Leiloa eletise

Anonim

O le le mautonu o le malaia o le sailia o le sailia o se uafu uafu, ae e le o tumau le saienisi. Vaʻaiga lautele o masini mo le suʻeina o le uaea.

Leiloa eletise 15302_1

Leiloa eletise
Ei-5001 Vaega Vaega
Leiloa eletise
Tafafa vottage tusi Indp-1-750
Leiloa eletise
Lautele Polokalame STUB PUE-82
Leiloa eletise
Masini mo le tosoina o uaea ma uaea e ala i paipa ma le tau i le fts-100b panels
Leiloa eletise
VANTAGE FAAMATALAGA GVD503, GVD504
Leiloa eletise
Voltage TESTER GVT-92

A faʻapea o le matala o le Wired e mafai ai ona e vaʻaia le uaea poʻo le uaea ma fuafua le nofoaga ma le natura o le leaga, ona nana lea o le faʻauiga o le galuega.

E foliga mai o loʻo i luma i luma o le le faigaluega poʻo le susunuina i le auala o le laupapa laupapa ma se uaea o loʻo tilotilo atu i le lima, ona ua le manino ai, o puipui o tatou fale e le manino. I le taimi muamua, o se taumafaiga le talafeagai e ave ai le fao i le puipui po o le tosoina o se pu i le ogatotonu e mafai ona muta: i lalo o le uaea i lalo o le volu. ACHTO talanoa e uiga i isi suiga sili atu ona ogaoga i le faiga o le toe fausiaina o le fale mautotogi.

I le taimi nei, ei ai ni tulafono mo le taʻoto o le le mautonu, o le poto o le mea na mafai ai ona sili atu le faʻaalia o lana sailiga ma le maʻi. O nei tulafono e puleaina e "faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o masini eletise ma mana o loʻo nofomau ai tagata nofomau ma fale faʻapitoa.

E tusa ma le taliaina tulaga faatonuina, o le uaea i totonu o le puipui, o se tulafono, e tatau ona faapipii i palasitika paipa ma atigipusa palasitika ma atigipusa.

I lea tulaga, o uaea i le pa pa (pe a fai o le fale o le fale) o le faʻatulagaina o laina o le potu (faʻataʻamilomilo laina o le potu, i luga o le pito sili ona lata mai i le va o le amataga ma le mea mamao. Mo le i ai o se auala i fale fale, faʻafesoʻotaʻi ma paranesi pusa faʻailoa mai, ma i le tele o panela, luga o palasitika faʻapitoa mo le tapunia faʻapitoa.

Afai na e mauaina le auala i le puipui o le Monolithie faamalosia faʻamalosi, ia manatua e mafai ona i ai seʻia oʻo i le 12 paipa fesoʻotaʻiga o fale fale.

E faʻatagaina ona tuʻu le uai natia e aunoa ma paipa, uaea faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, adpv) i luga o fuʻa. O uaea i lenei tulaga e tatau foi ona pasi tutusa i le fausaga ma laina fausaga. I le taimi lava e tasi, o le mamao i le va o le pipili o uaea ma le taulugaluga laupapa e le tatau ona sili atu ile 200m. O le ituaiga lea o le uaea, o le mea sili ona faigofie e faʻamalieina ai le fao, drill crill (lea e matua mataʻutia lava), pe faʻaleagaina i le faʻagasologa o le fale mautotogi o le fale mautotogi

Masalo e tatau ona e feagai ma le eletise eletise eletise i digwall. E faatinoina i le uamea po o polyvinyl chloride paipa, faʻapea foʻi ma uaea ma uaea o iai le atigi a le faigaluega. O le iai o uaea i totonu o le faʻamaumauga vaega faʻaalia uamea ma palasitika pusa o ata faʻapitoa, lea e faʻapipiʻi ai ata o lala ma le kitara.

MOE Faʻavaʻa, o le sailiga o le uauʻu o uaea natia e le tatau ona toe agavaʻa i le faʻasolosolo o le tufuga ma le mafaufau o tagata fau fale.

E iai ni masini ma mea faigaluega ma lea o le sailiga mo le natia ua natia ma o le faʻaiuga na faia?

I le itu lea, o le Saiew Saiesic Soundation na ausia faamanuiaina. O le seti o vaega o le Fale o le Fale o le Fale o le Fale o le II-5001 e ala i le faʻafesoʻotaʻiga o le Aufaʻaega e mafai ona fuafuaina e le Vaega o le Vaega, ma le faʻaaogaina o le le-1-750 o loʻo faagaoioia pe o le perie o loʻo faʻamamafa. O le Universacial Probe B-82 Fesootaiga o le a fesoasoani e iloa ai le i ai o le tofē i luga o le laina ma pe o i lalo o le voltage.

O mea e sili ona alualu i luma mo nei faʻamoemoe ua fuafuaina e Amerika. I le faʻaaliga o loʻo i ai i le suʻesuʻega o le Insternate "Projectctepromblytattaz" e mafai ona vaʻaia ma faʻatonuina i totonu o le 2-3 vaiaso), o loʻo faʻavaeina i luga o le gaioiga a le kamupani. .

O le GVT-92 Voltage TESTER fesoasoani e iloa ai le leai o se tasi ma le Vaega Taofia i soʻo se Afioga a le tagata faʻalauiloaina, e faʻaalia ai pe o latou i lalo o le GVD O nei galuega e iai le "tomai" e iloa ai le nofoaga o le uana nana i lalo ole voltage mai le 50 i le 600v ac.

Ae o le sili sili ona atoatoa e tatau ona iloa e le VP-440 faʻataʻitaʻiga, o loʻo manaʻomia e iloa ai ni malologa i le uaea ma uaea o le paʻu ma le le mautonu i totonu o le pulupulu. E tolu vaega e tolu o le vaega, saili le uaea i lalo o le volepale i le fesoʻotaʻiga pusa, saili se fetuutuunai ki i le numera o isi ofe. Ma le fesuiaʻi o le voltage i le fesoʻotaʻiga 220v, o le malamalama o le malamalama o loʻo susulu i se mamao o le 4mm mai le 'auvae.

Ma, e le manaʻomia le inuina e maua ai ni faʻaletonu afi leaga. Faʻafefea ona suia le uaea pe a maua le faʻalavelave ma faʻapipiʻi le ala uaea?

Afai na o le uaea e le faʻasaʻo i lalo o le faʻapipiʻi i luga o pupuni, ma o loʻo taoto i paipa poʻo auala, e faigofie ai ona suia i le paʻu o le uaea ma le uaea i totonu o pai.

Faʻavae i luga o le faʻavae o le tautotogo. Fetuutuunai, o le umi e oʻo atu i le 30m, uaea oona ia lava, pei o se lipine fua, tulei ese mai le kaseti i le auala o le a ono ono ono faʻamalosia. O le taimi lava o le faaiuga o le uaea ma se matata faʻapitoa e aliali mai i se vaevaega poʻo se pusa faʻapipiʻi, o le uaea faʻailoga mo ia, ma ua manuʻa ai le uaea i le kaseti. O le American Company Garden Gardner Geey One o se masini e tolu i ni suiga se tolu - Fts-100b, Ftx-100, Ftfk-100, SIVERS, o le i ai i le pito i lalo o le uaea (o le mea e fetaui lelei pe a taua le iloa o fea o lala o lenei uaea pa'ū). E mafai ona suia le uaea i le auala ma le "matua matua o le ala", faʻatasi ai ma le fesoasoani a le uaea tuai, ma togi i le alavai. Vagana, o le mea moni, o le paʻu tuai o le a le faʻalavelave pe tuʻuina atu. Ma le mea mulimuli, afai ua amata se uaina mafiafia o le uaina i le kasa, e i ai se masini eletise eletise e toso ai.

Tagata tomai faapitoa o OJSC "Projeccteprangerapromenzh" manatu e tatau ona manatua o le vaega amata i le va o le ili ma tagata faatau o le taimi nei o le taimi nei o le taimi nei o le taimi nei e sili ona vaivai. O le koleni eletise e tau atu ai le eletise eletise o loʻo ofuina i le taimi, fausiaina se matagaluega puʻupuʻu. Ma le isi, o lenei maea e masani lava o se vaega laiti nai lo le totogi, aumai le malosi i le Onlet, lea e foafoaina ai le tetee. Afai ua umi le faʻamasinoga o le phanical, ma se matagaluega puʻupuʻu, o le puipuiga otometi, e mafai ona galue loa le tagata lē saogalemu, lea o le a agaʻi atu i le afi o uaina. O le mea lea, mulimuli i le Tulafono Faaautu, pe a mafai, aua le alu ese mai le aoga eletise, vagana ai le aoga, TRACRAGE).

O le faatonu e faʻafetai ia JSS "Projectcteprangeraprometzh" mo le agavaʻa e pupuea i luga o tu o le kamupani.

Faitau atili