Uluai moli

Anonim

Mo le gaosiga o lenei lamepa, o le a e manaʻomia na o le ufiufi i se ulo o le ulo (poʻo se fagu manaia) na faʻaigoa o le download mai le pepa.

Uluai moli 15298_1

Aisea e te le taumafai ai e fai le muamua moli o se fagu manaia, o le fugalaʻau vase poʻo se ipu tioata-ufiufi? Mo lona gaosi, naʻo ni nai mea eletise ma lamepa o le a manaʻomia.

Ae le i galue

Uluai moli

Fuafua i le tele o le lumanaʻi o le lumanaʻi ma le maualuga o le eletise, filifili se faʻavaʻa mo lamepa.

Faʻavae i luga o le ua mai le uaina, fuafua le metotia o le faʻapipiʻiina o le rod mo le faʻasaʻoina o le pulufana: i le apamemea tapuni le pu o le fagu. Afai e te oso le uaea i le faagaau, ona e le tatau ona fai se pu i le pito i lalo o le vase e aumai ai meaai i le lumenare.

E te manaomia

  • Vase poʻo isi tulaga matagofie mo le faʻavae o le moli, o le a leai se mamafa o le lamepa e le sili atu nai lo le 60w ma le pulufana uʻamea ma le lua uʻamea , 1,5m le taʻele o le eletise, ki le plug, ki ma le palasitika mama, o le tamai mamoe o le 12 cm, o se ata, o le afu i totonu o le pepa i totonu ie lipine.
  • Sikulukalaiva ma naifi o le eletise poʻo ni faʻataʻavalevale mo le faʻamamaina o pito o le eletise, fuaitau, pu pachū, paketa, penitala ma kulimi.

Uluai moli

Tapuni le ua o le glazed clay ulo apamemea tapuni ma se rod faʻapipiʻi i luga o le rod ma se puipui o loʻo tulaʻi mai. Muai fetuunai le taulaiga lea pe a faʻapipiʻi i totonu o le lautele lautele o le ulo. Tuʻu atoatoa tuʻu le taofi o le puipui, o loʻo iai se mea e faʻatumauina ai le ufiufi i luga o le ua.

Uluai moli

Ina ua uma ona e mauaina le tapuni, fao le lua uʻamea uʻamea ma le umi o le 10 ma le 3 cm. Afai latou te faʻasolo teisi atu nai lo le lamepa, o le a maua ai le faʻateleina o le maualuga o le moli.

Uluai moli

Ia faʻamalolo le eletise e latalata i le pulufana, faʻapipiʻi i totonu o le pu i totonu o le uʻamea uila. Toso le uaea ma se faʻasao, o le a sili atu ona faigofie ona fesoʻotaʻi ma le pulufana.

Uluai moli

Faʻamama le pito o le uaea mo le umi o le tusa o le 1cm ma faʻafesoʻotaʻi i le pulufana. Ia faia lea tulaga, i le puipuiga o tagata e taʻitasi i luga o le foliga talafeagai. O le bare o le vaefa le mafai ona taofiofi ai le aufaʻafefe le matagaluega puʻupuʻu.

Uluai moli

Oti le uafu uaea i se mamao o le limasefulu pasene numera mai le ulo. Vaelua ma faʻamamaina le pito o 'au uma e toafa, ona faʻafesoʻotaʻi lea i latou i le fesuiaʻi o le taimi.

Uluai moli

Faʻavasega faʻapipiʻi le faʻapipiʻi, aveese mai le puipuiga puipuia ma fesoʻotaʻi i le isi itu o le eletise eletise i le faʻaseʻe ma le mimilo o le eletise. Tuu i luga o le plug o le tagi.

Uluai moli

Afai mo le lamepa na e filifilia se vase ma se ua vaapiapi, ona nai lo le tapuni, faʻaaoga le paʻu o le paʻu o le pa. Pe a faʻaoʻo le paipa, o le plug o le a faʻalauteleina teisi ma o le a tumau lelei i le ua.

Uluai moli

O paʻu paʻu o le lautele o le tele o le tele o le lapoʻa, e oʻo lava i le fagu i se faʻaiʻuga ua maitau e mafai ona e filifilia se saito. O le tosoina o le uʻamea tube ma se filo o le a faigofie ona faʻaaoga se sikulukalaiva.

Uluai moli

Teisi laʻu pepa o pepa mo Lamphar i luga o laina o loʻo i ai uma 2 cm, faʻaaoga se nila pe o se pule. Gagau o le lau o le harmonica, ona ma le ata o le 2 cm ma le 2cm lautele i le tasi itu o itu uma o le 5mm. O le tasi o latou e tatau ona i ai ni 2m mai le pito, ma le lona lua - i le 1.5 cm mai le muamua.

Faʻaaoga pu ma pu i le pito i luga o nofoaga (e tatau ona faʻavasega faʻatasi i le tasi ma le isi). O le muamua ma le mulimuli o le lua o pu e le manaʻomia.

Uluai moli

I le faia o laina e lua o pu, liu le pepa ma le aveeseina o le itu i luga. Aveina le Shishade seleulu a o faʻaalia i le ata ina ia mafai ai i ni nai pu na mafai ona tuu le pito i luga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faavaa. Faatinoina le faia lelei o lenei gaioiga e le ofuina ai pepa.

Uluai moli

Tuu se moli i le laualuga luga, kepue faatasi lua lua samasama ina ia tapunia le tasi oi latou o le pepa. Ina ua uma ona mago le kelu, faia pu ua misi ma faamisi le lipine i le atoa o laʻau, amata mai le itu faʻafeagai i le nofoaga.

Uluai moli

O le suiga palasitika mama ma le filo o le a faʻatagaina oe e faʻasaʻo lelei le faʻaaogaina o le alemp paolo i luga o le pulufana. Tuʻu ma le Faʻasalaga le faʻavaʻa, o loʻo mulimuli mai lava e masani ona masani ai i le faʻasaga ia Axis o le fagu.

Uluai moli

Faʻapipiʻi le lamepa, faʻaofi le pito i luga o le faʻavaʻa i totonu o pu o le laina pito i lalo. Faʻatasi ai ma le totoʻa ma tuu le galugalu le faʻaaogaina o se mea teuteu faʻalelei. Faapipii ma fai se aufana matagofie mai lona pito.

Faitau atili