Taaluga moli

Anonim

Mautu o tioata lanu tioata i luga o le alavai, tauva ma le lelei ma le sao lelei, e matua manaia lava. Le faʻatinoina o lenei manatu i luga o le faʻataʻitaʻiga o se osofaʻiga o laʻau i sisifo i le faʻamaloloina o le taualuga.

Taaluga moli 15280_1

Taaluga moli

Taaluga moli
Taofia tuʻutuʻuga o le Avalinin Stepared The Contang Swords E mafai ai ona e faamaopoopoina laupapa laupapa i le manaʻo
Taaluga moli
O le uta autu pe a faapipiiina le faʻavaʻa o le pito i luga o le moli o le lamepi o le taula fana, o le uʻu ma uʻamea puipui ma le ituaiga o m12 nati
Taaluga moli
O tioata tioata o loʻo faʻaofi i luga o le amataga o le amataga e tusa ma le numera i luga o le ata
Taaluga moli
Vaʻai i le pito i luga o le lamepa ma moli moli

O le mea matou te fautua ia te oe o se manatu e le o se lantern i totonu o le mapuʻupu "lagona o le upu. O se faʻataʻitaʻiga lea e manuia ai, lea e mafaia ma taugofie le faafetai i mea o onapo nei ma mea tau tupe.

O le lanysi itu o le taualuga, e aofia ai le pupula o le potu mo le aluga o le ao i totonu o le potu, e faʻatapulaʻaina naʻo puipui i totonu.

Plugs v.i. Tuutuuga o Rusia Architectically Demantivement: Snowsiry Dictionary, 1985.

Mo le faʻatinoina o lenei manatu, e manaʻomia le iai o se potu e mafai ai ona e faʻaseʻe le mafanafana o le taualuga. E tele ituaiga o moli (i totonu o le vanimonies, flaolurescent, haloteen) i totonu o le vane, o lo o pisia tioata tioata. O le ata o le laupapa (poʻo isi) faʻavaʻa e mafai ai ona suia le tioata e aunoa ma le tele o le suʻesuʻega - aua o le mea lea e lava e siitia ma tuʻu ai i le gratai. E mafai foʻi ona e faʻatonutonuina au i totonu mai lea taimi i lea taimi i lea taimi, ma gaosia ai le fou lapoʻa laupati faʻamalama. Mautu o tioata lanu tioata i luga o le taualuga, tau lava lelei ma le sao manino, matua manaia. Ma le lava o maʻoti ma le mauaina o nisi tupe, e mafai ona e faʻataʻitaʻia saogalemu ma le faʻauiga o le launā, aua le galo e uiga i le tofo ma le lagona o le fua.

O fea e sili ai le faʻaaogaina o le moli laupapa?

E foliga mai o le a faʻaalia i totonu o le potumoe. A e masani ona nofo i le moega, o lou mafaufau o le a tosina mai ai le le-lamolemole monolith o le congilith ma se chanly chandelier, ma se isi ituaiga). O le a avea ma se fofo iloga o le fofo i se auala tele.

Faʻafefea ona faʻatinoina se faʻamoemoe?

O le gaosiga o se laupapa laupapa i lalo o le taualuga o le lamepa e sili ona faʻatuatuaina e tagata faʻapitoa. O ia lava na faia se mantrants ma sologa lelei ma le sologa lelei o luga. O lea la, faʻatatau i luga o le tele o le potu, o le ata o le taualuga moli e tatau ona tusia (o le a avea ma o le 2-3 M2) ma le faʻatonuina mo ia se faʻavaʻa. A sauni e, e mafai ona e pikiina ni moli ma okaina matatioata. O le sapalai eletise o electrouccactorm e faia aʻo leʻi faʻaseʻe le faʻavaʻa.

Muamua lava, e tatau ona e faia se mamanu o se moliuila mai le pepa malo pe ola lelei. O ituaiga eseese o le faʻavaʻa ma le pito o le fesoʻotaʻi ai le faʻataʻuluga o loʻo siʻitia i ai. O le pito i fafo o le pito i fafo e tutusa ma le tele o le fata o le pito i totonu o le atigi laupapa, o loʻo puʻeina ai pepa o le plaster. Ona faʻatafuʻia lea o le faʻataʻitaʻiga i le taualuga, ma o nofoaga o fesootaiga o le tuufaatasia o papa ua matauina le penitala. Auā mo lenei faʻailoga, o papatusi faʻapapa sa 'outou fale ma le faʻamalosia o le taulai; faʻapea foʻi ona tufatufa atu i le tino.

O a latou numera e fetaui ma le numera o fusi fusi puipui (8-10 fasi ma sili atu) fuafua i luga o le lautele ma mamafa o le faavaa. Taula Bolts e ave i le umi tutusa (pe tusa o le 200mm). O le filo i lalo o le nati o loʻo taia - M12 (talu ai o le avega e tele). O le kapeteni o le carbitio e faia e pu i totonu o le ipu o le ipu, ma le taula bolts na tumau ma se tino sima, o loʻo taofia ai le umi o le sima o le 8-10 cm. Ina ua mafai ona alu le faaeega faavaa.

Faapipiiina o le pito i luga o le moli

O le vaega muamua o le faʻapipiʻi o le faʻamalosia o le uaea mo lamepa. I le nofoaga o le faʻasaʻoina o le faʻavaʻa i luga o le totonugalemu, o se pepa o le pholoassol o loʻo faʻapipiʻiina, e faia ai ni galuega se lua: tautua o se ata filifilia. O le laupepa ua tipi i se mea fuafua ma le fuafuaina o le pito i luga o le taualuga o le pito i fafo o le faavaa i le 15-20 cm. E mafai ona amata le pamu o le moli. O se galuega e pei o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o faʻavaʻa e manaʻomia ai le fesoasoani a tagata malolosi, talu ai e lava le fuafuaga. O le faʻavaʻa o loʻo tuu i totonu ma puipui i luga o le taula bolts ma ua faʻasaʻoina ma ni nati (ipu m12). E manaʻomia le faʻatuina ma faʻamautu le faʻavaʻa i le faʻavae o le tulaga (o le maa e le taliaina) e taua mo le faʻapipiʻiina o le faʻalumaina o le taualuga. O le mamao mai le faʻavaʻa i le laupepa o le kalapu e pe tusa o le 20cm ma le moli o le a ola lelei lelei, ma o tioata o le a le vevela ma gagau. O lenei o loʻo faagasolo nei ma le mutiaina le taualuga. O loʻo faʻapipiʻi i le autu i luga o le faʻamalologa tuʻusaʻo ma faʻavaʻa mai le pp (tuʻusaʻo faʻamatalaga) faia o le alumini. Tigi-Knauf taofiofi o le taualuga e faʻatau atu ai le atoatoa ma almininum faʻamatalaga ma le faʻamaloloina.

O lau galuega o le a faia le faʻavaʻa mai faʻamatalaga tuʻusaʻo ina ia mafai ai ona faʻaogaina se pepa o le palapala, aua nei auai i totonu o le laupapa laupapa ma lona pito i fafo. O le mea lea, i le fausiaina o le faʻavaʻa, e tatau ona faʻatonutonuina ina ia mamao mai le fata o le laupapa i le pito i lalo o le vaituloto o le almulboar. Pepa. O le laupepa e tatau ona i luga o le faʻatonuga tuʻusaʻo. I lalo o le taualuga moli laupepa o lotoa o loʻo tipiina i luga o le gaosi oloa ina ia tapunia o latou pito i le pito i fafo o le laupapa.

O le almininim sloud o le faʻamaloloina o le taualuga i le autu o loʻo ulagia i totonu o le faʻamalologa tuʻusaʻo, o le vaʻai i le va o le 60-80 cmbsbeat. Ua tapunia le auala i le punou.

O le isi gaioiga o le a faʻapipiʻi lamepa. O lo latou malosi ua filifilia i se fuafuaina ina ia mafai ai e le moli moli ona fofoa i luga o le ipu vai ma faʻamalamalamaina le potu atoa. Faʻafesoʻotaʻi se vaega o moli uila i le tele o ki, e faigofie ona faʻaaoga le moli i totonu o le potu.

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le faʻavaʻa ma le fusifu o le faʻamaloloina o le taualuga ma moli o moli e mafai ona faʻapipiʻiina tioata. Ua tipi i luma mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le faʻavae o le faʻavaʻa. Vasega e filifilia ma le faaeteete ina ia leai ni mea oona oona pe le masani ai na mauaina - O le a tele lava faalagolago i lou mafanafana, ma e aloese ai mai lanu matagofie. E tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete mata tioata lanu malamalama. Gamma e tatau ona avea ma agamalu, e le o le le fiafia. Ma o le a nonofo filemu le potu ma le faamafanafanaga. O ipu tioata na tuʻuina i le faasologa na aofia ai, taʻitoʻatasi e tatau ona iai i lona tulaga. O mata tioata ua faʻapipiʻi lelei i le faʻavaʻa i le faʻavaʻa o tumutumu mai i le ogatotonu ma e le mautu, e taofia ai o latou lava mamafa. A maeʻa sina taimi e faʻaputuputu ai le pefu, o le faʻamamaina o le a le faia ni faigata.

Aua neʻi e teena le faʻatalatalanoaga o le ata o le ata o tusiata, o le a fesoasoani ia te oe e filifili le foliga manaʻomia o tioata o tioata, savali faʻatasi ma totonu o le potu.

Faitau atili