Pa tu

Anonim

Laupapa mamanu i le ituaiga o se tamai buffet ma le faʻata o le faʻata. O le pito i fafo o loʻo ufitia i le teuteu teuteu teuteu.

Pa tu 15306_1

O lona fausaga, o le pa e faigofie tele. O se tamai kuka ma le tasi vaega faaiu ma se pou ogatotonu.

O le faʻata o loʻo fausia i totonu o le galuega, ma mai fafo, o le tu o loʻo ufiufi i faʻasoesa o le ava (Mo le tatou rack e tatau ona i ai le 2112mm le umi o le 2112mm i le umi).

  1. faitotoʻa; i le faitotoʻa;
  2. ogatotonu;
  3. o le matasele;
  4. filifili;
  5. magnetic Lega;
  6. Custortpop;
  7. Atunuu rcck choctops;
  8. Custortpop;
  9. Tulaga faʻaiʻu;
  10. ogatotonu;
  11. laulaufaitaulaga;
  12. Tautau nofoa;
  13. Fesootai Fuafuaga;
  14. itupa o le tumutumu pito i luga;
  15. aao;
  16. fao;
  17. Fesootai Fuafuaga;
  18. Decoration sheat fata;
  19. tulimanu teuteu i nofoaafi;
  20. Teuteu sheat rat 10mmim fipp;
  21. Tulaga;
  22. faavae;
  23. O fata i totonu o fata;
  24. Bar.
  25. View e ala i le a

  26. itupa o le tumutumu pito i luga;
  27. Brks (pols).

Ufiufi matai

Pa tu

Pa tu

Mo le fakaina o le faʻata, e sili le faʻaaogaina o le kulimi i luga o se faʻasologa o mea. Peitai, o vaega o loʻo i ai e faigata tele ona faʻafetaiaʻia, pei ona vave ona vaʻaia le kulimi. Faatulaga le faʻata e te manaʻomia muamua gaioiga. O le faia lea o lenei mea, tuʻu i le tulimanu o le pito i lalo o le pouteop, lalo ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete le lima i le vaalele atoa.

Ia galue, o le a e manaʻomia ni meafaigaluega: Electrolovka, o loʻo mimigiina le vibran, toso, sosolo ma transvers ua vaʻai.

Mea talafeagai

Igoa Aofai o Umi, mm. Lautele, mm.
Pine laupapa mafiafia 22mm
Laulau pito i luga tasi 1050. 300.
Faavae tasi 1050. 300.
Pito i luga tasi 950. 300.
Fale o le Vaitaimi tasi 930. 280.
Foliga o le vaega o le tapunia vaega tasi 650. 150.
Vaega o Pa puipui 2. 178. 150.
Pine Tim Time Vaega 5030mm
Tulaga 2. 912.
Itu itu fa 220.

Ua 2. 910.

Faʻapea foi ma le 3m discraguble mafolafola alavai, 1050300mm virwer, 1,5m prew, 2m tulimanu pito i luga, e lua o le sami 320mm.

Amataga o galuega

O laupapa e lua i luga o le 2000300mm, inu le fa vaega: faavae, worktop, luga o le fata i luga. E sili le faʻatinoina o lenei galuega ma se lapotopoto na vaʻaia poʻo se electrolovka (faʻaaoga ata i le laulau).

Faia le tolu puipui o le tapunia vaega mai le laupapa ma tulaga o 2000150mm. Ma mai le pa ma le kolosi o le 5030 mm, fai ni fata e lua ma ono spacers (fa transvers ma le lua punitial).

Faiaoga

I luga o le faavae ma le faʻavaomalo itu o le pito i luga o le pito i luga, faʻapipiʻi le pa (spactor) o loʻo faʻapipiʻiina e le sukalati. Muai talosaga le faʻailoga ma se penitala faʻaaoga se uʻamea pule ma le sikuea.

Faʻaseʻe ma malupuipuia 440mm spews e tolu puipui o le vaega faʻaiʻu, faʻatonutonu sa i ai tulimanu tonu i soʻotaga. Ina ua maeʻa le Gelu, faʻapipiʻi le galuega ma le pito i luga o le vaega, faʻaaoga foi le kulu ma fao. I le taimi lava e tasi, o le vaega faaiu e tatau ona i ai i le ogatotonu o le laulau pito i luga.

Amata ma viliina pu e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi alavai. Faʻalelei le oloa i le laulau i lalo ma puipui le ala savali i luga o le pito i luga o le pito i luga (fa i autafa ma le sefulutolu i le pito i luma). Aua neʻi galo e tipiina le eletise eletise o le eletise, aemaise i le tulimanu o fesoʻotaʻiga. Ona seti lea o le pito i luga ma pa (alatoto) ma faʻapipiʻi le masini teuteu o le paʻu faʻatonutonu uila.

Ina ia avatua le malosi o le fausaga ma fao ma glue, faʻamau lua fata i luga o pito o le pa ma le fata. Fai le faitotoa. O le faia o lenei mea, kulu e lua laupapa ma faʻapipiʻi i latou ma fao i le pito i luga vaega. O le faitotoʻa o loʻo faia i fafo ma le filifili, ma i le tapunia-lua masenetic latches. Seti le 'au pe a uma le valiina o le oloa.

Faauma

Faatasi ai ma le fesoasoani a kakulu ma fao, faʻapipiʻi le fesootaiga fesoʻotaʻiga i papatusi ma pito o le laulau pito i luga. Ina ua maeʻa lena, faʻaaogaina o le pepili ma salu, sina tamaʻi taʻamilosaga. I le tutusa auala, faʻapipiʻi le upu. Lulu i luga o le tulimanu e tapunia ai le tulimanu tulimanu, o le a nana ai foi le fao o le fao.

Filifili le oloa ma aveese le mea na tusia, ona faʻaaoga lea o se vaega o le faʻapitoa o le Price Simiter mo laupapa i le pito i fafo. E fautuaina e faia vave i luma o le ata tifaga e faʻaaoga ai le lanu uliuli. O totonu o le pa o le pa e ufiufi ai le lanu polytarethane varnish (o le a faigofie ai).

Pa tu

Aoina le vaega tapunia o le fata, ia mautinoa o lipine uma o laupapa (e aofia ai le itu o le itu) taoto i le vaalele lava e tasi.

Pa tu

Faʻapipiʻi le teuteu teuteu e le SAMA i le tumutumu o pa o pa, ma naʻo le faʻafaigaluegaina.

Pa tu

O le uluaʻi faʻamalosia o le fausaga tuʻuina atu fata, ma le faʻaiuga - saunia se faʻavae.

Pa tu

PLOVE MA FESOOTAI FOLAFOLAGA FANAU O LE FANAU O LE FANAU. Faapitoa mea e fetaui lelei ai sooga o le amo i tulimanu.

Pa tu

Faʻapipiʻi le Loips, maneta Latchac ma se filifili e taofi le faitotoʻa i se tulaga faʻaupuga.

Pa tu

Faatasi ai ma le faʻaupuga saʻo o le vaega faʻaiʻu, o le magnetaini o le a faigofie ona taofi le faitotoʻa faitotoʻa i le taimi tapunia.

Pa tu

O le tulaga ua sauni mo le ata mulimuli ma faapipiiina o se faʻata, muamua-oti e tusa ai ma le tele o le laulau pito i luga.

Pa tu

Matou te fautuaina i totonu o le pito i totonu o le fata e faʻaaoga ai se lanu leai se lanu, o le a puipuia ai mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faitau atili