Filifiliga o le taualuga foliga mo le fale i le taimi o fausiaina

Anonim

Mataala ma folau: Faʻavasegaina, fausaga o foliga, faʻavae o le filifilia o le tasi poʻo le isi ituaiga o taualuga mo le fale. O le taualuga o taualuga.

Filifiliga o le taualuga foliga mo le fale i le taimi o fausiaina 15304_1

Fale o le Faaipoipoga
Honka.
Fale o le Faaipoipoga
Vaega o le taualuga

Fale o le Faaipoipoga

Fale o le Faaipoipoga
Polokalame o laupapa laupapa

Fale o le Faaipoipoga

Fale o le Faaipoipoga
Polokalame o le vaega o le mea e oso mai ai log ma pa
Fale o le Faaipoipoga
O le tautau o le lalagaina ma le tautau o le tinamatua
Fale o le Faaipoipoga
Auiliiliga o le uʻamea taualuga
Fale o le Faaipoipoga
Puipui-vela o cornice coating

Matou te faʻaauau le taamilosaga o tusitusiga na faapaiaina i le fausiaina o se fale tumaʻoti i atunuʻu. Faʻaaogaina Ao o la tatou mekasini e uiga i le filifilia o se poloketi, faʻavae, puipui ma tapulaʻa. Sei o tatou talanoa e uiga i taualuga.

Sa faʻaiʻu lava, o pa o le fale na faatuina, o saoasaoa o faaputuga, o se taimi faigata lea ma fausia se taualuga. E manaʻomia le puipuia o le fale mai le maʻavaii, aiga malu, mai fusi manu i vevela, agaʻi atu i le vevela, matagi, o le tele o le la ma le fiafia i le taumalulu i le tau malulu. Famu, fale pupuu mai luga, e sili ona lua ituaiga:

  1. masei pe Fetaui lelei;
  2. mafolafola pe Bescane O le mea lea e tuʻufaʻatasia ai le taualuga ma le tuufaatasiga (le ua taʻua o le faʻaputuputu o ofutino). O le mea mulimuli e aofia ai i le feaveaʻi fausaga (mo se faʻataʻitaʻiga, utupoto poʻo le faʻamalosia sima o le sili atu o le faʻatinoina o le gaioiga o le faʻapotopotoga)

Ia faʻamautinoa o le asmophertic timuga, o le taualuga e fai pea lava le malifa. Fuafua e faʻaaoga le manaʻoga mo le mamanu o le taufaʻatasi e aofia ai le tele o le vaʻa ma le vevela o le fale talimalo. Mafolafola O ofu faʻapitoa o loʻo faʻaaoga lautele i le fausiaina o fale puipui o le tele o faleoloa ma fale, i fale o faleainoa ma faʻatoʻaga. Lomeme o le fale aiga i totonu o le fale o le aiga latou te seasea tele. Ioe, o loʻo i ai taulaga faʻatafunaga ma tātiua, ma faʻataʻitaʻiga i vaitaʻele, falemaʻi ma faʻaaliga faapaologa.

Mo fale fale, o se tulafono, talosaga Fetaui lelei pe Valivali Taualuga . E aofia ai le pito i luga (atigi), valaʻau le taualuga, faʻavae (o loʻo lagolagoina ai le fale, ma le fale e masani ona faoa, o le a masani lava o loʻo fausiaina i fafo.

O le taualuga e tatau ona faia mai i meaalofa e mafai ona faʻaleleia atili i taimi umi ma faʻafuaseʻi ai le alofa tunoa, teena le mataʻutia o le vevela, o mea leaga o loʻo iai i totonu o se vaifoliga. O taualuga e sili atu nai lo isi vaega o le fale e faʻatauaina i aʻafiaga eseese, ma le tau o le latou tausiga ma le faʻaleleia e sili atu ma lona agavaʻa na faʻaalia i le tau o le fale atoa. Ole mea lea, o le ata o taualuga tatau ona iai ni mautu ma le maliu, e fetaui ma le vasega fale. O Ituaiga autu ma ituaiga o taʻafu o taualuga, o latou gafa, igoa ma nofoaga o loʻo faʻaalia i totonu o ata.

Ina ia faʻaititia le fausiaina o tau o le taualuga ma le faaitiitia o vaitaimi o fale, e tele itula ona taumafai loa lea e faʻaliliuina atu i laau laau, o loʻo faʻaaogaina le tele o elemene. I le faʻaopopo atu i le faifai pea o lona mamafa, o le mamanu o le taualuga e tatau ona tafia ai le le tumau o avega: Snow Foot i le ogatotonu o Rusia o le 70 i le 200KG / M2 Seseration. Savili omiga mai le matagi itu ma sasaa, i le itu Leewards. O le osofatuina o le taualuga e tatau ona tafia avega e tupu mai le taotoga (toe faaleleia, kiona fufulu ma isi).

O se ata tifaga (scaryy) taualuga e masani ona aofia ai o le tele o le mafolafola komepiuta, compling taualuga. O Le Maulaufa o solo e faalagolago ile aao, o le lautele o vāega ma le fausaga o fausaga o le fale, mai uiga tauloto o le fausiaina.

E tatau lava ona taʻua o le eseʻesega, uluai pito i luga o le taualuga, dome, faleie ma isi o se uiga faʻapitoa o le tusiata o Rusia. Ua lava le manatua o anialau, ekalesia, faʻapea ma nofoaafi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatauaina i Moscow i Moscow

O le taualuga e faʻaalia ai le ata o le fale o le fale o le fale, pei ona pei o le pale, o loʻo maua ai le faigofie ma le faʻaalia i le suʻega o le tusiata. O ia, e pei o se pulou manaia, faʻamaeaina ma masani ona faʻamatalaina le ata o se tagata talafeagai.

Ou te manaʻo e faʻamoemoe o le fa'ʻa o loʻopoina o nofoaga o aso nei o le fausaga, ina ua amata ona toe faʻatasia le faʻafoega o le tusiata tumaoti.

A o le atiina aʻe se ituaiga falelotu o le taualuga, e tatau ona totogi tele, aofia ai ma lona matagofie matagofie.

I le taimi lava e tasi, e le tatau ona faʻatagaina ma soona faigata ai luga o le taualuga o taualuga, e aunoa ma le faʻaopopoina o le matagofie i totonu o le fale, faʻagaioiga ma faʻaleleia. E mafai foi ona oʻo atu i le fomu o ato o le kiona o le kiona i luga o taualuga ma o se taunuuga o soks.

O le faʻailoilo o le taualuga o loʻo faʻailoa ai vaega e faʻatatau i le tafailagi, mo se faʻataʻitaʻiga, 27, 45 poʻo pasene. Buscanous ofutino ma le faʻaituau o le taualuga e oʻo i le 3-5% e taʻua o mafolafola. Ua fausia nisi taimi i luga o mea uma, e aofia ai le tele o fale, fale pe sili atu lona vateatea. O taua taualuga e mafai ona faʻaaogaina i lalo o le aulotu, taʻalo, taʻaloga, falesa, ma isi lava. O se faʻataʻitaʻiga o lea faʻafiafiaga e mafai ona avea ma laʻau mafolafola o le taʻutaʻua nofoaga e fausia ai i le galuega o le tusiata o le tusiata (le-e taʻua o le "Storal Home"). I lona taualuga o loo i ai meaola matagofie ma malae taʻalo, o le vaitaʻele "fola" ma le falesa.

A o le filifilia o se taualuga foliga, e tatau ona e maitauina faʻapitoa i le avanoa o le vave ma faʻatumu le tafe o timuga ma vai vai. Ina ia faʻaititia le kiona uta (i le faʻaopopoina, o le tele o le kiona o le kiona e sili atu nai lo le 100kg / m2) e le sili atu o le kiona i le 30 O ofu ufiufi o taualuga o iai le migao 30, talu mai le savili, ua agi mai le kiona i le matagi. Peitaʻi, o iloiloga ma galuega o fale o 'aiga ua faʻaalia ai, o laʻau, leaga lava, e le fetaui lelei, ia maua se faʻailo o le 30 (e faigofie lava ona tusi i le koale). I luga o Taualuga, o malae e sili atu nai lo pe itiiti ifo nai lo le 30, o le aofaʻi o le kiona o le a faʻaititia, e faigofie ai foi ona agamalu le sami. E tatau foʻi ona i ai i le mafaufau, pe a fai o laʻau maualuga e puipuia mai le matagi tuputupu aʻe latalata i le fale, o le tele o le kiona ua fausia i luga o le taualuga.

O le kiona o le a taʻoto i luga o le taualuga o loʻo uia i lalo o le aafiaga o le vevela, e aofia ai le tu i lalo ifo o le taualuga, ma faaumiumi lemu i le vai liusuavai. Vai, pisia i le taualuga mafanafana, malulu i le malulu mafiafia o le taualuga ma fausia ni nontus ma faiga. Ina ia faʻaititia le paʻu o le kiona ma le faʻavaeina o faiga, faʻapea foi ma le faʻamalosi i le fale, e manaʻomia le faʻatuina o le atoatoa o le suʻega o le suʻega o le faʻamalosiʻau (orc.) i le tuʻufaʻatasia ma le malosi malosi. Auina atu (Faʻanatura Ventail) Tuʻuina ni pu faʻapitoa i lalo o le cornice ma le tumutumu o le taualuga, faʻapea foi ma faʻamalama i luma o taualuga. Ua tapunia Windows ma tapuni, gatete pe ma ni fasilagaina pei o "tauaso", o loʻo lelei le ea ma faʻafaigofie le ulufale atu i le age o le sami.

I le tele o taimi, o le taualuga foliga o le autu autu o le fale Faaluaina . O lona iʻuga e mafai ona faʻaiʻu i se ato piliki i luga o le taʻamilosaga o le tafatolu i le pito i luga o le pito i luga ma fusi, o le, e foia i le pito i lalo. Ioe, a aua lava e masani, pei o, i luga aʻe o koluma o le Bolns o le Boelshi Titerte i Moslow poʻo le malumalu o Parelow i Atenai, ae o loʻo faʻaalia, ma mea lelei. O le faamauga o le nofoaga faʻaiʻu e mafai ai ona e aumaia le lelei o moli masani ma ventiving i totonu o le amioa, ma faia foʻi le malosi o le galuega a le fale fai piliki.

O le isi lomiga o le taualuga o le taualuga i le pito i tua Vailaau Valm , o lona uiga, ma le le fiafia i le tafatolu. O le taualuga faʻalava lea, faʻamaeʻaina ma ofuvae i pito uma e lua, ua taʻua o Walmova. E faʻaititia le tele o le tele o le piliki o le piliki o le tatagi o le piliki, ae o le fauina o le rafter o loʻo faigata, o loʻo aliali mai vae o Deagonal. O nisi taimi, faʻataʻitaʻiga, i le fuafuaga o le tusiata, o le pito i tua o loʻo tipi ese i pito atoa o le laina o le taualuga, ae naʻo le pito i luga poʻo le pito i luga o le. I lea tulaga, o le Sketi ua taua o le afa-natia, ma o le taualuga o Semi-haul.

O le maualuga o le The thric ua fuafuaina e le lautele o le fale, le papo, o le fausiaina o le taualuga ma le manaʻoga i le potu fireproom ma le maualuga o le potu. E taua le maitauina o le tulaga maualuga o le meata i le pito sili ona maualalo, i puipui pito i fafo, e le itiiti ifo i le 0.4 m mai le pito i luga o le lotoa o le hourgala. O se manaʻoga talafeagai lea mo se taimi faʻavaivai ma toe faʻaleleia o vaega pito i lalo o le malaga o le larfter, o le sili ona afaina ai le 'ai, faʻaʻaisa, muifemi, ma le saogalemu o le afi. Matau o taualuga taua e sili atu nai lo le kiona e faatuai, faataga oe e faʻaaogaina le avanoa e mafai ai ona sili atu le lelei.

O le lagolagoina o le fausaga o taualuga o taualuga ma taualuga mai fasi fasi (ato, slath, slavy asbittic pepa

O lenei faiga ua taʻua o le "Taavale malaga" ma e aofia ai ma fale sili ona o fale mai laupapa laupapa e tatau ona ogatasi ma mumu ma le afi mumu. Stropyl vae, ma isi , ma e faʻavae i lalo o le pito i lalo i luga o le Manulae, ma le pito i luga-luga. Mauerlats o loʻo lagolagoina ni laina tafailagi (100100, 150150mm), faʻaputuputu i luga o le logo fana (Mo le tufatufaina o le laʻau mai le alatele i le itu puipui. O loʻo tuʻufaʻatasia (50100, 50150mm) o loʻo punou i luga o fata (100100, 150150mm), i totonu o tamai tafatolu o foliga. O le fau o taʻavale, tipiina ma fuafuaga e mafai ona e vaʻai i ata. Ina ia faʻateleina le le mautonu ma le mautu, o le mea na tupu i le va o alavai ma taufetuli i le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatulaga e isi tusi. O le tulimanu i le va o le fata ma le pitch e tatau ona le sili atu nai lo le 45.

O fata e faʻapipiʻi i luga o le pa i totonu o le 3-4m, a o i lalo o fata, o loʻo ufiufi i luga o laupapa (malamalama). O vae o loʻo faapipiiina i le 0.8-2.0 m, fuafua i luga o o latou kolosi, o le taualuga mea ma isi aiaiga. O pito i lalo o le rafter e oʻo i le tasi e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le puipui ma uaea uila e puipuia ai le taualuga mai le matagi malosi. O le mimilo e faʻasaʻoina e le croutch poʻo le ers, na sikoa i le vaega o le mason, e 250-300m i lalo o Maurot.

Mo le masini o pales, taualuga ma o eAve, ina ia mafai ona sefe se pa tele, o le pito i lalo o le rafting vae ua faateleina i totonu o Barkwork. Mo le faʻavaeina o le Valm o fale lautele, Digonal Rafting vae ua faʻatulagaina, ma luga o le faʻaʻi o le faʻaofuina (tagata tausi pesi. O le faʻaaogaina o elemene i laupapa laupapa e faia e puipui, fao poʻo fusi.

I luga o le rafter futu, fao o fao o le crate, e aofia ai le masani ai mai le cranirial pa (5050mm), aapa i le taualuga 330, 50200mm) i nofoaga lamatia Otova paipa, skate. O le taualuga o mea o loʻo tuʻuina i luga o le tusi (taʻavale o le vaega faʻapipiʻi) ma le ogalaau.

I le faʻaopopo atu i laupapa uila uila afi, e tutusa foʻi ma faigata mai le faʻamalosi. O mea e sili ona taua o laupapa ma faʻamalosia sima o loʻo gaosia i mea eseʻese mai tagata taʻitoʻatasi e aoina i se tasi ata, lea ua faaitiitia ai le lavelave o fausia. I mataupu o le mea e faʻavae ai le taʻavale e faʻavae ai na o le lua i fafo atu o puipui (pe a fai e leai se lagolago lagolago), e faigofie atu i luga o le osofaʻiga o le rafter.

I le tautau o le tautau, ma vaalele sili atu nai lo le 6m i le va o le pito i luga o le rafter, o le faʻamalologa o tina (vertersical protiber) o loʻo tulaʻi mai. Ina ia mafai ona aloese mai le mamanuina o le fausiaina i le pito i lalo o le tinamatua, o le faʻavasegaina o le faʻamalosiʻau ma se taufetuli mo le lagolagoina o le 'au o loʻo taofia e faʻaaoga ai se fasi laupapa. Tusa o le 12m i le ata, o le rafter e faʻailoa mai e se pamu e faaitiitia le umi o le umi o le rafter vae.

E mafai ona faʻaaogaina le tele o le masini mo le masini i totonu o le nofoaga o loʻo i ai i le tulaga taua o le tulaga. Mansard-Potu, faaigoa e le Farani tusiata XviIv. Francis Manzar, na amata ona apoapoai atu i lalo o le fale o le fale o le laga o fale o lotoa o fale susu muamua. Ae paga lea, o le 'oa o le vao a le fale puipui na salalau i le lalolagi atoa.

O le taualuga o le taualuga o se ituaiga o vali o taualuga. Mo le sili atu le faʻaaogaina, o le mea e masani ona faia i le 'aiga o le' aiga o le taeao. O lena vaega o le taualuga, e fai ai le vaega le magalemu o le puipui o le potu Totoe, e le pei o taua taualuga masani, feutagaiga. O le taualuga e gagau ese ai le pito i luga sili ona lelei vaega o le au toʻotoʻo ma rafters mai le sili ona malulu i lalo. Faatasi, o le malepelepe na tamoʻe i luga o le ata o le taualuga o le taualuga ma se fauina o se foliga faigofie ma le faʻamalosia o le tumau. Faateleina le fausaga o le eleele o le taualuga o le taualuga na manatu i luga.

O le taualuga o taualuga

Eseese Mamanu Taugofie Talosaga Talosaga mo taualuga e amanaia ai le fofo o le fale, lona tumau ma le lelei. Ma, mo garages ma parages, e fetaui lelei e faʻaaoga taualuga ma tamai faʻailo mai le pito i luma.

O loʻo faʻailoa mai e le laulau le faʻatatau o le taualuga o taualuga i le isi taualuga e faʻalagolago i le aofaʻi o faaputuga, faʻailoga sooga, faʻapipiʻi i le tusi faʻapipiʻi.

Totoina o le taualuga o se tasi o le sili ona anamua. E tumau le afi, sefe i le afi, e le manaʻomia ai le faʻaauau ona toe faaleleia ma valivali. O le fale tipifale ma fale laupapa, omea susunuina poʻo le sima-oneone, foliga sili atu manaia ma sili ona manaia, ma le tautua ola e sili atu nai lo le tele o tausaga. Manatua o lea na amata ona faʻaaogaina leisi vaega o Titero i aso uma na tupu i aso nei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Moscow Digist of Mitano.

O ituaiga autu o laupapa laupapa laupapa (faigofie i foliga, taugofie) ma se groove.

Ribbon mafolafola Tile - O mea ia o le 365155mm, pe 400220mm, i lalo o le pito i lalo o le spike mo le tau. Ina ia taofia ai lea, e tatau ona faʻataoto i ni vaega se lua mo le sili atu o le pito i luga o ie. E oʻo atu i le faʻateleina o le taumafaina o mea, ia, faʻatasi ai ma le tele o le mamafa i le 60-80KG / M2, o se matua faʻaletonu o le taualuga. Faʻatusatusa ma le pito i luga o le taualuga mai le lelei o le faʻapipiʻi o le asbestos-systering tiles ma le evatiitis ma slate.

Nofoa tipi E i ai ni tagi i luga o pito i lalo o le Groove o le Groove, e iai foʻi le mata (tai ma se uaea pu) ma se telē e le mafai ona vasa. O le mea lea, o le fale puipui ua tuu i le tasi vaega. E ala i se laina (mamafa o le tusa o le 40kg / m2), ina ia aloese mai le toulu o le matagi, ua nonoa ma le gaoi i fao o le fusi. Ina ua mavae le 2-3 masina na ou faataʻitaʻi ai le taualuga, pe a tagofia, ma totonu o le slot, o le togalaʻau e mataʻutia. O le solofanua ma ivi o le skare ua ova ma le foliga faapitoa laupapa. Icess of the Device of Raging, Puipuia Acrons of PIPE, SDOWATION Windows, Water alavai '' Auvae 'Sa fai ma fale i luga.

O le taualuga o Wasevy asbiettic pepa , faʻateleina faʻaaogaina i le maualalo-maualuga fausaga, e aofia ai ni pepa masani masani ma faʻalauteleina. O laupepa o se masani masani tele o le 12008005.5mm mamafa e uiga i le 9kg o loʻo puʻeina i luga o laupapa ma pa o laupepa. O le taualuga o laupepa lapopoa o le faʻamalosia o le faʻamatalaga (1750 ma le 200010006-8mm) o loʻo faataatia i luga o le sima o loʻo faʻamalosia ai le sima. Faʻalauteleina o pepa faalauteleina o le gaosiga o le taualuga galuega, fai maʻeiga le itiiti, sili atu le faʻatuatuaina i gaioiga.

O le Wais Card o loʻo taʻoto ai le pito i luga o laupepa o laupepa i lalo ifo o le 120-200MM. O le steeper le malifa, o le laititi o le tumutumu. O le mafiafia o le sipela o laupepa i luga o itu ua mautinoa e le latou fesuiaiga i le tasi galu (150mm).

Ituaiga o taualuga, o ivi ma faʻapipiʻi o loʻo faia e faʻaaoga ai le 'uʻamea uʻamea. O laupepa e tatau ona faʻapipiʻi i le vasega galugalu fatuina ma fao i totonu o le tele o pulou ma papala.

Taualuga mai mea taua E i ai le mea leaga (crubbroid) ma resiten (naʻo le ma le taunuʻuga). E tatau ona tatou sili ona manaʻomia mo fale o le tamaoaiga, e pei o falepanoa, ma se laʻititi loloto o taualuga, talu ona toe maua mai le malosi (mastics) i lalo o le malosi o le vevela. O tau faʻavaea o taualuga e iai sona tulaga tau le lelei, ae e i ai le latou osofaʻiga a le fatafata, latou te maualalo le mamafa, faʻalelei i le fale faʻaseʻe, e mafai ona valivali i le laʻau tupugavale. O le taualuga o le taualuga i luga o se sima ma gaʻo lelei, sima poʻo laupapa (o lua vaega o laupapa na liliu i le tasi i le isi e 30-45) E tatau ona foaʻiina i se laʻititi laititi i le taua o le gaʻo taualuga e manaʻomia le lava galuega i luga o lana masini, ae le o le tolu umi, ae le sili atu le tausiga ae e le sili atu ma le tolu mulimuli 30 tausaga.

Ile aso ae leʻi amataina le galuega, o le taula poʻo le mea e tatau ona faʻataʻotoina, tipiina i luga o le umi o le skate, faʻaopopoina le 250mm i le punou ma le cornice. Sosoo ai, o se spalala, o se pulumu malosi, poʻo le kerosene, faamamaina itu i lalo, ua puʻeina e se tacc, ma le pito i fafo mo le faʻapipiʻi o le pito i tafatafa o le 100mm) e faamama ai le pito o le 100mm.

Totoina taualuga Faia se mea masani o le taualuga kalone stelbed (sili atu tumau) ma le le-zinc (uliuli) fuaina 3. gel, o le counter choper) Pepa faʻapipiʻi siliva (mo se faʻataʻitaʻiga, i le toe faʻaolaina o le malumalu o Keriso le faʻaola i Moscow). O taualuga taualuga e taugata tele, manaʻomia ni mea faigaluega faʻapitoa ma le faigaluega faigaluega. O le mea lea, i le faiga o ona po nei, pepa galvanized ua fautuaina e tatau lava ona faaaogaina e ufiufi taualuga lavelave, mo le masini o le goto ifo cornice, mageso, ufiufi mo i laua e puipuia o paipa flue ma ea, paipa alavai, faamalama, ma isi. O laupepa e i ai le Zinc e taina uma itu, o le lautele o le laupepa - 710, umi, 1420, mafiafia mai0.45 i le 1 mm. O laupepa e tuu i luga o le laupapa laupapa (5050mm), naviagutu i rafulines. I luga o le pito o le taualuga, e le masani ai ma se tino mautu mai laupapa i le lautele o le 700mm, ma luga o le cubras o le taualuga - lua laupapa. O laupepa taualoa e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, o loʻo e faʻafaigofie, taʻalo ma tutu i le sāvali (ina ia tu i luga o le sāvali. O le paʻu o laupepa e faʻasaʻoina i curvitors mai le kapeta uʻamea fasi pepa latalata e tutu i le tu i luga o le solo i le 500-700m. O le Stilet Sve o loʻo tausia e le uamea T-foliga o fulatila faʻapipiʻi e fao i le pusa.

A lelei se masini o le taualuga e sili atu le lelei o le malosi o laupapa ma le kesi mai le pegamine. O sea tulaga puipuia e tele taugata, ae puipui le pito i lalo o le uʻamea pepa mai le leaga ma faʻaopoopoina o latou tautua le olaga i le 2-3 taimi.

O le taualuga o le uʻamea e le o faataapeapeina pepa vali lanu suauʻu valiina uma 3. O le taualuga o laupepa lapopoa e mafai ona vali i le 8-10 tausaga talu ona taoto.

I tausaga ua tuanaʻi, e tele mea o le sami, na aliali mai, ia ituaiga o fale ma nofoaga lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, uamea malulu i polymer poʻo le faʻaputuga faʻaputuga, o le taualuga o le faʻataʻavaleina o loʻo faʻaputu ma le tele o faʻataʻitaʻiga o le ageta ma uʻamea. E maua mai e kamupani le tele o le tele o taualuga ma mea uma e talafeagai i se lautele lautele o lanu. A o taua le mataupu, o taualuga, faʻataʻitaʻiina le Tile Tale, o le a tumau, faʻatetega, afi-tetee ma i ai se tamaʻi laʻititi o le 5 mm.

Ma, na matou fausia se fale, pe toe o le pusa fau fale. O lenei e tatau ona e mafaufau i ona elemene eseʻese, pei o se sitepu, paolo, kapeteni, faitotoʻa ma faʻamalama. E manaʻomia le tausiga o le matagofie o le faʻatauga o tagata ma totonu. Tatou tagofia lenei mea i la tatou sauniga mulimuli.

Ituaiga o le taualuga O le tulimanu na faia e le skate ma le sipelaina vaalele i tikeri
Mai mea taua (Rubberoid, o le taualuga, matematika, etc.) ma le numera o vaega o le itiiti ifo 2, tuu i luga mastic 38.
Tutusa, afa-, lima-vaega ma se nofoaga puipuia o le iliili, fanaina i le vevela vevela 0-22 ma sili atu i vaega eseese o le taualuga
Mai le slavization steel pepa ma le tasi gagau 16 pe sili atu
Tutusa ma le faaluaina lapisi 12 pe sili atu
Na feula mai i luga o le Watch pepa o se masani masani 18-30
Tutusa faamalosia 14-45
Tipiina (fuafua i le ituaiga) 27-45 ma sili atu

Faitau atili