʻaitiitia ai le lamatia o lona taloa, talu ai o le laupapa ma le faʻamalamalamaina o le lautele. Ultraso] o le faʻavaʻa ua aveʻesea e se lua-pili a le-pili i le itu o le 45. faʻatagaina oe e maua ni sikauti o le mataitusi "v" i le va o le ata, vaʻaia o le tasi mai le isi. O le faʻatasiga o le fa o vaʻa e tatau ona faia i luga o le lamolemole mafolafola luga. E tatau ona tuʻu faʻatasi i foliga o le saʻo sikuea.

O le pisapisao na faia e polyrethhane glue mo se laʻau, e tetee i le susu, vave faʻalauteleina pe a mago, faʻatumuina o fuʻa. O soʻoga o soʻotaga e faʻamalosia e le fa o siamupi; I le taimi lava e tasi, o loʻo iai ma kesi fafie i le va oi latou ma fasipepa. O le faaiuga mulimuli o loʻo aofia ai ma le tutusa o le itu pito o le faʻavaʻa ma le olo atoa o le atoa mamanuina o le lelei-kalita gentuve.

Faatulagaina

Mai le manatu faʻapitoa, o le faʻatulagaina o le faʻavaʻa o le pito i luga o le laupapa e sili atu le faʻatonutonuina o latou diagonal tutusa i le pa o le potu. I luga o le fola, fai se laina makaina ma taunuu mai o le alumini pule i luga. E avea ma taulaʻi ma aveʻesea pe a fai o le muamua faʻavaʻa, ma o le isi mea mulimuli ua uma ona pipii i le tasi ma le isi. Lalo ifo o le pito i lalo o le muamua faʻavae lick polyrethane glue faʻaaogaina se spatila. Ma, tuu i le nofoaga saʻo i luga o le fola ma siku ma 12 togavao ma se lapoa o 325mm (p3 i itu uma o le tringanilar i totonu o pu o tafatolu o le trangular. O isi pito i fafo o le latalata mai o le latalata i le tasi ma le isi ma le plug-in placks o le vai susu palu o le 5208 O isi tagata mulimuli ane o loʻo faia i se auala faʻapena.

O le iʻuga o le ata tifaga i le faʻaiuga o laina taʻitasi, o le a mautinoa lava e tatau ona teuteu le faʻavaʻa. Mamao mai le puipui fuaina le roulet, maka i luga o le faasega, ma le le mafaamatalaina.

A faʻaaoga uma faʻavaʻa uma a le fola, taʻitasi i tulimanu e fa i le lua. O le a maua ai le matata atoa o foliga. Alu i le nofoaga i totonu ma maua ai le fola o le pu ma le lapoa o le 8mm. O pine e ala i le vaeluaina o alak tipi i luga o le pale, tuu atu le sili ona lelei ia i latou ma se naifi. Faʻaulu i latou ma le gluue ma samala i totonu o le pu i pu, ma o le ovala e tipi i le knotusi e faʻapipiʻi ma le faʻavaʻa. Faasee le paʻu ala mai le hacksaw.

A o le i faʻaseʻe, ufiufi le faʻavaʻa ma le lua vaega o le suavai o le suavai-fingicide o loʻo faʻaleagaina ma se laʻititi o le vai-faʻavae o le vali. Lenei o le a faia le laʻau i Monophonic ma e puipuia ai i le au pupula e mafua mai i le kelu mo pou.

Ina ua uma le faʻavaʻa ua faʻamago, faʻaaoga lua vaega o le semimatic eseese i luga o latou, ona o le pito i luga o le puipui faʻapipiʻi (pei o le scotch)

Faapipii fusi

Nonoa tuu i totonu o le vaega. Faakelu mo Clay poʻo Ceramic Tiles ma Wood apalai mo le atoa nofoaga. I le va o fafie, i le va o tiles ma le faʻavaʻa tuʻua avanoa o le 6mm lautele. Uma ato, teisi le tammu chimmer, i luga o le vaega o kelu. Ona tuu lea o avanoa sa faia e se mastic faʻapitoa, faʻasaoina o nisi aulelei ma le "fetuʻunaʻi" i le faʻauigaina o fafie pe a mautu.

Ina ua uma ona aveese le kusi regi i totonu ma ua aveese le ata puipui. Ona tuu lea o le Oak Prethes - o le faʻauma tulaga ua maeʻa.

Foloa mai le itumalo o le periore

I le faʻamatalaga fuafuaina, o le forinarian fola na faʻapipiʻi i le pito i lalo o le Waimproof chipboard. Ae o le sitaili sima e talafeagai foi, ma o se paʻu tuai poʻo se tulaga ese le maualuga o le maualuga.

Ia maua se lagona talafeagai o le malosi o le malosi, vaipuna, o le paʻu paʻu, e le mafai ona faʻapipiʻi i le tulaga o le chipport, e na o ia faʻataʻitaʻiga o latou laulaufaiva. Ae ui i lea, o lenei metotia talafeagai pe a fai o le mamao i le va o lags e le sili atu i le 40 cm.

Mo le sili atu faamaoniga mai le pisa, o le avanoa i le va o lagsi o loʻo tutulu i le leo o le ituaiga o le ituaiga omea, nutimomoia o le celrelar sima, etc.

Faitau atili