Puipui mo le potu malolo

Anonim

Fai le tele o meaafale o le lima vaega - e le faigofie, ae leai se mea e le mafai ai.

Puipui mo le potu malolo 15294_1

O le Pa o le lima vaega na faia mai le fafie laupapa laupapa o le a faʻatonutonuina ai le totonu o soʻo se potu malolo. O le faʻavae o loʻo tuʻuina atu mo le lua tatala ma le tolu tapunia potu. Afai e faʻatagaina le potu, e mafai foi ona e aoina le faʻavae ma le Myzzanine. Mo lona faʻatasiga ma faʻaiʻu faʻaiʻu o le a manaʻomia e uiga i le vaiaso.

Ae le i galue

Puipui mo le potu malolo

Filifili, mai le mea o le ae aoina le puipui. Mo lona gaosi oloa o le a manaʻomia ai ppala laupapa o vaega eseese. Afai o loʻo iai uma lau fuafuaga talafeagai o mea faigaluega ma mea faigaluega, e mafai ona e faʻaaogaina lupe. Ae peitai, ia matau o la latou muai gaioiga, fugogong ma vaʻaia o le a matauina e sili atu ona faʻateleina le taimi.

Fuafua le faʻasologa o vaega vaʻaia ma le tuʻuina atu, ona faʻatino lea o laupapa.

Fautuaga Matters

Puipui mo le potu malolo

Afai e te filifili e faʻaaoga le mafolafola knops mo le faʻapotopotoga, ona fai lea o nofoaga mo fale, faʻalelei laupapa ma komiti. Fale o loʻo tiʻetiʻe ma se masini milling.

Eseesega o le Pa (Lototele 250, o le maualuga o 223.4 ma le loloto o le 48cm) e mafai ona suia fua o le potu.

Ona o le faavae e matua tele lava ma faigata, e sili le le mafai ona fai gutu. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le Cylindrical Wizent Wizards (Plug-i Spikes) e aunoa ma le Glukes) e aunoa ma le faʻapipiʻi (6-8 mo ni vaega taʻitasi) poʻo le 3 shops).

O le faʻavae e aofia ai le ono o laina laina (lua itu s ma fa ogatotonu), o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le fata i lalo o le laina i luga o le laina o le laina. E tatau ona maitauina o le faʻavae e tatau ona faʻaosofia e le 3 cm ma faʻaaloalo i le vaalele pito i fafo o le faavae.

Puipui mo le potu malolo

Tulaga muamua ma tanmbs uma auiliiliga, ona faʻagaioia lea o latou i luga o le lapotopoto na vaʻaia. I lona toesea, e mafai foi ona faʻaaogaina le eletise, ma se taʻiala i le ituaiga o pa tumau.

E amata le galuega i le paga o fata o fata o le faʻavae o le faʻavae a ma B ma le Vaega S. O le isi vaega o le ogatotonu o le laina, fale i luga o faitotoʻa.

Puipui mo le potu malolo
Faʻasologa o le Fono (vaʻai laulau) e faʻalagolago i le tele o vaega na faʻaaogaina, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o laupapa 200mm le 200MM o le 200MM o le faitotoʻa o le ogatotonu o le faitotoʻa. O ia lava o loʻo faʻatinoina i luga o le tele o foliga o foliga (faʻaaoga le afu ma tipi) poʻo luga o le otaota.

O fata e faʻapipiʻi i le itu o le groove o le 22 lautele ma le loloto o le 5mm, e le tatau ona oʻo atu i le 25mm i le pito i fafo o fata (o le a le mafai ona vaʻaia). E tatau ona iai le malutaga.

O le faaiuga mulimuli o le puipui o le tulaga o lau tofo ma mafaufauga. Ae e tatau ona toe amataina muamua atu nai lo le mea e maeʻa ai le faʻapipiʻiina. A manaʻo i ai, e mafai ona vali le puipui. Sa matou faaaogaina ni vaega se lua o meaafale vali, polesi o le laualuga, ua uma ona mago vaega taitasi, ma faaluaina le puipui na faapipiiina valnithhane leai se lanu.

Faasologa o le Fono Aoao

O le laulau e faʻaauau pea ona lisi uma vaega manaʻomia e faʻailoa ai le lapoʻa. O le mafiafia o le laupapa laupapa o le 22 MM, Plywood - 5 mm.

Igoa Aofai, PC. O le itu, mm. Meafaitino
Ae Lalo o le fata faavae tasi 2500480. Tiovertinic
I totonu Maualuga pito i luga tasi 2500480. Laupapa
Mai Vasega Vaitaau fa 4604880.

O le O. Tafatafa rack faavae 2. 460200.

E. TULAGA TUUINA 2. 1658360.

F. Tuʻuina i totonu 2. 1658360.

G. Tulaga tu 2. 1658200.

Ni n. Ogatotonu o fata fa 610355.

I. Fale o le Vaitaimi valu 410355.

J. Itu fata valu 210195.

I Pito i luga tasi 1932360.

L. Fanua tutotonu tasi 610470.

M. Puipui faitotoa 2. 410470.

Ni n. O le pito i luma o le teuteuga eleele tasi 146550.

O. Itu elemene teuteu coc 2. 53550.

P. Punopo Tutotonu tasi 610470. Plywood
F. Itu i tua puipui 2. 410470.

R. Pa o le ogatotonu o le faavae fa 4300. Pa
S. Itu itu pa 2. 18550.

Puipui mo le potu malolo

I le faia o le Markup, Shift le Grooves (e tatau ona sili atu le lautele nai lo knaps - o le a faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi) i le pito i luga o le fata, tuu i luga o le auala galue.

Puipui mo le potu malolo

Lubricate o le togalaʻau ma aau ma kelu, ma o loʻo lelei le knace e onosaʻi, ona matamuli lea i le pulumu. O auiliiliga fetaomi le tasi i le isi ona o le tasi ma le faaeteete ina ia aloese mai le faaleagaina o le ki.

Puipui mo le potu malolo

A maeʻa uma moli, o le upu fiafia i le kulimi ma faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se faʻateleina o le disk 80, ma ona n120.

Puipui mo le potu malolo

Faʻaoga le faʻailoga i luga o le laupepa ma tipi vaega e faʻaaoga ai se lapotopoto.

Puipui mo le potu malolo

Mai le a le mamao o le a tipiina ai le 'alaga, o le sialaloina o fata faʻapipiʻi e faʻamoemoeina tele. O le laina o le laina o le a matauina lo latou nofoaga i luga o le lua fata, vavalalata vavalalata i le isi o isi vaega.

Puipui mo le potu malolo

Faia ni masini e faʻaaoga se masini faʻapitoa ma se taʻiala na tumau e le lua e le o le inuina. Afai e leai sau tipi ma se lapoa o le tolu o le 22m, e mafai ona e faʻaogaina se lapoʻa ma se lapoa o le 12 mm, ae ia faʻatino ni fuaitau se lua i itu uma.

Puipui mo le potu malolo

Mo le filifilia o se tugumaʻe lelei i le vaega o le vaega o loʻo faia pe a oʻo le sili atu o le 25mm i le pito o le laupapa.

Puipui mo le potu malolo

Faʻasusu ni pu e lua i totonu o le fale ma le lapoa o le 3mmm mo faʻamau o fata. Ona fai ai lea o le tagata poʻo le faʻalavelaveina o le chamfer mo fao.

Puipui mo le potu malolo

I luma o le pito i luma o fata ma se vaʻai poʻo se eletise, fai ni sivili 5 lautele ma 28mm.

Puipui mo le potu malolo

Oti i le pito i lalo o le pito i lalo o le pamu ma le loloto o le 6mm, toe fetuunai mai le pito o le 8mm, faʻaaogaina le taumatau o le 6mm ma le itu tauagavale.

Puipui mo le potu malolo

A maeʻa ona faia uma ni toga, siaki le saʻo o fesoʻotaʻiga i lalo.

Puipui mo le potu malolo

Ina ia faʻapipiʻi le fata, ave le axis o le a iai le Woodtun Wars.

Puipui mo le potu malolo

Ona i ai lea o fata o fata ma vaega, aua le avanoa mo pu ma vili i latou.

Puipui mo le potu malolo

E pei ona i ai i le tulaga o togalaau, e tatau ona sili atu le loloto o le ufiufi i le uati. O le agavale agavale agavale o le a faafaigofieina le faapotopotoga.

Puipui mo le potu malolo

Matau le tipiina o le pito o le pito i lalo o le pito i luga, faʻasaʻo le faʻaaogaina o faʻailoga i luga o vaega tipi. I le leai o se faʻailoga faʻapitoa, Ulufale le lapotopoto vaʻaia sosoʻo ai i luga o le nofoaafi sao, faʻamautuina o ni faʻamalamalamaga.

Puipui mo le potu malolo

Fausia le faʻavae amata mai le pito i lalo o le pito i lalo o loʻo e faʻapipiʻi ai fata ma vaega. Afai e te filifili e faʻapipiʻi le mea i lalo o le fata pito i lalo, tuʻu le pa. Faapipiiina o le pito o le faavae e malu ai.

Puipui mo le potu malolo

Faʻapipiʻi le pito pito i luga o le pito i luga ma le fesoasoani. E mafai ona e ofi ma cyanka, faʻaaoga le tulaga.

Puipui mo le potu malolo

Aoina le ogatotonu o le puipui o le puipui, e faʻapipiʻi ai se tasi o fale e lua i le fata. Tatau ona mautinoa e mautinoa le faʻatuatuaina ma le saʻo o le fono.

Puipui mo le potu malolo

I le faʻavae lava e tasi, faʻafesoʻotaʻi isi faʻamatalaga i itu uma e lua o le vaega e faʻaogaina ai le 'au e faʻapipiʻi ai fata.

Puipui mo le potu malolo

Faapipiiina o le itu '' '' Talu ai o le tele o fata e faʻasaʻo ai ma fao na o le tasi itu (mai totonu), ona e tatau lea ona eʻeina le faavae o le fata. E sili le faatinoina o lenei taotoga i se paga.

Puipui mo le potu malolo

O moli pito i luga o fata na maua ai le malamalama o le atoa mamanu. Na tau o le tau o le tala faatino a o ia mo se mea tau mea e moomia isi mea na tatau ona iai. Le tumau le tumau mo le faataatiaga o le vaeluaga o vae, togafitia le ata, ona seti lea i le nofoaga muamua.

Faapipiiina faitotoa

Puipui mo le potu malolo

Matau le nofoaga o le hinge matape i luga o le faitotoa i le mamao o le 8mm mai luga ma lalo ma 2,5 cm. Gauai atu i le auala o le a latou matala ai.

Puipui mo le potu malolo

I le leai o se tipiina o se tipi tipi, faʻaaoga se faʻamalosi i se tapulaʻa ina ia aua le faia le pu i totonu.

Puipui mo le potu malolo

Ina ua uma ona tipiina le tipi, aveʻese le ata ma chips, ona fufulu lelei le pu e le ata.

Puipui mo le potu malolo

E na o le faʻasaʻoina o auvaʻa i faitotoʻa ma puipui o loʻo fesoʻotaʻi ma le fesoasoani o le fetuutuunai o fao.

Faitau atili